Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 30 AÄŸustos 2008 03:10

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: alterna-tip ve sincap adlı iki fanzin......
İletiTarih: 27 Kasım 2007 00:14 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

2 adet fanzin daha çıkardım...

alterna-tip altkültürlerle özellikle punk ile alakalı olan bir fanzin, sadece altkültürün ne olduğu konusunda metinler barındırmakta fanzin.... 24 sayfa a5...

sincap ise, anti-kapitalizm üzerine makale ve kolajlardan meydana gelen bir fanzin 28 sayfa a5 + poster var bitane kendi çapında..

http://www.sokakedebiyati.net

aşağıda kapaklar ve fanzinlerden pasajlar var.. dileyenler mail atsın göndereyim, kitapevlerine felan bırakamıcam sanırım fanzin felan, birakirsam haber ederim... dead_soulja_@hotmail.com msnim.. izmirde iseniz ptesi ve çarşamba günleri alsancaktayım dileyene elden ulaştırırız..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

En son girdap tarafından, 27 Kasım 2007 00:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2007 00:16 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sincap adlı fanzinin giriş yazısı:

Åžimdi okumaya baÅŸladığın fanzin, tao ve anarÅŸi hakkında ve kendini mutlu etme hakkında ufak bir hikayedir… anlatmaya baÅŸlamadan önce sana biraz ön bilgi vermem gerekiyor, anlatmaya baÅŸlamadan önce çok sert bir punk grubunu bana ÅŸiddet aşılaması için fon olarak seçtiÄŸimi bilmen gerekiyor. Yazmaya baÅŸlamadan önce, bilgisayarın yavaÅŸlaması ve yazma hızım, düşünme hızım ve bilgisayarın hızı arasındaki dengesizliÄŸi arttırmak için, bir dvd çekerek bilgisayarımı yavaÅŸlattığımı bilmen gerekiyor, birkaç ön bilgi daha vermem gerekiyor. Kül tablası almaya üşendiÄŸim için bir kağıt parçasını küllük yaptığımı ve sigaramı onun üzerine koyduÄŸumu, böylece dikkatimi dağıttığımı, yazıdan çok, yazarken peÅŸpeÅŸe yaktığım sigaralaımın kağıdı tutuÅŸturup tutuÅŸtumadığını kontrol etmem gerektiÄŸini bilmelisin. Ayrıca kulaklığımdaki kulaklığın birinini çıkarmam gerektiÄŸinide, çünkü babam hasta ve bana seslenebilir, onu duymaya bilirim. Ayrıca ÅŸu an saat sabaha karşı beÅŸ ve intihar tutkunu geç kızın uyuyup uyumadığından yatmadan önce bi kaç hap atıp atmadığından emin deÄŸilim….

okumaya başlamadan önce, seni yeterince sıkmak istediğimi, ve bir an önce defolup gitmeni sağlamaya çalıştımı anlamış olmalısın, eğer anlamadı isen ve hala okuyorsan, az önce sigarayı elimle söndürdüğümü ve canımın çok yandığını bil.. bunu, düşünmek zorunda bırakıldığım bir çok konuyu gözardı etmek için yaptım.

EÄŸer 16 yaşında isen, ÅŸanşını boÅŸuna zorlama, geleceÄŸe dair tüm planların altüst olucak, ÅŸu an kendin için yaÅŸamaya baÅŸlasan iyi edersin…

Eğer 16 yaşında isen ve üniversite sınavlarına hazırlanıyorsan, tüm hayatını kökünden etkileyecek seçimlerin konusunda bencil düşünmen gerektiğini öğrendiğinde, iş içten geçmiş olucak, ve nefret ettiğin bir işte para kazanarak, emekli olucaksın.

EÄŸer 50 yaşında isen, ve günün birinde fransadan geri dönerek, girdap’a “50 yaşımdayım ve çok piÅŸmanım, herÅŸeyden nefret ediyorum” diyorsan, sana “hala zamanın var” dediÄŸimi anımsa..

Önüne birkaç seçenek sunulup, istediÄŸini seçebilirsin denildiÄŸinde, sana seçme hakkı verilmediÄŸini, özgürlüğünün kısıtlandığını bilmelisin… eÄŸer hala dünya da olup bitenleri boyalı basından takip ediyorsan, sana yalan söylediklerini bilmelisin.

EÄŸer hala anlatacacağım hikayemi okumak istiyorsan, elin bir tetiÄŸe yakın bulunsun, birini öldürmek isteyebilirsin….

Bunuda kayıtlara yazın, sincap sistemle açıktan savaÅŸmaktadır…

Eğer fanzini okumaya sondan başlamış ve herşeyin sonunda bu yazıyı okuyarsan, benim hiçbir konuda suçlu olmadığımı bilmeni isterdim.

Eğer fanzini beğenmedi isen, bana bir nefret maili yazmaman gerektiğini, eğer beğendi isen, teşekkürü yazarak değil sende bir fanzin çıkararak yapman gerektiğini bilmelisin..

Az önce sigaramın kağıdı yaktığını ve odanın koktuğunu biliyormusun..

Az önce bir askerin 6-8 nöbetine kaldırıldığını bilmelisin.

Birkaç gün önce, tüm suçları bu ülkede doğmuş olmak olan birkaç gencin, ellerine zorla silah verilerek güneydoğuya gönderilip, orada başka birkaç ahmak tarafından esir alındığını, sonra serbest kaldıklarında da kendi ülkelerinde niye şehit olmayıpta teslim olduklarını sorgulamak için esir alındıklarını ve mahkum olabilme tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını bilmelisin

Sana öğretilen herşeyin, senin kendini feda etmen için öğretildiğinin farkına varsaydın, ve benim kadar bencil olsaydın, hayatını sadece özgürlüğünün bi gram bile kısıtlanmaması için feda etmen gerektiğini bilirdin.

Kaybecek hiç birşeyi olmayan insanlardan sistemin korktuğunu biliyormusun?

Ölümden korkmayan insanlardan sistemin korktuğunu..

Öldüktan sonra bir hayata inanmayan insanlardan

Ölmeden önce hayatını sadece kendi inançları doğruttusunda yaşamak isteyen insanlardan

Boyalı basının asla görmememenizin istendiği şeylerin önünde bir set oluşturmakla görevllendirildiğinden yada

Bildiğin herşeyin, sana öğretildiğinin farkına varman gerekiyor.

Sen bir kuklasın. Yaşamıyor, yaşatılıyorsun..

Boyalı basın, göz boyar..

hayata siyah beyaz olarak bakmayı öğrenmelisin. Onlar beyaz bayrak çekip, teslim almışlar fikirlerimizi, siyah bir bayrak ile, isyanı simgelediÄŸimizi bil.. ve ÅŸimdi siyahbeyaz ve kayıt dışı bir yayını okumaya baÅŸla. Sessiz sakin içinden.. ÅŸimdilik içinden… ama bu fanzin ikimiz arasında bir sır olarak kalmamalı. Kulaktan kulaÄŸa oynamamalıyız.. avazın çıktığı kadar bağır!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Aralık 2007 18:47 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

2 aralık pazar (yani yarın) gündüz ikiden gece 12e kadar alsancaktayım fanzin isteyen varsa fanzinlerde yanımda olucak, dileyen arasin, gelsin, vereyim...

En son girdap tarafından, 02 Haziran 2008 13:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 02:13 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

bunları istiyorum ilgililere duyurulur.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 10:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ben de istiyorum eskiÅŸehirdeyim kargo filan hallederiz herhalde

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 15:30 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

adres verin göndereyim..

izmirdekiler yakın kitapevinden ulaşabilir, bıraktım..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 11:46 
Minor Threat
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Fanzinler ihtiyaçtır..Tekrar fanzinleri görmek çok güzel..Emeğine sağlık..Yola devam...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 11:46 
Minor Threat
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Fanzinler ihtiyaçtır..Tekrar fanzinleri görmek çok güzel..Emeğine sağlık..Yola devam...

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 8 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: