spider yazdı:
nekadar gereksiz msjlar attığının farkındamısın?
o konuda yaptım ya açıklamayı okusana az..
evet askere gitmemek olarak söylememiş (daha doğrusu ben cephe ile savaş kavramlarını ayırmamışım orda), bende neden öyle bir düşünceye vardığımı belirttim, o anlamda demediyse açıklar, savuncağın bişey yoksa atlama
ha bi de adamın dediğini anla filan demişin, ulan ben oraya bişey yazdım, birisi geldi benim söylediklerime itiraz etme gibi bir durumu olmamasına rağmen muhalefet oldu, ben üç msjdır aynı şeyden bahsettiğimizi söylemeye çalışıyorum zaten.
geyik yapcağına keşke yararlı bişeyler söylesen, ben gitcem cennete, din savaşımı bu, elkaide filanmı pkk, kimin cennete gitceğine mi karar veriliyo bu savaş sonucu? bu mudur yani.
ben gereksı msjlar atımın farkındayım da bide ah bı des en anlasan ne boş konustugunu hıc dıelwse benim geyık yaptım belli senın gıbı sacma sapan seylerı gelıp svaunmuyorum burda ciddi bi şekil de(kime göre neye göre)
geyıkle de olsa az bişeyler ima edıyorum anlıyabilene tabi.ama sende bu ince anlama kapastesı olmadıgı ıcın senın dedıkelrını kaale bıle almıyorum yavrum.
keske sende geyıkle da olsa doru bsıeyelr ıma edebılsen.fazla kasmasan dıyorum.
ayrıca ıster geyık yaparım ister ordan atlarım ıster burdan atlarım ister avukatlık yaparım bu sni hiç enterese etmez. oyuzden kapa şu çeneni.
son yazdıgım msjın içeriğini önce bi anla ıyıce bı anla ne demek ıstemsmı ondan sonra sor bumudur bumuduur dıye.ha gerzek ben ne dıyorum sen ne dıyorsun