Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 19:51

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 17:22 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 23:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 18:35 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sırrı sakık dedi ki tbmm'de pkk bir türkiye gerçeği bunu konuşmalıyız dedi ... akp ve mhp'den sert tepki geldi masalardan sırrı sakık da dedi ki erdoğan ve bush abd'de pkk'yı konuşuyor o zaman burada da konuşmalıyız dedi.. ne güzel cevap vermiş.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 18:52 
Hardliner
 Profile bak

ya :D ulan dağda adam vurarak terör çözmeye çalışan adamlara terörün nedenlerini anlatınca pkkyı desteklemiş mi sayılıyoruz noluyo?
kim pkkyı destekliyo? noluyo, rte de moskova da "kürt sorunu düşünmezsen yoktur" demişti , böyle bi politika izliyolar.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 19:55 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

malta erigi yazdı:
rottenx77 yazdı:
ben o pkk yıda destekliyenlerinde onnar özgürlükçüdür diyenlerinde onnarın hakları yeniliyo diyenlerinden alayına söylüyorum götüne koyyim varmı itirazı olan merak ettim ?

iste sorun burdan cikiyor. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak...
ozgurlukcuyum, punk im diye takilan adam konu 'tabu ' mevzulara gelince ulkucu agzindan konusmaya baslayip kufur ediyor.
ayrica yas kac genc?

punk falan değilim bişeyuin mensubu değilim sen bana yaş kaç genç diyecek biri değilsin tanımadıın adamlara gider yapıp artistlik yapma lan ibiş öttürürler adamı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 19:57 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ayrıca kürtlük ayrı bişey pkk ayrı bişey daha öncede söylemiştim bunu bir sürü arkadaşım var ırkı kürt olupta pkk dan nefret eden kimseyi bu ülkede zorla tutmuyolar beğenmeyen anasınıda alır gider ahuauhauh

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 20:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

spider yazdı:
nekadar gereksiz msjlar attığının farkındamısın?

o konuda yaptım ya açıklamayı okusana az..
evet askere gitmemek olarak söylememiş (daha doğrusu ben cephe ile savaş kavramlarını ayırmamışım orda), bende neden öyle bir düşünceye vardığımı belirttim, o anlamda demediyse açıklar, savuncağın bişey yoksa atlama

ha bi de adamın dediğini anla filan demişin, ulan ben oraya bişey yazdım, birisi geldi benim söylediklerime itiraz etme gibi bir durumu olmamasına rağmen muhalefet oldu, ben üç msjdır aynı şeyden bahsettiğimizi söylemeye çalışıyorum zaten.

geyik yapcağına keşke yararlı bişeyler söylesen, ben gitcem cennete, din savaşımı bu, elkaide filanmı pkk, kimin cennete gitceğine mi karar veriliyo bu savaş sonucu? bu mudur yani.

ben gereksı msjlar atımın farkındayım da bide ah bı des en anlasan ne boş konustugunu hıc dıelwse benim geyık yaptım belli senın gıbı sacma sapan seylerı gelıp svaunmuyorum burda ciddi bi şekil de(kime göre neye göre)
geyıkle de olsa az bişeyler ima edıyorum anlıyabilene tabi.ama sende bu ince anlama kapastesı olmadıgı ıcın senın dedıkelrını kaale bıle almıyorum yavrum.
keske sende geyıkle da olsa doru bsıeyelr ıma edebılsen.fazla kasmasan dıyorum.
ayrıca ıster geyık yaparım ister ordan atlarım ıster burdan atlarım ister avukatlık yaparım bu sni hiç enterese etmez. oyuzden kapa şu çeneni.

son yazdıgım msjın içeriğini önce bi anla ıyıce bı anla ne demek ıstemsmı ondan sonra sor bumudur bumuduur dıye.ha gerzek ben ne dıyorum sen ne dıyorsun

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 20:04 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

malta erigi yazdı:
pkk ve kurt halkini ayiramazsin. kemiklesti artik, bir tavir bir kultur haline geldi. zaten turkiyenin en buyuk yanlisi da bu. artik bunu gorup masaya oturmalari lazim. tasfiye etmek yerine degistirmeleri lazim. kuzey irlanda cok onemli bir ornektir bu konuda.

al işte ne diim daha pkk ile kürt halkını ayıramazmışın sen hakkaten bi sikten annaadıın yok git bi mahalle kahvesinde çay iç muhabbet et bakalım neler diyolar biraz yaşadıın şehri bil tanı ondan soora konuş neyse fazla bişey demiim hadi ...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 20:30 
General
 Profile bak

nikiniziyiyim yazdı:
ben gereksı msjlar atımın farkındayım da bide ah bı des en anlasan ne boş konustugunu hıc dıelwse benim geyık yaptım belli senın gıbı sacma sapan seylerı gelıp svaunmuyorum burda ciddi bi şekil de(kime göre neye göre)
geyıkle de olsa az bişeyler ima edıyorum anlıyabilene tabi.ama sende bu ince anlama kapastesı olmadıgı ıcın senın dedıkelrını kaale bıle almıyorum yavrum.
ayrıca ıster geyık yaparım ister ordan atlarım ıster burdan atlarım ister avukatlık yaparım bu sni hiç enterese etmez. oyuzden kapa şu çeneni.

son yazdıgım msjın içeriğini önce bi anla ıyıce bı anla ne demek ıstemsmı ondan sonra sor bumudur bumuduur dıye.ha gerzek ben ne dıyorum sen ne dıyorsun

hahaha gerçekten kaale almamışın bakıyorumda..
demek güldürürken düşündürüyosun.. gerçekten de esprilerinin altındaki o imayı anlamadım, nasıl ince bir mizah anlayışın var senin, nası bişeymişsin sen..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 21:16 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

rottenx77 yazdı:
malta erigi yazdı:
pkk ve kurt halkini ayiramazsin. kemiklesti artik, bir tavir bir kultur haline geldi. zaten turkiyenin en buyuk yanlisi da bu. artik bunu gorup masaya oturmalari lazim. tasfiye etmek yerine degistirmeleri lazim. kuzey irlanda cok onemli bir ornektir bu konuda.

al işte ne diim daha pkk ile kürt halkını ayıramazmışın sen hakkaten bi sikten annaadıın yok git bi mahalle kahvesinde çay iç muhabbet et bakalım neler diyolar biraz yaşadıın şehri bil tanı ondan soora konuş neyse fazla bişey demiim hadi ...

ne diyo ya buuuu! yaşadığımız şehrin ne bok olduğunu biliyoruz da konuşuyoruz! sen sokakta yürürken taciz eden insanlara gidip sorarsan, onların söylediklerini dinlersen böyle olur!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 21:34 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

spider yazdı:
begüm yazdı:
sen kimsin ya dogma herife bak! türk olmayanlara ölüm mü diyorsun sen? hah! sen kimsin be..

kürt halkı ile pkk'yı ayırmalıyız önce kafamızda..

özgürlük adı altında halkın arasında bomba patlatan bir kuruluşun hiçbişeyini savunamazsın bana. pkk'ya atılan bir lafı kürt halkına atılmış sayman zaten başlı başına bir hata.. bu devletin yaptıklarını beğenmeyebilirsin, kerem gibi türk silahlı kuvvetlerinden nefret de edebilirsin, ama bunun karşıtı pkk'ya hak vermek değildir, iki taraf haksız de en azından. pkknın mınakoyim diyen birine "bütün kürtler ölsün mü?" dersen propaganda yapıyorsun derim. (hakaretin de kışkırtma amacı olduğunu savunabilrsin tabiki, ama senin yaptığın gibi bazı düşünce ve inançları sömürme, birilerini gaza getirme ve etkileme amacı yoktur.)

of of.. hatta önemli noktayı kaçırmışım, "türk olmayanlara ölüm" olarakmı yorumladın bunu ? bu nasıl bir genellemedir ?

farkındaysan ben hiç pkk'ya hak verdiğimi söylemedim.. sadece herkesin aynı kafaya konulması sinirimi bozuyor.. eşitlikten bahsediyorum ben.. kolların bacakların havada uçuşmasını desteklemiyorum sadece.. kimseyi gaza getirme isteğim yok bir de o nerden çıktı onu anlayamıyorum.. bir şeyler anlatırken sinirleniyorum ve bunlar çıkıyor ortaya..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 06 Aralık 2007 22:31 
General
 Profile bak

acaip bir çelişki

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2007 01:10 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 23:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2007 09:55 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kürtlük eşittir pkk değil. fakat ikisini ayrı ayrı düşünemezsiniz. kürt sorununu pkk'yı düşünmeden çözemezsiniz. pkk'yı silahla yokedip, kürtlerle masaya oturamazsınız. böyle söyleyince anlaşıldı mı?

dtp pkk'yı lanetlesin deniliyor. lanetleyemez. bu memleketin bir kısım vatandaşının görüşüdür bu. bu sayede oy almıştır. pkk'yı lanetleten bir kürt partisi olsaydı o oyun yarısını alamazdı, mecliste olamazdı, bu da bir TEMSİL olmazdı. pkk'yı lanetlemeyen bir grup vatandaş bu memlekette yaşadığından dolayı, mecliste de pkkyı lanetlemeyen bir parti onları temsil ediyor. neymiş; kürt halkı eşit değildir pkk, ve hatta bütün kürtler pkk'yı desteklemiyor olabilir. fakat aktif olarak mensubu olmasa da onaylayan büyük bir kitle de vardır. yani kürt halkı ve pkk'yı ayrı ayrı düşünemezsiniz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2007 12:21 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

spider yazdı:
nikiniziyiyim yazdı:

hahaha gerçekten kaale almamışın bakıyorumda..
demek güldürürken düşündürüyosun.. gerçekten de esprilerinin altındaki o imayı anlamadım, nasıl ince bir mizah anlayışın var senin, nası bişeymişsin sen..

anlamanı belmeiyprum zaten anlaman ıcın cok yl alman gerek ufaklık hasta hsta bıde senle ugratısrma beni

heeee

dorusunnnnnnn
haklısınnnnnnn
tamam hade bay bay

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Aralık 2007 17:39 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
kürtlük eşittir pkk değil. fakat ikisini ayrı ayrı düşünemezsiniz. kürt sorununu pkk'yı düşünmeden çözemezsiniz. pkk'yı silahla yokedip, kürtlerle masaya oturamazsınız. böyle söyleyince anlaşıldı mı?

dtp pkk'yı lanetlesin deniliyor. lanetleyemez. bu memleketin bir kısım vatandaşının görüşüdür bu. bu sayede oy almıştır. pkk'yı lanetleten bir kürt partisi olsaydı o oyun yarısını alamazdı, mecliste olamazdı, bu da bir TEMSİL olmazdı. pkk'yı lanetlemeyen bir grup vatandaş bu memlekette yaşadığından dolayı, mecliste de pkkyı lanetlemeyen bir parti onları temsil ediyor. neymiş; kürt halkı eşit değildir pkk, ve hatta bütün kürtler pkk'yı desteklemiyor olabilir. fakat aktif olarak mensubu olmasa da onaylayan büyük bir kitle de vardır. yani kürt halkı ve pkk'yı ayrı ayrı düşünemezsiniz.

işte asıl bundan bahsediyorum ben..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: 15 ÅŸehit verdik
İletiTarih: 25 Ocak 2008 12:33 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

Her Türk "insan" doğsaydı askere gerek kalmazdı.

Sayfa başı

İletiTarih: 26 Ocak 2008 17:31 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

pauhahahha neler sacmalsımım yukardaaaaaaaaa :lol: :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: 26 Ocak 2008 22:25 
Re-Shit yazdı:
Her Türk "insan" doğsaydı askere gerek kalmazdı.

seni alnindan opuyorum guzel kardesim.

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Ocak 2008 06:38 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

dünyada her yıl yaklaşık 3 milyon insan aidsden ölüyor.
dünyada hergün 26 bin üzerinde çocuk ölüyor.
dünyada hergün 11 bin kişi sigaradan ölüyor.
dünyada hergün 24 bin kişi açlıktan ölüyor.

not: çoğu türk değil.

söyle bana şimdi başlığı açan kişi :) 1 gram için sızlıyormu bu ölen insanlar için?
anlamıyorum seni? ölen bazı insanlar için üzülüyorsun sanırım.
"ne diceimi gerçekten bilmiyorum üzülmekten ve lanetlemekten başka elimzden şu anda hiç bişey gelmiyor" diyorsun.. ben mantık kuramıyorum. nasil bir duygudur sendeki ? biraz detaylara inelim. hehe.
tabi batan geminin malları bunlar. beleşe defolu duygular dağıtılıyor:) ;üzüldüm:(
biraz geniş düşünseniz ah ah..vahvah.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 194 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: