üMüT yazdı:
HEY HO LET'S GO yazdı:
telekom grevi oldu.peki ne oldu? günümüzde bir sürü insan işlerini güçlerini internet vb. üstünden hallediyor,peki grev sonrasında ne oldu telekomcuların belki haklı eyleminde bu insanlar işlerinden güçlerinden geri kalmadı mı?telekomcular sadece grev yapmakla kalmadı işi çirkefliğe vurup telefon kablolarını kesmeye başladı kimi yerlerde!işinden gücünden geri kalan insanlara ne olcak onların parasını da telekom mu vercek!internet internet derken sadece feysbuk maysipeys falan değil kastedilen!iletişim hakkının kısıtlanması demek bi yerde yapıkları!telekomcular haksızdır yapmamalılardı kesinlikle demiyorum ama baya ciddiyetsiz bi ortamdı!sonuç itibariyle ''sevgili'(!)hüküetimizle uzlaştılar da yorgan gitti kavga bitti oldu!saygılar

oh beaaa...istemiyorum memlekette böyle gergin ortamlar

abicim grevin yapılması sırasında internet kabloların işçiler tarafından kesildiği iddaası yalan bu bir... bir diğeri senin dediğin ateş yakar mı gibi bir şey oldu be... grev yapılırsa elbet bir şeyler aksayacak insanlar belli işlerini yapamayacak maddi zarar olacak... grevin olayı budur zaten.
dediklerin bir'e bir doÄŸru...
grev sürersince neler çektik onu bu sitede en iyi ben bilirim amk.
babam telekomda çalışıyor o yüzden işin içindeydim ben ve grev süresince neler yaşadıklarını hangi şartlar da bulunduklarını çok iyi biliyorum...
bu grevin kazanılması türkieyede çok şeyi değiştirdi. Bundan sonra greve gidecek diğer kurumlara güven verdi.
Zaten grev'e gidilmesinin asıl sebebi sendikal hakların ortadan kaldırılmak istenmesiydi....
Türk Telekomu satın alan ögel telekom, diğer ülkelerde ki tüm şirketlerin de sendikasız çalışmayı getirmiş ve türkiyede de sendikayı ortadan kaldırmak istemiştir... Ama tabi türkieydeki inanılmaz dayanışma gücüne karşı bunu başaradamadılar...
Eğer zaten grev biraz daha sürseydi şu an genel greve gidilmiş olacaktı ama buna rağmen diğer sendikalar türk haber iş sendikasına maddi yardım da bulunarak çok sağlam bir dayanışma örneği göstererek, Grev boyunca herkese tam maaş veremesede, her çalışanına 1000 ytl'ye yakın bi maaş verdi ve kararlığını herkese göstermiş oldu
ve bu yalaka medya telekom grevini millete tam tersi bi şekilde gösterdi, herkese telekom çalışanlarının kablolarını kesmiş oldukları gibi gösterdi...
ama bunu hiç kimse kanıtlayamadı çünkü telekom çalışanları kabloları falan kesmemişti...
zaten büyük kanalların hiç birin de telekom grevini doğru dürüst göstermediler. Sadece adam akıllı gösteren 2 kanal vardı biri ulusal tv diğeri de kanaltürk. İkisi de telekom çalışanlarının mağduriyetini en iyi şekil de anlattılar...
Madem çok panksınız amk o zaman neden telekom grevindeki mitinglere katılmadınız

burda greve destek vereceğine çalışanlara küfr etmişsiniz amk. Asıl ben çalışanlara küfr edenlerin ben amk.
tabi grevden önce internetiniz çalışırken telekom çok iyidi grev olunca mı kötü oldu. Doğru haklısınız myspace'e facebook'a girip grev süresi boyunca karı kız tavlayamadınız yazık valla sizlere...
bi de pankım diye geçiniyorsunuz s2im böyle panklığı...
bu başlığı daha yeni gördüm keşke grev süresinde görseydim de hepinize verecek çok güzel cevaplarım olurdu.
sizin panklığınız karı kız tavlamak için zaten iş icraata, dayanışmaya, mitinge gelince hepiniz kaçarsınız böyle. Bebe panklar sizi (bu lafı genel olarak sitedekilere söylemiyorum üstüne alınan bu lafın kimlere gitmiş olduğunu anlıcak zaten)