Alıntı:
evet benim duygularım ölmüş bu "hayatın gercekleri"ni bi tek sen görebiliyosun.. o resimlerden bi tek sen etkileniyosun, diger herkes duyarsız.. vs.
hayde evt hı hı evt tek sadeceben görüyorum ben etkileniyrum haklısın alallalaa lafı yine nereye çekti....
ben öle bişey mi dedim kardeşim.ayrıca ''herkes ''deme ben orda senden bahsettım .senin duygların dedım. cunku konuyu boş duygu sömürüsü olarak nitelendiren sensin.herkes dıye trıbunlere oynama sımdı
Alıntı:
senin "çöpten araklama" diye tabir ettigin "geri dönüşüm" kavramı freeganizm'in temeli sayiliyo
e peki
temel olmadan binayı nasıl kurmayı düşünüyorsun.
Alıntı:
bak ciddi anlamda algılama sorunun oldugu icin tek tek ve basit sekilde ifade edicem cünkü sadece benim yazdıklarımı degil kendi yazdıklarını da algılama sorunu yasıyosun
..
hahgadgfhh olaya bak ya ohh şimdi de başıma pskolog kesildin başka ne gibi sorunlaırm var acabaaa doktor hanım.bakıyorum da teşhisi hmn yapıştırdınız.şlak diye
Alıntı:
kim yapabilir ki?" diyosun ya, bunu "freegan" tabir ettigin kişiler yapıyolar..başlıgını açtıgın konu vardı ya hani yukardaki ..işte onlar
ya güzelim anlamıyosun herahlde et freeganlar bırden yapabilen ınsnalar belki ama bak ne demişim bu akımın da tamman yok olmamısı ıcın tekrar ediyorum ''tamamen yok olmaması için''yumusatılmış dıyorum. başkarına akıl vercegıne kuzum asıl sen bi gidp görünsen diyorum psıkıloga algılama sorununa ek olarktan başka ne gibi sorunların cıkıcak merak edıyorum

Alıntı:
eksik ve yanlıs bilgilendirme var diyorum
burda eksık ve yanlıs bılgılendırme demişin. .eksık dedıgıne göre doru olan kısımları da görebildin demek ne güzel. bende bunu görmelerini istıyorum işte.varsın eksik olsun hıc olmamasındansa.....doru gördüğün (ama dıyosun ki eksik eh ok diyelim ona da hadi...) kısmını nıye dıkate almıyorsun da laf salatası yapıyorsun burda.madem öle gel de ki laf atcagına burda''şu şu yanlıs bılgı'' verilmıs de bende anlıyım bılgılenıyım di mi? ben de insanım göremedım bılmedım seyler olmaz mı? bende'' he tamam demek öleymıs burası yanlış bilgilendirilmiş'' dıyım .neresınde yanlıslık var acaba sölermisin?bilmek istiyorum gerckten.
Alıntı:
üstelik sen de bu eksikligi destekleyip koskoca bi akımı, "evsizlere yemek vermek" şeklinde yanıltıcı ve basite indirgeyici şekilde yorumlayıp duruyosun.
ya ben halen neyı destekledımı anlamadım gitti.ben bu akımın dorulugunu destkliyorum bu linkide onun ıcın koydum .ben burdakı yazılar tamamdır eksık yoktur mu demişim.. ki sen gelip bana bu eksikliği destekliyosun diyosun burda .bu site benm mi ki sanki alalala işim gücüm yok gelip desteklicem. bana para mı veriyolar heuehue alalala ya komiklşeme
yahu cidden asıl sen bi görün doktora nerenle okudugunu merak edıyorum gercekten.
Alıntı:
basite indirgeyici şekilde yorumlayıp duruyosun
eh yane kusura bakma ama bı seyı insanlara ilk anlatma aşamasın da bılırısn kı basitten giderek örneklerle açıklanır daha kolay anlıyabilmelrini saglamak için.hiç ders görmedin mi gelip adam sana birden türevden baslamıyo dımı anlatmaya yavrum.önce temelini verıyo her nekadar basit olursa olsun.
gelipte burda vaaz vercek diildim herahlde birden.sen su an gıdıp anarsıyı gıt bılmeyen bı adama anat bakım yavrum nekadar anlıycak seni nekadar hak vericke sana merak eidyorum.temelini atmadan nereye dikiceksin binayı.basıten gıtmedıkten sona zırveye zor ulasırsın bıraz..hersey öle cıyak cıyak ötmeyle olmuyo işte...kusura bakma ama burda bu forumda yazılan sıyasetle tarıhle ilgili yazılan bi çok şeyi anlamıyorum mesela bazıalrının anlattıgından.neden ?çünkü basite indirgemiyolar bilmedim bi yerden başlıyolar anlatmaya aman dıyorum bı bok anlamadım dıyıp gecıstııryorum.öle olsun istemedım.benım verdım minicik bi örnekti.ya nıye okadar takıldın basıte ındırgememe.evt ben basıtten yola cıkarım.herkes senin kadar ZEKA sahibi olmuyabilir kuzum.zekan algılamalrın cok iyi çalışıyooo ya paylaşımcı ol ozmn birazcık
Alıntı:
link olarak da söyle bi sey var:
http://www.freegan.info/ turkce icerikli yeterli bi site yok sanırım..
e pekı benım hangı sıteyı vermemi beklerdin yeterli site yok diyoprsun da...
ayrıca o ''cahılce'' lafını aynaya bakıpta konus baskalrına bok atmadan önce.bok atmak kolay ama sıvaması zor guzelım.
senin de pek bi bilgi sahibi oldugun söylenmez galiba bu konuda.