Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 06 Eylül 2008 19:23

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 52 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2007 02:12 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

aslinda biz kessek su fiberoptik kablolarini bakalm ondan sora basin gormemezlikten gelebilck mi

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2007 11:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ah ah canım telefonu bağlanmamış, iletişim hakkını kısıtlamışlar.. ötekinin de interneti kesilmiş.. vah vahhh.. mağdur olmuşlar. ULAN GERİZEKALILAR; BU ADAMLAR KİRALARINI ÖDEYEMEDİKLERİ İÇİN, HAFTADA 8 GÜN BULGUR YEDİKLERİ İÇİN BU GREVE GİDİYOLAR, SEN BU KADAR AZ MAAŞLA ÇALIŞAN ADAMLARIN HAYATIN İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU ANLA DİYE. sen de ah internetim kesildi facebookta karılara bakamadım diye yapıştırıyosun: YAVŞAKLAR diye... ki burada yavşağın kim olduğu yeterince belli. kesilmeyi bırak 1 ay falan telefonsuz internetsiz kalın da, belki biraz kendinize gelirsiniz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2007 11:58 
Hardliner
 WWW  Profile bak

ayrıca medyanın da anasını sikeyim. bu kadar mı şerefsiz bi medya var ya türkiyede. 1 kanal bile haberlerini yapmıyo.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2007 14:12 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

herker farkli bir tarafta medyada dürüst haber görmek imkansiz.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 17:51 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

telekomcu amcalar sarmaş dolaş vayy vayy vayy grev bitti 2 3 gün önce

Acı çekmek bir yanlış anlamadır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Aralık 2007 18:10 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iyi bari bu işkence biter artık umarız

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 12:40 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bitti bitti ilk başta üzülmüştüm evimde net yok diye sonra hak verdim adamlara desteklemeye çalıştım kendi çapımda sonra bi baktım sendika başkanıyla telekom dan biri başkanıydı galiba oda elleriyle birbirlerine pasta bişey yediriyorlar

Acı çekmek bir yanlış anlamadır

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 12:56 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 18:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Aralık 2007 16:01 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

benim baglantı gidip geliyo durmadan... yoluna girer telekom yakında umarm

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 08 Aralık 2007 15:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ne grevi ya? calisan adam grev yapar, calismayan telekomun neyine grev?
tedas gibi telekom da gayet sikko bir kurum. once adam gibi calissinlar da sonra haklarindan bahsetsinler,hak iddia etsinler.

canlı,coh canlı,cascanlı,gaynaa düstükh,kafa bi milyon..ortam gaynıyo..etraf kıppır kıppır..coh allengirli,baba n'aptın?yıbıloo!saksuka..buraları yıkılıyo..yokstar,kofstar,bokstar..nierdesin? beni unutsun...neden Hardliner yazıyo lan avatarımın üstünde?!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 11:36 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

telekomun iyi çalışmamasının suçunu işçilerde arıyoruz he mi? az maaş verilen, fazla mesai yaptırılan işçiler önce iyice bi çalışsınlar. rainbow'un interneti fln böyle kesilmesin kafası atmasın. ondan sonra greve gidebilirler.
rainbowcuğum, anlıyorum msnde kızlarla konuşurken internetin fln kesilince çok ağır bunalımlara giriyorsun, sinirlerin tepene çıkıyor, akşam eve gelip feysbukuna bakamayınca afakanlar basıyor. fakat telekomun iyi çalışmamasının alt çalışan kesimin değil de yönetim kesiminin sorumluluğu olabileceğini düşündün mü acaba?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 16:03 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

telekom rainbowla drink and fight a adam gibi modem versin. Benim bağlantımda telekomun adsl'i ama hiç kesilmedi inanır mısınız? Ayrıca adam orda internet bağlantısı üretmiyor. Bilişim çalışanı kesmiyor senin bağlantını. Teknolojik altyapı ve yatırımla alakalı biraz. E işçilerde yatırım yapamayacağına göre hizmetin aksaması durumunda faturanın işçiye kesilmesi embesillikten öteye gidemez. bağlantım kesiliyo grev yapmasın diyen adamlara açıklama yapmak durumunda kalmaktan utanıyorum.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 16:53 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

survivor yazdı:
telekom rainbowla drink and fight a adam gibi modem versin. Benim bağlantımda telekomun adsl'i ama hiç kesilmedi inanır mısınız? Ayrıca adam orda internet bağlantısı üretmiyor. Bilişim çalışanı kesmiyor senin bağlantını. Teknolojik altyapı ve yatırımla alakalı biraz. E işçilerde yatırım yapamayacağına göre hizmetin aksaması durumunda faturanın işçiye kesilmesi embesillikten öteye gidemez. bağlantım kesiliyo grev yapmasın diyen adamlara açıklama yapmak durumunda kalmaktan utanıyorum.

sen utanmaya devam ette benm baglantım durmadan kesildiginde telekomu aradım ve su cvbı aldım grevdeyiz bu sorun cogu kiside bu yüzden bizi arıyor suanda yardımcı olamayız dediler...demekki sadece bende sorun yokmus bazı bölgelere göre degisiyomus grevden önce böyle bi sorunla karsılasmadım.Telekom kimine iyi kimine dandik modem mi veriyor sana göre?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 16:56 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

..

En son malta erigi tarafından, 29 Aralık 2007 18:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 18:59 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

haftanın 7 günü çalışan kim?sonrada evi nasıl geçindirecem diye götü uçuklayan kim?burda 2-3 sallayarak,bencillikle bir yere gelinmez

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 19:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

greve devam etselerdi keske feci yavasladı net grev bittiginden beri

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 19:15 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tashoc yazdı:
haftanın 7 günü çalışan kim?sonrada evi nasıl geçindirecem diye götü uçuklayan kim?burda 2-3 sallayarak,bencillikle bir yere gelinmez

sözün kime?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 19:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kime gecerse dermiÅŸ ahhha tamam sustum

filipeeeeeee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 09 Aralık 2007 20:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nikiniyerim ha :twisted:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 14 Aralık 2007 20:58 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu forumun pankları acayip pankmış heee sizi gidi intenet pankları sizziii
geldi mi internetinizz tamam artık emziğini almış bebekler gibi mutlusunuzdurr hee

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Aralık 2007 00:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

salakpankçı yazdı:
bu forumun pankları acayip pankmış heee sizi gidi intenet pankları sizziii
geldi mi internetinizz tamam artık emziğini almış bebekler gibi mutlusunuzdurr hee

sus salakpankçı

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Aralık 2007 10:31 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

telekom grevi oldu.peki ne oldu? günümüzde bir sürü insan işlerini güçlerini internet vb. üstünden hallediyor,peki grev sonrasında ne oldu telekomcuların belki haklı eyleminde bu insanlar işlerinden güçlerinden geri kalmadı mı?telekomcular sadece grev yapmakla kalmadı işi çirkefliğe vurup telefon kablolarını kesmeye başladı kimi yerlerde!işinden gücünden geri kalan insanlara ne olcak onların parasını da telekom mu vercek!internet internet derken sadece feysbuk maysipeys falan değil kastedilen!iletişim hakkının kısıtlanması demek bi yerde yapıkları!telekomcular haksızdır yapmamalılardı kesinlikle demiyorum ama baya ciddiyetsiz bi ortamdı!sonuç itibariyle ''sevgili'(!)hüküetimizle uzlaştılar da yorgan gitti kavga bitti oldu!saygılar :wink: oh beaaa...istemiyorum memlekette böyle gergin ortamlar :D

hear marky kick some ass,
go johnny, go, go, go, go tommy o-way-o...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Aralık 2007 13:09 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

işte olay da o heyhocuğum.. anlamamakta direndiğin olay tam da bu!! bu adamlar toplum için bu kadar önemli ve hayatiler. işte bu herkesin işi gücü için hayati olan adamlar bu maaşlarla, bu koşullar altında çalıştırılmamalılar. işinde gücünde olan adamın da sikinde olmaz bunların ne olduğu. grevin anlamı da budur. çöpçü grevi buna iyi bir örnektir. kamu çalışanlarının parasını kamu öder, ödenmiyorsa da bundan kamunun haberi olmalıdır, başka türlü haklarını alamazlar.
oldu ne nooldu? aç bak. "yorgan gitti kavga bitti" sözünün bu konuyla hiçbir alakası yok. onun için de bi zahmet atasözleri sözlüğüne bak.
işi çirkefliğe vurup kablo kesme dediğin şey de telekomun bir iftirası her yerde pek çok kez söylendi ve başlığın ilk sayfasında ümüt söyledi zaten.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Aralık 2007 13:19 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

HEY HO LET'S GO yazdı:
telekom grevi oldu.peki ne oldu? günümüzde bir sürü insan işlerini güçlerini internet vb. üstünden hallediyor,peki grev sonrasında ne oldu telekomcuların belki haklı eyleminde bu insanlar işlerinden güçlerinden geri kalmadı mı?telekomcular sadece grev yapmakla kalmadı işi çirkefliğe vurup telefon kablolarını kesmeye başladı kimi yerlerde!işinden gücünden geri kalan insanlara ne olcak onların parasını da telekom mu vercek!internet internet derken sadece feysbuk maysipeys falan değil kastedilen!iletişim hakkının kısıtlanması demek bi yerde yapıkları!telekomcular haksızdır yapmamalılardı kesinlikle demiyorum ama baya ciddiyetsiz bi ortamdı!sonuç itibariyle ''sevgili'(!)hüküetimizle uzlaştılar da yorgan gitti kavga bitti oldu!saygılar :wink: oh beaaa...istemiyorum memlekette böyle gergin ortamlar :D

abicim grevin yapılması sırasında internet kabloların işçiler tarafından kesildiği iddaası yalan bu bir... bir diğeri senin dediğin ateş yakar mı gibi bir şey oldu be... grev yapılırsa elbet bir şeyler aksayacak insanlar belli işlerini yapamayacak maddi zarar olacak... grevin olayı budur zaten.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Aralık 2007 14:52 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
HEY HO LET'S GO yazdı:

abicim grevin yapılması sırasında internet kabloların işçiler tarafından kesildiği iddaası yalan bu bir... bir diğeri senin dediğin ateş yakar mı gibi bir şey oldu be... grev yapılırsa elbet bir şeyler aksayacak insanlar belli işlerini yapamayacak maddi zarar olacak... grevin olayı budur zaten.

dediklerin bir'e bir doÄŸru...
grev sürersince neler çektik onu bu sitede en iyi ben bilirim amk.
babam telekomda çalışıyor o yüzden işin içindeydim ben ve grev süresince neler yaşadıklarını hangi şartlar da bulunduklarını çok iyi biliyorum...

bu grevin kazanılması türkieyede çok şeyi değiştirdi. Bundan sonra greve gidecek diğer kurumlara güven verdi.
Zaten grev'e gidilmesinin asıl sebebi sendikal hakların ortadan kaldırılmak istenmesiydi....
Türk Telekomu satın alan ögel telekom, diğer ülkelerde ki tüm şirketlerin de sendikasız çalışmayı getirmiş ve türkiyede de sendikayı ortadan kaldırmak istemiştir... Ama tabi türkieydeki inanılmaz dayanışma gücüne karşı bunu başaradamadılar...

Eğer zaten grev biraz daha sürseydi şu an genel greve gidilmiş olacaktı ama buna rağmen diğer sendikalar türk haber iş sendikasına maddi yardım da bulunarak çok sağlam bir dayanışma örneği göstererek, Grev boyunca herkese tam maaş veremesede, her çalışanına 1000 ytl'ye yakın bi maaş verdi ve kararlığını herkese göstermiş oldu ;)

ve bu yalaka medya telekom grevini millete tam tersi bi şekilde gösterdi, herkese telekom çalışanlarının kablolarını kesmiş oldukları gibi gösterdi...

ama bunu hiç kimse kanıtlayamadı çünkü telekom çalışanları kabloları falan kesmemişti...

zaten büyük kanalların hiç birin de telekom grevini doğru dürüst göstermediler. Sadece adam akıllı gösteren 2 kanal vardı biri ulusal tv diğeri de kanaltürk. İkisi de telekom çalışanlarının mağduriyetini en iyi şekil de anlattılar...

Madem çok panksınız amk o zaman neden telekom grevindeki mitinglere katılmadınız :?: burda greve destek vereceğine çalışanlara küfr etmişsiniz amk. Asıl ben çalışanlara küfr edenlerin ben amk.

tabi grevden önce internetiniz çalışırken telekom çok iyidi grev olunca mı kötü oldu. Doğru haklısınız myspace'e facebook'a girip grev süresi boyunca karı kız tavlayamadınız yazık valla sizlere...

bi de pankım diye geçiniyorsunuz s2im böyle panklığı...

bu başlığı daha yeni gördüm keşke grev süresinde görseydim de hepinize verecek çok güzel cevaplarım olurdu. :wink:

sizin panklığınız karı kız tavlamak için zaten iş icraata, dayanışmaya, mitinge gelince hepiniz kaçarsınız böyle. Bebe panklar sizi (bu lafı genel olarak sitedekilere söylemiyorum üstüne alınan bu lafın kimlere gitmiş olduğunu anlıcak zaten)

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 52 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: