Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Ekim 2008 18:37

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Biraz Kendine Güven!
İletiTarih: 27 Nisan 2004 16:40 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

"Anarcho Punk grubu arıyorum mumla" derken bazı gruplar sütten çıkmış ak kaşık bi grup aradığımı sandılar.yok arkadaşlar öyle bişee.Sistemden nefret etmiyor musun? Hiç mi sinirine dokunmuyor okullar,işe gitmek,parasız kaldığında bok gibi ortada kalmak? Hiç mi korkmuyorsun askerlikten? Aile adı altında herşeyine karışan,insanda depresyon yapan yaşlılar hiç mi canını sıkmıyor? Çalışıyorsan patronunun aç gözlü,çok bilmiş tavrı,o iktidar olduğu için şişkin egosu ile sana ders vermeye çalışması hiç mi sinirden kıpkırmızı yapmıyor seni?? Ağız dolusu birküfürden ötesinide görebilmelisin...

Bunlara karşı söyleyecek sözün yok mu? Başka bir yaşamın olduğuna inanmıyor musun yoksa? Yoksa sende herkes gibi "amaan abi ben ne yapsam boş" mu diyorsun.Biliyormusun senin gibi düşÃ¼nen ve yanlız olduğunu,güçsüz olduğunu sanan bir sürü insan var! Özgürlük bir araba markası değil,kontörlü cep telefonu hattı hiç değil! Hele hele bizi daha da yoksullaştıracak,gitgide bu tüketim toplumu batağında yokolmamızı (yada herşeyden vazgeçip hastalıklı bir şekilde uyumlu) sağlayacak kapitale endeksli sistemde değil!

Politik derken Bakunin'den Kropotkin'den yada Aksakallı Marx'tan alıntılar yapan,teori politiği yutmuş gruplardan söz etmiyorum ben.Özgürlüğün tek bir politikası vardır : Özgür olmak! Anarşistlerinde tek bir önyargısı : Özgürlük! Elin gitar tutuyorsa,eh iki üç akorda basıyorsan (daha fazlası daha güzel de olur :) ) öfkeni sınırsızca bağırabiliyorsan benimle iletişime geç sesini duyuracağım kapkarakedi@mynet.com

Özgür K.Tekin

Not : İmlasız dergisinin son sayısında (7.sayı) NATO Eylemi duyurusu basıldı. 1 Mayıs'a çıkmayı düşÃ¼nen punklar yok mu?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 28 Nisan 2004 09:42 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 ICQ  YIM  Profile bak

ben bi mayisa cikmayi dusunuyorum buradaki arkadaslar unutmasinki 70lerin sonunda punk hareketi beyaz isci sinifinin mavi yakali cocuklariyle basladi bizde isci cocuklariyiz biras daa duyarli olmaliyiz! hepimiz bu sistemde birer isciyiz hangi koltukta oturursak oturalim hatta isci bile olamayiz hatta issiziz

hic bir zaman uyuma tepkisiz kalma!!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 29 Nisan 2004 21:57 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

neyse bişey diyemicem sesini duyurucam ile biten cümlenden sonra hiç bir anarcho punk grubu o kelimeleri yanyana gördükten sonra seninle iletişime geçmez çünkü resmen popülariz mi moda olmayı kapital olmayı sunuyosun sanki yani en azından bana öyle geldi en azından bunlar benim düşÃ¼ncem :idea:

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Mayıs 2004 00:00 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya herkes neden olduğundan kötü görünmeyi sewio.internette sitede gezebilen bi adamsın neren işÃ§i senin ya.1 mayıs filan ulan bari siz olmayın böle ya punkcılar olmasın gerizekalıu no war stickerlarıyla gezen alternatifcilere benzemeyin ya.abi paran wearsa wardır.kötü bişe değil benim annem babam memur ben herzaman iyiyim ya lüksüm yok ama rahatım parasızlık filan da cekmiorum derrim.we hayatım boyunca da sanayi işci tayfasından nefret ettim.yani bence o 1 mayısa katılan herkesi o alternatifciler kürt fasizanların sanayi krolarını etraftakıi tinercileri cöpcüleri hepsini toptan kaldırsak emin olunki cok daha iyi yasarız.bu arada işci olmak solcu olmak karsıt olmak değildir dünya tarihinde işci sınıfının hiçbi dewrimi olmamıstır butun dewrimler burjuva sınıfının eseridir...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Mayıs 2004 15:59 
Hardliner
 WWW  Profile bak

burjuva sınıfı kimin yardımıyla yaptı sence o devrimleri.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Mayıs 2004 20:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

maximum_rocknroll yazdı:
ya herkes neden olduğundan kötü görünmeyi sewio.internette sitede gezebilen bi adamsın neren işÃ§i senin ya.1 mayıs filan ulan bari siz olmayın böle ya punkcılar olmasın gerizekalıu no war stickerlarıyla gezen alternatifcilere benzemeyin ya.abi paran wearsa wardır.kötü bişe değil benim annem babam memur ben herzaman iyiyim ya lüksüm yok ama rahatım parasızlık filan da cekmiorum derrim.we hayatım boyunca da sanayi işci tayfasından nefret ettim.yani bence o 1 mayısa katılan herkesi o alternatifciler kürt fasizanların sanayi krolarını etraftakıi tinercileri cöpcüleri hepsini toptan kaldırsak emin olunki cok daha iyi yasarız.bu arada işci olmak solcu olmak karsıt olmak değildir dünya tarihinde işci sınıfının hiçbi dewrimi olmamıstır butun dewrimler burjuva sınıfının eseridir...

bak doru sölüosun...ama bi yere kadar...şu doru burda bu yazıları okuyabilen cevap yazabilen hiç kimse işÃ§i sınıfı diebilceğimiz insanlardan diiller...paran varsa vardır evet...bnmde maddi durumum oldukça yerinde...istediğim hemen hemen herşeyi istediğim zaman olmasada alabiliorum...ama şu var bir no war stickerlarıyla dolaşan alternatiflerçiler ne kadar bilgi sahibirdirler olan biten hakkında yada neyi savunduklarını biliolarmıdır vs ama bn ne savunduğumu ve karşı olduum şeyleri biliorum...o yüzden genlleme yapma bnce...ayrıca şunada kesinlikle katılıorum bütün devrimler burjuva sınıfının eseridir demişsin ki ksinlikle doru...neden?gene forumda söylenmiş bi laf vardı....tam olarak yazıcağım gibi diil ama bnm çıkardıım anlam bu yöndeydi...bişeyleri değiştirmek yada değiştirecek güç"olmak" için öncelikle o güce "sahip olmak" gerekir...

bilmem anlatabildimmi?bnce böle baırınıp çaırcaımıza öle sağı solu kırıp dökmeye çalışcamıza (ki haketmio değiller) görüşlerimizi bi şekilde başkalarına anlatsak açıklasakta bi şeikilde onlarıda bi şekilde bu işin içine katsak devamında zaten inanılmaz büyük bi kitle oluşur...bu belki çok iyimser ay canım cicim bi teori gibi ama yapılması gerekn bu...eğerki başınızı ezmeye kalkıolar eğerki azınıza sıçıolar o zmn şiddet devreye girer...o zaman kırarsınız ağız burun...ayrıca burjuva sınıfı belki işÃ§iler olmasaydı bu devrimleri geçrkeleştiremicekti ama sonuçta başlatmak için gerekli olan şey gene güç...bi nbevi otorite varlığı...ama sonunda gelinmesi gereken nokta otoriteninde olmadığı bi düzendir... kırmaya dökmeye adam öldürmeye gerek yok...maximumum_rocknroll dier bi başlıkta adam dövüce ay çok vurdum çocua acıdımı diyen tiplerdensiniz fln demiş alakası yok...şiddete gerek yok evet ama gerekirse kullanılmalı dorudur...çünkü ne yazıkki zavallı insanoğlu bazen sadece dayaktan anlıo...ama buda deişmicek bişi değil...bnm ve eminimki ne düşÃ¼ndüünün farkında olan dierlerinin ortak düşÃ¼ncesi gereksiz olan şiddetin gereksizliği yani...eğerki bugün amerika (en basitinden yakın tarişhten da dorusu şu andan örnek veriorum) ırağa petrol için girip orda adam öldürüosa buna karşı durulmalıdır yada ırağın olduğu iddia edilen şeklinden hiç bir farkı olmayan israil filistinle yıllardır savaştaysa ve kimse gıkını çıkarmıosa burda birileri hey hop noluoz demelidir...bu yüzden bağırmak gerekir...ama hernekadar kendimde az da olsa çıkıp baırmışta olsam şu anda 1 mayısta çıkıp eylem yapmak aslında çokda mantıklı değil...daha uzun yamak isterdim ama yarın 2 tane sınavım var...biraz uyusam ii olur...

sonuç olarak gerekirse şiddet kullanılır ama gereksiz olan şiddet faşistlikten başka bilşi diildir...faşist olmak isteyenler buyursunlar...ama hayatı siklemeden sadece bn kendi işime bakarım sikerim toplumu bana ne lan dierseniz orda iş aleyhinize döner

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 04 Mayıs 2004 23:54 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
burjuva sınıfı kimin yardımıyla yaptı sence o devrimleri.

Kimin yardimiyla yaptiginin bir önemi yok kime hitap ettiginin önemi var !
Maximum a %100 olmasada bir cok acidan ne yazik ki katiliyorum.
Sandman a da siddet konusunda yazdiklarina direk karsiyim. (insanogluna siddet olmamali ) ve hatta "gereksiz olan şiddet faşistlikten başka bilşi diildir" lafina hasta oldum :)

Fuck System! Fuck Politicans ! yani ne saq kaldi ne sol :) Anarchy den baska !

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Mayıs 2004 00:16 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

herseyi söylemişin zaten dorusun ya.ama ben sikmişim toplumu diyerek gezen bi adamım.sevmem zaten coğunu.yani bi süre sonra bu 1 mayıs yok ırak savası fos seyler gelio adama.hatta bi savas cıksa da eğlensek muhabbetleri gecer benim tayfamda.yani bilmiorum ama bi süre sonra ya bu işilerin iyice içine girip bokunu cıkaracak dercede ilgilenmeye baslıo insan yada sikmişim ırağı deyip hayatına bakıyo.ben 2.yi sectim o yuzden de sacma gelio 1 mayıs filan katılmak.yani sistemi cok sewdiğimden değil hatta tam tersi 1 mayısa katılmak sistemin içinde olmak gerektirio.yani gercekten dısına cıktığınızda olayın oraya giden tiplkerin coğundan iğrendiğinizi görüp bi daha gitmezsiniz zaten.
abi bide senin amac ney anarşi mi?yani kendin belirtmişin zaten cok canım cicim bi teori diye.niye hala peşindesin ki bunun.yani harbi yasın kac bilmiom hani bende buyuk değilim o kadar ama bunları gecmen lazım ya.yani anarşiyi kime anlatcan ki.bu matematik değil ki kocum bu bi ömür gerektirir.bu forumda bile hiçbi zaman o olguya erişemiycek adamlar war bi sürü.ki bu bi punk forumu.sokaktan bahsetmeye hiç mi hiç gerek yok.ya bence herkese görüsümüzü anlatalım diyon ama bok gibi yanlıs bişe.sonra etrafta bisürü senden benden cok sey bildiğini, yasadığını zanneden dallamalar oluo.ve beni o urastığım seyden de nefret ettirir böle tipler.
hatta zamanında bende allah gibi solcuydum.ama son 2 senedir nerdeyse bunlara gıcıklığımdan faşist oldum.nese cok uzattım sen zaten söleneceklerin coğunu sölemiştin

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 05 Mayıs 2004 21:16 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

emin ol bende tiksiniorum aynı insanlardan ve emin bende akla hayale gelmicek yöntemlerle bazen onları öldürmek istiorum (bahsettiğimiz dallamalar vs) ama sorun bunu istemek değil... sorun bunun doğru ve yanlışlığı...sen hernekadar ondan nefret edersen et ona zarar veremezsin...eğerki o sana zarar vermiosa....faşistlikten kastımda budur eğer yok yere gidip adam dövüosan bu faşistliktir...

bu kadar bencil olunmamalı bence...bunnarı başkalarına anlatmaktan kastımda şudur nasılki çoğumuza hayatımızın hatırladığımız ilk anlarından itibaren kafasına bir allah, yüce varlık varlığı sokulduysa buda aynı şeekilde yapılmalı...bununda başlayabileceği ilk nokta okullardaki sistemin değişmesi okullardaki mankafalıların yerini bi anda olmasada yavaş yavaş düzgün insanların almasıdır...ama bu demek diildirki beyin yıkamak...hayır...herşey apaçık ortaya serilmeli ve insanların kendi düşÃ¼nceleri mantıklı ve adaletli olanı seçmelidir...eğerki insanlarda ve hayvanlarda sürü psikolojisi denen içgüdü olmasaydı toplumlar oluşmazdı....ve bu içgüdü sayesinde herkes birbirini düşÃ¼nerek yaşayabilir...okuldan niye nefret edioruz (ki bnde açıkcası nefret ediorum) biza dayatılan aptal kurallardan dolayı...devlleten otoriteden niye nefret edioruz bize dayatılan aptal kurallardan dolayı... bunnar olmadığı zaman emin olun okul dediğimiz yere severek giderdik...
isteyen giderdi istemeyen gitmezdi çünkü...bu dediğim zaten bi ömrede sığamıcak şeyler...bugünki düzen(daha dorusu aptallık)nası bunca yılda bu hale geldiyse oda zamanla oturcak bişi...

ayrıca şu andaki içinde bulunduğun ve daha birçok insanın bulunduğu insanlardan nefret etme kendini soyutlama hiç bişiyi siklememe bu tamamen içinde bulunduğun ortamın dayatmalarından bir kaçış yoludur ve emin ol en kolay yol bu...önemli olan zoru yapmaktır...ve ne anarşide ne sosyalizmde nede komüğnizmde kolaya kaçmak yoktur...en azından özlerinde...çünkü teoride bakcak olursanız para olduu sürece kapitalizmde gayet sağlam işleyen bi sistem olurdu...ama insan doğasına aykırı olması dolayısıyla zaten halini görüoruz... bnde sevsemde sevmesemde insanları düşÃ¼nmek zorundayım....çünkü sen bi toplum içinde yaşıosun...nereye kadar soyutlayabilrsinki kendini?zaten hernekadar birbirimiz arasındada görüş ayrılıkları bolca olsada dier insanlardan olaya farklı bakıoruz...bu yüzden zaten yeterince soyutlanmış durumdayız...senin yaptığın hey hop bnde burdayım demeye çalışaraktan dikkat çekmeye çalışmak...hey bn farklıyım bak damalı haçım var faşistleride severim hey baksanıza lan die tamamen bi özenti görüntüsü çiziosun...öle diilsin büyük ihtimalle...büyük ihtimalle aklın fikrin nispeten yerinde bi adamsın ama bu yaptığın sadece kolaya kaçmak...istesende istemesende dier insanlarla yaşıosun ve eğer özgürlüğünü savunuosan dierlerinin özgürlüğene karışmaman gerekir...

Anarchia é Libertà!!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 9 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz