Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Ekim 2008 07:29

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 31 Aralık 2007 16:18 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

lahmacun yazdı:
zararsız diyen olmadı.
ne kadar gereksiz biÅŸe olduÄŸundan bahsetmiÅŸtim.
demek istediÄŸim o zaman kafam basmadan yemin ediyodum ama ÅŸu an sikimde deÄŸil

dostum sen ben istisnayiz. beyni yikananlarin orani sana bana gore o kadar fazla ki, bize yakizstirilan sifat vatan hainligi. bu bir tur psikolojik savas. devlet kucuklukten islemeye basliyor insanlari.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Ocak 2008 18:10 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

malta erigi yazdı:
Onnnnaaa yazdı:
andımız yerine mustafa sandal onun arabası var okusunlar ayrılıkcıların gonlu ferah olsun

hala kafan basmiyo dimi ne oldugumuzu. ayrilikciymis. tam aksine birlestiriciyiz biz denyo. sinirlar ulkeler devletler olmasin, herkes istedigi yerde istedigi komunde yasasin diyoruz. senin sucun degil tabi. 12 eylul bu neslin amina koydu. hicbir siyasi gorusu olmayan, tv den gasteden ne okursa onu savunan bir nesil. aslinda bilisim cagindayiz internet gibi bir guzellik var. istedigin her bilgiye ulasabilirsin ama ulasmak isteyen kim. devletimizin hukumeti ordusu medyasi en guzelini bilir ve yapar bizim icin diyorsunuz ve onlarin agzindan komnusuyorsunuz buraya gelip.

sana katılıyorum erikçik.. bizim okulu ele aldığımda da bunları sürüsüyle görüyorum.. hatta bi tane bizim sınıfta var öyle.. kız dünyayı toz pembe olarak görüyor.. sevgilim bana istediğim hediyeyi almadı diye zırlayıp tepinmesinden tutun da arkadaşlarıyla kop kop yapmak için kaç 100 ytl vermelerine kadar.. bizim neslimiz batmış.. eğer çoğunluğa bakarsak hiç birşeyin farkında olmayan, bizim ne kadar büyük bir yükün altında olduğumuzu bilmeyenler var.. üzücü br durum çünkü eğer böyle giderse biz türbana da maruz kalırız, kalmazsak da işkence görürüz artık hapislerde.. benim yapacağım şey bellidir.. ben şimdiden hapisteki işkencelere önlem almaya başlıyorum çünkü bu gidişle bu iş böyle.. konuyu saptırıcam şimdi biraz ama söylemezsem olmaz.. tutturmuş bi salak ben safkan türküm hristiyanlar defolup gitsin yok işte neymiş onlar saf kan türk değilmiş.. işte bu gibi durumlarda azımı açıp gözümü yummak istiyorum hassiktirsin gitsin ordan! herife bak ya! sen türk diilsin git diyor.. bu önce aileden başlıyor kafasının içine yerleşmeye.. bence istiklal marşından önce ailenin tutumuna bakmak en mantıklısı olacaktır..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Ocak 2008 18:26 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

beyin yıkama denilince aklıma bir de yeni bir film geldi.. kolanın muhteşemliği, siihirli dünyası üzerine bir animasyon yapılıyor sanırım.. fragmanını izledim ve artık daha ileri gidebileceklerini düşünmek bile istemediğimi anladım.. izlediniz mi siz de? bir adam kola almak için o ilginç makineye basıyor ve birden bire biz o sihirli kutunun içindeki siirli kola dünyasına gidiyoruz (!) coca-cola diye kocamaan bir yazıyla kocamaan bir şişe çıkageliyor önümüze.. ve orada minik şirin yaratıklar "yaşasın! biri kola içecek!" diye sevinçle birbirlerini yerken bir bakıyorlarki kolayı koyan makinemsi şey bozulmuş! ve sadece bir damla var.. herkes mutsuz e-tabi o minik sevimli dünyalarının sonu geldi.. kola bitti(!) işte o minik sevimli yaratılardan bitanesi uzun bir yolculuğa çıkıyor.. kola olmazsa olmaz ya (!) en sonunda bitkin düşerken bir anda yanındaki o son kola damlasını içerken birden bire güçleniyor ve geğiriyor.. geğirmesiyle birden bire çiçekler açıp yeşeriyor etraf ve kola fışkırmaya başlıyor.. ve işte mutlu son (!)

düşünsenize bunu küçük bir çocuğa izletirseniz çocuk ne düşünür bu konu hakkında.. afişi gördüm bugün "sinemalarda.. çok yakında" diye.. açıkçası üzülüyorum.. çok üzülüyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 01 Ocak 2008 18:32 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ohh be.. tekrar hoÅŸgeldin malta...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2008 04:02 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Bu bir oyun, yanlış olan herşeyi doğru gibi göstererek beyinlerimize empoze ediyorlar. her sabah marşlar okutturalarak, 5000 sabahçı öğrenciye, 4000 öğlenci öğrenciye bunu okuttururlarsa gelecek kimse için parlak olamaz. ya içinde kalmaya mecbursun, yada içinde kalmaya mecbursun. İstemeyen olamazsın, istetilen olursun.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2008 06:01 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
ohh be.. tekrar hoÅŸgeldin malta...

eywalla moruk ozel seveplerden eski meslari silmem gerekiyordu. eskisi kaadar sert olmasada takilacam ufaktan.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2008 06:10 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu arada begum diyorki safkan turk oldugunu iddia eden bir aslan parcasi varmis. ona once turkmenistana git sonra aynaya bak derim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2008 16:16 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

valla keşke bir tane olsa aslan parçası.. çoğunluk öyle.. tur düzenlemek gerekiyor

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2008 19:52 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

o ne yaa safkan turk hahaahaahaa :lol: çok güldüm o arkadaşa ben, manyakmı ne yaaa o hayret bişe lafa bak

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 02 Ocak 2008 21:32 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

her devrin makul söyleminde söylenebilecek ve söylenemeyecek şeyler vardır. içinde bulunduğumuz zamanda ırk kelimesi kolay kullanılamaz mesela. ırkçılığın yanlış olduğunu tabii ki kabul ediyorum diyebilir bir milliyetçi, geçerli söylem budur çünkü. öte yandan "millet" ırkın yerini gayet güzel almıştır. ayrılıkçılık yapmak için. milleti tanımak için "kültür birlikteliği" gibi muğlak bir kavram uydurulmuştur. bu da ırkçılık kadar tehlikelidir. "ırk üstünlüğü" düşüncesine gerek yok, sadece ayrımcılık yeterli.

ırkçılığın yanlış kabul edilmesi; öncelikle ırklar arasında net bir çizginin bulunmamasından kaynaklanır. ve işin aslında baktığınızda milletler arası da kesin çizgiler yoktur. fakat millet, bir ülkeyi belli sınırlar içinde tutmak için kullanılan bir kavramdır. içeride birleşik, dışarıya da kapalı! fakat bu sınırlar belirsiz olduğu için; içeride de dışarıda da bazı uydurmalar yapmak zorundasın. artık kıvırmayalım da isim verelim: içerideki birbirinden olabildiğince farklı insanları "türk milleti" kavramına sokmak için, aslında farklı olmadıklarını, aynı olduklarını uydurmak zorundasın. aynı olmayan kısımlarını benzetmek zorundasın. dışarıya karşı da yabancılaştırmak.. yunandan yabancılaştırmak, bulgardan, romenden, araptan, iranlıdan yabancılaştırmak zorundasın. işte bu yüzden milletini özünden çok sevemezsin. bu mümkün değildir çünkü milletinin ne olduğu belli bile değildir. çizgiler muğlaktır.

bütün bunlar SINIRlarını korumak için. kendi yaptığın sınırları korumak için içindeki insanlara da bir ortak kimlik uydurursun. işte MİLLET kavramı böyle bir yalanın sonucudur. milliyetçilik de en az ırkçılık kadar yanlış ve zararlı olabilecek bir düşüncedir. "safkan türk" şimdi herkese komik geliyor ama; "ne mutlu türküm diyene" bana o kadar da komik gelmiyor.

ne mutlu türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım dedirtmen ise mümkün değil, çünkü mutlu olmayan gitsin diyemezsin. çünkü türk olup mutlu olmak yerine, fırsatı her yakalayan ilk uçağa atlayıp, dilini, kültürünü ve yolun sonunu bilmedikleri almanyaya çöp süpürmeye gider.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 03 Ocak 2008 00:03 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

3. sınftamı neydım sınfta okuodk sıra bendeydı cok bı bokya sınfn onunde ant okumk heycn yapmstm bı yerı yannsmı solemstm ne mıllet gulmstu bn aglmstm ogun bugundr ant okuon mavı onluklu cocuk gorunce bogasım gelr

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: