malta erigi yazdı:
Onnnnaaa yazdı:
andımız yerine mustafa sandal onun arabası var okusunlar ayrılıkcıların gonlu ferah olsun
hala kafan basmiyo dimi ne oldugumuzu. ayrilikciymis. tam aksine birlestiriciyiz biz denyo. sinirlar ulkeler devletler olmasin, herkes istedigi yerde istedigi komunde yasasin diyoruz. senin sucun degil tabi. 12 eylul bu neslin amina koydu. hicbir siyasi gorusu olmayan, tv den gasteden ne okursa onu savunan bir nesil. aslinda bilisim cagindayiz internet gibi bir guzellik var. istedigin her bilgiye ulasabilirsin ama ulasmak isteyen kim. devletimizin hukumeti ordusu medyasi en guzelini bilir ve yapar bizim icin diyorsunuz ve onlarin agzindan komnusuyorsunuz buraya gelip.
sana katılıyorum erikçik.. bizim okulu ele aldığımda da bunları sürüsüyle görüyorum.. hatta bi tane bizim sınıfta var öyle.. kız dünyayı toz pembe olarak görüyor.. sevgilim bana istediğim hediyeyi almadı diye zırlayıp tepinmesinden tutun da arkadaşlarıyla kop kop yapmak için kaç 100 ytl vermelerine kadar.. bizim neslimiz batmış.. eğer çoğunluğa bakarsak hiç birşeyin farkında olmayan, bizim ne kadar büyük bir yükün altında olduğumuzu bilmeyenler var.. üzücü br durum çünkü eğer böyle giderse biz türbana da maruz kalırız, kalmazsak da işkence görürüz artık hapislerde.. benim yapacağım şey bellidir.. ben şimdiden hapisteki işkencelere önlem almaya başlıyorum çünkü bu gidişle bu iş böyle.. konuyu saptırıcam şimdi biraz ama söylemezsem olmaz.. tutturmuş bi salak ben safkan türküm hristiyanlar defolup gitsin yok işte neymiş onlar saf kan türk değilmiş.. işte bu gibi durumlarda azımı açıp gözümü yummak istiyorum hassiktirsin gitsin ordan! herife bak ya! sen türk diilsin git diyor.. bu önce aileden başlıyor kafasının içine yerleşmeye.. bence istiklal marşından önce ailenin tutumuna bakmak en mantıklısı olacaktır..