Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 03 Aralık 2008 22:21

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 80 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: nofx
İletiTarih: 08 Temmuz 2004 21:09 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

http://www.nofx.org Nofx'in official sitesi şu sıralar amerika karşıtı albümleinin mp3 ve tanıtımları var.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Temmuz 2004 11:54 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

abi ben bu adamların hastasıyım..... adamlar süper bence...........

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 10 Temmuz 2004 12:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çok iyi grubda, ama son zamanlar kendisini ve punk satmayı çok iyi öğrendiler. örnek punkvoter olayı ne kadar ciddi alınır bilmiyorum

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Temmuz 2004 13:03 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

zevkin amına koymuşlar.fat mike pislik abidesi gibi bişey. pank işte...sadece zibidi gibi gözükselerde içlerinde var bişeyler.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 12 Temmuz 2004 14:18 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

eglence abidesi NOfX süper müsik komik lirikler.nofx in acılımı no fuckin straight edge miydi yoksa ben mi yanlıs hatırlıom?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 13 Temmuz 2004 16:07 
Hardliner
 Profile bak

evet no fuckin straight edge di...ilk albümleri bence muhteşemdir liberal animation...nedense sonraki albümlerini ve oturmuş soundlarını ilk albüm kadar sevemedim...genede iyiler ama liberal başkadır her zaman..kesin dinleyin bence

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 26 Temmuz 2004 18:07 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

dinosaurs will die şarkısında old skollara bir gönderme var galiba yanlışmı düşÃ¼nyorum acaba

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Eylül 2004 15:13 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 ICQ  Profile bak

green dayle nofx çok önemli özel ve güzel bence..en azından benim için..

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Eylül 2004 19:11 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

aferin sana ne diim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 15 Ekim 2004 10:22 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bence hiç de özenilecek bi grup değil cok eğlendikleri filan da yalan ya.eğleniyoruz olayını ön planda tutmalarından belli.wallahi bi vidyo cdlerini izledim cok yavşak aptalca esprilerle dolu.hani sokaktaki iki kroya takılsanız alasını yaparsınız.gerci bu istanbul kıroları senden benden karizma ama olsun.
o vidyoyu izleyen warsa ne kadar yapmacık olduklarını anlamıştır ya zaten müzikleri de bence bok gibi.green day cok daha iyi .daha rahat bi grup ve sarkı sözleri de güzel.bi long viev basketcase bi she bi j.a.r yazamaz nofx.drugs are good diye bi şarkıları war.müzik güzel ama hayatımda bu kadar aptal sözler duymadım. nese şişman insanları pek sewmem zaten

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 19 Ekim 2004 22:28 
General
 WWW  Profile bak

şimdi yeni albüm gibi bişi çıkarmışlar. en sevdiim gruplardandır. bende izlemiştim bi cdlerini. çok komik herifler bide adam ağzına geleni sölüyodu. çok pis ağızlılar

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Kasım 2004 12:10 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

War on Errorism albümünden, Franco Un-american..... sözleri muhteşem....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Kasım 2004 12:13 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

bencede çok iyi.. sırf ne anlattığını anlamak için gittim tercüme ettitrdim şarkıyı harbiden müthiş........

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Kasım 2004 13:47 
Uzaylı Punk
 YIM  Profile bak

maximum_rocknroll yazdı:
bence hiç de özenilecek bi grup değil cok eğlendikleri filan da yalan ya.eğleniyoruz olayını ön planda tutmalarından belli.wallahi bi vidyo cdlerini izledim cok yavşak aptalca esprilerle dolu.hani sokaktaki iki kroya takılsanız alasını yaparsınız.gerci bu istanbul kıroları senden benden karizma ama olsun.
o vidyoyu izleyen warsa ne kadar yapmacık olduklarını anlamıştır ya zaten müzikleri de bence bok gibi.green day cok daha iyi .daha rahat bi grup ve sarkı sözleri de güzel.bi long viev basketcase bi she bi j.a.r yazamaz nofx.drugs are good diye bi şarkıları war.müzik güzel ama hayatımda bu kadar aptal sözler duymadım.

+1

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Kasım 2004 15:02 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

+5

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 11 Kasım 2004 17:00 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yaw Green day ile Nofx'i karşılaştırmak, "benim babam senin babanı döver" demek gibi aptalca birşey.... bi kere ulaştıkları kitlelere göre bakarsak green day ile bırak Nofx'i (bi kaçı haricinde) hiç bi grup boy ölçüşemez....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 27 Kasım 2004 18:06 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

punkalow yazdı:
yaw Green day ile Nofx'i karşılaştırmak, "benim babam senin babanı döver" demek gibi aptalca birşey.... bi kere ulaştıkları kitlelere göre bakarsak green day ile bırak Nofx'i (bi kaçı haricinde) hiç bi grup boy ölçüşemez....

Bence o kadar cok kitlenin ulasilmasi zaten müzigi bozar... Müzigi kitleye göre yapmiyacaksin; istedigin gibi yapacaksin, o zaman iyi müzik cikar ortaya. Bence NoFX Fun-Politic-Punk piyasasinda herkesle boy ölcüsebilir!!! Hele Green Day'le müziksel yönden 5 sene önce bile boy ölcüsebilirdi...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Aralık 2004 17:11 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

maximum_rocknroll yazdı:
o vidyoyu izleyen warsa ne kadar yapmacık olduklarını anlamıştır ya zaten müzikleri de bence bok gibi.green day cok daha iyi .daha rahat bi grup ve sarkı sözleri de güzel.bi long viev basketcase bi she bi j.a.r yazamaz nofx.drugs are good diye bi şarkıları war.müzik güzel ama hayatımda bu kadar aptal sözler duymadım. nese şişman insanları pek sewmem zaten

ya maximum rock'n'roll sen ne çok şey bilion ya!

gerizekalı falan mısın ya??

herşeye bok atmayı bırak ve git o çok sevdiin faşist köpeklerle seviş! :evil: :evil: :evil: :evil:

I am an anarchist
Dont know what i want
But i know how to get it
I wanna destroy passers-by
'Cos I wanna be anarchy
No dog's body

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 22 Aralık 2004 17:13 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

BlowJoe yazdı:
punkalow yazdı:

Bence o kadar cok kitlenin ulasilmasi zaten müzigi bozar... Müzigi kitleye göre yapmiyacaksin; istedigin gibi yapacaksin, o zaman iyi müzik cikar ortaya. Bence NoFX Fun-Politic-Punk piyasasinda herkesle boy ölcüsebilir!!! Hele Green Day'le müziksel yönden 5 sene önce bile boy ölcüsebilirdi...

punkalow haklı olabilrsin ama müziklerindeki karaktere bakarsak bence nofx daa üstün ama tabi plak satışları,ulaştıkları kitle,para içinde yüzme,panka satışı koyma açısından bakarsan green day önde gider!

I am an anarchist
Dont know what i want
But i know how to get it
I wanna destroy passers-by
'Cos I wanna be anarchy
No dog's body

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 07 Nisan 2005 10:34 
HC-Shouter
 Profile bak

davulcuları maynak hi-hat,trampet,cross üçlüsü bu kadar hızlı kullanılabilir (en azından punk müzikte sakın portnoy mortnoy deyip canımı sıkmayın)gitaristte sürekli power-chord kullanıyo ama çok güzel efektler ve yaratıcılıkla ne diim güzel şarkılarıda var tebrik ediyoruz

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Aralık 2005 15:57 
Führer
 Profile bak

evet ya eric melvin deli hızlı bi baterist.. linoleum, dont call me white bi dinleyin derim,feci hızlı:D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 20 Aralık 2005 23:55 
General
 Profile bak

müzikalite bazında gayet yeterli,eglenceli, punkın karsı cıkıs ögelerini liriklerinde bulunduran basarılı bi grup.punk rock piyasasında populer olsalarda populer olmak icin populer olan gruplardan biri degil bence.en basit örnegi nofx kliplerinin mtv ve benzeri kanallarda yayınlanması grupca yasaklanmıs durumda yanlıs hatırlamıyosam.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Aralık 2005 00:13 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

mtvye dava açmışlar yayınladılar die

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 21 Aralık 2005 00:45 
General
 Profile bak

galiba latin mtv ye karsı acılmıs olsa gerek o dava .

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 23 Aralık 2005 23:33 
HC-Shouter
 Profile bak

maximum_rocknroll yazdı:

aptalmısın sen ya bu heriflerin drugs are good şarkısını anlamadıysan yuh derim sana. O şarkıda uyuşturucu özentilerine gönderme var ama anlayamamışsın, onu anlayamadıysan dierlerini anlamanı beklemek zaten yanlış olur,punkalow sen de ne saçma şeyler yazmışın annayamadım kardeş gidip ne diye green day le nofx i kıyaslıyon ha kıyaslayacam diyosan git rancidle nofx i kıyasla birbirlerinin splitlerini yapan 2 grup çünkim. adamlar amerika düşmanı da değiller arkadaşlar burda faşizmi olaya katmayalım , adamlar amerikan hükümetine karşı o kadar. basta rancid derim o kadar
(bkz: maxwell murder)

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 80 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: