Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 03 Aralık 2008 22:20

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 420 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: en beendiiniz türk punk parçası ???
İletiTarih: 03 Åžubat 2008 14:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ayılar-sokaklar şahidim olsun
ayılar-şanslıysan yaşarsın
ofisboyz-not gonna change
ofisboyz-troublemaker
ofisboyz-sık bakalım
hacivat-uyan
hacivat-dünyayı kurtarmak

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 14:58 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ulan biz burda punk müziğini ve kültürünü kucaklayacağımıza birbirmize bok atmaktan başka bişey yapmıyoruz!
sonrada başlıklar açılıyor bu ülkede neden punk kültürü yaygınlaşmıyor diye! yaygınlaşmaz tabi amk bu kafayla gidersek bi bok olmaz bizden.

daha panklar veya punk dinleyiceleri kendi aralarında anlaşamıyorlar ki, punk müziği kültürü altında bi birlik ve beraberlik olsun...

cidden yani çok saçma ne demek yaa çoğu grup bok gibi madem beğenmiyorsun o zaman gir tek tek hangi grupları beğenmiyorsan onların topic'lerinde eleştiri yap.
burda en sevdiğiniz türk punk parçası başlığı altında isim vermeden gereksiz yere gruplara bok atma!

ve kaldıki bok gibi bile olsa çoğu punk grubu yinede destek çıkıp daha iyi olabilirsinz ve eksiklerini söylerek bunu o bok gibi diye bahsettiğin herkimse o gruplara iletebilirsin...
ama bu başlığın altına gelip hepsi bok gibi demek ne kadar aptalca bir düşücedir anlamış değilim amk!
senin bu başlığın altına gelip çoğu grup bok gibi demen kimseye bi fayda sağlamaz anlıyor musun?

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 15:07 
hoppidi yazdı:
zia-records yazdı:
keyfinin kahyası değilim sikimde bile değil dediğim gibi. sevmeyedebilirsin ama alaycı şekilde gelip burada böyle yazamazsın!grubun var mı bilmiyorum olsa böyle oturduğun yerden ahkam kesemezdin zaten. bu forumdaki 3000 üyeden konserlere gelen sadece 50-60 kişi var zaten. pohpohlanmaya filan da ihtiyacımız bizim ne iş yaptığımız belli. seven de olur sevmeyen de bazen yalnız başımıza da kalırız. bunların hiçbiri koymaz bana ama böyle sanal ortamdan ahkam kesen adamlar bana koyar. bilmem anlatabildim mi? anlamadıysan özel mesaj at anlatayım uzun uzun.

ne demek onu bunu yapamazsin ya? sen mi karar veriyorsun insanlarin ne yazacagina? bu forumda ataturk gibi tabulasmis kisiler , genel kurmay baskani, basbakan elestiriliyor. senin sikindirik grubunun ozelligi ne ki dokunulmazligi var?

simdi ben bunu yazdim. demin uyandim bakayim dedim forumda ne oluyor. zia-records tan ozel mesaj gelmis. uzun degil tek cumle "lan amcık düzgün konuş sikindirik grup mrup ne lan. sikerim valla beynini"
ya ben myspace te bi sarkilarini dinlemistim ofisboyz'un, savas savas fasizmle savas diye. sen boyle bir sarkiyi yazip. calip, soyleyip herneyse bana nasil boyle bir mesaj atiyorsun? ayilar grubunun bir elemani faso cikmisti, sonra dead army boots ve en sonunda ofisboyz. ben msn de arabesksule ile konusurken, herkes cemiyet cemiyet diyor ama ben biboka benzetemedim. benim kulaklarimda mi bir sorun var demistim. ama oblivionun yazdiklarina bakinca neden sizlerden farkli oldugu anlasiliyor.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 15:32 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
hoppidi yazdı:
zia-records yazdı:
keyfinin kahyası değilim sikimde bile değil dediğim gibi. sevmeyedebilirsin ama alaycı şekilde gelip burada böyle yazamazsın!grubun var mı bilmiyorum olsa böyle oturduğun yerden ahkam kesemezdin zaten. bu forumdaki 3000 üyeden konserlere gelen sadece 50-60 kişi var zaten. pohpohlanmaya filan da ihtiyacımız bizim ne iş yaptığımız belli. seven de olur sevmeyen de bazen yalnız başımıza da kalırız. bunların hiçbiri koymaz bana ama böyle sanal ortamdan ahkam kesen adamlar bana koyar. bilmem anlatabildim mi? anlamadıysan özel mesaj at anlatayım uzun uzun.

ne demek onu bunu yapamazsin ya? sen mi karar veriyorsun insanlarin ne yazacagina? bu forumda ataturk gibi tabulasmis kisiler , genel kurmay baskani, basbakan elestiriliyor. senin sikindirik grubunun ozelligi ne ki dokunulmazligi var?

simdi ben bunu yazdim. demin uyandim bakayim dedim forumda ne oluyor. zia-records tan ozel mesaj gelmis. uzun degil tek cumle "lan amcık düzgün konuş sikindirik grup mrup ne lan. sikerim valla beynini"
ya ben myspace te bi sarkilarini dinlemistim ofisboyz'un, savas savas fasizmle savas diye. sen boyle bir sarkiyi yazip. calip, soyleyip herneyse bana nasil boyle bir mesaj atiyorsun? ayilar grubunun bir elemani faso cikmisti, sonra dead army boots ve en sonunda ofisboyz. ben msn de arabesksule ile konusurken, herkes cemiyet cemiyet diyor ama ben biboka benzetemedim. benim kulaklarimda mi bir sorun var demistim. ama oblivionun yazdiklarina bakinca neden sizlerden farkli oldugu anlasiliyor.

:lol: :lol: farkı fiyatı cemcim.örenicekler
cem bile anlamış neyin ne oldugunu taa maltalalardan
forumda daha önce konusldugu gibi adam olun :!:
önce saga sola küfür etmekle a.q sıktırgıt vs gıbı kelimeleri kulanıp tehtitkar cumleler sarfetmekle bı seymı oldum sanıyosunuz kendinizi
yazması bedava yani....
eleştriye gelemiyceksin yapma müzik kardesım hiçmi eleşitmriyosunuz siz başklarını yemeyin beni hep pohphlanmaya alışmısınız oyuzden sabit bı noktadada durmusunuz.surda muzık adına kendini geliştiren degiştiren kac tane grup var onlarıda biliyoruz zaten.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 15:40 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sickbastard yazdı:
sen mi karışıcaksın amınakoyim kim için ne yazıcama? burda ne generaller başbakanlar atatürkler eleştiriliyo sana gerizekalı dememe kim karışıcak be amınakoduumun öküzü?

:mrgreen: heh eheh cemin lafıı alıpta ger satma bzie olm onu baştan dusuncektin.
ozmn madem dedın gıbı o kadar kişi eleştiirlıyro benim grupları eleştirmem ne diye battı sizin özelliğiniz nedir efenim :roll:

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 16:05 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

fasist olmak ne kadar kolay bu forumda. sen bana sikindirik de. ben sana aynısını söyleyince fasist olayım.
ama gercek hayatta cıkıp diyemezsin bunları. çünkü anca forumlarda içinizi sikiştirirsiniz. sıkılıp sıkılıp gelip burda artistlik yapın fasist ben olayım. neyse siz laf üretin biz başka şeyler üretiriz.

türk gruplarına destek olmak, alaycı eleştirilere karşı müdafa etmek fasitlikse yazın kocaman harflerle zia-records fasistlige devam ediyor....!!!!

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 16:24 
zia-records yazdı:
fasist olmak ne kadar kolay bu forumda. sen bana sikindirik de. ben sana aynısını söyleyince fasist olayım.
ama gercek hayatta cıkıp diyemezsin bunları. çünkü anca forumlarda içinizi sikiştirirsiniz. sıkılıp sıkılıp gelip burda artistlik yapın fasist ben olayım. neyse siz laf üretin biz başka şeyler üretiriz.

türk gruplarına destek olmak, alaycı eleştirilere karşı müdafa etmek fasitlikse yazın kocaman harflerle zia-records fasistlige devam ediyor....!!!!

walla bravo. ferman padisahin daglar bizimdir he mi? turk gruplarini mudafa ediyormus. acaba turk gruplari senin onlari mudafa etmeni istiyorlarmi? ben o mesaji yazdim cunku sulenin yaptigi ufak bir elestiriyi bile kaldiramiyorsunuz. ayrica kelimeleri kullanmayi da bilmiyorsun arkadasim. sen bana onu soyleyince fasist oluyorsun cunku beni tehdit edici sekilde soyluyorsun. benim muzigimi elestirme amina koyarim senin, iste fasist sifati burada yapisiyor uzerine. anladin mi? sanmiyorum..
birde gercek hayatta cikip bunlari soyliyemezsin demissin, son olarakta ona cevap vereyim. videolarinizi seyrettim grup elemanlarini gordum. hangisisin bilemiyorum ama goz karariyla soyluyorum yuzune karsi da istedigimi soylerdim. :)

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 16:38 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sen eleştiri yapmıyorsun sikindirik grup diyorsun. eleştiri böyle olmaz. benim müziğimi eleştir ama üslubuna dikkat et. grubun gitarları sönük vokalin sesi kötü gibi eleştiriler mi yaptın da sana çemkirdik? sikindirikmiş? yok ya.. sen böyle diyecen ben susacam. yok öyle bir dünya. öyle göte böyle yarrak. sikindirik dersen sikindiriği göte sokarlar. anladın mı? sanmıyorum. anlamadıysan da lütfen ilk fırsatta gel yüzümüze söyle. ben basçıyım. memnun olurum. ;)

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 16:39 
bak simdi myspace e baktim. carsinin cik bakalim bestesini sik bakalim diye sarki yapmissiniz. gayette guzel olmus. ne diye uzerine alindin olaylari buraya getirdin ki? neyse grubun hepsi senin gibi dusunmuyordur eminim. yoksa bu sarki sozleri cikamazdi...

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 16:45 
zia-records yazdı:
sen eleştiri yapmıyorsun sikindirik grup diyorsun. eleştiri böyle olmaz. benim müziğimi eleştir ama üslubuna dikkat et. grubun gitarları sönük vokalin sesi kötü gibi eleştiriler mi yaptın da sana çemkirdik? sikindirikmiş? yok ya.. sen böyle diyecen ben susacam. yok öyle bir dünya. öyle göte böyle yarrak. sikindirik dersen sikindiriği göte sokarlar. anladın mı? sanmıyorum. anlamadıysan da lütfen ilk fırsatta gel yüzümüze söyle. ben basçıyım. memnun olurum. ;)

bak ben mesaji yazarken araya bu mesaji sokusturuvermissin. bir kere sende "short term memory loss" olayi var sanirim. cunku elestiriyi yapan suleydi ben degil. sizler ona saldirinca ben sikindirik grup lafini kullandim. yani tamam genc delikanli adamlarsiniz su forumda, kaniniz kayniyor, eywallah. ama yazmadan once 2 dk. dusunun ya hu.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 16:52 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

zia-records yazdı:

ama gercek hayatta cıkıp diyemezsin bunları. çünkü anca forumlarda içinizi sikiştirirsiniz.

niye diyemiyelim siz kimsiniz ki :? kardeşim arkdasımda olsa eleştirirm eksiğini yüüzne çat çat çat sölerim yalakamı arıyosunuz ki siz aklımın ucundan bile gecmemiştiniz
eleştirimde.ama eger ki olursa eleşitirm fikrim merak etme yüzüne de sölerim

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 17:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bir kere çık bakalım değil, gel bakalım olacak o. ayrıca sık bakalım da tribünlerde söyleniyor polisle münasebet olursa.. herneyse fasizm sarkısını da ben yazdım. grup olarak tavrımız da belli. senin ölcütlerine göre fasist olmak veya olmamak ta önemli birsey degil. benim ne anlatmak istediğim ortada. şuraya yazmadan önce siz 2 dk. düşünseydiniz evet uzamazdı bu kadar. herneyse ben söyleyeceğimi söyledim 1 mesaj önce. aynı şeyleri tekrar tekrar söylemeye gerek yok. :wink:

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 18:57 
Führer
 Profile bak

burda herkes faşist.. insanlar bi faşist denklemi öğrenmişler, x'i yerine koyup direk sonuca ulaşıyolar. olay bu kadar basit değil. sırf post olsun diye çıkıp alakasız bi topiğe "hepsi bog gibi" diye bi genelleme yaparsan tepene binenler faşist olmaz. sonra o faşist çıktı bu faşist çıktı şimdi de ofisboyz.. ahah komiksiniz. sen nerden çıktın geldin, alakan nedir topikle orasını da anlamış değilim hoppidi. ikiniz de forumdaki her topikte ota boka düğün sahibi gibi aklınıza ne gelirse yazıyosunuz. artık hoppidi veya arabesksule nicklerini görmekten midem bulandı. iğrençsiniz ibneler. gerçek bu.

** aha küfür! foruma faşist gelmiş!

siktirin gidin..

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 19:50 
sickbastard yazdı:
burda herkes faşist.. insanlar bi faşist denklemi öğrenmişler, x'i yerine koyup direk sonuca ulaşıyolar. olay bu kadar basit değil. sırf post olsun diye çıkıp alakasız bi topiğe "hepsi bog gibi" diye bi genelleme yaparsan tepene binenler faşist olmaz. sonra o faşist çıktı bu faşist çıktı şimdi de ofisboyz.. ahah komiksiniz. sen nerden çıktın geldin, alakan nedir topikle orasını da anlamış değilim hoppidi. ikiniz de forumdaki her topikte ota boka düğün sahibi gibi aklınıza ne gelirse yazıyosunuz. artık hoppidi veya arabesksule nicklerini görmekten midem bulandı. iğrençsiniz ibneler. gerçek bu.

siktirin gidin..

benim alakami soyliyeyim sana. suleyle msn de konusurken benim yaptigim bir yorumdu "hepsi bog gibi". o yuzdende suleye saldirilinca kendime saldiri olarak gordum bu bir soruna cevap olmustur umarim.
burda herkes fasist degil, bazisi fasist bagzisi sadece toy, buyumesi lazim. o fasist cikti bu fasist cikti dediklerinin hepside fasist cikti bunlar forumun gozunun onunde oldu. ofisboyz'a gelince dinledigim kadariyla antifa insanlar, ben fasist sifatini zia icin kullandim. cunku tavri astigim astik kestigim kestik ti. siyaset bir bilimdir, fasist - fasizm bunlar sarisin esmer gibi sifatlar degil. derin anlamlari var. hayatimin orta kismina geldigim su zamana kadar omrumun yarisi siyasetle ilgilenmekle gecti. o yuzden sakin bana siyaset dersi vermeye yada sidik yaristirmaya kalkma bile. bide acaip birsey olmus aklinca dalga gecmissin kendine fasist diyerek. ama ilginc bir sekilde dogru soylemissin. "artık hoppidi veya arabesksule nicklerini görmekten midem bulandı. iğrençsiniz ibneler. gerçek bu. siktirin gidin.." "benim gibi dusunmuyorsan, benim sevdiklerimi sevmiyorsan siktir git", "ya sev ya terket" ten ne farki var bunun? sevmiyorum, terk de etmiyorum! su forumda birkac kisi var (sule'de bunlardan biridir) yazdiklarinin altina okumadan imza atarim. birileri ezmeye de calisirsa karsilarinda dururum. terbiyesizlik yapma.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 19:55 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

senin gibileri kaale alıp cvp bile vermeem gereir aslında.sadece şunu diycem

''bi insan istediği zmn nasıl da iğrençleşebiliyomuş ,bak bizden daha iyi biliyosun!!!!' :!:

adam gibi konuşmasını öğren önce .foruma çok yazı yazmakla ota boka cvp vermekle ipne olunmuyo kirlilik yaratılmıyr burda en z bizm kadar ileti yazan elemanlar vr.msjından kelimelerinden seninde kaliteni anladık :roll:

miden bulanıyosa nane limon içmeyi dene belki iyi gelir cnm

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 20:07 
Führer
 Profile bak

hoppidi yazdı:
sickbastard yazdı:

siktirin gidin..

benim alakami soyliyeyim sana. suleyle msn de konusurken benim yaptigim bir yorumdu "hepsi bog gibi". o yuzdende suleye saldirilinca kendime saldiri olarak gordum bu bir soruna cevap olmustur umarim.
burda herkes fasist degil, bazisi fasist bagzisi sadece toy, buyumesi lazim. o fasist cikti bu fasist cikti dediklerinin hepside fasist cikti bunlar forumun gozunun onunde oldu. ofisboyz'a gelince dinledigim kadariyla antifa insanlar, ben fasist sifatini zia icin kullandim. cunku tavri astigim astik kestigim kestik ti. siyaset bir bilimdir, fasist - fasizm bunlar sarisin esmer gibi sifatlar degil. derin anlamlari var. hayatimin orta kismina geldigim su zamana kadar omrumun yarisi siyasetle ilgilenmekle gecti. o yuzden sakin bana siyaset dersi vermeye yada sidik yaristirmaya kalkma bile. bide acaip birsey olmus aklinca dalga gecmissin kendine fasist diyerek. ama ilginc bir sekilde dogru soylemissin. "artık hoppidi veya arabesksule nicklerini görmekten midem bulandı. iğrençsiniz ibneler. gerçek bu. siktirin gidin.." "benim gibi dusunmuyorsan, benim sevdiklerimi sevmiyorsan siktir git", "ya sev ya terket" ten ne farki var bunun? sevmiyorum, terk de etmiyorum! su forumda birkac kisi var (sule'de bunlardan biridir) yazdiklarinin altina okumadan imza atarim. birileri ezmeye de calisirsa karsilarinda dururum. terbiyesizlik yapma.

ha o cümle sana ait yani. bu söylenenlerin hepsini üstüne alabilirsin o halde. ve turkpunk forumunda "çoğu turkpunk grubu bog gibi" diyorsan ve sitenin sadece siyaset kısmıyla ilgileniyosan sana tavsiyem burdaki toylara siyaset anlatmak yerine git herhangi bi siyaset sitesine üye ol, orda söyle neler söyleyeceksen. mesajımın siktir git kısmı bu olsun. sizinle ilgili mide bulantımın sebebi herşeye her topiğe bilmiş bilmiş konuşup yorum yapmanız ve her açtığım topikte senin yazdıklarınla karşılaşmam. sıkıldım yani görmekten. anladın? ya da senin direk ekşi sözlükten bişeyleri buraya taşıyıp "hayatımın yarısı siyasetle geçti vs." demen. banane senin hayatından? bu topikte çok gereksiz şeyler tartışıyoruz hala. hoppidi abim faşist diyosa faşistim ben. ama hala söylüyorum, siktirin gidin burayı gercekseniz sürekli.

arabesksule, sen muhattap bile değilsin konuya artık "tüm gruplar bog gibi" cümlesi de sana ait olmadığına göre.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 20:15 
bir onceki mesajimda yazdiklarima ekleyecek birseyim yok. yalnizca eksi sozlukten birseyleri tasima kismini kabul etmiyorum. bir kere alinti yaptim, ondada zaten oradan alinti yaptigimi soyledim.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 20:17 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yav 2 kisi gecmis fasist masist atip tutuyo ne alaka simdi laf kalabaligi yapisunuz burda amina koyim götünüz yiyosa fasist türk grupları die acin basligi yazinalt alta bebe bebe konusmayın o fasist bu fasist simdii buda diye...

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 20:30 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sadce benle hoppiidi deil böle düşünen :?
saintofdreams yazdı:
heç birinden bi poq olmaz.
ama ayılar ve deli den ümit var...

bak bu benim msjımdan önceye ait....ama niyese bize patlandı. :?

aRabeskŞule yazdı:
artık cogu boh gbii gelmeye başladı
hele biçok grup anca gürültü acmammla kapamam bir oluyr kirlilikten başka bişey deil dinlemek için dinleyenler fatih ürek dınlesın da ıyı
buda benim bakın n eyazmısın ''cogu'' kelimesine dikat cekerim

ortamı geren birileri varsa sizlersiniz bu tür tepkilerle .ben veya cem diil.

Alıntı:
banane senin hayatından? bu topikte çok gereksiz şeyler tartışıyoruz hala. hoppidi abim faşist diyosa faşistim ben. ama hala söylüyorum, siktirin gidin burayı gercekseniz sürekli

e ozmn bizene senden???? senin midenden???? önerilerinden ????sana kalmadı s... gidip gitmemmeiz.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 20:36 
Führer
 Profile bak

aRabeskŞule yazdı:
sadce benle hoppiidi deil böle düşünen :?
saintofdreams yazdı:
heç birinden bi poq olmaz.
ama ayılar ve deli den ümit var...

bak bu benim msjımdan önceye ait....ama niyese bize patlandı. :?

aRabeskŞule yazdı:
artık cogu boh gbii gelmeye başladı
hele biçok grup anca gürültü acmammla kapamam bir oluyr kirlilikten başka bişey deil dinlemek için dinleyenler fatih ürek dınlesın da ıyı
buda benim bakın n eyazmısın ''cogu'' kelimesine dikat cekerim

ortamı geren birileri varsa sizlersiniz bu tür tepkilerle .ben veya cem diil.

Alıntı:
banane senin hayatından? bu topikte çok gereksiz şeyler tartışıyoruz hala. hoppidi abim faşist diyosa faşistim ben. ama hala söylüyorum, siktirin gidin burayı gercekseniz sürekli

e ozmn bizene senden???? senin midenden???? önerilerinden ????sana kalmadı s... gidip gitmemmeiz.

ya cidden seni ciddiye almıyorum, burayı da daha fazla gereksiz yere kirletmeyelim. sevdiği grupları yazsın herkes, sen de en azından bu topikten sktr git.

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Åžubat 2008 23:21 
HC-Shouter
 Profile bak

taam la özel mesajdan falan kava edin artık başlık öldü resmen.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 12:36 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

başlık ölsün abi bişey olmaz, bu konu daha önemli.. avrupadaki skinhead grupları dinleyip, benzer giyinip benzer sözler yazmakla anti-fa olunmuyor. bunu hayatının her alanında gösterebilmen lazım. kahrolsun faşizm diyip faşistliğin alasını yapan solcular var. aynı şekilde, "ne gerek var sınırlara" sözlerinin sahibi grubun davulcusu musul kerküğü ve trakyayı ele geçirmemiz gerektiğini anlatıyor. demek ki sözleri anlamamış, demek ki bu adamlar ne dediklerini bile bilmiyorlar, avrupadaki abilerinin şarkı sözlerini kalıp kalıp çeviriyorlar. bu lafım direkt olarak ayılarla ilgili. ofisboyzun besteleri kötü, sözler akorların üzerine oturmuyor ite kaka iliştirilmiş, çalmaları, enstrumanları da gayet kötü. ama zaten bu tarz eleştrileri yaptığında da aldığın en nihai cevap "biz pank yapıyoruz müzikalite bizim için ikinci planda, esas öncelik tavırda" oluyor. o yüzden oturup da kötü bulduğum grupların başlıklarına gidip eleştirmem. çünkü olsa olsa alacağın cevap bu olur: "siktirgit beğenmiyosan dinleme" netekim bu olmuştur.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 13:21 
Führer
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
başlık ölsün abi bişey olmaz, bu konu daha önemli.. avrupadaki skinhead grupları dinleyip, benzer giyinip benzer sözler yazmakla anti-fa olunmuyor. bunu hayatının her alanında gösterebilmen lazım. kahrolsun faşizm diyip faşistliğin alasını yapan solcular var. aynı şekilde, "ne gerek var sınırlara" sözlerinin sahibi grubun davulcusu musul kerküğü ve trakyayı ele geçirmemiz gerektiğini anlatıyor. demek ki sözleri anlamamış, demek ki bu adamlar ne dediklerini bile bilmiyorlar, avrupadaki abilerinin şarkı sözlerini kalıp kalıp çeviriyorlar. bu lafım direkt olarak ayılarla ilgili. ofisboyzun besteleri kötü, sözler akorların üzerine oturmuyor ite kaka iliştirilmiş, çalmaları, enstrumanları da gayet kötü. ama zaten bu tarz eleştrileri yaptığında da aldığın en nihai cevap "biz pank yapıyoruz müzikalite bizim için ikinci planda, esas öncelik tavırda" oluyor. o yüzden oturup da kötü bulduğum grupların başlıklarına gidip eleştirmem. çünkü olsa olsa alacağın cevap bu olur: "siktirgit beğenmiyosan dinleme" netekim bu olmuştur.

eleştrilerin için sağol önce. böyle söyleyince kimse kimseye küfretmiyor. bu eleştiriyi hangi şarkıyı dinleyip de söylediğini de yazarsan, sözlerin akorların üstüne oturmayıp ite kaka iliştirilmesinin de tam olarak ne anlama geldiğini açarsan memnun olucam.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 13:41 
Yetmişyedili
 Profile bak

NORMALkerem yazdı:
çünkü olsa olsa alacağın cevap bu olur: "siktirgit beğenmiyosan dinleme" netekim bu olmuştur.

hayır burada bi yanlışlık var
olayın gelişim süreci hiç de öyle olmamış dönüp arkadaki mesajlara bakınca

diğer taraftan "beğenmiyorsan dinleme" tepkisi de her zaman haksız olmak durumunda değil, buranın adı turk ve punk olunca hepimiz aynı şeyleri dinliyoruz seviyoruz sanılıyor heralde, hiç de öyle değil, binlerce farklı üye binlerce farklı tarz dinliyor, ve beğenmediğin aslında grubun kendisi olmayabilir, belki de sen o tarzı beğenmiyorsundur ?

e o zaman "beÄŸenmiyorsan dinleme" bu kadar basit evet
ama bilip bilmeden "kötü" demek başka birşey, eminim ki bi gruba kötü diyenlerin yarısından çoğu (hepsi değil) o tarzı hiç bilmiyor, dünyada o tarzın en iyisini dinletsen ona da kötü diyecek

ha bir de grup başlıklarına yazılan "kötü" veya "beğenmedim" muhabbeti var, öyle bi havaya giriyor ki herhangi bir turkpunk üyesi, sanki grup başlıkları yarışmacılar, bunlar da jüri üyesi, puan veriyor... yau adam grubunu duyurmak için açıyor başlığı, sen bana kaç puan verdin lütfen söyle diye değil... beğenmediysen pas geçersin olur biter, varsa somut bi eleştirin tabi ki yaz ama "beğenmedim" ne yahu, senin kişisel olarak beğenip beğenmemen kimin umrunda olabilir ki ? öyle olsa adam anket açar beğenenler beğenmeyenler diye...

şu yazdıklarımın hiçbiri herhangi bir grup veya kişi için değil, kendi grubum için hiç değil, benim başıma hiç gelmedi ama sık görüyorum forumda, hepsi genelleme, kimse üzerine alınmasın...

En son CaC2 tarafından, 04 Şubat 2008 13:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 13:42 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bende birÅŸey merak ediyorum...
bilindiği üzre AYILAR ve ofizboys grupları anti-faşist bir tavırları var. yada dinliyen kısım öyle diyor.
evet ise "evet" hayır biz anti-faşist değil deniliyorsa "hayır"

evet dicekseniz, merak ettiÄŸim ÅŸeyi sormam gerek....
ayılar grubu ile çok içli dışlı olduğunuzu görüyoruz sizi. nekadar samimiyetlik var aranızda, bunu tabiki bilemem. bildiğim birşey şu... "skrewdriver" adlı grup, faşist bir düşünceye sahiptir. her nekadar "oi grubu" olunduğu söylensede.ve ayılar bir parçasını cover yapmış. bunu anlamış değilim ben. açıklarsanız sevinirim.

ayrıca konu başlığını ilgilendiren olaya değinirsem...hiç birisini dinlemiyorum ve ilgilenmiyorum.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 420 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: