NORMALkerem yazdı:
çünkü olsa olsa alacağın cevap bu olur: "siktirgit beğenmiyosan dinleme" netekim bu olmuştur.
hayır burada bi yanlışlık var
olayın gelişim süreci hiç de öyle olmamış dönüp arkadaki mesajlara bakınca
diğer taraftan "beğenmiyorsan dinleme" tepkisi de her zaman haksız olmak durumunda değil, buranın adı turk ve punk olunca hepimiz aynı şeyleri dinliyoruz seviyoruz sanılıyor heralde, hiç de öyle değil, binlerce farklı üye binlerce farklı tarz dinliyor, ve beğenmediğin aslında grubun kendisi olmayabilir, belki de sen o tarzı beğenmiyorsundur ?
e o zaman "beÄŸenmiyorsan dinleme" bu kadar basit evet
ama bilip bilmeden "kötü" demek başka birşey, eminim ki bi gruba kötü diyenlerin yarısından çoğu (hepsi değil) o tarzı hiç bilmiyor, dünyada o tarzın en iyisini dinletsen ona da kötü diyecek
ha bir de grup başlıklarına yazılan "kötü" veya "beğenmedim" muhabbeti var, öyle bi havaya giriyor ki herhangi bir turkpunk üyesi, sanki grup başlıkları yarışmacılar, bunlar da jüri üyesi, puan veriyor... yau adam grubunu duyurmak için açıyor başlığı, sen bana kaç puan verdin lütfen söyle diye değil... beğenmediysen pas geçersin olur biter, varsa somut bi eleştirin tabi ki yaz ama "beğenmedim" ne yahu, senin kişisel olarak beğenip beğenmemen kimin umrunda olabilir ki ? öyle olsa adam anket açar beğenenler beğenmeyenler diye...
şu yazdıklarımın hiçbiri herhangi bir grup veya kişi için değil, kendi grubum için hiç değil, benim başıma hiç gelmedi ama sık görüyorum forumda, hepsi genelleme, kimse üzerine alınmasın...