hoppidi yazdı:
CaC2 yazdı:
yoo saçma ise saçmadır kusura bakmam da
benim bahsettiğim anket de grup başlıkları içindi, burada olan biten için değil, insanlar grubun başlığına tek kelimelik eleştiri yazıyorlar ya, "beğenmedim" ya da "kötü" şeklinde, ona bi göndermeydi benimki...
diÄŸer taraftan ben de ÅŸunu sormadan edemiyorum
hepsi bok gibi ise, öyle düşünüyorsanız, ne işiniz var burda yau ?
"turkpunk ile tek alakası turkpunk foruma üye olmak, demolar, fanzinler ve konserler ile hiç alakası olmamak" eleştirisi de bence tam 12'den vurulmuş, nokta atışı doğru eleştiri...
ha küfürler dönmüş tabi ki onaylamıyorum ama, e direk ofislere atılmış bi taş yok ki, saptırıyosunuz konuyu, sanki siz onlara kötü dediniz onlar da küfretti, olay öyle değil ki...
iste kendin diyorsun ofisboyz a direk laf eden olmadi. adam uzerine alindi ve hakarete, kufre basladi. hatta birde aba altindan sopa gosterip tehdit etti. neyseki videodan gordum adamlarin kaliplarini falan da icim rahatladi. teke tek yepsini yerim heheueheuehu
saka bir yana, bir suru grubun myspace'ine baktim. ofisboyz yine iclerinde en iyilerinden biri. neden uzerine alindida bu noktaya getirdi anlayamiyorum. mesela 2 gundur sik bakalim parcasini dinliyorum cok hosuma gitti. ama iste muzik yetmiyor tavir olarakta biraz kendini duzeltmek lazim. hippi olsunlar demiyorum, sadece elestiriye kufur ve tehdit le cevap vermek yerine, olumlu yonde degerlendirip kendilerini gelistirsinler.
yau öyle bir yaklaşıma elbet biri tepki gösterirdi, tesadüfen onlar olmuş
o demese ahmet diyecekti ahmet demese mustafa diyecekti falanfilan
yukarıda örneği var, direk gruba eleştiri yazılıyo ısrarla, hem de çok sert, hiç de küfür falan etmiyolar
olay en başında da şahsi değil, kimsenin üzerine alındığı da yok, ısrarla şahsileştiren sizsiniz, hiç gerek de yok kişiselleştirmeye
ben niye girdim ? e haksızlık ediyosunuz, başka yere çekildi konu ısrarla ve inatla, yeter yau
olumlu yönde değerlendirmek çok havada kalan cümleler, keremin yazdıkları mesela, her ne kadar çok sert olsa da ele avuca alır değerlendirirsin, lan acaba nerede yanlış yaptık dersin de, "beğenmedim" yada "bok gibi" pardon "boq gbi" 'nin nesini olumlu değerlendireceksin yau
-beÄŸenmedim
-mmm du o zaman bi de re'den çalalım
-ıhh boq gibi
-ne renk ?
-sarımtırak
-e bi de yaprak sarması yiyip deneyelim bakalım
-
ortada cidden bi gruba yapılan bi eleştiriye karşılık küfürle saldırgan bir yanıt verilmiş olsa haklısın ama olay öyle değil işte... dönüp tekrar bakıyorum, olayı tek bir gruba indirgeyen, şahsileştiren ve "senin skindirik grubun" diye başlayan, yani bir nevi işin küfürlü kavgasını başlatan sen olmuşsun.
onun öncesinde olanlar genel, ne saldırı ne de cevap tek bi grupluk değil. "benim grubuma bok gibi diyemezsin" demiyor adam orda başka bişeyden bahsediyor...
ımaaan, kişiselleşmeden kaçayım ben...