Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 02 Aralık 2008 03:19

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 420 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: en beendiiniz türk punk parçası ???
İletiTarih: 04 Åžubat 2008 13:52 
Führer
 Profile bak

deagle 7 mermi al yazdı:
bende birÅŸey merak ediyorum...
bilindiği üzre AYILAR ve ofizboys grupları anti-faşist bir tavırları var. yada dinliyen kısım öyle diyor.
evet ise "evet" hayır biz anti-faşist değil deniliyorsa "hayır"

evet dicekseniz, merak ettiÄŸim ÅŸeyi sormam gerek....
ayılar grubu ile çok içli dışlı olduğunuzu görüyoruz sizi. nekadar samimiyetlik var aranızda, bunu tabiki bilemem. bildiğim birşey şu... "skrewdriver" adlı grup, faşist bir düşünceye sahiptir. her nekadar "oi grubu" olunduğu söylensede.ve ayılar bir parçasını cover yapmış. bunu anlamış değilim ben. açıklarsanız sevinirim.

ayrıca konu başlığını ilgilendiren olaya değinirsem...hiç birisini dinlemiyorum ve ilgilenmiyorum.

ne alaka ali? ne demek şimdi bu cümle? ayılar skrewdriver grubunun coverını çalıyo, ofisboyzla da içli dışlı, dolayısıyla ofisboyz da faşist bir düşünceye sahiptir mi demeye getiriyosun? ki ayıların ne cover çaldığını, çaldıkları coverda şarkı ne anlatıyo, bu ayıları faşist yapar mı bunları bile bilmiyorum şuan, amaç ne sen bana onu söyle?

http://www.ofisboyz.com
http://www.myspace.com/ofisboyz

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 13:55 
cac2 kusura bakma ama sacmalamissin. bikere baslik zaten anket formatinda bir baslik. yani soyle boyle olsa anket baslik acarlardi sacma durmus. eger benim dusuncem "hepsi bok gibi" ise, bunu yazarim. bu elestiridir, kufur degil. eger benim mesajim bu kadar onemseniyorsa, yapilmasi gereken bana kufur edip tehdit etmek degil, "nasil yaparimda muzugum bok gibi olmaz" dir. yani verilen tepki o kadar tuhaf ki... bak mesela bir tv programinda kadinin teki ajdari elestirince ajdar kendini kaybetti, kadina hakaret etti, senin gibilerden nefret ediyorum falan deyip sinir krizi gecirdi. burda zia nin yaptigi da ayni sey. popcular bile elestiri kabul ediyorlar yahu. ajdar kabul etmiyor cunku ruh hastasi. biraz ne yapiyorum ben diye dusunun abi.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 13:57 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sickbastard yazdı:
deagle 7 mermi al yazdı:
bende birÅŸey merak ediyorum...
bilindiği üzre AYILAR ve ofizboys grupları anti-faşist bir tavırları var. yada dinliyen kısım öyle diyor.
evet ise "evet" hayır biz anti-faşist değil deniliyorsa "hayır"

evet dicekseniz, merak ettiÄŸim ÅŸeyi sormam gerek....
ayılar grubu ile çok içli dışlı olduğunuzu görüyoruz sizi. nekadar samimiyetlik var aranızda, bunu tabiki bilemem. bildiğim birşey şu... "skrewdriver" adlı grup, faşist bir düşünceye sahiptir. her nekadar "oi grubu" olunduğu söylensede.ve ayılar bir parçasını cover yapmış. bunu anlamış değilim ben. açıklarsanız sevinirim.

ayrıca konu başlığını ilgilendiren olaya değinirsem...hiç birisini dinlemiyorum ve ilgilenmiyorum.

ne alaka ali? ne demek şimdi bu cümle? ayılar skrewdriver grubunun coverını çalıyo, ofisboyzla da içli dışlı, dolayısıyla ofisboyz da faşist bir düşünceye sahiptir mi demeye getiriyosun? ki ayıların ne cover çaldığını, çaldıkları coverda şarkı ne anlatıyo, bu ayıları faşist yapar mı bunları bile bilmiyorum şuan, amaç ne sen bana onu söyle?

ilyas iyi okusana bi.. faşistmi dedim ? içli dışlı = beraber takılmak.
soru sordum orda gorulduğu uzere...birşeyi yada birşeyleri yargılamadım. soru sordum :)
amaç = cevap almak.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:00 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ayrıca burda faşist bi gruptan bahsediyoruz "skrewdriver". yani laylaylom mu artık o cover yapılan parçası...onu bile bilmiyorum. ama sonuçta skrewdriver grubunun faşist olmasını değiştirmez. faşistmi ? evet faşist bi grup. soru sorduk anlıcağın...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:02 
Yetmişyedili
 Profile bak

yoo saçma ise saçmadır kusura bakmam da

benim bahsettiğim anket de grup başlıkları içindi, burada olan biten için değil, insanlar grubun başlığına tek kelimelik eleştiri yazıyorlar ya, "beğenmedim" ya da "kötü" şeklinde, ona bi göndermeydi benimki...

diÄŸer taraftan ben de ÅŸunu sormadan edemiyorum
hepsi bok gibi ise, öyle düşünüyorsanız, ne işiniz var burda yau ?
"turkpunk ile tek alakası turkpunk foruma üye olmak, demolar, fanzinler ve konserler ile hiç alakası olmamak" eleştirisi de bence tam 12'den vurulmuş, nokta atışı doğru eleştiri...

ha küfürler dönmüş tabi ki onaylamıyorum ama, e direk ofislere atılmış bi taş yok ki, saptırıyosunuz konuyu, sanki siz onlara kötü dediniz onlar da küfretti, olay öyle değil ki...
aha kerem yerden yere vurdu yukarda grubu, cevaben küfür mü etmişler ?

En son CaC2 tarafından, 04 Şubat 2008 14:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:05 
iste skrewdriver dan fasist bir parca. deagle in tezini dogrulamak acisindan sozlerini yazayim.

Pulling on the boots and tightening up the laces?
Shaving their heads and strapping on the braces
There you are a skinhead, looking for a fight
Skinhead, skinhead, running through the night

Skinhead, skinhead, running through the night
Making lots of trouble, starting lots of fights
Skinhead, skinhead, getting really pissed
Skinhead, skinhead, tatted on my wrist!

waiting in the lane way, waiting for the scum
Smash their yellow faces, kick their fucking bums
When they plee for mercy, we will show them none
Skinhead, skinhead, 'til the job is done

Skinhead, skinhead, putting on the boots
Looking for a streetfight, looking for a route
Skinhead, skinhead, running through the fights
Skinhead, skinhead, stompin' on your face!

When the coppers see us, at first they pull the gun
But when they see us come towards, then they start to run
When we wear our badges it make us feel proud
Skinhead, skinhead, shout it out loud!

Skinhead, skinhead, skinhead, skinhead...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:06 
Führer
 Profile bak

hoppidi yazdı:
cac2 kusura bakma ama sacmalamissin. bikere baslik zaten anket formatinda bir baslik. yani soyle boyle olsa anket baslik acarlardi sacma durmus. eger benim dusuncem "hepsi bok gibi" ise, bunu yazarim. bu elestiridir, kufur degil. eger benim mesajim bu kadar onemseniyorsa, yapilmasi gereken bana kufur edip tehdit etmek degil, "nasil yaparimda muzugum bok gibi olmaz" dir. yani verilen tepki o kadar tuhaf ki... bak mesela bir tv programinda kadinin teki ajdari elestirince ajdar kendini kaybetti, kadina hakaret etti, senin gibilerden nefret ediyorum falan deyip sinir krizi gecirdi. burda zia nin yaptigi da ayni sey. popcular bile elestiri kabul ediyorlar yahu. ajdar kabul etmiyor cunku ruh hastasi. biraz ne yapiyorum ben diye dusunun abi.

ya kardeşim hala aynı şeyleri söylüyosun ya. ben de diyorum ki sana "hepsi bok gibi" şeklinde düşünüyosan bunu en sevdiğiniz türk punk parçası topiğine yazmazsın. yani "hangi türk punk parçası bok gibi?" sorusunun cevabıdır senin verdiğin. belli ki sırf otalığı germek için yazılmış bu ki sen bile yazmadın bunu, sonradan üstüne alındın. yeter artık kapansın şu konu, çok sıkıcı olmaya başladı.

deagle 7 mermi al yazdı:
ayrıca burda faşist bi gruptan bahsediyoruz "skrewdriver". yani laylaylom mu artık o cover yapılan parçası...onu bile bilmiyorum. ama sonuçta skrewdriver grubunun faşist olmasını değiştirmez. faşistmi ? evet faşist bi grup. soru sorduk anlıcağın...

tamam o zaman sorunun benimle ilgili olan kısmının cevabını verdim az önce. burda asıl cevap vermesi gereken ayılardır tabi.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:08 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

peki tamam... bir bilen varsada, cevap verırsede makbulegeçer...eğer yapmışsa gerçekten ilginç bi durum olur bu yani.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:10 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

gerçi sikimizdede değil artık..hiç bizamanda olmamış bunu anladık.
maksat sadece merakımızı gidermek..

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:11 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ofisboyzla ayıları karıştırmayın bence
kibris-t5813-100.html?hilit=kibris => buyrun ayılar, rottenx77 ayıların anti faşist davulcusu..

En son Komünist tarafından, 04 Şubat 2008 14:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:11 
CaC2 yazdı:

benim bahsettiğim anket de grup başlıkları içindi, burada olan biten için değil, insanlar grubun başlığına tek kelimelik eleştiri yazıyorlar ya, "beğenmedim" ya da "kötü" şeklinde, ona bi göndermeydi benimki...

"turkpunk ile tek alakası turkpunk foruma üye olmak, demolar, fanzinler ve konserler ile hiç alakası olmamak" eleştirisi de bence tam 12'den vurulmuş, nokta atışı doğru eleştiri...

ha küfürler dönmüş tabi ki onaylamıyorum ama, e direk ofislere atılmış bi taş yok ki, saptırıyosunuz konuyu, sanki siz onlara kötü dediniz onlar da küfretti, olay öyle değil ki...

iste kendin diyorsun ofisboyz a direk laf eden olmadi. adam uzerine alindi ve hakarete, kufre basladi. hatta birde aba altindan sopa gosterip tehdit etti. neyseki videodan gordum adamlarin kaliplarini falan da icim rahatladi. teke tek yepsini yerim heheueheuehu
saka bir yana, bir suru grubun myspace'ine baktim. ofisboyz yine iclerinde en iyilerinden biri. neden uzerine alindida bu noktaya getirdi anlayamiyorum. mesela 2 gundur sik bakalim parcasini dinliyorum cok hosuma gitti. ama iste muzik yetmiyor tavir olarakta biraz kendini duzeltmek lazim. hippi olsunlar demiyorum, sadece elestiriye kufur ve tehdit le cevap vermek yerine, olumlu yonde degerlendirip kendilerini gelistirsinler.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:17 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Komünist yazdı:
kibris-t5813-100.html?hilit=kibris => buyrun ayılar, rottenx77 ayıların anti faşist davulcusu..

yahu karıştırmakta nasıl oldu ? ap açık yazdık yazcağımızı. orda hiç "ayılar ile ofisboyz" u karıştıran bişey varmı ? soru sorduk...benim en son bildiğim, ayılar ve ofisboyz un beraber konser vermeleri falan dı. bundan ötesi yok yani. saptırmayın iyice...kişileride bire bir tanıyorum. en son mesajımda gordugun gibide "ilginç olur" diye birşey yazdım. 2-3 kelimelik cümle yazıp saptırma yanı olayı. açıklayıcı bi cevap ver bari.. "şunu şunu dedin, ayıları ve ofisboyz u karıştırma bence" de bence...te allahım

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:19 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

e kardeşim ayılara sorcaın soruyu ofisboyza neden soruyosun

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:21 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Komünist yazdı:
e kardeşim ayılara sorcaın soruyu ofizboyza neden soruyosun

benim en son bildiğim, ayılar ve ofisboyz un beraber konser vermeleri falan dı. bundan ötesi yok yani.

kişileride bire bir tanıyorum...yukarıdaki koca yazıyı bidaha oku.

En son deagle 7 mermi al tarafından, 04 Şubat 2008 14:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:22 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

exploited a sorcaın sorularıda poster iti ne sor ozaman... ne alakası varsa...........

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:24 
Führer
 Profile bak

deagle 7 mermi al yazdı:
gerçi sikimizdede değil artık..hiç bizamanda olmamış bunu anladık.
maksat sadece merakımızı gidermek..

"sikimizdede değil artık" cümlesinin öğesi olan siz kimsiniz, ney skinizde ney skinizde değil o da bizim sikimizde değil. herkes işine baksın, en güzeli bu.

deagle 7 mermi al yazdı:
Komünist yazdı:

yahu karıştırmakta nasıl oldu ? ap açık yazdık yazcağımızı. orda hiç "ayılar ile ofisboyz" u karıştıran bişey varmı ? soru sorduk...benim en son bildiğim, ayılar ve ofisboyz un beraber konser vermeleri falan dı. bundan ötesi yok yani. saptırmayın iyice...kişileride bire bir tanıyorum. en son mesajımda gordugun gibide "ilginç olur" diye birşey yazdım. 2-3 kelimelik cümle yazıp saptırma yanı olayı. açıklayıcı bi cevap ver bari.. "şunu şunu dedin, ayıları ve ofisboyz u karıştırma bence" de bence...te allahım

ya ali ben seni anladım. o skinehad skinhead şarkısı da romper stomper soundtracki falandı galiba, emin değilim yine geldiklerinde söylerler sana. ofisboyzun söylediğin şeylerle ilgisi yok pek, bilen biliyo. cevap bu, benim için söylicek başka bişey yok bu konuda sana.

deagle 7 mermi al yazdı:
Komünist yazdı:
e kardeşim ayılara sorcaın soruyu ofizboyza neden soruyosun

benim en son bildiğim, ayılar ve ofisboyz un beraber konser vermeleri falan dı. bundan ötesi yok yani.

beraber konser verdiğim her grupla ilgili bütün soruları benim yanıtlamamı mı bekliyosun? şaka mısın? bi çok grupla konser verdik, sormaya başla sen..

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:26 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

alakası olduğunu sanıyodum..benim kurduğum alaka, eskiden beraber konserler verirlerdi. haksızmıyım ? senin anladığın alaka nedir ? sen kimsin ya:)

şimdi senin için bidaha benim yazımdan 2 ci kere alıntı yapıp yapıştırıyorum. iyi oku bu bu sefer.

"benim en son bildiğim, ayılar ve ofisboyz un beraber konser vermeleri falan dı. bundan ötesi yok yani."

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:26 
Yetmişyedili
 Profile bak

hoppidi yazdı:
CaC2 yazdı:

iste kendin diyorsun ofisboyz a direk laf eden olmadi. adam uzerine alindi ve hakarete, kufre basladi. hatta birde aba altindan sopa gosterip tehdit etti. neyseki videodan gordum adamlarin kaliplarini falan da icim rahatladi. teke tek yepsini yerim heheueheuehu
saka bir yana, bir suru grubun myspace'ine baktim. ofisboyz yine iclerinde en iyilerinden biri. neden uzerine alindida bu noktaya getirdi anlayamiyorum. mesela 2 gundur sik bakalim parcasini dinliyorum cok hosuma gitti. ama iste muzik yetmiyor tavir olarakta biraz kendini duzeltmek lazim. hippi olsunlar demiyorum, sadece elestiriye kufur ve tehdit le cevap vermek yerine, olumlu yonde degerlendirip kendilerini gelistirsinler.

yau öyle bir yaklaşıma elbet biri tepki gösterirdi, tesadüfen onlar olmuş
o demese ahmet diyecekti ahmet demese mustafa diyecekti falanfilan
yukarıda örneği var, direk gruba eleştiri yazılıyo ısrarla, hem de çok sert, hiç de küfür falan etmiyolar
olay en başında da şahsi değil, kimsenin üzerine alındığı da yok, ısrarla şahsileştiren sizsiniz, hiç gerek de yok kişiselleştirmeye
ben niye girdim ? e haksızlık ediyosunuz, başka yere çekildi konu ısrarla ve inatla, yeter yau

olumlu yönde değerlendirmek çok havada kalan cümleler, keremin yazdıkları mesela, her ne kadar çok sert olsa da ele avuca alır değerlendirirsin, lan acaba nerede yanlış yaptık dersin de, "beğenmedim" yada "bok gibi" pardon "boq gbi" 'nin nesini olumlu değerlendireceksin yau

-beÄŸenmedim
-mmm du o zaman bi de re'den çalalım
-ıhh boq gibi
-ne renk ?
-sarımtırak
-e bi de yaprak sarması yiyip deneyelim bakalım
- :shock:

ortada cidden bi gruba yapılan bi eleştiriye karşılık küfürle saldırgan bir yanıt verilmiş olsa haklısın ama olay öyle değil işte... dönüp tekrar bakıyorum, olayı tek bir gruba indirgeyen, şahsileştiren ve "senin skindirik grubun" diye başlayan, yani bir nevi işin küfürlü kavgasını başlatan sen olmuşsun.
onun öncesinde olanlar genel, ne saldırı ne de cevap tek bi grupluk değil. "benim grubuma bok gibi diyemezsin" demiyor adam orda başka bişeyden bahsediyor...

ımaaan, kişiselleşmeden kaçayım ben...

En son CaC2 tarafından, 04 Şubat 2008 14:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:30 
Punkrocker
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

"ya ali ben seni anladım. o skinehad skinhead şarkısı da romper stomper soundtracki falandı galiba, emin değilim yine geldiklerinde söylerler sana. ofisboyzun söylediğin şeylerle ilgisi yok pek, bilen biliyo. cevap bu, benim için söylicek başka bişey yok bu konuda sana."

ilyas..şu kısımıda anladınmı ? beni gormuosun dımı artık dışarıda. he tamam.
ben sizi en son gordugumde, belkı bu 1 seneden fazla bile olmuştur. beraber konserleriniz vardı.. doğrumu ? doğru..
şimdi yi bilmiorum anlıcağın...ben benim bildiğim şeyler olduğu için sordum. bana kısacası, bilmiorum diyebilirdin yani...ama kalkıp alakamız ne dıyon :S adamın tekıde cıkıp ıyıce saptırıo olayı...yani anlıcağın şey sana veya grubuna hatta ayılara bile "şunu yaptı" demedim tam olarak. ole bir duyum var. ki varmış sanırım sende soledın sımdı "romper stomper" fln fln..
anlıomusun ?

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:34 
Führer
 Profile bak

deagle 7 mermi al yazdı:
"ya ali ben seni anladım. o skinehad skinhead şarkısı da romper stomper soundtracki falandı galiba, emin değilim yine geldiklerinde söylerler sana. ofisboyzun söylediğin şeylerle ilgisi yok pek, bilen biliyo. cevap bu, benim için söylicek başka bişey yok bu konuda sana."

ilyas..şu kısımıda anladınmı ? beni gormuosun dımı artık dışarıda. he tamam.
ben sizi en son gordugumde, belkı bu 1 seneden fazla bile olmuştur. beraber konserleriniz vardı.. doğrumu ? doğru..
şimdi yi bilmiorum anlıcağın...ben benim bildiğim şeyler olduğu için sordum. bana kısacası, bilmiorum diyebilirdin yani...ama kalkıp alakamız ne dıyon :S adamın tekıde cıkıp ıyıce saptırıo olayı...yani anlıcağın şey sana veya grubuna hatta ayılara bile "şunu yaptı" demedim tam olarak. ole bir duyum var. ki varmış sanırım sende soledın sımdı "romper stomper" fln fln..
anlıomusun ?

tamam anladım ve cevap verdim sana, beraber konser vermek birebir aynı olmak anlamına gelmiyor. beraber konser verdiğim grupları da savunamam burda bilmediğim bi konuyla ilgili. dediğim gibi en iyisi onlardan konuya vakıf biri geldiğinde söyliicektir sana. çok sıkıldım oraya buraya laf yetiştirmekten. yazmıyorum artık bu topiğe, ofisboyzla ilgili bi düşünceniz, eleştiriniz varsa da ofisboyz topiğine alalım.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 14:53 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hay elimi eşek arısı soksaydı :lol: nolmus burası karışmış ortalık şştt kimse kismenin sacını cekmesin hııı
buarada herkes birbirni kıçından anlamaya ne kadar meyilliymiş böle yahu

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 15:42 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

smashin their yellow faces derken yahudileri kastetmiş. evet severim şarkıyı, ayılar da çalar.
o yüzden faşoyum faşosun faşoyuz

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 16:02 
olusortac yazdı:
smashin their yellow faces derken yahudileri kastetmiş. evet severim şarkıyı, ayılar da çalar.
o yüzden faşoyum faşosun faşoyuz

yellow face uzakdogulular, ozellikle cinliler icin kullanilan irkci, fasist bir sifattir. yahudilerle alakasi yok.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 16:36 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

nasıl sinirlendim :evil: kim bu denyo
bak kardeşim ilk msjın bu herkesin kendi hayatı hereksin yaptığı kendine kimsenin burda gelipte özel hyatını ortaya dökmeye hahkımız yok eğer dökersek vay halimize.
sanane cemden cokmu battı dedikleri hepiniz ayaklandınız yuuh be belden asagı vurulmaz bölee suan onu rencide ettiğinimi sanıyosun sen o kucuk beyninle !!!!buraya bunları yazmakla rencide olması gerekn sensin terbiyeslzik yapma :evil: istihbarat iyi çalışıyo bakıyorum piyasa filn takip ediomuşun. böle duyduydu m ettiydim o bunu şölemıstı laflarıyla gelipte buralarda hele hiç konuşma
sen kimsin sananeeeee deerler adama bölee

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Åžubat 2008 16:43 
fuhus, got verme bok pusur gibi olaylari gectim, hayatimda sinyal yapmamis bir insanim. nedir bu anlamiyorum biriyle laf atismaya girisiyoruz, kahveden adam cagirir gibi adam cagiriyorlar. bu kadar mi zavallisiniz ya?

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 420 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: