"Anarcho Punk grubu arıyorum mumla" derken bazı gruplar sütten çıkmış ak kaşık bi grup aradığımı sandılar.yok arkadaşlar öyle bişee.Sistemden nefret etmiyor musun? Hiç mi sinirine dokunmuyor okullar,işe gitmek,parasız kaldığında bok gibi ortada kalmak? Hiç mi korkmuyorsun askerlikten? Aile adı altında herşeyine karışan,insanda depresyon yapan yaşlılar hiç mi canını sıkmıyor? Çalışıyorsan patronunun aç gözlü,çok bilmiş tavrı,o iktidar olduğu için şişkin egosu ile sana ders vermeye çalışması hiç mi sinirden kıpkırmızı yapmıyor seni?? Ağız dolusu birküfürden ötesinide görebilmelisin...
Bunlara karşı söyleyecek sözün yok mu? Başka bir yaşamın olduğuna inanmıyor musun yoksa? Yoksa sende herkes gibi "amaan abi ben ne yapsam boş" mu diyorsun.Biliyormusun senin gibi düşÃ¼nen ve yanlız olduğunu,güçsüz olduğunu sanan bir sürü insan var! Özgürlük bir araba markası değil,kontörlü cep telefonu hattı hiç değil! Hele hele bizi daha da yoksullaştıracak,gitgide bu tüketim toplumu batağında yokolmamızı (yada herşeyden vazgeçip hastalıklı bir şekilde uyumlu) sağlayacak kapitale endeksli sistemde değil!
Politik derken Bakunin'den Kropotkin'den yada Aksakallı Marx'tan alıntılar yapan,teori politiği yutmuş gruplardan söz etmiyorum ben.Özgürlüğün tek bir politikası vardır : Özgür olmak! Anarşistlerinde tek bir önyargısı : Özgürlük! Elin gitar tutuyorsa,eh iki üç akorda basıyorsan (daha fazlası daha güzel de olur

) öfkeni sınırsızca bağırabiliyorsan benimle iletişime geç sesini duyuracağım
kapkarakedi@mynet.com
Özgür K.Tekin
Not : İmlasız dergisinin son sayısında (7.sayı) NATO Eylemi duyurusu basıldı. 1 Mayıs'a çıkmayı düşÃ¼nen punklar yok mu?