Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek
"yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz" demiş.
Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş.
Akşama doğru kız "gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz" demiş.
Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. "Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz.
Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar...
" Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık...
Uulan bir konuşursak yandık demiş...
Yemek yerken aklına "Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez" fikri gelmiş.
Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok. Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok..
Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok..
Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış Gene çıt yok.
Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış.
Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.
"Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım"
---------------------------------------------------
Adamın biri bir bankaya girmiş ve bankadaki görevli kadına ;
"A..na kodumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum " demiş.
Kadın bir anda böyle bir laf beklemediği için şaşırmış ve afallamış...
"Affedersiniz anlayamadım tekrar eder misiniz ?" demiş. Bunun üzerine adam
"A...na kodumun bankasında boktan bir hesap açtırmak istiyorum" demiş tekrar kadın çok bozulmuş ve
" Aman beyefendi sözlerinize dikkat edin lütfen ve lütfen ne istediğinizi kibarca söyleyin " demiş. Neyse adam da hiçbir değişme yok ayni lafı tekrar tekrar söylemiş...
En sonunda bankodaki kadın dayanamamış ve ;
"Ben sizi müdürümün yanına götüreyim derdinizi ona anlatın" demiş.
Müdürün yanına gitmişler adam gene ayni şekilde müdüre isteğini iletmiş. Mudur ;
"Beyefendi elemanım son derece hakli bu şekilde konuşursanız korkarım size yardımcı olamayacağım, lütfen bu şekilde konuşmanızın nedenini anlatır misiniz?" demiş.
Bunun üzerine adam;
"Aazına zıctımın sayısal lotosundan en büyük ikramiye bana cıktı ve bunu a...na kodumun bankasında boktan bir hesap açtırarak değerlendirmek istiyorum" demiş...
Bu lafı duyan müdür eliyle bankodaki bayanı işaret ederek yüksek sesle adama ;
" VE BU OROSPU SIZE YARDIMCI OLMUYOR HAA...? "
--------------------------------------------------------
Birisi Taksim'de duvara bir metrelik harflerle "Tayyip Kafasizdir" yazmis.
Adama 10 yil ceza vermisler.
Bir yili, kamu malina zarar vermekten, dokuz yili da devlet sirrini
aciklamaktan.
--------------------------------------------------
Yaşlı bir Kızılderili bir barda otururken saçı sakalı birbirine karışmış bir hippi içeri dalıp bir içki ısmarladı. Hippinin küfürleri herkesi bardan kaçırdı ama yaşlı Kızılderili sakin sakin oturmaya devam etti.
Sonunda yaşlı hippi dayanamayıp, “Hey kırmızı adam. Ne bok yemeye bana bakıp duruyorsun? Deli misin nesin?” diye laf attı.
“Hayır” diye yanıt verdi Kızılderili, “yirmi yıl önce bir buffaloyla seviştiğim için tutuklanmıştım da, sen oğlum olabilir misin diye bakıyordum.”
--------------------------------------------------
Bir sarısın, bir kızıl ve bir esmer kız yanmakta olan bir binanın çatısında mahsur kalmışlar. itfaiye hemen olay mahalline gelmiş, gerekli cihazları cıkarmışlar.Catıdan atlayanları tutmak icin yanlarında getirdikleri carşafı tuttuktan sonra, çatıya doğru seslenmişler;
"Atla. Bu tek sanşımız".
Esmer olan kız çatının kenarına kadar gelmiş ve kendisini aşağıya bırakmış. Tam çarşafa gelirken, itfaiyeciler birden çarşafı kenara çekmişler. Esmer kız domates salçası gibi yere yapışmış.
Itfaiyeciler tekrar catıya seslenmişler;
"Hadi atla. Yoksa kurtulamayacaksın." Kızıl saçlı aşağıya bağırmış;
"Atlamam. Biraz once yaptığınız gibi çarşafı çekersiniz siz".
İtfaiyeciler; "Hayır, çekmeyiz. Biz sadece esmerler icin bunu yaparız". Boyle söylenince, kızıl saçlı da kendisini çatıdan aşagıya bırakmış. Itfaiyeciler esmer kızda oldugu gibi yine aniden çarşafı kenara çekince, kızıl saclı da elmalı kek gibi yere serilmiş.
Çatıda sadece sarışın kalmış. itfaiyeciler daha once de yaptıkları gibi;
"Atla, atla. Yoksa yanarak oleceksin".
Sarışın; "Kesinlikle atlamam. İki arkadaşım atladığında çarşafı çektiniz. Ben atlarken de çekersiniz".
itfaiyeciler; "Kesinlikle cekmeyecegiz. Söz veriyoruz".
Sarışın kız; "Bakın, sizin çarşafı çekmeyeceğinize güvenemiyorum. şimdi çarşafı yere bırakın ve etrafından çekilin...

--------------------------------------------------------
Kari-koca tatil gunu evde televizyon seyretmekten sıkılmış, yatak odasina gecmeye karar vermisler.... Ama ne mumkun.....7 yasindaki oglan evde.....
Oglum, hadi biraz sokaga cik, gez, oyna! Ihhhhh. Israr faydasiz. Afacanin sokakta gozu yok.
- Oyleyse, diyor baba, annenle ben odamiza gecelim, sen de balkona. Etrafta neler olup bitiyor, yuksek sesle bize rapor et !
Oglan biraz miziklanmakla birlikte caresiz balkona geciyor. Bizimkiler de yataga.
Ve afacan canli yayina basliyor:
- Su an bizim sitenin otoparkina yabanci bir arac park etti. Simdi de Aygaz arabasi sokaga giris yapti. Yasli bir kadin markete giriyor......
Kisa bir sessizlik...Ve rapora devam:
- Yan komsumuz Ahmet Bey amcayla karisi Necla teyze yatak odasinda sevisiyorlar. Yataktakiler sok vaziyette.
Baba sesleniyor:
- Oglum, nereden cikardin simdi bunu ?
- Hicc. Kucuk kizlari Ayse balkonda dikiliyor da.
-----------------------------------------------
bi fıkra da ben ekleyim:
bi adam ormanın içindeki yoldan arabasıyla ilerliyomuş. derken karşısına kırmızılar içinde biri çıkmış ve önüne atlayıp arabayı durdurmuş. adam açmış camı, neoldu demiş, öteki; ben ormanın kırmızılı ibnesiyim! bana yanındaki tüm yiyecekleri vermezsen seni burda s...rm demiş ve adam yanında ne kadar yiyecek varsa vermiş kırmızılıya.
devam ederken birini daha görmüş. buda sarılar giyinmiş birisi. durdurmuş oda bi telaşla arabayı ve adam yine camı açıp sormuş nevar? öteki, ben ormanın sarılı ibnesiyim! hemen yanındaki tüm içecekleri vermezsen seni burda.... adam al demiş al, ne kadar içeceği varsa vermiş tabi.
biraz daha ilerlemiş bu sefer mavili biri var. adam durdurmuş arabayı açmış camı, nevar lan ormanın mavili ibnesi sen ne istiyosun? öteki, ehliyet ve ruhsat lütfen!
------------------------------------------------------
Memleketin tekinde 3 kere camiye qitmeyeni idam ediyolarmış.
Ama bu arada usülen idam edilmeden önce 3 dileğini yerine qetiriyolarmış. Adamın teki 3 kere qitmemiş ve tabii yakalanmış.
İdam edilmeden önce sormuşlar:
- "1. dileğin ne?" Adam:
- "Vezirin karısıyla yatağa qirecem" demiş. Vezir "Olmaz" dese de padişah:
- "Mecbur" demiş ve adam vezirin karısıyla beraber olmuş.
Adam 2. dilek olarak Padişahın karısıyla beraber olmayı seçmiş.
Bu sefer padişah "Hayır" dese de herkes itiraz edince mecbur kalmış.
- "Son diLeğin ne?" sorusundan sonra adam, bir vezire, bir padişaha bakmaya başlamış.
Aradan bi 5 dakika qeçtikten sonra vezir bakmış namus elden qidecek:
- "Ben bunu sanki camide qördüm qibi qeldi" diyince padişah da:
- "Ne qibisi lan! Yanımda kılıyodu"
-----------------------------------------------
Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş.
Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.
Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.
Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da:
- "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."
-----------------------------------------------------