hasonowic yazdı:
peki madem athena gökhansın.... anlat bakam neden bukadar değiştiniz(heryönden özellikle kişilik)..... yani herşeyi para için yapar hale geldiniz... ben mesela herzaman sölerim nerde holigan zamanındaki athena diye..... şöle korsanlar kralı bazil gibi bi şarkı oldumu bidaha...... ben eski athenayı istiyom.... bide bu arada selin toktaydan ayrılmışsın galba.....

birazda magazin yapalım.....
güzel sordun . ayrıntılı anlatıcam.
1. zaman akan biÅŸey bu bakidir.
zaman geçtikçe insan da geçer ve başka anlayışlara başka zevklere açılımlara anlatımlara tarzlara falan filan ulaşır. hakanla ne zaman ne hissediosak onu çalmaktan hazeden egoistleriz. egoist diyorum çünkü mesela seni bozmuş diyer albümler. ama holigan albümünüde yapan biziz one last breath i de yapan biziz. herşey yolundayıda. fakat hepsi kendi içinde açılımlara ve yansımalara sahip. bu sefer bu geldi işte öbür zaman şu geldi ve bunu yaptık gibi. farkındaysan fazla bu konularda konuşmalar çok yok etrafta ben sadece bu tip bi sitede bunu anlatmaktan haz duyarım çünkü herkez punx zehirini yemiş damardan.
2. grup olayı sevgili gibi. bikere hep en yakın dostlarımızdan başladık beraber müzik yapıcağımız insanları ararken. onun için bi sinerji oluşuyor zaten. mesela suikast diye oi grubum vardı 95 de 3 tane konser yaptık sadece . ama sonradan ne yapıcaksam hepsini athenada yapmak istediğimiz düşündüm.
kafa deişiklikleri bizi 10 senelik grup arkadaşlarımızdan ayırdı bu ne kadar dışardan ve medyadan bilmeden çirkin bir şekilde paradan dolayı ayrıldılar densede.
89 dan beri hakanala beraber yuvarlanıyoruz emin ol ikizim olmasaydı şu ana kadar ne athena kalırdı ne bişey.
stüdyo çalışmalarında mesela evvelden kan gövdeyi götürüyordu. çalışma sırasında entrumanlar bir kenara bırakılıp kyumruklaşıp tekrar devam ediyoduk gibi.
ama artık bunlarla beraber herşey oturmaya başladı . bana sorarsan şu ana kadar yaptığımız her albüm dönem albümüydü yane o dönem ne yaşamışsak nasıl aktarmak istiyorsak hep onları çalıdık.
her albüm bizim için bi kilometre taşı oldu .dahada kimbilir neler olucak.
mesela ben oi çalınıcaksa kara düzen katıksız çiğ basit ve agressive oi çalmaktan haz duyuyorum .romper stomper daki oi soundu ağızının suyunu akıtır oi soundunun kafasını alan adamın.
3. ilişki muhabbetini soran kamera gazeteciler ve herkezi kırabilicek bi kişiliğim var ama . bunları dengelemezsem kavgadan sokakta yürüyemediğim dönemlere geri dönmüş olurum.
herkez gelişiyor ilerliyor. punk hissi 70 yaşındada var olucağını biliyorum içimde mesela . çünkü bebek ken de vardı.bu anti olma arzusu kendi içindeki arızalar falana gibi.
herkez kafansına göre yorumlar bizi ama biz bizi biliriz ve isteyen herkeze de özünü anlatırım hislerimin yaptıklarımızın.
benim gökhan olduğumdan şüphe duyan arkadaşlar varsa hemen mail atabilirler
g.point@superonline.com a
selam saygı ......g