Carburo de Calcio yazdı:
UuYuRR yazdı:
yavrımın agzının kanadıugı goruntuyu yayınlamaları guzel oldu.. sahnede ne kadar asagılansalarda kalıp sonu kadar caldılar soyledılr
aynen bıra gobegı gıbı olucak

hiç kendinle özdeşleştirme boşuna
orada adamların yaptığı başka, bahsettiği başka. kendilerina has yeni bi tarz oluşturuyolar, kendi şarkılarını çalıyorlar, hiç yapılmamış görülmemiş işleri beğenilmemelerine rağmen devam ettiriyolar.
sen ne yapıyosun? çıkıp rashit çalıyosun ve berbat ötesi çalıyorsun, aynı şey mi?
bi pistols bi sonic yourth, bunların yaptıkları ile kendi yaptıklarını mı özdeşleştireceksin? onlar da yuhlanıyordu biz de yuhlanıyoruz diye aynı şeyi yaptığınızı mı sanıyosun ? hiç boşuna heveslenme
peki....
de bıra gobegı olarak sahne aldıgımız yerı fılan bı banada soylede bı ızlıyım bızı way be sahneye cıkmadan elestır alan ılk bızız helalll bıze ...
arkadasım cekesten bahsedıo olabılırsın eyww onla ılgılı yorum bıle yapmam haklısı her soyledıgınde...
ama bıra gobegını dınlıyen kısıler gecen cuma andacta olanlar oda benım 1 bestemı ıstedıler dıye soyledım
ve bıra gobegınde cover yok bılmıs olasın dıye soyluyorum canım benım haybeye gtumuzu yırtıp beste yapmıoruz oturup yazmıyorum ben 40 kere dusunup 1 kere nokta koymuyorum...
21 ocak bızı konserındende bashsedıosan o gun kı kadro cekestı ısım yanlıslıgı vardı.. bızde sallamadık..

kapis? anladınmı ?
ıllaha polemık ıstıyosan de kı bana su su kosnerınızde wardım dınledım RASHIT COVERLADINIZ
bılmedıgın ıslerde de daha pıyasaya bıle suıurmedıgım grubuma b.k atma
ben ıstıyorumkı beklıyelım guzel bı seylerı yapana kadar 1 sezon 2 sezon bı sey yapmıyalım kendımız beyenelım once sonra pısırdıgımızı surelım sende dıosunkı solesın bolseın...
ben 19 mayıstakı kosnerımı ıptal etcem kendı grubumu kı kosnerıde ben ayarlıorum ıstesem cıkarım rashıtte calarım bokta
amannn haklısın he he ewet bıra gobegı g.tlek bı grup hırsız covver yapıo ewet dogrusun ben bılmıodum grubbu sayendıe ılk ızlenımım boyle oldu grup yawsak yalaka berbat bı grup
bı de grupta kımler var soylesene bılelım