Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 14 Ekim 2008 06:48

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 42 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: beyaz çarÅŸaflarla beraber yola çıktık
İletiTarih: 16 Åžubat 2008 22:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

arkadaşlarım, muhafazakar bi ülke, müslüman bi ülkede, sen dini kullanırsan direk lider olursun yanında kömür vs gibi halkın en azından fakir kesimin ihtiyacını karşılarsan bi nevi müslüman che guevera olursun...

bunlar dini kullanarak, biraz da kömür vs ile göz boyayarak bu günlere geldiler

ya benim ülkemin cumhurbaşkanı cumhuriyetin sonu geldi diip, başbakanım taliban önünde eğiliyosa ben de gidip papua yeni gine de yaşarım ah bi gidebilsem :twisted: :twisted:

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:07 
Ous yazdı:
arkadaşlarım, muhafazakar bi ülke, müslüman bi ülkede, sen dini kullanırsan direk lider olursun yanında kömür vs gibi halkın en azından fakir kesimin ihtiyacını karşılarsan bi nevi müslüman che guevera olursun...

ya benim ülkemin cumhurbaşkanı cumhuriyetin sonu geldi diip, başbakanım taliban önünde eğiliyosa ben de gidip papua yeni gine de yaşarım ah bi gidebilsem :twisted: :twisted:

arkadasim cok dar bir cerceveden bakiyorsun. biraz daha vizyonunu genisletsen anlayacaksin. bu parti bir donem tek basina iktidar oldu, nufusun dolayisiylada secmenin yasam sarti yukselmedi aksine dahada zorlasti. ikinci kere ustelik oylarini arttirarak iktidara gelmesinin sorumlulari deniz baykal ve yasar buyukanittir. akp mazlumu oynayarak oy toplayan bir parti, ve bu soyledigim isimler akp'nin ekmegine yag surduler. yok eger dediiniz gibiyse, bu memleketin yarisina yakini bir torba komure vatanini saticak insanlarsa, ozaman zaten yapilacak birsey yok. yunanistan herbirine 2 torba komur versin turkiyeyi onlar yonetsin. sacma sapan seyler soylemeyin abi yazmadan once 2 dakka dusunun. 1 torba komure oy vermisler. eger dogruysa zaten bu millet bundan beterini hak ediyor demektir. skiim komurunu, odununu...

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:11 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

büyük anıt'ın ültimatomu çok yaradı akp'nin işine zaten mazlumu oynuyordu eline fırsat geçti.Baykal küçük işler peşinde yok başbakanın saati,yok oğlunun gemisi aslında akp'nin mazlum olmadığını aynı zamanda da yürüttüğünü anlatmaya çalışıyo fakat halkın anladığı dilden anlatamıyo.

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

büyükanıtın ültimatomu çok etkiledi bu da doğru es geçilemez, haklısınız dar vizyon diil benim ki, haklı bi konu bence etkisi büyük cahillik yok diil bu ülkede koyun psikolojisi var, ama mazlum rolü oynamanın da büyük getirileri var yani en nihayetinde, işini ii bilen bi iktidar, ii oynayan oyuncular var...

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:45 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
büyükanıtın ültimatomu çok etkiledi bu da doğru es geçilemez, haklısınız dar vizyon diil benim ki, haklı bi konu bence etkisi büyük cahillik yok diil bu ülkede koyun psikolojisi var, ama mazlum rolü oynamanın da büyük getirileri var yani en nihayetinde, işini ii bilen bi iktidar, ii oynayan oyuncular var...

bu halk ne oyuncuların maskesini düşürdü..bu oyun hoşuna gidiyor,seviyo halkımız bu adamı diyecek bişey yok saygı duymak lazım.

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:51 
ben saygi duyulmasi taraftari degilim, halk alternatif olmadigi icin akp ye oy veriyor. secimler oncesi arkadaslarimla konusurken ben bile "oy vermek zorunda olsam akp ye verirdim cunku alternatif yok" diyordum. halkin yuklenmesi gereken tayyip erdogan degil deniz baykaldir. ana muhalefetten o 'insanimsi' def edilmedikce hicbirsey olmaz. butun suc onun. chp den baykali kov, yerine seda sayani baskan yap, baykaldan daha fazla chp'ye oy toplamazsa pipimi keserim.

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:53 
Führer
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

hoppidi yazdı:
chp den baykali kov, yerine seda sayani baskan yap, baykaldan daha fazla chp'ye oy toplamazsa pipimi keserim.

hehehe

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:53 
ataturkun partisi dassak oglani oldu lan bu adamin yuzunden. bi basip gitmedi, mehmet agar fasisti bile daha onurlu cikti..

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Åžubat 2008 23:59 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
ben saygi duyulmasi taraftari degilim, halk alternatif olmadigi icin akp ye oy veriyor. secimler oncesi arkadaslarimla konusurken ben bile "oy vermek zorunda olsam akp ye verirdim cunku alternatif yok" diyordum. halkin yuklenmesi gereken tayyip erdogan degil deniz baykaldir. ana muhalefetten o 'insanimsi' def edilmedikce hicbirsey olmaz. butun suc onun. chp den baykali kov, yerine seda sayani baskan yap, baykaldan daha fazla chp'ye oy toplamazsa pipimi keserim.

evet öyle olur büyük ihtimalle çünkü adam gibi hakkıyla muhalif kanadı temsil etmedikçe insanlar tek doğruyu görüyo.o da akp,alternatif olmaması ise ayrı bi konu boş atıcağıma dolu atarım çoğunluktan yana olurum zihniyeti var.işçi partisi desen yıllarca komünizmden korkmuş,amerika'nın kucağına oturmuş bi halka gelmez.ben komünist miyim değilim ama bu oyunları bozabilicek insanların arayışındayım.gerçi öyle çapulcu vizyonu olmayan partiler de nereye kadar çare olur bilemem.

Sayfa başı

İletiTarih: 17 Åžubat 2008 00:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

mustafa sarıgül gelcekti bi ara gerçi o da silahlı videolardan sonra patlak verdi kavgalar falan da o gelse yine daha iiidi ha?

Sayfa başı

İletiTarih: 17 Åžubat 2008 00:06 
Uzaylı Punk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
mustafa sarıgül gelcekti bi ara gerçi o da silahlı videolardan sonra patlak verdi kavgalar falan da o gelse yine daha iiidi ha?

onun için de tatlı su cumhuriyetçisi diyorlardı ama baykal'dan iyidir.

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Åžubat 2008 04:31 
Überpunk
 Profile bak

Ous yazdı:

arkadaşım adamın karnı aç, yakacak kömürü yok, akp gelip diyor ki "senin karnını doyurucam, evini ısıtıcam, bana oy ver"..
arkasından chp gelip diyor ki "karnının açlığını boşver laikliği koru bana oy ver"..
sonra oy akp'ye gidince halk cahil oluyor, eÄŸitimsiz oluyor.
olm adamın karnı aç, laiklik umrunda değil ki?!
aferin siz çok zekisiniz amınakoyim.. karnın tok, götün sıcaktayken atıp tutmak kolay..

cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşmaktadır:

chp: cumhurbaşkanını halk seçsin!
akp: peki seçsin..
chp: vazgeçtim meclis seçsin!
akp: referanduma gidelim?
chp: biz oylamaya katılmayız!

bu nasıl bir mantık? bu işleri düğümlemekten başka nedir?
muhalefetlik karşındaki ne derse tersini söylemek değildir.
karşındakine alternatif olabilmek için önce yapıcı olmalısın, onların verdiği vaatlere karşılık alternatif vaatlerin olabilmeli.
ve üzgünüm ben ne yazık ki baykal gitmedikçe chp'nin akp'ye alternatif olabileceğini sanmıyorum.

ha bu arada hem demokratım, cumhuriyetçiyim, atatürkçüyüm deyip; hem de darbe çığırtkanlığı yapıp, idam sehpası yolu gösteren bu adamı hala savunan varsa salaktır.
bütün postal yalayıcısı militaristlerin de amını götünden sikeyim.
bu kadar..

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Åžubat 2008 11:10 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Konum: natırdamın kamburunun kamburuna inşaa ettiğim gecekondudan
akp ye rakip olmadığı için %47 oldu.
tamam sempati de duymuyoruz iyi hoş güzel.
ancak kime oy verirdiniz ?
ipneliğine genç partiye mi ?
açıkçası ben oy vermem bu ülkede. 301 olayına da akp onay veriyomuş
fakat kurtçuklar yüzünden yeterli çoğunluk sağlanamıyor diye kaldıramıyolar.
gerçi mecliste gündeme de geldiği pek görülmez ya işittik bi yerden öyle bişeyler

yani herifler bişeyler deniyolar sonuçta chp nin başa gelmesinden çok daha iyidir diye düşünüyorum baykal ın deli saçması işlerini görmektense tayyip in anlaşılmaz politikalarıyla eğlenmeyi yeğlerim. her ne kadar tayyip bizi savaşın eşiğine getirmişse de baykal ın da çok farklı şeyler yapacağını düşünmüyorum hatta memleketin içine sıçmak konusunda bizlere tayyip i aratacağını da düşünüyorum.

süleyman demirel o kadar beğenilmese de vaktinde yaptığı barajlara atfen;
o kadar elektriği napçan götüne mi sokacan gibi bir anlatım var.
ancak o barajlardan gelen elektrik ile hala türkiyenin elektriği sağlanıyor
VE YETMİYOR ARTIK !
başa gelen her iktidara bok atıldı her iktidarın bi zartı zurtu oldu ancak küçük müçük belli hatırlanması gereken şeyleri hatırlanmadı onun yerine BUNLAR İPNEDİR !
ŞERİATÇIDIR BUNLAR ! ASALIM ! KESELİM ! LAHEEYLEBADE ! gibi görüşler çıktı
biraz insancıl bakmak lazım bu heriflere onlar da can taşıyolar her ne kadar menfaatçi olsalar da evlatlarına gemicikler alsalar da onların da belli fikirleri görüşleri var ve saygı duymamız lazım. yoksa bizim görüşlerimize kim ne saygı duysun ?

adam gibi bi muhalefet gelene kadar bu iş böyle gider.
tıpkı anadoludan şampiyon çıkmaması gibi bi konudur bu da.
neden türkiye liginde anadoludan şampiyon çıkmıyo peki ?

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Åžubat 2008 18:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

akp duy sesimizi sana yüce bir saygı duyuyoruz.

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 25 Åžubat 2008 20:05 
Überpunk
 Profile bak

Alıntı:
neden türkiye liginde anadoludan şampiyon çıkmıyo peki ?

inÅŸallah bu sene sivasspor olacak umutluyuz biz!

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mart 2008 16:20 
yuruyoruz basimiz dik... cunku boynumuza kadar boka battik...

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Nisan 2008 17:02 
Bad Religious
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

daha önce demokratların söylediğini söylüyomuş kahpe evladı ananıda al gel oynayalım veledi ziina

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 42 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: