Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 23 Kasım 2008 14:27

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 134 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 13:23 
Hardliner
 Profile bak

şöyle bi konser yapıp holigandan fln yani çalsanız bi de fiyat bize uysa biz rumeli hisarındaki konserlerinize gelemioruz. böyle bişey düşünür müsün? güzel olmaz mı di mi lan?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 14:25 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

skins yazdı:
hasonowic yazdı:
neyse ne bişey diyemem.... ben senin şu suikast grubunu çok merak ediyodum... cover yapıyodunuz genelde galba... kendi besteniz varmıydı o grupla söylediğiniz... konser videosu falan var galba.... şöle anlat bakam eskilerden bahset biraz.... oyıllarki gruplardan... tampon, cmuk, suikast, rashit falan filan......

hepsini anlatırım. yazdığın konser olayınıda ayarlıyalım çanakkale sağlam yer.
skinhead oi sound u suikast grubunun formatı
çaldığımız 3 konserde exploited dan sex and violence ve spg . dead army boots dan asker adam. sham 69 dan if the kids are united . cmuk dinazor taşşağı kendimizden 3 şarkı çalmıştık. ve geneli kavgayla sonuçlanan eylencenin kursakalarda kaldığı hallerdi.

peki eski gruplardan bahsetsene biraz.... tampon, Dead Army Boots, ozamanki rashit falan.... böle eskilerden bahsedilince nedense içim bi hoş oluyo..... :D

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 15:38 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

dead army boots okan bana biraz o seneleri anlatmıştı athena dab cmuk felan... çok güzel zamanlarmış azımın suyu aktı diyebilirim. soora okana o zamanları anlatan bi yazı yazsana felan dedim punkerlande koyalım ok dedi bi ara yazmaya çalışırım dedi. eğer gokhan sende o zamanları anlatan bi bi yazı yazabilirsen ve bikaç kişiden daha boole yazı toplayabilirsem türkiyede punkın doğuşu gibi bi yazı hazırlamak istiyorum site için. bende gerçekten çok merak ediyorum ilkleri. bide bizler içinde bişiler yapmanızı istiyorum biz derken underground piyasa için bu adamların hiçbiri 15-20 milyon verip konserinize gelmez sanırım onun yerine 4 milyon verip birasını içip başka türk gruplarla eğlenmeyi tercih edeceğini sanıyorum. bizim için de bişeyler yapından kastım şöyle bikaç turk punk grubuyla beraber (eski parçalarınızla beraber) bi barda fazla reklamı yapılmadan çıkar gözetmeden bişeyler yapmanız. yada başka türlü bişiler ne bilim...............

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 16:08 
yaaa mesela bir de belgesel hazırlamaya çalışan bir arkadaş var buralarda... Turkpunk belgeseli çekecekmiş, hatta şu an çekiyor galiba... başladı....
o ilk athena'yı sormuştu bize belgesel için, biz de salla onları, onlar gelip ilgilenmez seninle falan demiştik.
bilmiyorum ilgilenirmisiniz....
böyle birşey yok sanırım Türkiye'de pankın tarihini, geçmişini anlatan. çekinin bahsettiği gibi bi yazı da yok... en azından sanal alemde benim bildiğim yok detaylı bi çalışma. Rashit ilk albüm çıkardığında Aptülika falan yapmıştı biraz pankla ilgili yazı dizisi ama onların da pankla ne kadar ilgisi olduğu ???? ...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 16:15 
hasonowic yazdı:
bide bu arada selin toktaydan ayrılmışsın galba.....:) birazda magazin yapalım.....
:gulmektengeberdim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 18:20 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

ya bende söyledim o belgelsiciyi gökhana oda yardımcı olurum dedi ama belgeselci ortalarda yok........

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 19:45 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

griptape yazdı:
şöyle bi konser yapıp holigandan fln yani çalsanız bi de fiyat bize uysa biz rumeli hisarındaki konserlerinize gelemioruz. böyle bişey düşünür müsün? güzel olmaz mı di mi lan?

2 senedir rumeli hisarı konserlerine çıkmıyoruz starın iç yüzü belli olduğundan beri. büyük şirketlerle albüm yapınca bazı stratejilerine uyman için anlaşma imzalamana gerekiyor.
onun için dışardan bakıldığında bazı arkadaşlara athenanın durumu ,uygusu deişmiş gibi görünüyor. bunların hepsi yalnış.
dooru olan ekip eski catain hook dönemi ve şu zamanda konserleri takip eden ekip zaten.
geçen sene duman favoriydi. bu sene mor ve ötesi.
biz 98 de çıkmıştık. deişen bişey yok herşey devam.

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 19:53 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

Cheki yazdı:
dead army boots okan bana biraz o seneleri anlatmıştı athena dab cmuk felan... çok güzel zamanlarmış azımın suyu aktı diyebilirim. soora okana o zamanları anlatan bi yazı yazsana felan dedim punkerlande koyalım ok dedi bi ara yazmaya çalışırım dedi. eğer gokhan sende o zamanları anlatan bi bi yazı yazabilirsen ve bikaç kişiden daha boole yazı toplayabilirsem türkiyede punkın doğuşu gibi bi yazı hazırlamak istiyorum site için. bende gerçekten çok merak ediyorum ilkleri. bide bizler içinde bişiler yapmanızı istiyorum biz derken underground piyasa için bu adamların hiçbiri 15-20 milyon verip konserinize gelmez sanırım onun yerine 4 milyon verip birasını içip başka türk gruplarla eğlenmeyi tercih edeceğini sanıyorum. bizim için de bişeyler yapından kastım şöyle bikaç turk punk grubuyla beraber (eski parçalarınızla beraber) bi barda fazla reklamı yapılmadan çıkar gözetmeden bişeyler yapmanız. yada başka türlü bişiler ne bilim...............

uzun zamandır tasarladığımız şeyler vardı bu sölediklerinin içinde .
bizim sitede konser tarihleri var. orda kimin şehrine gidiyosak bana özel msj atsın kapıya isimlerini yazıyim.
biz bunu baştan beri yaptık zaten. daha çok izmirli bizim eski skate tayfası vardı.
sonra konular koptu .
ama bu yazdığıma gelen varsa hadi.
gizli bar konserleri yapmak istiyoruz nerdeyse 99 dan beri . ama bi türlü konsepti toparlıyamadık kafada.
yer kararlaştırıp organize edelim hadi ama nasıl?

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 20:05 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

nodogsbody yazdı:
yaaa mesela bir de belgesel hazırlamaya çalışan bir arkadaş var buralarda... Turkpunk belgeseli çekecekmiş, hatta şu an çekiyor galiba... başladı....
o ilk athena'yı sormuştu bize belgesel için, biz de salla onları, onlar gelip ilgilenmez seninle falan demiştik.
bilmiyorum ilgilenirmisiniz....
böyle birşey yok sanırım Türkiye'de pankın tarihini, geçmişini anlatan. çekinin bahsettiği gibi bi yazı da yok... en azından sanal alemde benim bildiğim yok detaylı bi çalışma. Rashit ilk albüm çıkardığında Aptülika falan yapmıştı biraz pankla ilgili yazı dizisi ama onların da pankla ne kadar ilgisi olduğu ???? ...

bunu varsa üstlenicek arkadaşlar ben her zaman varım.
19 unda almanaya turnesinin sonunda makedonyada the stranglers ın headliner olduğu bi festivale çalamaya gidiyoruz . bu büyük bi onur bizim için turk punklarından selam çakalım babalara......g

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 20:58 
Hardliner
 Profile bak

güzel olur popüler bi grubun gizli konserler vermesi. rumeli hisarı konserlerini örnek olarak vermiştim ztn . açıklamalara gerek yoktu. almanya turnesinde istanbul hardcore since 1453 dersen güzel olur bi de :=)

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 16 Kasım 2004 21:06 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

skins yazdı:
Cheki yazdı:

bizim sitede konser tarihleri var. orda kimin şehrine gidiyosak bana özel msj atsın kapıya isimlerini yazıyim.
biz bunu baştan beri yaptık zaten. daha çok izmirli bizim eski skate tayfası vardı.
sonra konular koptu .
gizli bar konserleri yapmak istiyoruz nerdeyse 99 dan beri . ama bi türlü konsepti toparlıyamadık kafada.

aslında okadar zor bişey değil bu tamamen underground konserler yapalım... hep beraber forumcana anlaşıp yapabiliriz bunu.... hatta bizim nezamandır konuştuğumuz bi mevzu vardı punk fest. olsun falan diyoduk... bunuda yapalım derim ben en kralından...... işin içine athenada girerse herşey kolaylaşır diyorum........
bide gökhan bu suikast grubunu aktif hale getirsene mesela gizli bar konserlerine çıkın eskisi gibi güzel şeyler olsun canlansın....

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 02:48 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

hasonowic yazdı:
skins yazdı:
Cheki yazdı:

sonra konular koptu .

aslında okadar zor bişey değil bu tamamen underground konserler yapalım... hep beraber forumcana anlaşıp yapabiliriz bunu.... hatta bizim nezamandır konuştuğumuz bi mevzu vardı punk fest. olsun falan diyoduk... bunuda yapalım derim ben en kralından...... işin içine athenada girerse herşey kolaylaşır diyorum........
bide gökhan bu suikast grubunu aktif hale getirsene mesela gizli bar konserlerine çıkın eskisi gibi güzel şeyler olsun canlansın....

hmmmm gerilmeye başladım bu duygu hiç birşeyde yok işte
turne bitsin toplanalım ozaman.g

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 12:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

evet abi süper olur ya. uyuyan dev uyandı mesajlarım arka arkaya geliyo. heheh.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 16:39 
skins yazdı:

olay sadece bu değil işte. yani sadece para değil. gerçekten istedikten sonra buradaki herkes o parayı bi şekilde bulur ve gelir Athena konserine. ama işte gerçekten istemek... ben Athena'yı canlı dinlemeyi çok isterim, bilet parası da bulabilirim ama o parayı verip Athena konserine gelmem. neden? çünkü çok iyi biliyorum ki ortam beni sıkacak. sizin şu anki dinleyici kitleniz popüler kitle ve konsere gelen insanlar da onlar olacaktır. konser sadece sahnedeki grubu izlemek, dinlemek değil ki... ortamdan aldığın elektrik de çok önemli. sanırım anlamışsındır ne demek istediğimi...

ama şöyle icra bi köşede, yerli oi gruplarıyla birlikte fazla popüler olmayan bir mekanda, yani dinleyici kitlesi olarak punk fanlarının geleceği bir ortamda, sahne ile dinleyici arasında hiçbir çizginin olmadığı, hatta Athena Gökhan ile enseye şaplak göte parmak bi halde laubali olabileceğim :D bi konseriniz olsa taa Ankara'dan kalkar gelirim o konsere...

anlatabildim mi?

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 16:44 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

nodogsbody yazdı:
skins yazdı:

olay sadece bu değil işte. yani sadece para değil. gerçekten istedikten sonra buradaki herkes o parayı bi şekilde bulur ve gelir Athena konserine. ama işte gerçekten istemek... ben Athena'yı canlı dinlemeyi çok isterim, bilet parası da bulabilirim ama o parayı verip Athena konserine gelmem. neden? çünkü çok iyi biliyorum ki ortam beni sıkacak. sizin şu anki dinleyici kitleniz popüler kitle ve konsere gelen insanlar da onlar olacaktır. konser sadece sahnedeki grubu izlemek, dinlemek değil ki... ortamdan aldığın elektrik de çok önemli. sanırım anlamışsındır ne demek istediğimi...

ama şöyle icra bi köşede, yerli oi gruplarıyla birlikte fazla popüler olmayan bir mekanda, yani dinleyici kitlesi olarak punk fanlarının geleceği bir ortamda, sahne ile dinleyici arasında hiçbir çizginin olmadığı, hatta Athena Gökhan ile enseye şaplak göte parmak bi halde laubali olabileceğim :D bi konseriniz olsa taa Ankara'dan kalkar gelirim o konsere...

anlatabildim mi?

nodogsbody, kaç gündür anlatmaya çalıştığım şeyleri en güzel haliylen anlatmışsın....... :rock: :rock:

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 17:02 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

evet abi. şahsen ben athena fanıyım ama bi kez athena konsrine gitmişimdir. çünkü istediğim gibi hareket edemiyorum. yani şimdiki bulunduğum ortamla o konserdeki ortam çok farklı. şimdi punklarda gelmeye başlamış konserlerine ama nodogsbody'nin de dediği gibi o elektriği yakalamak konser veren grupla sarmaş dolaş olmak insana ayrı bir zevk veriyo. he bi de athenayı rockncoke da dinledim ve gerçekten orda işte ortam bu dedim. çünkü millet az da ols pogo yapmaya çalışıyodu

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 18:18 
Hakkı Bulut
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

istedikten soora oyle (gizli) konser ayarlayabilecek bi dünya insan var burada(ben değil anlamam bu işlerden) inşalla lafta kalmaz soylediklerimizin %99 unun lafta kaldığı gibi....

bu arada onur ne o sen ense şaplak göte parmak abi neler oluo sana endişeleniyorum senin için anşallla konserde felan karşılaşmayız senle erkekliğimizden olcaz ha.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 18:22 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

valla bende korktum onurdan......

bide bu konser olayını gerçekleştirelim sömestır gibi hem forumcana toplanmış oluruz.... sömestır dedim herkez için gelmesi daha kolay olur...

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 18:56 
Hardliner
 Profile bak

abijim o kadar gizli yapmaya gerek yok diyorum ne diyim ayılar fln nası çıkıosa öyle çıksınlar....

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 19:24 
ne korkuyonuz yaaa, her önüme geleni de parmaklayacak değilim ya... allaalllaaa yaaa! cheki ve hasan.. ne yapayım olm ben sizin kıllı kıçınızı... ille parmaklayacaksam, gider bi hatun bulur onu parmaklarım. Gökhan'a da (abi mi desem) göklerdeki karizmasını çizmek için yaparız yaparsak.. :D
yaa ille gizli olacak diye birşey yok tabi ama Athena diyince bizim tercih etmediğimiz insanlar toplanır oraya.. yada toplansınlar mınakoyim onlara da gireriz pogoda, beğenmeyen gider, kenara çekilir, arkaya çekilir falan. nebilim işte yaaa!
yaaa hasan... olm sen de her başlıkta buluşmaktan bahsediyon. git yeni konu aç olm yaaa paraylamı, saptırma konuları yaaaa! alllaalllaaayaaaa

ya bu parmak muhabbetini ciddiye alıp vazgeçmesin herif konserden.. aman haaa! amanın amanın!

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 17 Kasım 2004 22:38 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

harbi lan dikkat ettim heryerde buluÅŸmaktan bahsetmiÅŸim....

?????????????????????

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 01:53 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

nodogsbody yazdı:
skins yazdı:

anlatabildim mi?

yazdıklarını okadar iyi anlıyorumki. b,izde bu yüzden zaten 99 dan beri böle birşey kurmaya çalıştık diye yazdım. bu olaya bu siteden açılabiliceğini gördüğüm için 5 gündür sabah akşam girip yazıyorum. bizde biliyoruzki vede çok yaşadıkki konserlerde 2 ye bölünme vardı ilk baştan beri. ama bunu 98 de holigan albümünü çıkardıktan sonra görebildik yaşamak lazım örenebilmek için ilk önce.
çünkü yetiştiğimiz yerden gelirken ilk önce bizim ekibide taşıdık tabi konserlere ama baktık olmuyo. ö düşünceler geldi özel konserler gibi yani.
baktık konserlerde bin kişi eski ekipken 2 bin kişide yeni dinlemek isteyen bilmek isteyen belkide ilk defa tanımış merak etmiş gelmiş e bunlar birbirine karışınca garip bi durum ortaya çıkıyordu.
bi yerde ölümüne pogo biyerede olayı kavga sanan arkadaşlar falan yane arkadaşlar olaylar çok komplikeydi. bizim durumumuzuda bi düşünün . beraber büyüdüğümüz ekip yapmayın abi böle konserler ozaman derken bi taraftanda . olayın büyümesi ve yayılması için söz sahibi halne gelebilmesi için yapılan girişimler falan. işte neyse şu an. bu olayı toparlayıp yapıcaz sonuçta gizli özel konserler. demolar. sadece el altından satılıcak deişik isimlerle. festivaller gibi ama toplaşmak lazım .... saygılar....g bu arada güzel tanıların vardı saol.

if u want i can fight

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 09:44 
tamam abi.. belli ki sende istiyorsun böyle bi olayı. şu an birçoğu forum ziyaretçisi okumuyordur bunları büyük ihtimal. işi ciddiye bindireceksek açarız yeni bir başlık, öyle bir konsere katılmak isteyen gruplar netleşir. hem siz de genel atmosferi, diğer insanların Athena'ya bakış açısını görmüş olursunuz. yani belki çok soğuk bakanlar da olabilir, konuşur tartışırız. Cheki ve Murat da sitelerinin ana sayfasında haber yaparsa olaydan haberdar olmayan kalmaz punk camiasında.
ben derim ki, böyle bir organizasyon yapılacaksa büyük birşey olsun. yani büyük derken, punkfest gibi birşey olsun. bidünya grup sahne alsın. Tabi Athena öncü olursa işler daha da kolay olur gibime geliyor. böyle bir organizasyonu Athena daha kolay ayarlayabilir diye tahmin ediyorum. herkes de elinden geldiğince destek olur.
ama öncelikle konuyu kaba hatlarıyla belirleyip yeni bir başlık açalım derim ben. ? ama öyle rasgele bi başlık açıp lagaluga muhabbete de dönmesin olay...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 11:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

abi ben açtım ya. punk fest hakkında diye. orada herşeyi ayarlayalım. yaza doğru da manyak bi punk festle türkiye'de de böyle bir festval verileceğini kanıtlayalım. evet bu işi athena halledebilir. bence ünlü grupları onlar ayarlasın. biz de diğer grupları ayarlayalım. o topiciği okursanız zaten orda neler yapmamız gerektiğini söyledim.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı:
İletiTarih: 18 Kasım 2004 11:34 
Düüüt Düüüt
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

bencede onurun dediği gibi punkfest. gibi bişey olsun çok güzel olur.... yurt dışından grup ayarlanırsa onlarda gelir.....
bencede işin içine athena girerse herşey çok daha kolay olur....

?????????????????????

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 134 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: