nodogsbody yazdı:
skins yazdı:
bizim sitede konser tarihleri var. orda kimin şehrine gidiyosak bana özel msj atsın kapıya isimlerini yazıyim.
olay sadece bu değil işte. yani sadece para değil. gerçekten istedikten sonra buradaki herkes o parayı bi şekilde bulur ve gelir Athena konserine. ama işte gerçekten istemek... ben Athena'yı canlı dinlemeyi çok isterim, bilet parası da bulabilirim ama o parayı verip Athena konserine gelmem. neden? çünkü çok iyi biliyorum ki ortam beni sıkacak. sizin şu anki dinleyici kitleniz popüler kitle ve konsere gelen insanlar da onlar olacaktır. konser sadece sahnedeki grubu izlemek, dinlemek değil ki... ortamdan aldığın elektrik de çok önemli. sanırım anlamışsındır ne demek istediğimi...
ama şöyle icra bi köşede, yerli oi gruplarıyla birlikte fazla popüler olmayan bir mekanda, yani dinleyici kitlesi olarak punk fanlarının geleceği bir ortamda, sahne ile dinleyici arasında hiçbir çizginin olmadığı, hatta Athena Gökhan ile enseye şaplak göte parmak bi halde laubali olabileceğim

bi konseriniz olsa taa Ankara'dan kalkar gelirim o konsere...
anlatabildim mi?
yazdıklarını okadar iyi anlıyorumki. b,izde bu yüzden zaten 99 dan beri böle birşey kurmaya çalıştık diye yazdım. bu olaya bu siteden açılabiliceğini gördüğüm için 5 gündür sabah akşam girip yazıyorum. bizde biliyoruzki vede çok yaşadıkki konserlerde 2 ye bölünme vardı ilk baştan beri. ama bunu 98 de holigan albümünü çıkardıktan sonra görebildik yaşamak lazım örenebilmek için ilk önce.
çünkü yetiştiğimiz yerden gelirken ilk önce bizim ekibide taşıdık tabi konserlere ama baktık olmuyo. ö düşünceler geldi özel konserler gibi yani.
baktık konserlerde bin kişi eski ekipken 2 bin kişide yeni dinlemek isteyen bilmek isteyen belkide ilk defa tanımış merak etmiş gelmiş e bunlar birbirine karışınca garip bi durum ortaya çıkıyordu.
bi yerde ölümüne pogo biyerede olayı kavga sanan arkadaşlar falan yane arkadaşlar olaylar çok komplikeydi. bizim durumumuzuda bi düşünün . beraber büyüdüğümüz ekip yapmayın abi böle konserler ozaman derken bi taraftanda . olayın büyümesi ve yayılması için söz sahibi halne gelebilmesi için yapılan girişimler falan. işte neyse şu an. bu olayı toparlayıp yapıcaz sonuçta gizli özel konserler. demolar. sadece el altından satılıcak deişik isimlerle. festivaller gibi ama toplaşmak lazım .... saygılar....g bu arada güzel tanıların vardı saol.