anti yazdı:
anti yazdı:
geldi amerikalı paşalar, iki haftadan fazla durmayın demek için
XmuratX yazdı:
Haberleri okuduysaniz bizim Davutoglumuz amerikalilara cok net bir cevap vermis: türkiyenin hedefi belli ve zaman planimiz yoktur hedefimize ulasana kadar orda kalicaz.
siz anlayin biz daha uzun zaman irakda kalip "Buffer Zone" yapicaz oraya. PKK artik ermenistana tasinir. orayada gireriz, zaten acik borclari var ordakilerin bizle...
büyükanıt kısa süre izafidir bilmemne dedi, tayyip kimseden icazet almayız dedi ama paşalar çıkın dedi ve çıktık
yaa tesadüf işte canım robert gates'in gelmesinden 1 gün sonra türk askerinin ırak'tan çekilmesi. büyükanıt'ın "kısa süre 1 sene de olabilir" demesinden 1 gün sonra 180 derece çark etmesi filan.. gates'in "4 kere söyledik, artık türkiye mesajı almıştır" demesi filan böyle "tesadüfen" aynı günlere denk gelen şeyler..
abd'nin emriyle de olsa, ne olursa olsun her şeye rağmen harekatın bitmesine sevindim kendi adıma.. israil- filistin çatışmasına dair şu aşağıdaki yazı bana türkiye ve pkk için de uyarlanabilir geldiği için copy-paste etmek istiyorum, ÇÜNKÜ HER HABER BÜLTENİNDE DİNLEDİĞİMİZ "SKOR"LAR TÜYLERİMİ DİKEN DİKEN EDİYO. ÇÜNKÜ O "SKOR"LAR MAÇ SKORU DEĞİL, İNSAN HAYATI. ali babacan ilk günlerde "harekat iyi gidiyo, 7 şehidimize rahmet diliyorum ama harekat iyi gidiyo" demişti.. 7 asker de öldü ama olur canım o kadar nolcak ki der gibi..
O 7 askerin ailelerine sor bakalım, harekat "iyi" mi gidiyo?? veya iyi gitse ne olur gitmese ne olur onlar için bu saatten sonra, hayatları kaydıktan sonra ??????
sonradan şehit sayısı 27'ye çıktı, öldürülen pkk'lı sayısı ise 240'a...o 240 da hayvan değil, "etkisiz" hale getirilen o 240 da insan evladı. annesi var, sevgilisi var filan..
27'ye karşılık 240. marifetmiş gibi ilan edildi bu rakamlar. GALİP GELDİK AFERİN BİZE.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=248979(israil- filistin durumu. bizde de yok mu aynı "insandan saymama" durumu? )