Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 11:21

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 725 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: üniversitelere türbanla girilebilsin mi?
İletiTarih: 04 Mart 2008 19:18 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tekrar bu din konusuna dalıp tartışırsanız bi sonuç alamazsınız çünkü bu konu çok derin sonu yok çünkü dinler deişmeye kapalıdr ve doğmatiktir
fakat emin olun bir çok şey çarptırılıyor ben dinini dört dörtlük yerine getiren biri dilim hatta pek fazla dua bile bilmem ve çohu dincidende nefret etmişimdir(lise hayatım boyunca din hocamdan nefret ettim) ama sırf bi takım örümcek beyinli insan sürüsü kuran daki ayetleri çarptırıp abartıyo die de onlar yüzünden kesinlikle islam dininden daha çok nefret etmeye başladım demem

o örümcek beyinlilerin düşüncesiyle yola çıkmayın eğer bu tip insanlara bakıpda dini yorumlamayı duşunursek ohoooo derim ayrıca bu tip insanlar sadece islamda deil hrıstıyanlıkdada musevilikde de var;

en basıt örnek ortaçağda papa yüzünden(endülüjans=cennetten arsa satmak zırvalıklarından bi tanesi) batı yerlerde sürünürken doğu aydınlık bi çağ yaşıyodu avrupada bu dönemde papa ve onn sıkolastik düşüncesi yüzünden bilim ve sanatta hiç bi bok yaşamazken aynı dönemi yaşıyan mesela osmanlı devletinde bilim ve sanatta büyük gelişmeler yaşanmiştır

yani diorumki gelen bu dinlerin hepsinde çarpıtılmış abartılmış bi çok şey var geçmişde de gunumuzde de...
bu örümcek beyinlilerin saptırdıklarından yola çıkmaaaaayııııınnnnnn... :evil:

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:19 
lidya001 yazdı:
Ous yazdı:
harbi öyle gözüküo.. nedendir anlamak mümkün diil? ama dikkat edersek tüm toplumlarda kadınlar hep 2.sınıf gözüküo, yani yönetimde falan olarak, yoksa?

insanlar kendini keşfederken doğal ihtiyaçlarından sonra fiziksel güçlerini farkeder....

ilkel toplumlarda güçlü herzaman güçsüzü ezmiştir...yani dinde güçsüzü ez demez..

islamda kadın bi hazine gibi bişeydir korunması gereken...ilkel beyinlerse fiziksel gücü olmayan herkezi ezer kadın veya erkek farketmez....

kadın fiziksel olarak güçsüzdür erkeğe gore buda cücük beyinlilere kadını herzaman 2.plana atma gücü vermiştir...

cücük beyinli insanlar var oldukçada kadınlar herzamn 2.planda olucaktır....

mirastan esit hak vermeyerek, kadinin bosanmasini adamin iki dudaginin arasina koyarak ne guzel koruyormus kadinlari oyle. sen kadinligina bunlari yakistiriyorsan bence sorun yok. her koyun kendi bacagindan asilir. ben pipili dogdum bana bisey olmaz.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:42 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
lidya001 yazdı:
Ous yazdı:
harbi öyle gözüküo.. nedendir anlamak mümkün diil? ama dikkat edersek tüm toplumlarda kadınlar hep 2.sınıf gözüküo, yani yönetimde falan olarak, yoksa?

insanlar kendini keşfederken doğal ihtiyaçlarından sonra fiziksel güçlerini farkeder....

ilkel toplumlarda güçlü herzaman güçsüzü ezmiştir...yani dinde güçsüzü ez demez..

islamda kadın bi hazine gibi bişeydir korunması gereken...ilkel beyinlerse fiziksel gücü olmayan herkezi ezer kadın veya erkek farketmez....

kadın fiziksel olarak güçsüzdür erkeğe gore buda cücük beyinlilere kadını herzaman 2.plana atma gücü vermiştir...

cücük beyinli insanlar var oldukçada kadınlar herzamn 2.planda olucaktır....

mirastan esit hak vermeyerek, kadinin bosanmasini adamin iki dudaginin arasina koyarak ne guzel koruyormus kadinlari oyle. sen kadinligina bunlari yakistiriyorsan bence sorun yok. her koyun kendi bacagindan asilir. ben pipili dogdum bana bisey olmaz.

sevgili hoppidi din niçin gelmiştir?? toplumu ve insanın iç yaşamını duzenlemek birlik beraberliği sağlamak cehaleti önlemek amacıyla gönderilmiştir hiç bi din kadını 2. plana atalım demez bunu dien yada düşünen yine üstte yazdım gibi o örümcek beyinlilerdir
islamda ilk inen emir namaz kıl yada secde et deildir ilk inen emir oku' dur ama bu örümcekler okuyup ilimi bilimi ilerletceklerine toplumu ileriye götüreceklerine böle sapıtıp toplumu geriye itiyolar

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:25 
yani kiz kardesin, erkek kardes kadar mirastan pay alamamasi tamamiyle kadini korumak icin oyle mi? karilariniz sozunuzu dinlemezse, once yataginiza almayin, yine akillanmazsa dovun diyen kuran da kadinlari korumak icin oyle mi? ben ne dedigimi cok iyi biliyorum, soylediklerimdede allahin kelamini referans aliyorum. siz "yok aslinda oyle degil de boyle" diyerek kendinizi kandirmak istiyorsaniz, sizin bileceginiz is. ama isinize gelince "kuran hic degistirilmemistir, oldugu gibi korunmustur", isinize gelmeyince "yok oyle demek istemiyo, insanlar bunu bozmus". kusura bakmayin ama kimse salak degil, kuran da ulasamiyacagimiz, okuyup anlayamayacagimiz bir kitap degil. kuran da yazanlari biz anlayamayiz deyip, kendi anlayissizliginizi genele mal etmeyin. marksist ekonomi degil bu, alt tarafi sizofren bi adamin anlattigi hikayeler.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:35 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Konum: natırdamın kamburunun kamburuna inşaa ettiğim gecekondudan
nedense bu ÅŸizofrenin hikayeleri tevratla da incille de kesiÅŸiyo ne hikmetse
öyle diyip kestirip atmak doğru olmaz
bundan emin deÄŸilsin
ve hiç bi zaman emin olamazsın
nasıl ki ALLAH VARDIR AHEYYA ! denilemiyor ise
sen de şizofren bir dümbüğün yazdığını savunamazsın
çünkü içinde basbaya tarihi şeyler geçiyor. bu bir belge
fakat içindeki şiddet unsurlarından ötürü savaşlardan ötürü sen bunu kendine aykırı buluyosun insanlığa aykırı buluyosun aslında haklısın da
fakat yazanın hem sağlamından tarih bilgisi hem de edebiyat bilgisinin olmasının yanı sıra okuma yazma bilmeyen bi adama okuma yazma öğretip ona peygamber sıfatı vermesi lazım
valla senin şizofren hiç boş durmamış bu konularda iyi olduğu kesin derim...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:43 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
yani ben ne dedigimi cok iyi biliyorum, soylediklerimdede allahin kelamini referans aliyorum. siz "yok aslinda oyle degil de boyle" diyerek kendinizi kandirmak istiyorsaniz, sizin bileceginiz is. ama isinize gelince "kuran hic degistirilmemistir, oldugu gibi korunmustur", isinize gelmeyince "yok oyle demek istemiyo, insanlar bunu bozmus". kusura bakmayin ama kimse salak degil, kuran da ulasamiyacagimiz, okuyup anlayamayacagimiz bir kitap degil. kuran da yazanlari biz anlayamayiz deyip, kendi anlayissizliginizi genele mal etmeyin. marksist ekonomi degil bu, alt tarafi sizofren bi adamin anlattigi hikayeler.

bak hoppidi yukarıdaki yazdın şeylere aynen bnde katılıyorum fakat bni anlamadığın bi nokta var bn islamı falan yada herhangi bi dini savunmuyorum sadece sölemeye çalıştığım islamda yada başka bi dinde;

''kiz kardesin, erkek kardes kadar mirastan pay alamamasi tamamiyle kadini korumak icin oyle mi? karilariniz sozunuzu dinlemezse, once yataginiza almayin, yine akillanmazsa dovun diyen kuran da kadinlari korumak icin oyle mi?''

böle bişe yok bunu dini kendi çıkarları için kullanan asalaklar sölüyor bu insanların düşüncesinden yola çıkma benim anlatmaya çalıştığım budur ayrıca kendi adıma konuşim ben '' kuran hiç deiştirilmemiştir'' die bişe demiorum bence deiştirilmiştir ki bununda bi çok örneği var aynı sennde yukarıda verdiğin örnekler gibi

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:54 
Hardliner
 WWW  Profile bak

benim icin din kitaplarinda ne yazdiginin onemi yok. onemli olan o dini insanlarin nasil yorumladigi o dinle hayatlarini nasil gelistirdigidir. muslumanlikda rezillikten baska bisey degil. ben aleviyim ve alevilerde orospu cocugunun onde gideni. ama en azindan sunnilerden kafa olarak 1000 yil daha ilerdeler.
haaa hristiyanliginda islaminda yahudiliginda taa amina koyayim. konusa konusa bu din konusunda hic bi yere varamazsiniz. buda dinlerin bi sike yaramadigini kesin dogrular icermedigini gosterir.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:07 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
benim icin din kitaplarinda ne yazdiginin onemi yok. onemli olan o dini insanlarin nasil yorumladigi o dinle hayatlarini nasil gelistirdigidir. muslumanlikda rezillikten baska bisey degil. ben aleviyim ve alevilerde orospu cocugunun onde gideni. ama en azindan sunnilerden kafa olarak 1000 yil daha ilerdeler.
haaa hristiyanliginda islaminda yahudiliginda taa amina koyayim. konusa konusa bu din konusunda hic bi yere varamazsiniz. buda dinlerin bi sike yaramadigini kesin dogrular icermedigini gosterir.

şimdi ben ateistlerin taaa amına koyiim desem hoş olur mu?

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:10 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evet göruyoruz örümcek beyinlilerin nasıl yorumladını bunların yorumladıklarına din diyemezsin hangi dini olursa olsun hiç birini bu yorumlara göre ele alamazsın
ama bi ortak görüşümüz var sevgili bokdan_nıck :D katılıyorum din hiç bi halta yaramıyo :D

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:11 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
boktan_nick yazdı:

sus be ortalığı ice karıştırma sende :D :D

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
boktan_nick yazdı:

ne dersen de dedin de biz ne dion lan mı dedik

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
Ous yazdı:
boktan_nick yazdı:

ne dersen de dedin de biz ne dion lan mı dedik

diyenler çıkıo da ondan dedim...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:54 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

inanmayın inanmayın hepsi yalan her şey matrix..

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:42 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ortadoğu mitolojisiyle az buçuk ilgilenmiş, üç satır bişey okumuş biri görecektir ki semavi olduğu söylenen dinlerin üçü de bu mitolojinin kötü bi taklidir

That system is you, is there any hope out there!?!?

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:43 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anti yazdı:
ortadoğu mitolojisiyle az buçuk ilgilenmiş, üç satır bişey okumuş biri görecektir ki semavi olduğu söylenen dinlerin üçü de bu mitolojinin kötü bi taklidir

evet evet haklısın, müslümanlık da zaten yüzüklerin efendisi 4 ...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:43 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bi oku, ondan sonra bunları yaz

That system is you, is there any hope out there!?!?

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:46 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

anti yazdı:
bi oku, ondan sonra bunları yaz

bişi mi dedim, düşüncemi yazdım senle ilgisi yok, bence öyle, belki de harry potterdır...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 23:03 
Hardliner
 WWW  Profile bak

Ous yazdı:
boktan_nick yazdı:

senin demene gerek yok. zaten amlarına çakıyolar. allaha inanmıyor oruç tutmuyor diye dayak yiyen çok. ama tam tersini gördünmü hiç?
neyse daha fazla yazmak istemiyorum. yazdığım küfürlerde hakaretlerde üstünüze alıncak bişey yok. inanan inanır beni rahatsız etmez. benim gıcık olduğum dinler. keşke olmasaydı feryatı sadece hakaretlerim :)

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 23:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Ous yazdı:
anti yazdı:

:lol: :lol: :lol: oÄŸuz amk senin :lol: :lol:

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mart 2008 10:35 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

hoppidi yazdı:
alintidir;

"Peygamberin dört halifesinden üçü, Müslüman'larin biçaklariyla can vermisti"
Olay ögrenilir. Medine'ye, Peygamber'e haber verilir. Peygamber öfkelenmistir. Adamlarin
yakalanmalari için buyru verir. Hepsini yakalattirir. Suçlulari, Hz. Muhammed'in huzuruna
getirirler. Peygamber'in karari kesindir:
"Elleri, ayaklari çapraz olarak kesilsin. Gözleri oyulup çikarilsin.."
Emir uygulanir. Suçlularin, elleri, ayaklari çapraz olarak kesilir. Gözleri oyulur. Adamlar su
isterler ama ölünceye kadar su da verilmez.
Medine disinda, günesin altinda ates gibi yandigi için "Harre" adi verilen yere götürülürler.
Suçlular su isterler, su verilmez.
"Taslari kemirirler", "agizlariyla, disleriyle topragi kazarlar."
Ölünceye kadar öyle birakilirlar. (Buhari, Zekat/68, Cihad/52; Tecrit/Vudu, hadis 172;
Müslim, Kesame/9-14, hadis 1671; Ebu Davud, Hudud 3, hadis 4364-4371; Tirmizi,
Ebvabu't-Tahare/55, hadis 72-73; Nesei, Tahrimü'd-Dem/7; Ibn Mace , Hudud/20, hadis
2578-2579. Buhari, bu hadise yedi yerde ve dokuz yolla, Ebu Davud bir yerde bes yolla,
Nesei bir yerde dört yolla gönderme yapmistir.)

tatlım VAHŞİ'yi araştırmalısın...

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mart 2008 11:20 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

delikbeyin yazdı:
sumru geridöndü yazdı:
gecenl gun taksime gittiğimde bir bara girmek üzereydim tam kapıdan içeri gircektim kafayı uzatıp baktım mekan kalabalıksa başka mekana geçicektim o sırada bir türbanlı hatun elinde 50cc'lik birayı kafaya dikiyor yanındakı dallamaylada yiyişiyor :shock: vay orospu dedim ve içeri girip kafasındakı türbanın fazla olduğunu söylerek kafasından o turbanı çekmek istedim....

bu orospular insdanda savuncak bişi bırakmıyor yukardakı öpüşen orospu yarın unv.kapısında ama ben türbanla girmek istiyorum bu benım hakkım der ulan senın hakkınıda siksinler taktığın o bez parçasını da sen taktın die siksinler...

aynısını başı açık biri yapsaydı aynı cümleleri kurar mıydın merak ediyorum..

turbanlı neden turbana girmiştir ? bunun cevabını verırsen banada sorduğun sorunun cevabını alırsın,demekki sadece düşünmek gerekirmiş,senın o beynını bıraz yorcak ama ii düşün...

penelope salaksın sen,bok atmakmış gerzek senı, onlara o boku atacak en son kişiyim lan burda beyınsız...

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mart 2008 15:11 
sumru geridöndü yazdı:
tatlım VAHŞİ'yi araştırmalısın...

hamzayi olduren vahsiden mi bahsediyorsun?

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mart 2008 22:14 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
anti yazdı:

orta çağ yazmıyo orada orta doğu yazıyor.ayrıca bildiğin tek mitoloji yüzüklerin efendisiyse kutluyorum seni.gerizekalı.

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mart 2008 22:46 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
anti yazdı:

hahahaha :lol: :lol: ilahi çocukk :D

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mart 2008 22:49 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yaa varya konu aldı başını gitti gündem maddesinden din konusuna geldi ki bu konuda don lasti gibi uzadı :!:

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 725 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: