Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 18:43

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 129 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: forum kurallarına uymak
İletiTarih: 04 Mart 2008 17:40 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

forumun kuralları vardı. ırkçılık, faşistlik yasak diye.
şöyle bi etrafınıza bakın birsürü insan terketti forumu artık yazmıyolar.
fethullahçının biri fethullah güleni PUNK forumunda övüyor ve forumun moderetörü fethullahçıyı destekliyor.
faşistler kol geziyor, milliyetçilik karşıtı insanlar pkk lı ilan ediliyor.
3500 de kapancak denen üye alınımı şuan itibarıyla 3621 kişi olmasına rağmen hala açık.
forum moderetörüde (xmuratx) dahil bir sürü insan milliyetçi başlıklar açıyor.
sorarım, burası bir punk forumu yoksa google a forum diye aratıp çıkıp normal forumlardan bitanesimi?
kısacası şunu söyliyim, forumun çivisi çıkıyo derlerdi şimdi gerçekten çıktı.
şunu söyliyim ayrıca yeni gelen insanlara karşı değilim, aptal aptal yazı yazan insanlara sözüm ve tabi moda.
neyse tek yapacağı bu başlığı kitlemek yada ya sev ya terket mantığına devam edip beni atmak olcaktır görürsünüz.

En son küçük ördek tarafından, 04 Mart 2008 17:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: forum kurallarına uymak
İletiTarih: 04 Mart 2008 17:43 
"duzen bozuluyor kamilll!" (gemide - erkan can)

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 17:51 
küçük ördek yazdı:
neyse tek yapacağı bu başlığı kitlemek yada ya sev ya terket mantığına devam edip beni atmak olcaktır görürsünüz.

sen atilirsan bende birakiyorum. bu forumda bulunma sebebim, benimle ayni dunya gorusune sahip insanlarla beraber olmakti. eger irkci, fasist bir forum olacaksa bende buraya ait degilim demektir.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 18:15 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hepimiz faÅŸistiz.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 18:23 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope yazdı:
hepimiz faÅŸistiz.

yavrum sende abarttın ''hepimiz....'' die

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 18:24 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kim bu faÅŸitlerisim verin

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:19 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope bi siktir git, senin gibi orospu çocuklarının siteye verdiği hasardan bahsediyoruz.

En son küçük ördek tarafından, 04 Mart 2008 19:21 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:20 
e sende abarttin be kardesim, sinir yapma bu kadar. relax :)

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:24 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Evet burasi punk forumu, solcu ve sosyalsit arkadaslar çoğunlukta. demek burda sahdece solcularin sözümü gecicek? birisi birsey yazdiktan sonra herkes "cok dogru, haklisin" yazip baska bir sey diyemiyecekmi? kesinlikle. öyle olsa zaten hic politika forumu acmastik, cünkü degisik fikir olmadan bir siyasi tartisma zaten yapilmaz.
ben bu forumun admini ve sahibiyim, tam 5 sene önce chekiyle birlikte bu forumu actim. ozamanlar daha 15 yasinda cocuktum ve punk ve punk düsüncelere tapiyordum, öyle kitaplar okuyordum, solcu gazeteler okuyordum.
artik 20 yasinda adam oldum ve siyasi pozisyonum degisti, enteresem punk hayati ve politikasindanda döndü, ama forumu ara sira yenileyerek hobi diye devam ettim (ki biraz burda yazarak türkcemi calisirim diye düsünmüstüm). ben bugün kesinlikle sosyalist yada solcu degilim, dedigim gibi konservativ-orta-sahciyim alman CDU-partinin üyesiyim. ona ragmen bi kendi forumum politika-kisimina girip birseyler yaziyim dedim ve yazdim, burdaki insanlar nedense bunu sevmedi, bana dogru dürüst cevap vermenin yerine bana fasist dedi ve burda artik birsey yazmami istediler. afedersiniz, ben kendim türkoglu türküm ve cok mutluyum bundan, ama bu klasik türk düsügeci: ben sevmedigim bir görüs ortaya cikarsa o görüs ile ilgilenip cevaplamiyacam, hemen yassakliyacam. bu konuda asiri sahcilar asiri solculardan hec degisik degil, sizide malesef davranislarinizla asiri sol olarak algilamam gerekiyor.
admin ve mod olarak bu forumda gezerken cok ileti raporu aldim, ve hic bir rapor "pu pkkci, bu kommunist" demiyordum, hemen hemen her raporda "bu fasist, hemen sil bonu" gibi icerik yaziyordu. rapor edilen raporlari okudum, bazeleri ermeni soykirim kabul edilmedigini(!) rapor edip bu fasist yaziyor, öbürsüde fethullah gülen diye birisi fasistir bu punk forumunda konusulamaz yaziyor. zaten bu konuyu acan üye fethullah gülen örnegini yazip, ben admin olarak fethullah gülen fanatigim gibi bir yazi yazmis. ben bu adam burda okuyana kadar tanimiyordum, google de aradim, türkce ve yabanci siteleri okudukten sonra fethullah gülen kesinlikle burda konusulmasini yasak olmasi gerek olan birisi oldugunu kesinlikle kabul etmiyorum. adam adolf hitler degil, usame bin ladin de degil, adam dinci birisi. yabanci, fundamentalist olmayan yazarlar fethullah gülü kant ve konfuzius gibi bilim adamlariyle kiyasliyor. adamin kitabini okumadim diye, yazdiklari iyimidir, kötümüdür bilemiyorum, ama kesinlikle yasadisi birsey olmadigini biliyorum ve onun icin silmedim o mesajlari. ondan sonra bana yine "fasist" diyen üyeler oldu, ama kesinlikle yaptigimi dogru yaptigimdan eminim. silenecek birsey yokdu orda, isteyen küfür etsin fethullah gülene isteyende onu övsün, silinecek birsey yoktur.
ondan sonra ben milliyetcilik karsi olan örgütleri pkkci oldugunu söyledigim gibi bir cümle yazdi bu konuyu acan kullanici. kesinlikle ben milliyetciligi karsi olan herkese pkkci demiyorum. ama bir alman örgütün konusu acildi, ve ben o örgütün pkk-yakinligi oldugunu biliyorum. adamlarin resmi sitelerin linkini bile gönderdim, ve o linkde pkk-bayragi görülmüyordu? görülüyordu. yine hickimseye küfür etmedin, yine hicbirsey silmedim ve yasaklamadim, sahdece ne bildigimi yazdim. baska birisi "yok öyle degil" yazsaydi silermiydim yazisini? yok kesinlikle, o yazi silmek(düsünce sansürlemek) benim stilim degil, öncede gördügünüz gibi.
onicin o son yazdigin cümle cok provokatif
Alıntı:

son 5 senede ben bu forumda kac yazi sildim? kay kisi forumdan attim, hele düsüncesi yüzünden? kac kisiye "ya sev ya terket" dedim? ben bu forumda, inanin inanmayin 1 mesaj yada bir üye silmedin, checki ve öbür moderatörler silmis olabilir ama ben hicbikere birsey sansürlemedim. onicin benim yüzünden foruma giremiyen birisi olamaz, ancak onun sevmedigi yazilari artik bu forumda var diye ve onlar silinmiyor diye forumdan gidenler olabilir.

simdi siz bana ben solcu olmayan yazilari silmiyorum diye fasist diyorsunuz. herseye "fasist" deyip kendinize okadar kolaylik yapmayin. ben kesinlikle fasist degilim, bana fasit diye fasistlerin asil yapti suclari önemsiz gösterir.
size kötü not veren ögretmenede fasist mi diyorsunuz yada sizde trafikde sikistiran taksiciyeda hemen fasist mi diyorsunuz? herseye fasit deyip hicbirsey olmaz!

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

küçük ördek yazdı:
penelope bi siktir git, senin gibi orospu çocuklarının siteye verdiği hasardan bahsediyoruz.

ehe olacak belliydi, simdi hakli cikmak icin küfür ede ede kendini sildirmek istiyorsun. :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 19:47 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sağcı pank arkadaşım, 20 yaşında olmana rağmen fethullah gülen'in kim olduğunu bilmemek ayıptır, cahilliktir. ayrıca kim olduğunu bilmeden adamın söylediğine katılman ayrı bişey neyse.
fetullah kimmiş neymiş diye anlatmicam, cahilliğine bırakıyorum.
forum ayrıca penelope gibi orospu çocuğu doldu evet, buda senin yüzünden milliyetçi arkadaşım şunu açıkça söyliyim davetiyenin vazgeçilmesiyle forumun içine edildi.
daha güncel olması için falan filan yapmış kapamamış olabilirsin ama şunu kabul et eski havası yok forumun.
ayrıca hala anlamamışsın insanlar neden bu forumda sol görüşe yakın diye normaldir, tabi bi tankın üstündeki türk bayrağıyla gurur duyacak bi dünyan olduğu için.. şunu söyliyim bu insanların isyanı dolayısıyla anarşiye biraz ılımlı olması, anarşi dolayısıyla da sola kayık olurlar.
ayrıca şuna bakın:
"türk oğlu türküm gurur duyuyorum bundan" demiş, faşist olduğunu kabul etmeyen; ermenileri topluca genelleyip katil gösteren türk PUNK forumu sahibi sağcı fethullahçı arkadaşımız.
bence git biraz kitap oku ne bilim, bi hayatın olsun, bakış açısı edin.
insan elini verse kolunu kaptırıyor..
4-5 senelik insanlar senin gibiler yüzünden terketti forumu.
eski havası varmı forumun?
bende iyiliği için konuşuyorum forumun. eski arkadaşlık, mesajlaşma falan kalmadı. foruma bir girdim fethullah gülene övgüler, moderetörün bunu desteklemesi, milliyetçi başlıklar; ermeni kürtleri genelleyen başlıklar mesajlar ohoo..
fethullah mesajından sonra ve senin bunu desteklemenden sonra herşey değişti tabi. sanada bunları söylemek istemezdim ama çivisi çıktığında forumun ve forumun içine edenlere destek verdiğinde, bunlara ihtiyaç oluyor.
bak etrafına bi murat tekrar düşün.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:10 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Davetiyeyi foruma yükleyen benim, cikartanda benim.
ben yazdiklarima cevap vermenin yerine bana küfür ediyorsun ve
bana cahil demen yanlis, ben fethullah gülen kim oldugunu bilemem, cünkü almanyada yasiyorum türk televizyonu görmedigim gibi cok türk arkadasimda yok burda. onun icin zaten türkiyede tam ne oldugunu bilemem. burda yazi yazarken bile ancak sözlük yardiminla yazabiliyorum. ama dedigim gibi bir aktif parti üyesiyim ve öbür gördügüm benim yasindaki türk olsun alman olsun insanlarla kendimi kayislarken siyasi bilgim az degil. ben sana Udo Ulfkotte kim sorsam, sende bilmiyorum desen benim sana cahil deme hakkim mi oluyor? olmuyor cünkü sen ulfkotteyi tanimadigin gibi ben güleni tanimiyordum, ikiside ama cok tanilmis kisi olabilir.
simdi benim yazdigim mesajlarini cok güzel takip edip analize etmeyi calisdin. malesef bunu pek yapamadin, belki senin asiri-solcu bakisinin yüzünden. okulda benim gibi dikkat etseydim analise yetenegin daha iyi olurdu. olmadigi durumda ülkesinden gurur duran herkese fasist demende pek süpriz degil, ki bu halde bu dünyanin yüzde doksanina fasist diyorsun.
diskasyon da yapmanin yerine baska üyelere orospu cocugu gibi küfür etmeye devam ediyorsun, iceriksiz polemige devam ediyorsun. evet haklisin, tanimadigim insanlara orospu cocuk demeklik kapasitem yok vallah. senin kadar olamadim, olamiyacam daha. polemikile hic kimseyi izlenim birakamazsin. haydi küfüre devam, belk sansin olur cheki yada baska birisi banlar seni. ben yapmiyacamdan emin ol.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:17 
fazla ortami germemek adina uzatmayacagim ama fetullah gulen'i, emmanuel kant'la karsilastirmak cok cok komik.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:19 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
fazla ortami germemek adina uzatmayacagim ama fetullah gulen'i, emmanuel kant'la karsilastirmak cok cok komik.

aptal çok ne yazık ki

I got some other feelings that will cause much more trouble

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 20:31 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

xmuratx ben sana küfür etmedim.
tabi eğer sağcı pank olmanı yada cahil olmanı küfür olarak algılıyosan senin sorunun. orospu çocuğu küfrünü de sana etmemiştim, bu başlığın bile içine etmeye çalışan gerizekalının tekine ettim, neden üstüne alındıysan; yukarı tekrar oku kime yazmışım bi bak istersen.
ayrıca burdan çekiye falan mesaj yollayarak pek bi kazancın olmaz, sen sen olarak kalırsın; zaaflarını yüzüne vuran başka biri çıkar. ama şunu bilki
forumun %90 ı benim gibi düşünüyor merak etme, atın teker teker bizleri..
en son yazdığın yazının, cahilsin dediğim yazıdan pek bi farkı yok bunu da belirteyim neyse pek uzatmicam. dünyanı büyüt bence.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:20 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Kimin geldiğinin önemi yok.Hiç umurumda bile değil.Bir görüşü varsa deklare etsin.Sağcıysa gereken cevabı verecek insanlar var burada.Evet sağcılar bir şey bilmez diyorum buradan bunu anlayın.
Sağcı pank olur mu kemalist punk olur mu bence olmaz arkadaşım ben bunu kabul etmiyorum.(İstersen öyle ol ama ben seni kabul etmiyorum) Bir düşüncesi var bu olayın müziği için dinlenilmez bu.Davranış stilidir düşünce yapısıdır.
Burada birisi gelipte kürtlere ermenilere küfür ederse illa ki ben bunu kabul edemem.Sen istersen bizi özgürlükçü olmamakla suçla.

Vatan sevgisi yapmanın alemi yok ben türküm çok mutluyum türklüğünden övünç duymanı sağlayan durum ne peki ne artısı var uçabiliyo musun ışınlanıyo musun yoksa? nedir yani olayın.
Sen böyle yazarsan herhaldeki ben bunun altında bişey ararım.
Ama gelirsin dersin ki ermeniyim bunda aramam neden egemen ırk burada nedir türk demi asimile edilen kültürleri yok edilen bunlar ermeni kürt değil türk denilen onlar olduğu için bunun altında aramam.anlamışsınızdır umarım.

küfür etti etmedi buna takılma küfür edince diğer cümleler kelimeler anlamsız hale bürünmüyor merak etme yine bir değeri var.Eğer sen bana küfür etti ya kasmazsan.

Foruma gelince de davetiye kimin geldiği umrumda değil açıkçası da boş adam gelsin istemiyorum açıkçası gelecekse foruma tam olarak katılsın...
her konunun altına da puhaha çok komik süper müzik harikalar hepimiz .... yazmasın.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:30 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

buranın gençleri diye tabir ettiimiz punk arkadaşlar, sohbetlerini, dostluklarını burda yapıolar, faşist salgını başladı gibisinden aynı türbanlılar doldu laiklik gidio mantığıyla yaklaşıolar, korkmayın burası punk forumu bişi olmaz... fakat punk forumu da olsa, ne biliim faşist bi forum da olsa farklı sesler olmalı ki tartışma olsun. yoksa biri çıkcak allah yok dicek, diğeri katılıorm, diğeri +100000 falan yazcak...

bu forumdaki, punk arkadaşlarda ya da punk olmasa da solcu olan arkadaşlarda, karşı düşünceye tahammül yok... yani benim gibi adama faşist diolar gülüorm katılıorm bi daha gülüorm :) , neden?? ermeni olsaydım şu anda herkes kralsın baba derdi, rum olsaydım bir numara olurdum, ama ben türküm, heee o zaman bi sik diilim??!!

forumda fetullah gülene yaşasın diyen arklar varmış, bence de bu saçmalık onun yeri burası diil.. burda çıkıp yaşasın ülkücüler, yaşasın hitler dersen o adamın anasını sikmek lazım... ama misal allah yok diyen adama şöyle şöyle allah vardır dersen karşı taraf da sana şöyle şundan dolayı yoktur der konuşulur, tartışma, forumlaşma budur...

ayrıca; bi başlıkta burası mıydı bilmiorm birisi "pop-punkçılar siyasete girmesinler vs" demiş, şimdi sen bunda bi nevi faşistlik yapmıo musun? ayrımcılık diil mi? isteyen isterse, pipi-punk , ister yarrak-punk dinlesin isteyen istediin söyler!!!

yani aslında anladıım kadarıyla faşistlik doğuştan insanların içinde var, ne düşünürsen düşün bi nevi faşistsin, ister ırk olarak, ister dinlediin müzik, ister tuttuun takım, herkes birilerini ezip kendi egosunu tatmin edio dışarda da gururla gezio...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
Bir düşüncesi var bu olayın müziği için dinlenilmez bu.Davranış stilidir düşünce yapısıdır.

işte bu şart diil, punk düşünmeden müzik dinlenilebilir, felsefesini uygulamayı seviosan, bu amaç uğrunda yaşıosn senin bilcein iş...

bu sitede en akıl yürüterek yazan insan hoppidi, ama o, "ben punk takılmıorm" diyen birisi, şimdi o insanın bu forumda yeri yok mu? bunları tartalım...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Burada olamazsın demiyorum ben zaten.ben punkı bir bütün olarak kabul ediyorum.punk'ın içine dahil etmiyorum sizi yani.hoppidi zaten girmiyor benim buna diyecek bir şeyim yok.Adam bu forumda politika ile ilgileniyor.Birisi punk dinlemez ama düşünce yapısı çeker kendine benzer yakınlık duyar.Punk'da önemli olan da düşüncesidir müziği ile beraber.

yukarıda attığım iletiyi anlayacaklar mı diye merak ettim yok anlamamışsın hala ben türküm değeri yok mu diyorsun ? tey allahım inandıracaksın beni.ben orada onu kastetmedim birisinin ben türküm övünçlüyüm doğruyum demesi saçmadır yanlıştır diyorum.bu topraklarda ben ermeniyim diyebiliyosan ki hele ki bu ortamda bu takdir edilir aradaki farkı anla yukarıda bahsettim anlamadıysan bana cevap da yazma.

orada girmesin diyor çünkü pop-punkların düşünce yapısını kabul etmiyor siz sözcükleri götünüzle anlıyorsunuz demekki de yazmasın diyince sanki birisi sopa ile kovalıyormuş gibi tahammülsüzlük seziyorsunuz.! ilginçç

hayır kardeşim senin içinde faşiştlik varsa ne güzel mutlu mutlu yaşa bende ve buradaki bir çok kişide yok böyle şey...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ama yaptıınla tartıştıınla böyle olduunu gösteriosn...

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:51 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Faşistliğin daniskasını zaten bu ''Türk düşmanı,milliyetçi düşmanı vs.diye kendi kendilerini nitelendirenler yapıyor.Topiclerde herkese özgürlük diye atıp tutuyorlar.Karşıt görüş gelince de hakaretli saldırılarla bastırabileceklerini sanıyorlar.Oysa ki herkesin görüşü kendine.Bana milliyetçi yakıştırması yaptılar oysaki öyle bir fikirle alakam bile yoktur etrafımdaki arkadaşlarımla geçen konuştum bu konuyu dalga geçtiler sen misin milliyetçi diye.
Yani diyeceğim şu ki herkese özgürlük ayağına ortalığı velveleye verip karşıt görüşlere köpek gibi havlamak çok saçma sapan duruyor.
Oğuzun da dediği gibi birisi de Pop Punk çılar neden siyasetle ilgileniyor ki filan gibi bir mesaj atılmış bir topicte.Şimdi gel de sen bu adama yobaz deme.Gel de bu adama faşist deme.At gözlüğü takılmış gözlere abuk abuk fikirlere hayatlarını bağlamışlar.Evete pop punk müziği dinliyorum,o tarz müzik yapıyorum diye benim siyasi görüşüm olamaz mı!Böyle yazılara hasiktir der geçerim ben!

Başka bir topikte de yazdığım gibi bu insanları sadece 20li 30lu yaşlarında kendini hayata karşı ispatlamaya çalışan ergenler olarak görüyorum.Benim için daha fazlası değiller.

Ha bir de herkese solcu yakıştırması yapılmış.Bu sitede adam gibi sol görüşlü çok az kişi var.Sonrası fasa fiso.Hepsi yobaz,tek fikirli ve tahammülsüz.Dikkat edin başka adam gibi bir görüşten bahsedemiyorum bile.Çünkü bundan sonrası sadece ergenliklerini bitirememiş tipler...Ulan insan herşeye de anti olmaz ki be kardeşim.Olursa da kimse siklemez zaten öyle ruh hastalarını.Bu kadar...

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 21:57 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

O kadar şey yazdım sikleyen yok hele İPUNK sen varya dön dolaş aynı şeyleri yine söylüyosun.Ulan yukarıda mesaj attım o kadar diğer konularda attığın mesajın aynısını buraya atıyorsun.O kadar mesaj yazdım siklemiyosan benim yazdığıma da cevap vermeyip aynı şeyleri geveliyosan.

SEN DANGALAĞIN TEKİSİN.DANGALAKSIN.
Bu kadar.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

üMüT yazdı:
O kadar şey yazdım sikleyen yok hele İPUNK sen varya dön dolaş aynı şeyleri yine söylüyosun.Ulan yukarıda mesaj attım o kadar diğer konularda attığın mesajın aynısını buraya atıyorsun.O kadar mesaj yazdım siklemiyosan benim yazdığıma da cevap vermeyip aynı şeyleri geveliyosan.

SEN DANGALAĞIN TEKİSİN.DANGALAKSIN.
Bu kadar.

nickimi doğru yaz ben sana ZüMük yazıyo muyum?
Dangalak da sensin.Yazdıkların zerre bir şey ifade etmiyor benim için hala çünkü çok boş.

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:06 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

O i ile ben başka bir şey ifade etmedim.haberin olsun benim tavrım değil o şekilde davranmak.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mart 2008 22:07 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

cevapta yazmıcam aynı boku yazmadıkça... sürekli tekralıyosun kendini fikrin yok çünkü senin.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 129 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: