Sizin mentalitenize ne diyim. Burda hic bir konuyu silmedim, hicbirseyi sansürlemedim, ama siz beni hitler yaptiniz.
zaten sizin probleminiz bu. her gün onlarca ileti raporluyorsunuz, hepsinede "bu fasist" yazip silinmesini istiyorsunuz. bende, bir liberal admin olarak, hic bir politika görüsünü sansürlemiyorum, silmiyorum. ermeni soykirim iddalerini kabul etmeyen insani kesinlikle fasist diye banlamiyacam. ayni zamanda "ermenilere soykirim yapildi" diyene de tutmiyacam, herkes düsündügünü yazsin, yoksa zaten politika forumun annami olmaz.
fethullah gülen konusuda aynisi. burda bir kullanici fethullah güleni metetmis olabilir. yine forumun raporcular bana rapor yazdi, bu punk forumudur burda böle seyler konusulmaz diye. ondan sonra google de degisik siteleri aradim okudum, adamin ekstrem bir pozisyonu olabilir, ama kesinlikle - özelikle bir punk forumunda - gülenin posizyonu silinmesi gerek degildir. cirkin olabilir, yanlis olabilir, ama kesinlikle sansüliyecek birsey degil. bu forum bir propaganda platforumu degildir, hickimsenin beyinlerin yikanmiyacaktin bu forumda, 20-30 kisinin diskasyon yeridir bu. fethullah güleni korumuyorum ve tutmuyorum, ama sansürlenecek birsey kesinlikle degil bu.
tesadüfen benim abone oldugum the economist dergiside bu hafta fethullah gülen üzeri bir yazi yayinladi. onu okuduktan sonrada yaptigim dogru oldugunu düsünüyorum. yaziyi okumak isteyenler:
http://www.economist.com/world/internat ... d=10808433merak ediyorum: ben admin degil herhangi bir kullanici olsam ayni protestolari yaparmiydiniz? düsünmüyorum. ben politika forumunda birsey yazarsam admin olarak degil herhangi bir kullanici gibi kendi düsüncemi yaziyorum, ben siyasi üzeri yazdigim bu forumun düsüncesi degil, benim düsüncem, öyle görmeniz gerek beni.
türkiye iraka girdi, evet bende sevindim, nihayet dedim. bunun degisik sebepleri var. sizinde niye girmemesi gerek diye degisik sebepleriniz var. birbirimizi banlayarak, sansürleyerekmi diskasyon olucak yada birbirimzle, polemisizle bir diskasyonla mi daha iyi cözüm buluruz?