KKRamone yazdı:
hoppidi yazdı:
yazik lan hayvana. turk milliyetcileriyle kurt milliyetcileri birbirini olduruyor, olan zavalli ayinin annesine oluyor. kimbilir daha nice yabani hayvan olmustur. bu dunyayi kendilerinin saniyorlar, ne ibne bu insan soyu ya. soyle kus gribi, sars, ebola falan tarzi saglam bi salgin daha ciksada hepimiz gebersek. doga da rahat bir nefes alsin.
bir süredir okuyorum yazdıklarını da... iyi hoş, bol bol yazıyorsun foruma. anlıyorum faşizm karşıtısın da. fakat burda olay pkk'nın o resimlerde komik olması. hipi veya izci kampıymış gibi gösterilmesi ve bunun gülünçlüğü. sen "anne ayıya" yazık diyorsun... ordaki "isyancılara" da yazık o zaman?
etki tepki. duvara yumruk atsanız eliniz acır. burda da yumruk atan devlet, acısıda pkk'dır. sonradan kendi benliğini kaybedip milliyetçi olması yada iğrenç şeyler yapması ortaya çıkma nedenlerini değiştirmez. istanbula 3. köprü yapılırken, doğu anadoluda küçük kürt çocukların ayaklarında çarıklarla yol olmadığı için 1 metre karlar içinde kilometrelerce uzaktaki okullara gitmesi, kendi babalarının icatı asma köprülerden geçmesi beni ve çoğu insanı gerçekten rahatsız ediyodur, bunun üstüne cahil kalan illerden gelenlere kürtçede oğlum anlamına gelen "kıro" denmeside ırkçılığın, o insanlara karşı davranışına herkesin önem vermesi gerektiğinin bi örneğidir. ben kürt değilim ama çoğu zaman neden sonuç olarak bakınca olaya ve milliyetçi duygulara katılmadan olaya bakınca pkk lıda ilan ediliyo insan teröristte. insanlık denince, insanlığın sınırı, ırkı, dini yoktur. cahil kalmaktan ve maddi yetersizlikten çocuklarını pkk ya satan ailelerde bulunuyor tabi, ama dağa odun kesmeye çıkan baba oğulu pkk lı sandık diye vuranda var, pkk sayesinde konum sahibi olan kurumda var. yani ne bilim bu resimlerde gülüncek bişi bulamadım pek. adamın yavru ayı beslemesi falan nesi komik anlatın bi. isyancılar da hiç bişey ortada yokken, durup durmadan isyan etmiş gibi gösterilmesinin verdiği düşüncelerde komik buluyosunuz sanırım.