Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Ekim 2008 23:25

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 77 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: insan soyunun turk irkindan turemesi fantazisi
İletiTarih: 09 Mart 2008 18:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Onnnnaaa yazdı:
bu foruma bir tane alanında uzman epidemiolog gerekli.

çünkü yaşadığı bölgenin coğrafyasıyla ilgisi olmayan,kültürünü tanımamış ve buna solculuk diyen mikroplar bulunmakta.

tarihini,olayların sebeplerini bilmeyen ancak marjinal çevresinden duyduğu alternatif fikirler ve aykırılıklar yaparak bunu bir paragraf içine sığdırıp sözde düşüncesini belirttiğini zan ediyor.düşünce belirtebilmek için ilk başta düşünmek gerekir çünkü Atatürk'ün sıfırdan var ettiği medeni ve sosyal hukuk'un dönemin şartları gereği ne kadar mükemmel bir biçimde oluştuğunu bilmeyen birde sokak ağzıyla hakaret edebilecek seviyesiz ve cibiliyetsiz insanlarla tartışmak insana ve tartışmaya bir şey kazandırmaz.çünkü bu ilericilik takiyessi altında gericilik yapmaktır.toplumun dinamikleriyle kavgalı olmak ve bugün bitmiş olan etnik ayrımcılığı körüklemektir.

Bu sistem zamanında ne kadar sağlam kurulmuş ki artık tekrardan dirilmiş olan düşman istanbul hükümeti ruhuna,ikinci cumhuriyetçilere,kürt said-i nursicilere hala dayanabiliyor.oydukça oyuyorlar dibini bulamadılar hala.

Eşitlik herkesin ağzında dolanan sakız oldu.Dünün sivas katili bugün 'türban eşitliktir' diye meydana dökülüyor.Bu ağızlara kanan aptal eşitlikçi genç türban'ın bir eşitlik olduğu yalanlarına kanabiliyor,gelip punk forumunda türban'ın eşitlik olduğunu rahatça söyleyebiliyor.ancak dediğim gibi düşünmeyen insan düşüncesini belirtemez.1980 öncesi okullarda türbanlamı okudular? yirmi yıl içinde bu türban nasıl gelişti? islam'da türbanın yeri varmıdır?
bunlar hiç sorulmuyor,medyada bunlar konuşulmuyor.nereden geldiği,asıl amacının ne olduğu ve geleceğinde bu özgürlük kapsamında neler getireceği ve götüreceği söylenmiyor.Onur Öymen gibi sayılı düşünce insanlarının sözlerini hiç gazetelerden okuyor musunuz? varsa yoksa kafayı yemiş emekli generaller,geçmişten elleri kanlı köşe yazarları hep bunların demeçleri kamu oyunda konuşuluyor.

işin bir diğer yanı binlerce gereksiz düşünce akımlarıyla insanların kafalarının karıştırılması.japonya'da son seçimlerde japonya komünist partisi 40 bin oy aldı ve sonrasında parti başkanı artık komünizm'in dinamik dünyada yeri yoktur diyerek partisini fes etti.Bizde orta sınıfın temiz aile çocuklarını alıyorlar geçmişten iki şarkıyı slogan yaparak hülyalara boğuyorlar.Barışarock'a gittiyseniz görürsünüz sabah akşam çanaklara vurup ses çıkararak insanları yatırmadılar,müzik festivaline gelmiş binlerce insanı rahatsız etmek bu düşüncenin içinde yatan bir olgumu? artık öyle bir noktaya vardık ki sosyal hayatında yer kazanamamış insan eksikliğini kalıplara saldırarak güçlenmeye çalışıyor.

Temelsiz,niteliksiz insanın yaptığı işte böyle patlak veriyor.Haftalardır bu forumda amacı ne olduğu belli olmayan bir kavga var,bir huzursuzluk var.Her önüne gelene faşist damgası atılıyor.Bu yapılanın nazi partisindeki yahudi evlerinin kapılarının önüne mavi çarpı atmaktan farkı nedir? alternatif görüşlere sahip insanın alternatifliliğe tahammülsüzlüğü olabilir mi?

artık nasıl bir travma geçiriyorsak topluca mantık silsilesi içinde davranışlar sergilenmiyor.tkp bir köyün yok olmaması için çabaladı bir tane oy alamadı.fındık üreticilerinin ekmek alacak parası yoktu karadenizden akp yi birinci çıkardılar.bunlar mantıkla,düşünmekle açıklanacak olaylar değildir.sonumuz hayrolsun.

ne solcusu kolpa hepsi ya.''marjinal fikir yobazı'' olarak yeni bir kelime grubuyla nitelendirmek istiyorum artık bu grubu ben.

Adam hala yok bilmemkaç tane mesaj yazdın hepsinde aynı şeyi yazmışım.E ne yazacaktım ''girlisn lan tabi serbest olsun'' , ''Yok dur dur vazgeçtim girilmesin'' filan gibi kendimle mi çelişseydim.Oooof off...

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mart 2008 19:51 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Lan ben ne diyorum sen ne diyorsun...
Ben savunduğun düşünceden vazgeç mi dedim.Cümleleri nasıl anlıyorsun....

Derdimi anlatacaktım da yok abi zahmet etmiyorum senin yazdıklarına cevap vermeye artık.Herkes farklı ama sen bambaşka bir insansın.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mart 2008 20:01 
ah tansu ah. gencligimizi, gelecegimizi siktin.

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Mart 2008 21:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

zuhaaaaa :lol: :lol: :lol:

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Mart 2008 23:28 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Konum: natırdamın kamburunun kamburuna inşaa ettiğim gecekondudan
ha madem solla alakası yok kültürümüzün
ALAYIMIZ sağla alakalı olalım

bu ne ÅŸimdi ?
ipimle kuşağım sikimle taşağım
otuzbir çekerek nasıl siyasi bir görüş olabilir ?
İNSAN İNSANI SİKER Mİ HİÇ ?
insanlar okuyolar lan !
solun ne olduğunu az çok zihninde canlandırabiliyor ki ona göre bişey yazıyor.

türban için bisürü söylenti var ve %90 ı kolpa
içlerinde gerçek olabilitesi olanlar da şunlardır.
sümer rahibeleri döneminden geldiği
ya da başka rahibeler tarafından bi şekilde sokulduğu fakat kapanmak
yani baş örtüsü olayı kitapta yazıyor bunu kimse götünden uydurmuyor
fakat türban ın da ayrı bir kategori olduğu belli
ancak kimsenin 80 darbesinden önce türbanla ilgili TARTIŞMA,POLEMİK yaşamadığını az çok TÜRK FİLMİ izleyen insanlar anlayabilir.

ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLA GİRME
YIRTARIM TÜRBANINI DİYENİN
GÖTÜNDEKİ DONA ATTIRAYIM !

son üç cümlemi insanların daha net anlaması için
john lennon ın beatles isadan daha ünlüdür lafına benzetelim.
orada kast edilen aslında beatles ın isadan önemli olmaması fikriydi

burada da TÜRBAN DA TÜRBAN LAHEYLEBADE HÖÖÖÖÖ!!!! diye türban ı bir MESELE
bir adam yerine koyma durumundansa
üniversitelerin sayısını artırma veya öss yi kaldırmak adına İNSANİ girişimlerde bulunulmasını savunduğumdan böyle bişeyler yazmış bulundum.

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Mart 2008 23:37 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çorba yazdı:
ha madem solla alakası yok kültürümüzün
ALAYIMIZ sağla alakalı olalım

bu ne ÅŸimdi ?
ipimle kuşağım sikimle taşağım
otuzbir çekerek nasıl siyasi bir görüş olabilir ?
İNSAN İNSANI SİKER Mİ HİÇ ?
insanlar okuyolar lan !
solun ne olduğunu az çok zihninde canlandırabiliyor ki ona göre bişey yazıyor.

türban için bisürü söylenti var ve %90 ı kolpa
içlerinde gerçek olabilitesi olanlar da şunlardır.
sümer rahibeleri döneminden geldiği
ya da başka rahibeler tarafından bi şekilde sokulduğu fakat kapanmak
yani baş örtüsü olayı kitapta yazıyor bunu kimse götünden uydurmuyor
fakat türban ın da ayrı bir kategori olduğu belli
ancak kimsenin 80 darbesinden önce türbanla ilgili TARTIŞMA,POLEMİK yaşamadığını az çok TÜRK FİLMİ izleyen insanlar anlayabilir.

ÜNİVERSİTELERE TÜRBANLA GİRME
YIRTARIM TÜRBANINI DİYENİN
GÖTÜNDEKİ DONA ATTIRAYIM !

son üç cümlemi insanların daha net anlaması için
john lennon ın beatles isadan daha ünlüdür lafına benzetelim.
orada kast edilen aslında beatles ın isadan önemli olmaması fikriydi

burada da TÜRBAN DA TÜRBAN LAHEYLEBADE HÖÖÖÖÖ!!!! diye türban ı bir MESELE
bir adam yerine koyma durumundansa
üniversitelerin sayısını artırma veya öss yi kaldırmak adına İNSANİ girişimlerde bulunulmasını savunduğumdan böyle bişeyler yazmış bulundum.

türbana attırayım, ama dinin gereği başörtüsüne sonuna kadar destekçiyim alttan bağlanana...

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 02:19 
Überpunk
 Profile bak

Ous yazdı:
türbana attırayım, ama dinin gereği başörtüsüne sonuna kadar destekçiyim alttan bağlanana...

mal mısın?

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 02:46 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sizene lan insanın bağlama şekliyle. isteği kadar bağlar. isterse dinde yeri olmasın. siyasi simge olsun . istediğini yapar istediği gibi de girer. isterse türbanına ampül işareti yapar akp yazdırır bu kimseyi bağlamaz.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 15:37 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

delikbeyin yazdı:
Ous yazdı:

mal mısın?

yoo deilim sen?

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 15:38 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
sizene lan insanın bağlama şekliyle. isteği kadar bağlar. isterse dinde yeri olmasın. siyasi simge olsun . istediğini yapar istediği gibi de girer. isterse türbanına ampül işareti yapar akp yazdırır bu kimseyi bağlamaz.

beni ilgilendirir walla herşeye özgürlük de yobazlığa geçit yok isteyen istediini desin...

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 15:45 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

takkeliler, ötüken bıyıklılar, şalvarlılar, cübbeliler kimsenin sikinde değil, bi türban var amınakoyim sanki.

I got some other feelings that will cause much more trouble

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 16:00 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
üMüT yazdı:

beni ilgilendirir walla herşeye özgürlük de yobazlığa geçit yok isteyen istediini desin...

al sana islamcı propogandası bunu siz sağlıyorsunuz haberin ola...

valla herşeye özgürlükte CUMHURİYETE GEÇİT YOK İSYEYEN İSTEDİĞİNİ DESİN..

tekrardan söylüyorum birisinin türban takması irtica gelecek demek değildir ki gelmesini istiyorsa bile o onun görüşüdür seni bağlamaz.birisi sana arkadaşım neden atatürk rozeti takıyorsun dese hoş mu olur?

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 16:07 
Hardliner
 Profile bak

umut senı seviyorum :D

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 17:36 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

türban takanın müslümanlıkla ve islamla ilgisi yoktur.

80 sonrası feto ve tayfasının islamı kendilerine göre yeniden yazma ve revizyona uğratma hareketinin halk nezdinde simgeleştirme halidir.

islamın gereğince belirli bir yaştan sonra saç göstermek 'iyi değildir' denir ve bayanlar başlarını bir örtü ile kapatırlar.bu geleneğimizi zaten anneannelerimizden,babaannelerimizden görüyoruz.

ancak türban denilince iş değişiyor.

abd'nin komünist bloğa karşı yeşil kuşak oluşturma projelerinin Türkiye ayağındaki gereksinimlerinden birisiydi türban.insanlar aslında olmayan ancak başarılı provokasyonlarla islamda zorunlu olduğu inandırılan türbanı takmaya başladılar ve Türk islam inanırları içerisinde kendilerine ayrı bir grup haline getirdiler.şu anda yaptıkları islamın öğretileri ve gerektirdikleriyle bağdaşmamaktadır.islam hoş görü ve paylaşım dini olduğu halde feto ve arkasındaki türbanlı ayak takımı dini yanlış bildirerek hem en büyük günahlardan birini yapıyorlar hemde din gibi toplumlar için önemli bir yeri bulunan olguyu siyasetin içine katarak rant sağlamaya çalışıyorlar.

kuzey ülkelerindeki islam karşıtlığı konusuna yazmıştım.karşında direncini yükseltecek bir grup olmazsa sen zamanla yok olursun.hayali veya gerçek bir düşman gerekirki ondan güç kazanabilesin ve devamlılığın sağlansın.fethullah ağa ve müridlerinin yaptığıda tam olarak bu.amerika tarafından içi boşaltılarak revize edilmiş islamı halka yavaş yavaş yedirerek gruplaştırma oluşturmakta ve gelecekteki bop için ortadoğuda kontrol edilebilir sünni hat oluşturmaktadır.

aklı olan ve azıcık düşünebilen her insan aslında kolayca anlayabilir hani bilgi birikimi falan gerektirmiyor.hazretü fethullah gelmeden önce anadolu insanı baş örtüsü takarak günahlar içinde cehennemde yanacaktıda,fetoş geldikten sonramı artık cennet yoluna ulaştı bu insanlar.islamdaki en büyük günahlardan birisi şirk koşmaktır.bu grubun yaptığıda fettoş'u,Hz. Muhammed'e eşit saymaktır çünkü dinde yenileme olmaz din sabittir,düşünsel alanda yobazdır(kötü anlamda söylemedim) ve sorgulanamaz.

ayrıca bu aralar çok popüler bir konu var.'ulan baş örtüsü ve türban aynı şey' diye.ilk başta hay amına koyayım beyninin kıvrımına sokayım arkadaş demek istiyorum.nereye gitti ulan patateslerden,domateslerden aldığın protein.baş örtüsü anadolu kadınının alışkanlığıdır,gerçek islam'ın önerdiği bir gereksinimdir.ayrıca siz hiç baş örtümü takamıyorum köyümde diye çığıran bir kadın gördünüz mü? göremezsiniz çünkü bu anadolu kadını kendi kültürümüzden gelen,geçmişimizle özdeşleşmiş uyumlu vatandaştır.80 den sonra kaç tane türban vak'ası çıktı?

son olarak baş örtüsü inançtır,türban ise inanç sömürüsü ve inanan insanlar üzerinden gelir elde etmektir.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 17:39 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:

80 sonrası feto ve tayfasının islamı kendilerine göre yeniden yazma ve revizyona uğratma hareketinin halk nezdinde simgeleştirme halidir.

oh be : D

kitap tarafından istenen tek şey örtünmek
fakat burada belli bir 'ŞEKİL YOK'
saç görünmeyecek vs vs sonuçta inananlar gibi düşünmek te ayrı bi vasıftır lan.
ilgileniyorum ama tevrattan da incilden de kurandan da zerre bi halt anlayabilmiÅŸ deÄŸilim ÅŸahsen.

En son çorba tarafından, 11 Mart 2008 17:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 17:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:

islamın gereğince belirli bir yaştan sonra saç göstermek 'iyi değildir' denir ve bayanlar başlarını bir örtü ile kapatırlar.bu geleneğimizi zaten anneannelerimizden,babaannelerimizden görüyoruz.

ancak türban denilince iş değişiyor.

abd'nin komünist bloğa karşı yeşil kuşak oluşturma projelerinin Türkiye ayağındaki gereksinimlerinden birisiydi türban.insanlar aslında olmayan ancak başarılı provokasyonlarla islamda zorunlu olduğu inandırılan türbanı takmaya başladılar ve Türk islam inanırları içerisinde kendilerine ayrı bir grup haline getirdiler.şu anda yaptıkları islamın öğretileri ve gerektirdikleriyle bağdaşmamaktadır.islam hoş görü ve paylaşım dini olduğu halde feto ve arkasındaki türbanlı ayak takımı dini yanlış bildirerek hem en büyük günahlardan birini yapıyorlar hemde din gibi toplumlar için önemli bir yeri bulunan olguyu siyasetin içine katarak rant sağlamaya çalışıyorlar.

kuzey ülkelerindeki islam karşıtlığı konusuna yazmıştım.karşında direncini yükseltecek bir grup olmazsa sen zamanla yok olursun.hayali veya gerçek bir düşman gerekirki ondan güç kazanabilesin ve devamlılığın sağlansın.fethullah ağa ve müridlerinin yaptığıda tam olarak bu.amerika tarafından içi boşaltılarak revize edilmiş islamı halka yavaş yavaş yedirerek gruplaştırma oluşturmakta ve gelecekteki bop için ortadoğuda kontrol edilebilir sünni hat oluşturmaktadır.

aklı olan ve azıcık düşünebilen her insan aslında kolayca anlayabilir hani bilgi birikimi falan gerektirmiyor.hazretü fethullah gelmeden önce anadolu insanı baş örtüsü takarak günahlar içinde cehennemde yanacaktıda,fetoş geldikten sonramı artık cennet yoluna ulaştı bu insanlar.islamdaki en büyük günahlardan birisi şirk koşmaktır.bu grubun yaptığıda fettoş'u,Hz. Muhammed'e eşit saymaktır çünkü dinde yenileme olmaz din sabittir,düşünsel alanda yobazdır(kötü anlamda söylemedim) ve sorgulanamaz.

ayrıca bu aralar çok popüler bir konu var.'ulan baş örtüsü ve türban aynı şey' diye.ilk başta hay amına koyayım beyninin kıvrımına sokayım arkadaş demek istiyorum.nereye gitti ulan patateslerden,domateslerden aldığın protein.baş örtüsü anadolu kadınının alışkanlığıdır,gerçek islam'ın önerdiği bir gereksinimdir.ayrıca siz hiç baş örtümü takamıyorum köyümde diye çığıran bir kadın gördünüz mü? göremezsiniz çünkü bu anadolu kadını kendi kültürümüzden gelen,geçmişimizle özdeşleşmiş uyumlu vatandaştır.80 den sonra kaç tane türban vak'ası çıktı?

son olarak baş örtüsü inançtır,türban ise inanç sömürüsü ve inanan insanlar üzerinden gelir elde etmektir.

ağzına sağlık...

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 17:48 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:

işte düşünce özgürlüğü bunu gerektirir : D

bu arada atatürk te bir siyasi simge haline getirildi. madem ki HEPİMİZ atatürkçüyüz
hep birlikte chp ye oy verelim de baykal ebemizi siksin.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 18:28 
unakitan'in karisinin baglama sekli bayaaa bi sylish. bandana gibi bagliyor. hem musluman hem de hatun olsaydim bende oyle takardim. baya guzel duruyo

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 18:49 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çorba yazdı:
Onnnnaaa yazdı:

oh be : D

kitap tarafından istenen tek şey örtünmek
fakat burada belli bir 'ŞEKİL YOK'
saç görünmeyecek vs vs sonuçta inananlar gibi düşünmek te ayrı bi vasıftır lan.
ilgileniyorum ama tevrattan da incilden de kurandan da zerre bi halt anlayabilmiÅŸ deÄŸilim ÅŸahsen.

tahrik meselesi hacı :D yani gidip türbanla giremeyenler peruk takıolar, lan peruk taksan yine kendi saçın gibi duruo yine tahrik edeni edio, alt tarafı kıl lan ne büyütüolar a.q

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 20:04 
Überpunk
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:

ya bi siktir git amınakoyim din hakkında en ufak bi yazı okumamış adamların böyle ileri geri konuşması yok mu beni deli ediyo yok türbanın müslümanlıkla ilgisi yokmuş yok türbanı feto tayfası yaratmışmış. araştır da gel arkadaşım bu kuranda da vardır hadislerle de sabittir peygamberin uygulaması da bu yöndedir. islamiyette kadınların ergenlikten itibaren eller ve yüz haricinde her yerini kapatması emirdir.

üMüT yazdı:

bak ne güzel konuşmuş..

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 20:23 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

delikbeyin yazdı:
ya bi siktir git amınakoyim din hakkında en ufak bi yazı okumamış adamların böyle ileri geri konuşması yok mu beni deli ediyo yok türbanın müslümanlıkla ilgisi yokmuş yok türbanı feto tayfası yaratmışmış. araştır da gel arkadaşım bu kuranda da vardır hadislerle de sabittir peygamberin uygulaması da bu yöndedir. islamiyette kadınların ergenlikten itibaren eller ve yüz haricinde her yerini kapatması emirdir.

türban türkiyeye 80lerde geldi 80lerden önce başörtüsü, bi de köylerde kara çarşaf giyenler vardı, kuranda yazan ırzlarını korumaları gerektii, ister açık ister kapalı bi kadın ırzını koruyabiliosa tahrik etmiosa başka erkekleri o zaman sorun yok, örtünme emredilmiş, ama türban üstten bağla yandan bağla denmemiş, cenk korayın bi kitabında, arap kadınlarının çırılçıplak kabeyi tavaf ettiklerini yazmış, onunla da bi ilgisi var örtünmenin... yoksa bugün irandaki afganistandaki burkalar falan tamamen kolpa, allah kara çarşafı hiçbi zaman emretmedi... o o öküzlerin cahillii...

haa bu arada 5 vakit namaz kılıo musun?? oruç tutuo musun?? böyle bi örtünme mevzusuna takılmayın, ne islam şartında 5 maddede ne de iman şartı 6 maddede örtünme yok ee daha ne???

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 20:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

onaaa yazının başı yanlış zaten gerisi bla bla bildiğimiz terane...

ilk cümle ne türbanın islamda yeri yok diyorsun.ben yeri vardır dedim mi? demedim.
yeri olsa serbest olsun mu diyecektiniz hiç sanmıyorum... bahaneleriniz
sonra asıl yere geliyorum...

türbanın çarşafında burkanında serbest olması için islamda türk kültüründe yok bilmem neyin içinde yeri olması gerekmez...
kılıf uydurmayın kafanızdan bu özgürlüktür islam emretmiş mi emretmemiş mi bunlar salakça muhabbetler gevelemek sadece.
türban serbest olmalıdır isterse yeri olsun isterse olmasın
isteyen istediği gibi de kullanır siyasi imge yapar götüne de sokar.
KİMSEYİ BAĞLAMAZ.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 21:12 
Minor Threat
 Profile bak

bi de şöyle bi mevzu var ki daha ilginç bence kadının türban takması erkeğe hakarettir neden diye sorarsanız bu demek oluyor ki sen benim kılımdan tüyümden tahrik oluyosn,kendini tutamıyosun ben de sana güvenmiyorum ve kapanıyorum.. yok böle bişi ya tabii ki herkes özgür ne yaparsa yapar hiç kimsenn s.kinde bile olmaz ama yine de bi erkek olarak bndan rahatsız oluyorum çünkü bana güvenilmediğini hissediyorum

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 21:16 
Überpunk
 Profile bak

CurSed yazdı:
bi de şöyle bi mevzu var ki daha ilginç bence kadının türban takması erkeğe hakarettir neden diye sorarsanız bu demek oluyor ki sen benim kılımdan tüyümden tahrik oluyosn,kendini tutamıyosun ben de sana güvenmiyorum ve kapanıyorum.. yok böle bişi ya tabii ki herkes özgür ne yaparsa yapar hiç kimsenn s.kinde bile olmaz ama yine de bi erkek olarak bndan rahatsız oluyorum çünkü bana güvenilmediğini hissediyorum

iyi o zaman kadınlar çırılçıplak gezsin ne de olsa bizi tahrik etmemek için giyiniyorlar. ben bir erkek olarak bundan rahatsız oluyorum çünkü bana güvenilmediğini hissediyorum.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 21:17 
Überpunk
 Profile bak

üMüT yazdı:
onaaa yazının başı yanlış zaten gerisi bla bla bildiğimiz terane...

ilk cümle ne türbanın islamda yeri yok diyorsun.ben yeri vardır dedim mi? demedim.
yeri olsa serbest olsun mu diyecektiniz hiç sanmıyorum... bahaneleriniz
sonra asıl yere geliyorum...

türbanın çarşafında burkanında serbest olması için islamda türk kültüründe yok bilmem neyin içinde yeri olması gerekmez...
kılıf uydurmayın kafanızdan bu özgürlüktür islam emretmiş mi emretmemiş mi bunlar salakça muhabbetler gevelemek sadece.
türban serbest olmalıdır isterse yeri olsun isterse olmasın
isteyen istediği gibi de kullanır siyasi imge yapar götüne de sokar.
KİMSEYİ BAĞLAMAZ.

bu adam yazdığı sürece benim pek bişey yazmama gerek yok zaten, kafamda ne varsa yazıyor..
teşekkürler..

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 77 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: