Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 11 Ekim 2008 12:48

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 52 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: hollanda ve danimarka'nin anlamsiz islam fobisi
İletiTarih: 10 Mart 2008 15:56 
once karikatur krizi, simdide hollandada asiri sagci bir liderin kuran karsiti bir film hazirlamasi... kime ne yarari var neye hizmet ediyor anlamiyorum. yani isi iyice provokasyona dokup yeni bir hacli seferi mi cikarmaya calisiyorlar? turan dursun gibi ateist insanlarin din dusmanligi yapmasini anlayabiliyorum ama hristiyanlik adina islami, kurani kotulemek ne akla hizmet ediyor anlamis degilim. kuran seven bir insan olmasam da provokasyon ve gerilim seven bir insan da degilim. hollanda ve danimarka gibi kulturune kurban oldugum ulkelerin otokontrolle bu sacmaliklara dur demesi gerekiyor. kuresellesen, devamli kuculen bir dunyadan bahsederken, muslumanlari otekilestirip kendilerine dusman etmek hangi akla hizmettir hala anlamis degilim. muslumanlarla hicbir sekilde gonul bagim yok ama bu konuda sonuna kadar yanlarindayim. cunku kavgayi cikartan taraf ta alevlendiren taraf ta belli. zaten dinlerinj surda 1-2 yuzyillik omurleri ya var yada yok. bu kadar kasmanin manasi ne. bilim zaten ilerliyor, din mefhumuna en fazla 200 yil daha omur biciyorum, ondan sonra bu inanclari surdurmeye devam edenlere zaten akil hastasi yada cahil gozuyle bakilacak. afganistan ve benzeri asiri islamci topluluklar zaten cezasini sefaletle oduyor. buna karsi extra bir mucadele koymanin anlami yok. dinler kan kaybediyor. ozellikle iskandinav ulkelerinde hristiyanlik can cekisir durumda. sacma sapan bir savas baslatmak yerine herseyi oluruna birakmak eniyisi.

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: hollanda ve danimarka'nin anlamsiz islam fobisi
İletiTarih: 10 Mart 2008 16:40 
Hardliner
 Profile bak

allah'ın varlığını kabul edip kitap ve peygamber farkı üzerine olan islam düşmanlığına anlam veremıyorum...islam alemine son derece saygısızca çok büyük saldırılar var şeriatçıları kızdırıyorlar... şimdi den allah tahsiratını affetsin derim....

Sayfa başı

İletiTarih: 10 Mart 2008 17:31 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

şeriatçıların cebine koyayım o ayrı mesele;

ancak bu "yukarıdaki" ülkelerde ortam çok sakin ve partiler oylardan pay kapabilmek için sözde geçici sallamasyon karşı grup bulmaya çalışıyorlar.son sekiz yıldır islam grubu çok popüler en kolay çamur atma yolunuda böylece bulmuş oluyorlar.

bizdeki gibi değil bir partinin yetmiş tane farklı görüşe hizmet etmesi gerekmiyor.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 15:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

evet gerçekten islama ve müslümanlara karşı bi gıcıklıkları var galiba nedense... bi sitede(alevilerin yaptığı bi site bilgi olsun diye bunu da vereyim) adam resmi koymuş demiş karikatürler bunlar. ben gördüm harbiden de ağır ithamlar var yok hz. muhammed in kafasını el bombası yapmak falan tamam bir-iki aşırı islamcı terör örgütü çıkıyo tüm müslümanlara oluyo olan. tamam ben de belki müslümanım ama asla fazla dine düşkün biri değilim. neyse işte adam resimleri koymuş altta da dangalakın biri yazmış "onlar hz. muhammedin karikatürünü yapıyosa biz de hz. isanın karikatürünü yapalım." ulan amına koduum birincisi (bildiim kadarıyla) isa islamiyetin de peygamberi ikincisi öle yapınca boyun mu uzucak. nedir yani bana yapılanı bende yapayım sidik yarıştırınca eline ne geçiyo :?: :?:

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 17:32 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ne biçim bir dünyadır sürekli bir cebelleşme gidiyo be..

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 17:38 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Konum: natırdamın kamburunun kamburuna inşaa ettiğim gecekondudan
haçlılar muhammet in şeytan olduğuna inanırlar.
onun için elbette müslüman düşmanlığı yapacaklar.
yahudiler de bütün dünyayı öldürüp dünyanın yahudi olmasını isterler.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 18:44 
lisedeyken din ogretmeni birsey anlatmisti, cok palavra bir muhabbete benziyor. simdi incilin bir suru versiyonu olduhu icin, din ogretmeninin iddiasina gore vatikanda saklanan bir incil var. bu incilde isa 'ben gitmezsem partaklit gelmez' diyor. paraklit 'ahmet' yani muhammedin diger ismi demekmis.

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 22:06 
Überpunk
 Profile bak

hoppidi yazdı:
lisedeyken din ogretmeni birsey anlatmisti, cok palavra bir muhabbete benziyor. simdi incilin bir suru versiyonu olduhu icin, din ogretmeninin iddiasina gore vatikanda saklanan bir incil var. bu incilde isa 'ben gitmezsem partaklit gelmez' diyor. paraklit 'ahmet' yani muhammedin diger ismi demekmis.

doğru olabilir.. çünkü hemen hemen her din muhammedin geleceğinden bahsetmiştir..

Sayfa başı

İletiTarih: 11 Mart 2008 23:38 
HC-Shouter
 Profile bak

tanrı varolsa idi, bizi yaratma ihtiyacını neden hissederdi diye sormayan zihniyetin yarattığı tartışmalardan biri. neymiş insan tanrının sevgili kuluymuş. peeeh, hayvanoğlu hayvanız. hayvanlar aleminde bulunuyoruz. omurgalılar sınıfındayız. Aklımız var derken bile dier hayvanlara göre kıyaslıyoruz. Kıt aklımızla dinler yaratıp onlara tapınıyoruz. Uyanın artık, tanrı varolsa idi, ya olabilecek herşeyi yaratırdı, yada hiçbirşey yaratmazdı. ki bence hiçbirşey yaratmazdı çünkü yaratmasının ona verdiği bir katkı yok. eğer katkı sağlıyorsa mutlu ediyorsa onu bizi yaratmadan önce mutluluk sahibi değildi. sahip olmadığı şey olan tanrıya afedersin ama sıçarım. belki onada sahip değildir mutlu olur.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 04:33 
Überpunk
 Profile bak

Parasetamol yazdı:
tanrı varolsa idi, bizi yaratma ihtiyacını neden hissederdi diye sormayan zihniyetin yarattığı tartışmalardan biri. neymiş insan tanrının sevgili kuluymuş. peeeh, hayvanoğlu hayvanız. hayvanlar aleminde bulunuyoruz. omurgalılar sınıfındayız. Aklımız var derken bile dier hayvanlara göre kıyaslıyoruz. Kıt aklımızla dinler yaratıp onlara tapınıyoruz. Uyanın artık, tanrı varolsa idi, ya olabilecek herşeyi yaratırdı, yada hiçbirşey yaratmazdı. ki bence hiçbirşey yaratmazdı çünkü yaratmasının ona verdiği bir katkı yok. eğer katkı sağlıyorsa mutlu ediyorsa onu bizi yaratmadan önce mutluluk sahibi değildi. sahip olmadığı şey olan tanrıya afedersin ama sıçarım. belki onada sahip değildir mutlu olur.

eğer tanrı varsa sen onun kadar düşünebilecek kapasiteye sahip olamayacağın için bence sus..

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 10:24 
delikbeyin yazdı:
Parasetamol yazdı:

eğer tanrı varsa sen onun kadar düşünebilecek kapasiteye sahip olamayacağın için bence sus..

bu dogru bir yaklasim degil. allahin insani kendi suretinde yarattigini unutuyorsun. daha oncede yazdigim gibi, teknoloji ve bilim son 2 yuzyilda muhtesem bir momentum yakalamis bir durumda, papanin issiz kalmasi yakindir.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 10:49 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

sapancada düşen uçağıda vatikan düşürmüş. tübitak bilim adamları vatikanın sırrını çözmüş

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 10:55 
bence muhabbet tekrar allah vardir-yoktur seviyesine gelmesin. su hollandali ibnelerden bahsedelim.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 12:57 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Gerci ben karikatür krisinde danimarkaya hak veriyorum. bizim peygamberin resimlerini yapmak islamiyete yasak olabilir, onlarin dininde yada inandiklarinda yasak degil, onun icin onlara suc vermek pek dogru olmadigini düsünüyorum. bir ülkede basin özgülügü oldugu halde (ki var danimarkada) herhalde herkez beyenmiyecek seylerde yazilicak boyanicak, adam sahdece hakini kullanip cok cirkin ve hakaretli karikatür boyamis. kafayi yemis 75 yasinda bir adam iste, yapar. islam dünyasi ama bu aptal herif icin okadar protesto yapmasi hem dogru degil, hem kendisine zarar verdi.
hollandali herifede aynisini diyecem. her ülkede extremist vardir, ve bu herif o extremistlerden birtanesi. herifi zaten ciddi alan yok (ona oy veren 1%den baska). ama herkes herifin filmini bekliyor, icerigini görmek icin degil, islam dünyasinin cevabini görmek icin. islam dünyasi okadar protesto yapmasaydi, ne karikatürleri cizen herif ünlü olmus olurdu, ne de bu hollandali politikacinin filmi bakilirdi.
benim kendi görüsümle hollanda ve danimarkada islamophobi yok. ingilterede sifir, fransada az, en cok islamophobi bana göre isvicre ve avusturyada vardir, ama malesef almanyadada bu düsünce cogaliyor. eskiden kendimiz satin aldigimiz yerde, kendi ödedigimiz camiileri istedigimiz gibi yapiyorduk, artik almanyada bu mümkün degil. isvicrede zaten minaret yapilmasi yasak.
ben düsünüyorumki türkiyede hristyanlari ayni seyler yapilsa dünye ne derdi...

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 16:46 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

madem özgürlük varmış ya, türban özgür bireyin hakkı aynı mantık ile karikatür de çizer herşeyi yapar ne yani proplem.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mart 2008 17:50 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hakkaten ya, özellikle medyanin islam fobisini anlayamiyorum. bi kere bunlarin isine geliyo ki.

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Mart 2008 13:34 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Parasetamol yazdı:

izmirli olmaktan utandırdın

Sayfa başı

İletiTarih: 18 Mart 2008 14:10 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

LÜTFEN HERKES OKUSUN RİCA EDİYORUM.....

Öncelikle sözüme şöyle başlamak istiyorum,

Özgür olupta dürüst olmayanlarla çocuksu olupta içten olmayanlarla doğru sözlü olupta güvenilir olmayanlarla hiç bir alışverişimiz olamaz....... KoNfİCyÜs

İslamdan kormayan bir devlet gösterin bana sonrada punklardan devrimcilerden :wink: :?: vs......

İslam diyosunuz sole bole kaka bi din vs....Özgür bir adamın dinlere bukdr saldırı yapmasını algılayamıyorum :roll:

Dünya üzerinde herkes acı ''ruhsal acı'' sefalet karanlık ve cehalet içindeyken sadece islam ülkelerinn sefaleti cehaleti gözünüze batıyor?

Diyosunuz islamın 100 yıllık ömrü var.....küresel ısınma yüzünden dünyanın ve sizin kaç yıllık ömrünüz var soruyorum size ?10 yıl sonra bir çok ülke adalar, küresel ısınma yüzünden sular altında kalacak ''denize uzantısı olan ülkelerinse heralde ona keza:D:D:D

Sizce punk alemi size soruyorum?? düşünün bu çirkin samimiyetsiz pis dünyanın pis insanları içinde bunaldığınız olmuyormu ??sahte gülüşler sahte dostluklar sahte arkadaslıklar sahte sevgililer samimiyetsiz konuşmalar haksızlıklar adaletsizlikler emperyalizm kapitalizm ırkçılık ....işte burda duruyorum bu dünya sizi nereye cekti nasıl bi kişilik içine büründünüz??Alkolik misiniz?uyuşturucu bağımlısı mı?
Yalancı mı? yoksa o sahte insanlardan birisimisiniz????

Bu yola baş koydunuz düzen karsıtı oldunuz neden??Neden farklı olmayı tercih ettiniz??

Demekki sizde benim gibi bu pis dünyanın pis düzenine karşısınız?

İŞTE islamda bunlara karsı bir din...sosyalizmde bunlara karşı....ortak yönleri var...fakat karl marxın dinlere olan bakışı yüzünden ben islamdan vazgecmetiliyim diye bişey sizin özgürlüğünüzü sadece kısıtlar....insan nie insandır düşündüğü için'''düşünüyorum öyleyse varım''sen sensin marxta marx....sen önce arastır tarafsız olarak... sosyalizm sna bunu aşılamadımı?sonra kendi düşüncelerini savun....

eğer aranızda x (straigt edge idolune göre yasayanlar)ler varsa beni daha ii anlıycaktır çünki onların ibrani dinlere olan bakış açısı farklıdır...bir tanrıya inanmak zorunda hissetmezler kendilerini ama ibrani dinlerinin kurallar bütününne benzer yasam tarzları...

son olarak herkes benim gibi düşünmek zorunda değil düşüncelerinize saygı duyuyorum bu benim başkoyduğum bi yaşam tarzı sizde bna saygı duyun pls ve okurken özgür düşünce altında okuyun kimsenin fikirlerine dayanarak pls cvp vermeyin kendiniz olun....

okuduğunuz için teşekkürler .....

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 18 Mart 2008 19:44 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

yazın güzel ancak islam dinine mensup olup sonradan kendini kaybedenlerle alakalı olabilir ancak.
zaten hiç inanmayanlarla alakalı bir şey yok.
ne bu böyle ayrıca vahiy mi geldi :lol:

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 18 Mart 2008 19:50 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Konum: natırdamın kamburunun kamburuna inşaa ettiğim gecekondudan
vahiy peygambere
ilham da bilimum normalite sahibi kimselere gelir diyelim
yani en azından ANLAM olarak öyle

ben cümle içinde baya bi kullanırım
VAHİY GELDİ VAHEEEY !!

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mart 2008 09:57 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

gurbetçiler kafayı yemiş.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mart 2008 11:14 
Hardliner
 WWW  Profile bak

lidya001 yazdı:

Özgür olupta dürüst olmayanlarla çocuksu olupta içten olmayanlarla doğru sözlü olupta güvenilir olmayanlarla hiç bir alışverişimiz olamaz....... KoNfİCyÜs

İslamdan kormayan bir devlet gösterin bana sonrada punklardan devrimcilerden :wink: :?: vs......

İslam diyosunuz sole bole kaka bi din vs....Özgür bir adamın dinlere bukdr saldırı yapmasını algılayamıyorum :roll:

Dünya üzerinde herkes acı ''ruhsal acı'' sefalet karanlık ve cehalet içindeyken sadece islam ülkelerinn sefaleti cehaleti gözünüze batıyor?

Diyosunuz islamın 100 yıllık ömrü var.....küresel ısınma yüzünden dünyanın ve sizin kaç yıllık ömrünüz var soruyorum size ?10 yıl sonra bir çok ülke adalar, küresel ısınma yüzünden sular altında kalacak ''denize uzantısı olan ülkelerinse heralde ona keza:D:D:D

Sizce punk alemi size soruyorum?? düşünün bu çirkin samimiyetsiz pis dünyanın pis insanları içinde bunaldığınız olmuyormu ??sahte gülüşler sahte dostluklar sahte arkadaslıklar sahte sevgililer samimiyetsiz konuşmalar haksızlıklar adaletsizlikler emperyalizm kapitalizm ırkçılık ....işte burda duruyorum bu dünya sizi nereye cekti nasıl bi kişilik içine büründünüz??Alkolik misiniz?uyuşturucu bağımlısı mı?

Bu yola baş koydunuz düzen karsıtı oldunuz neden??Neden farklı olmayı tercih ettiniz??

İŞTE islamda bunlara karsı bir din...sosyalizmde bunlara karşı....ortak yönleri var...fakat karl marxın dinlere olan bakışı yüzünden ben islamdan vazgecmetiliyim diye bişey sizin özgürlüğünüzü sadece kısıtlar....insan nie insandır düşündüğü için'''düşünüyorum öyleyse varım''sen sensin marxta marx....sen önce arastır tarafsız olarak... sosyalizm sna bunu aşılamadımı?sonra kendi düşüncelerini savun....

eğer aranızda x (straigt edge idolune göre yasayanlar)ler varsa beni daha ii anlıycaktır çünki onların ibrani dinlere olan bakış açısı farklıdır...bir tanrıya inanmak zorunda hissetmezler kendilerini ama ibrani dinlerinin kurallar bütününne benzer yasam tarzları...

son olarak herkes benim gibi düşünmek zorunda değil düşüncelerinize saygı duyuyorum bu benim başkoyduğum bi yaşam tarzı sizde bna saygı duyun pls ve okurken özgür düşünce altında okuyun kimsenin fikirlerine dayanarak pls cvp vermeyin kendiniz olun....

wikipediadan çevirdiklerinizle gelmeyin buraya
açlıktan,devlet politikalarından,kuraklıktan, sömürüden cahil kalmış bir halkla,dünyanın parasıyla oynayan fakat körü körüne inançlarıyla ot gibi yaşayan insanları aynı kefeye koyma.
türkiye dışında tüm islam ülkelerine bir bak. bi tek biz kaldık. bilimle, sanatla, mantıkla koyulacak kurallar, şeriat adında sikindirik laflarla düzenleniyor. islam öldürür gençler. anadoludaki islamla arapların islamına bir bakın. bu ülke araplaştırılmaya çalışılıyor.
islamın devri çoktan bitti. endülüs tarihiyle birlikte, Anadoluda osmanlının çağın gerisinde kalmasıyla yok oldu.

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mart 2008 15:07 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
lidya001 yazdı:

wikipediadan çevirdiklerinizle gelmeyin buraya
açlıktan,devlet politikalarından,kuraklıktan, sömürüden cahil kalmış bir halkla,dünyanın parasıyla oynayan fakat körü körüne inançlarıyla ot gibi yaşayan insanları aynı kefeye koyma.
türkiye dışında tüm islam ülkelerine bir bak. bi tek biz kaldık. bilimle, sanatla, mantıkla koyulacak kurallar, şeriat adında sikindirik laflarla düzenleniyor. islam öldürür gençler. anadoludaki islamla arapların islamına bir bakın. bu ülke araplaştırılmaya çalışılıyor.
islamın devri çoktan bitti. endülüs tarihiyle birlikte, Anadoluda osmanlının çağın gerisinde kalmasıyla yok oldu.

ya arkadasım ben 27 yasındayım cocuk değilim ve wikipediyede ihtiyacım yok bole bi yazı yazmak için yeterli bi birikimim var....para senin dünyanda herşey anlamına gelebilir benim içinse iç huzur gerekir bu gün çok bunalımlıyım sna daha fazla cvp yazamıycam...bu senin düşüncen saygı duyuyorm eyw....

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 00:16 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

punk forumunda niye misyonerler geziniyo

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 13:12 
General
 Profile bak

misyonerler nerde gezer ki ?yanlış bilmiosam misyonerler dini-inanç yönünden zayıf kalmış topluluklara inanç aşılamaya çalışan insanlardır.punk forumunda ki insanlarında dindar bireyler olduklarını söylemek cok da mümkün degil herhalde.ee o zaman bi misyoner için cok ta absürd biyer olmasa gerek burası.ayrıca misyonerce bi yazı degil bence sadece içindekileri anlatmış dogru mu yanlış mı degişir.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 52 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: