lidya001 yazdı:
LÜTFEN HERKES OKUSUN RİCA EDİYORUM.....
Öncelikle sözüme şöyle başlamak istiyorum,
Özgür olupta dürüst olmayanlarla çocuksu olupta içten olmayanlarla doğru sözlü olupta güvenilir olmayanlarla hiç bir alışverişimiz olamaz....... KoNfİCyÜsİslamdan kormayan bir devlet gösterin bana sonrada punklardan devrimcilerden
vs......
İslam diyosunuz sole bole kaka bi din vs....Özgür bir adamın dinlere bukdr saldırı yapmasını algılayamıyorum
Dünya üzerinde herkes acı ''ruhsal acı'' sefalet karanlık ve cehalet içindeyken sadece islam ülkelerinn sefaleti cehaleti gözünüze batıyor?
Diyosunuz islamın 100 yıllık ömrü var.....küresel ısınma yüzünden dünyanın ve sizin kaç yıllık ömrünüz var soruyorum size ?10 yıl sonra bir çok ülke adalar, küresel ısınma yüzünden sular altında kalacak ''denize uzantısı olan ülkelerinse heralde ona keza:D:D:D
Sizce punk alemi size soruyorum?? düşünün bu çirkin samimiyetsiz pis dünyanın pis insanları içinde bunaldığınız olmuyormu ??sahte gülüşler sahte dostluklar sahte arkadaslıklar sahte sevgililer samimiyetsiz konuşmalar haksızlıklar adaletsizlikler emperyalizm kapitalizm ırkçılık ....işte burda duruyorum bu dünya sizi nereye cekti nasıl bi kişilik içine büründünüz??Alkolik misiniz?uyuşturucu bağımlısı mı?
Yalancı mı? yoksa o sahte insanlardan birisimisiniz????
Bu yola baş koydunuz düzen karsıtı oldunuz neden??Neden farklı olmayı tercih ettiniz??
Demekki sizde benim gibi bu pis dünyanın pis düzenine karşısınız?
İŞTE islamda bunlara karsı bir din...sosyalizmde bunlara karşı....ortak yönleri var...fakat karl marxın dinlere olan bakışı yüzünden ben islamdan vazgecmetiliyim diye bişey sizin özgürlüğünüzü sadece kısıtlar....insan nie insandır düşündüğü için'''düşünüyorum öyleyse varım''sen sensin marxta marx....sen önce arastır tarafsız olarak... sosyalizm sna bunu aşılamadımı?sonra kendi düşüncelerini savun....
eğer aranızda x (straigt edge idolune göre yasayanlar)ler varsa beni daha ii anlıycaktır çünki onların ibrani dinlere olan bakış açısı farklıdır...bir tanrıya inanmak zorunda hissetmezler kendilerini ama ibrani dinlerinin kurallar bütününne benzer yasam tarzları...
son olarak herkes benim gibi düşünmek zorunda değil düşüncelerinize saygı duyuyorum bu benim başkoyduğum bi yaşam tarzı sizde bna saygı duyun pls ve okurken özgür düşünce altında okuyun kimsenin fikirlerine dayanarak pls cvp vermeyin kendiniz olun.... okuduğunuz için teşekkürler .....wikipediadan çevirdiklerinizle gelmeyin buraya
açlıktan,devlet politikalarından,kuraklıktan, sömürüden cahil kalmış bir halkla,dünyanın parasıyla oynayan fakat körü körüne inançlarıyla ot gibi yaşayan insanları aynı kefeye koyma.
türkiye dışında tüm islam ülkelerine bir bak. bi tek biz kaldık. bilimle, sanatla, mantıkla koyulacak kurallar, şeriat adında sikindirik laflarla düzenleniyor. islam öldürür gençler. anadoludaki islamla arapların islamına bir bakın. bu ülke araplaştırılmaya çalışılıyor.
islamın devri çoktan bitti. endülüs tarihiyle birlikte, Anadoluda osmanlının çağın gerisinde kalmasıyla yok oldu.