Klozet Kapağı yazdı:
abi ya bu oyunun bi hilesimi ney varmış uzaylılar gelip herifleri kaçırıyomuş ??
yok o worldcup 98'teydi. bi cok hilesi vardi topu ates topu yapabiliyordun, futbolculari koca kafali yapabiliyordun, sıska yapabiliyordun yine oyle uzayli ayagi bi hilesi daha vardi.
*Fifa 99 gelmis gecmis en kral futbol oyunudur gene soyluyorum. 8 sene gecti ustunden hala atmadim yani basimda duruyo. Ama artik calistiracak sistem yok xp gotluk yapiyo. 50-60 milyona bi tane windows 98 bilgisayar alacagim 2. el sadece bu oyunu oynamak icin. olmuya yani durduramiyorum icimdeki fifa 99 askini.
Bir de fifa 96 oynamistim dosta calisiyordu. hem kapali saha hem acik sahada oynaniyor,hakem yok tabi gene. cok sikikti ama. "arcade" modda oynar gibi oynuyosun.
Fifa 99 devrim yapti lan devrim mehühehe..
*batu o isim yazma forma rengi degistirme sakal biyik sac ayarlama ve renk verme yerinde guzel oynuyodu hakkaten elemanlar. kivirtiyorlardi ellerini calkalayip saga sola kiviriyorlardi ahuah ne gunlerdi a.q orta 2'ydi sanirim cd'yi aldigim tarih. hatirliyorum kizilay/sakarya'da bi bilgisayarciya goturmustu arkadas hepimiz almistik 4-5 kisi. kitapcigi bile vardi
tüyo vereyim de bi ise yaramayacak oyunu acabilen yok
worldclass'ta paso pas cevirmeniz lazim yoksa aninda kapiyor topu rakip takim. depar atmak falan islemiyo,bos alan bulunca anca kosacaksin yoksa 1'e 1'de sansin yok. o 6-4 efsane macimi da unutamiyorum hala. kim atmistir lan manchester'a world class'ta 6 tane gol
eger karsi takimdan bi oyuncu sakatlanirsa topu taca veya aut/kornere atmayin sakin. yani topun disari cikabilecegi pozisyonlardan uzak durun. boylece oyun durmuyo ve oyuncu degisikligi yapilamiyor. dolasiyi ile rakip takim 10 kisi mucadele ediyor.
yakaladim mi birakmazdim sakat oyuncuyu yerdim karsi tarafi sulu sulu
baska baska ne vardi

Chelsea'yi degistirip Fenerbahce yapmistim butun bir gun onla ugrasmistim. o zamanki Fenerbahce kadrosunda ne kadar futbolcu varsa hepsini birebir yapmak icin ugrasmistim. saclari, sakallari, gozu,teni,rengi,forma numarasi, kabiliyetleri.. vay amınim neyle ugrasmisim. ertesi sene arkadasim bi disket vermisti de icinde Türkiye Ligi vardi. butun takimlar birebir yapilmis oyle oynamistim bi sure.
hatirlarsam yazarin gene. gaza geldim durdurun!