iPunk yazdı:
10ur yazdı:
theironist yazdı:
Kemalist rejimin yine zırvaları karşımızda duruyor!
Yine kemalist rejimin yetiştirdiği gözü pek bi savcı çıktı her dönem çıktığı gibi açtı kapatma davasını kahraman olacak işte!!
CHP'ye şaşırdım ben asıl karşı çıktı ama yine karşı çıkışında bilindik CHP milliyetçiliği Türkiye itibarı filan sözcükleri geçti !!
Neyse bakalım bu sefer ne olacak demokraside savcı bu davayı açmakta da serbesttir!Karar ne olacak onu merak ediyorum!
sen kemalist rejim e kurban ol lan. kemalist rejim olmasaydı gotunuzu elin fransızları sıkecektı uyanın
kemalizmin köpeği olsun hepsi.
lan adamı tanımadan yapıştırmışsın 21.y.y yobazları diye ne biliyon adamı tanıyo musun? Yok. Ben tanıyo muyum? Evet.
Kendisi ikizim oluyor çünkü.sınıflandırma tamam mı bundan sonra adamı tanımadan.
Sizin kemalizminizi sikiyim abi ne diyim artık size.
salak 10ur öyle bir varsayım yok abi tarihte yapamazsın şöyle olacaktık böyle olacaktık. onun olacağı kadar bedeva sağlık hizmeti de alabilirdik mesela. nefes tüketme yani aynı şeyleri yazıyosunuz zaten sürekli farklı bir bokunuz yok. bari yazılanları oku da aynı şeyleri yazma olur mu.
diğer köyün kemalisti yazmışki ülkenin bilmemkaçıncı partisi vs...
ulan konu oraya gelmedi her kötü yöneten parti kapatılacak mı o zaman ? mantığa gel hele.
chp niye duruyor peki ÅŸimdi.
dsp mhp anap vs... sürekli kapat kapat kapat nereye kadar olum. kabul edin işte bu insanlar var. üstelikte yüzde 47 ile varlar.
sen bunlara yok laiklik yok şu diye sebep gösteremezsin.
ulan biz ne diyoruz sen ne diyorsun burada bir kaç kişi dışında herhalde akpyi savunan yok zaten zıttına partilerden vs. illet eden nefret eden insanlar var. sende gelmiş bunlara akpyi savunan diye yine muhteşem bir sınıflandırma yapıyorsun.
canım o kadar sevmiyon gir chp gençlik kollarına tak yakana atatürk rozetini okullarda taban bulmaya anlatmaya çalış. uğraşmaya götün yerse tabi.
yoksa ben burda otururum abicim(savcı için de geçerli) bakar bir kitaba aman aman yarın akpyi kapatıyım da kolaydan halledelim diyemezsin.