Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 08 Ekim 2008 09:44

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 246 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: AKP'ye kapatma davası
İletiTarih: 20 Mart 2008 21:30 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope yazdı:
sen kıt beyinli olmasan taşra üniversitesinde okumazdın neydi eskişehir orhangazimiydi. ikinci ögretimmi puanın anca ona yetti galibağğğğ

bu harbi belden aşağı olmuş :D

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 21:37 
Führer
 Profile bak

Ous yazdı:
penelope yazdı:
sen kıt beyinli olmasan taşra üniversitesinde okumazdın neydi eskişehir orhangazimiydi. ikinci ögretimmi puanın anca ona yetti galibağğğğ

Babacım.

Ufaklık dergici arkadaşın anlatım bozukluğunu yakalamış. "Evet abi ben yaşamımız boyunca belki de olmayacak bir şey" cümlesindeki "şey" in açılımını çok ince bir cevapla istemiş, (hayat ve dünya görüşünü şey olarak tanımlayan birinin hayat görüşü yoktur demiş) (gayet de ince bence) dergici de buna bozulup açmış ağzını yummuş gözünü, ufaklık da küfürü yiyince belden aşağı vurmuş. Hahaha.

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 21:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:
Olayların gelişimi ortada.

İkisi de birbirinden bok.

Birisi, humanist olduğunu iddia eden, insanlık için çok güzel şeyler düşündüğünü söyleyen, türbanın ve akp'nin demokratik haklarını aradıklarını söyleyen, anarşist dergi yazarı olduğunu söyleyen ama nedense burada yazma demokratik hakkı olan birisine durduk yere sıkıştı mı küfreden, kıt kafalı olduğunu iddia eden, dolayısıyla, kendisi ile çelişen biri.

Öteki, en azından sadece kıt kafa.

Hangisi daha bok?

Evet olayların gelişimi ortada. Ben hala bir şey bilmediğini iddaa ediyorum. Ama konunun nerden çıktığı da kimin çıkarttığı bellidir.Konuyu okumadan '' şey '' kelimesinden de laf eden kendisidir. Birisine kıt demek eğer bu kadar çok olay çıkartıyorsa buyursun çıkartsın.
Ben onun yazdığına bir şey dedim mi demedim. Aksine gereksiz bir polemiğe girmeyeyim diye editledim de yazımı. Bunun üzerine yine laf edende kendisi. Ki hala bir bok bilmediğini iddaa ediyorum.

Ki öyle yada böyle o şahışın elle tutulur bir tane de iletisi yoktur.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 21:43 
Führer
 Profile bak

üMüT yazdı:
okan yazdı:
Olayların gelişimi ortada.

İkisi de birbirinden bok.

Birisi, humanist olduğunu iddia eden, insanlık için çok güzel şeyler düşündüğünü söyleyen, türbanın ve akp'nin demokratik haklarını aradıklarını söyleyen, anarşist dergi yazarı olduğunu söyleyen ama nedense burada yazma demokratik hakkı olan birisine durduk yere sıkıştı mı küfreden, kıt kafalı olduğunu iddia eden, dolayısıyla, kendisi ile çelişen biri.

Öteki, en azından sadece kıt kafa.

Hangisi daha bok?

Ki öyle yada böyle o şahışın elle tutulur bir tane de iletisi yoktur.

Yoktur haklısın. Sen de çocukla çocuk olma yaw. Boşver.

Ama şu şeyli cümle hoşuma gitti hani. hahaha. Kızdın yani sende.

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 21:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Bana göre de gayet söylemek için söylenmiş bir cümle.Olaya ortadan dalma resmen.Önceki iletilere bakmamış gibi yazmış. Sanki ben durduk yere yazdım cümleyi. Devamı da vardı onun.

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 21:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Olmam zaten olsaydım o iletisine cevap atardım.

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mart 2008 23:46 
Überpunk
 Profile bak

Ous yazdı:
hayır olmicak duaya amin demiorm, ben şu anı değerlendiriorm ben de sizin gibi 1000 sene sonrası olcakları bol keseden atar tutarım ama aristokrat maristokratı geçiniz...

haa bu arada forum beni taksa nolur takmasa nolur, ben forumu takıo muyum mesele burda :lol:

bizim amin dediğimiz duadan önce soruma cevap ver. aristokrasiyi savunmuyor musun? kabullen bunu..

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 09:07 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

penelope yazdı:

ümüt sen anadoluda değil miydin yahu? Hani şu dünyanın en zengin 3. üniversitesi :D :D. taşra üniversitesiymiş. Gel bir gün satın alınan şeylerin faturasını yaz bakalım. bu teknoloji hangi okulda var türkiyede...

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 11:13 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

survivor yazdı:
penelope yazdı:

ümüt sen anadoluda değil miydin yahu? Hani şu dünyanın en zengin 3. üniversitesi :D :D. taşra üniversitesiymiş. Gel bir gün satın alınan şeylerin faturasını yaz bakalım. bu teknoloji hangi okulda var türkiyede...

Anadoludayım abi. bilmiyorum valla ne harcadılar ne bok yaptılar bu yıl pek okula uğramıyorum zaten gittiğim zaman sürekli çicek dikiyolar habire onu görüyorum bi... :mrgreen:

salla abi sen onu gerek yok böyle salak polemiğe.

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 14:02 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

demokrasi sisteminde bi bozukluk yok insanlar bozuk....insanları bi düzeltmek lazım once sonra sistemleri onların basına koymak lazım...

tabi coğunluklada yönetenler bozuk oluyo insanlara bozukluğu empoze ediyolar geçinip gidio halk ve yöneticileri....

senin halkın hırsız hırsız ki basındaki hırsızlara başkaldıramıyo...

senin halkın kapitalist amerikan emperyalisti senin halkın da birlik yok sistemler düzenler ne yapsın...............

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 14:26 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:
Umut: Yoksa senin gibi kıt beyinli bir insan olup bir şey bilmediğim için değil....

Penelope: Sen kıt beyinli olmasan taşra üniversitesinde okumazdın ......

İlgiyle izliyorum.

Not: küfür eden küfür yer.

okaaaannn bitanesiiinnnn

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 15:39 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

delikbeyin yazdı:
Ous yazdı:
hayır olmicak duaya amin demiorm, ben şu anı değerlendiriorm ben de sizin gibi 1000 sene sonrası olcakları bol keseden atar tutarım ama aristokrat maristokratı geçiniz...

haa bu arada forum beni taksa nolur takmasa nolur, ben forumu takıo muyum mesele burda :lol:

bizim amin dediğimiz duadan önce soruma cevap ver. aristokrasiyi savunmuyor musun? kabullen bunu..

kimse savunmuyor o tarz şeyleri sen inanıyor musun öyle bir görüş benimseyip böyle buralarda takıldığına buradakilerin.
ama şöyle bir şey var.iki grup var burda.birinci grup anarşizm komunizm filan diye takmış gidiyor.günümüze uyarlanabilecek herhangi bir model ya da başka bir sistem düşünmüyor etmiyor.
ikinci grup da realist davranıp günümüzn kooşullarına göre olan şeylerin bazen çok da iyi bir şekilde olduğunu savunuyor.
ki sen de bir topicte ''günümüz akp türkiyesinde anarşizm yalan'' gibi bir cümleyi çok güzel açıklamışsın filan.orda da yazdım cevap sana bakarsın.=)

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 16:07 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

üMüT yazdı:
penelope yazdı:
akp türkiyeye her zaman zarar getirecektir bunu demokratik hakkı özgürlük meselesiyle filan alakası yok.

Evet AKP zarar getirecek.CHP'de getirecek.ÖDP'de getirecek.MHP'de getirecek.TKP'de getirecek.Bana göre napalım kapatalım mı hepsini yoruma.

+ 987456484548

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 16:25 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iPunk yazdı:
adamların beyinleri kapalı zaten.partileri de kapansın işte..
demokrasiyi ben mi kurtaracam arkadaÅŸ..
bakarız sonra çaresine..
ayrıca böyle demokrasinin de içine ederim ben.dtp kapatılırken ok akp kapatılırken panik.
ve merak ettiğim bir şey daha var.dava edildikleri konu anayasaya göre düzenleniyor.ama anayasayı düzenleyenler de bu herifler.Şimdi iddianame kabul görene kadar ya da dava sürecinde bu herifler anayasaki aleyhlerine olan maddeleri değiştiririse onların değiştirdikleri maddeler mi geçerlilik kazanır yoksa dava açılmadan öncekiler mi.İlk dediğim olacak ben böyle hukuğa da böyle demokrasiye de sıçarım!
Ha bir de şöyle bir mevzu dönüyordu haberlerde.DTP nin kapatılmasını etkilemeyecek bir şekilde yasa hazırlıyormuş bu AKPliler.Kendileri sıyrılığ böyle bir şeyi nasıl başarıyorlar onu da merakla beklemekteyim.

ipunk, bu konuda yazarken biz 'aman marjinal olalim, punk hatunlari yiyelim' demiyoruz. sence burda akp yi sevenlerin sayisi 1 bilemedin 2 degil mi? problem demokrasi problemi, batililasma problemi, ab ye girebilmek icinattiklari 50 taklanin bosa gitmesi problemi. sen simdi diyebilirsinki ab'ye girilmesini ben zaten istemiyorum, beni baglamaz. ama unutmaki tc de halkin %65-70 i ab'ye girilmesini istiyor. hadi ab yide gectik, ya ekonomi? 2001 yilini unuttun mu? ecevit bunakligindan olsa gerek, mgk toplantisindan sonra gazetecilere aglayarak 'cumhurbaskani kafama anayasa atti' dedi. ertesi gun bir uyandik 500000 tl olan dolar 1200000 tl olmus. hersey allak bul lakoldu senelerce ulke kendine gelemedi. simdi sezer ile ecevitin bir tartismasi boyle bir etki yapiyorsa, %47 lik oy alarak tek basina iktidar olmus bir partiyi kapatip, basbakan, millet vekilleri ve en onemlici cumhurbaskani ve baskomutan sifati olan abdullah gul'u koltuklarindan kovalamak, buyuk ihtimallede cezaevine koymak ekonomiye neler yapar????
unutmaki bu ulkede ekonominin biraz duzelmis olmasi, akp'nin gunu kurtarma politikasi yuzundendir. muthis bir para akisi var ama hep yabanci sirketlerden. eger bu olay gerceklesir de yabanci yatirimcilar korkup paralarini cekerlerse, o zaman anlarsiniz etiopyalilar nasil yasiyor.
demek istedigim aslinda cok basit birsey. akp'yi sevmeyelim ama sandiktan cikan sonuclarla basip gitmesini bekleyelim, parti kapatarak degil.

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 16:30 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

delikbeyin yazdı:
Ous yazdı:

aristokrasiyi savunmuorm ben sen nasıl görürsen öyle gör :) senin bilceen iş...

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 16:30 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çorba yazdı:
punk_kal_temiz_kal yazdı:
bu kadar kişi neden aköpeye oy vermiş...2 torba kömüre kanıpta vermiş...demekki daha önceden 2torba kömür verenide yokmus..simdi buna kanıp akepöye oy verenler için;bizim insanımız demokrasiyi hak etmiyor demek olmuyor,olmamalı..

refah partisi sokak sokak dolaşıp çocuklara çikolata veriyodu...
5 yaşındaydım ben o zaman
bana da verdiler
eve gidip baba refah partisine oy ver demiÅŸtim hatta :lol:

senin ki yine iyiymis. ben kucukken tencere kapagi ve ayakkabinin yalnizca yarisini verirlerdi. bize oy atip kazandirisanin kapagin tenceresini ve ayakkabinin diger tekini de vericez derlerdi. ilkokula gidiyordum ama kucuk yasima ragmen ben bile tiksinmistim bu siyasetci deniler hiyarlardan.

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 16:33 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope yazdı:
okaaaannn bitanesiiinnnn

lan bunun kapatma dugmesi nerde?

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 16:58 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:
Ous yazdı:
penelope yazdı:

Babacım.

Ufaklık dergici arkadaşın anlatım bozukluğunu yakalamış. "Evet abi ben yaşamımız boyunca belki de olmayacak bir şey" cümlesindeki "şey" in açılımını çok ince bir cevapla istemiş, (hayat ve dünya görüşünü şey olarak tanımlayan birinin hayat görüşü yoktur demiş) (gayet de ince bence) dergici de buna bozulup açmış ağzını yummuş gözünü, ufaklık da küfürü yiyince belden aşağı vurmuş. Hahaha.

aslan bak umute dergici arkadas vb. diyerek kinayeli, kendince zeki, bizce koylu kurnazi bir mesaj ortaya cikiyor. senin bundan daha iyi oldugunu biliyoruz. burdaki 15 yasinda klavye efeligi yapanlara benzeme lutfen.
ps: ben insanlik edip sana mesaj ettim, sirf nezaket olsun diye bir iki kelimeyle cevap vebilirdin. kan davasi yok aramizda sonucta.

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 19:45 
General
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  YIM  Profile bak

sumru geridöndü yazdı:
tutuman yazdı:
penelope yazdı:

mal herif

tutaman sanırım herif değil
kızmış :D yıllar sonra okuycağını bıldığım için bişi yazmkatan vazgeçtim...

mal kiz :lol:

http://www.myspace.com/pactotutuman

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 20:41 
Führer
 Profile bak

scum of earth yazdı:
üMüT yazdı:
penelope yazdı:
akp türkiyeye her zaman zarar getirecektir bunu demokratik hakkı özgürlük meselesiyle filan alakası yok.

Evet AKP zarar getirecek.CHP'de getirecek.ÖDP'de getirecek.MHP'de getirecek.TKP'de getirecek.Bana göre napalım kapatalım mı hepsini yoruma.

+ 987456484548

Şimdi fikri onaylamışsın da. Orda bir fikir yokki onay olsun.

Yazı standart kalıplarda sorularla yürüyen safsata (laf kalabalığı) bir yazı.

Sorularla yürüyen yazılar 1970'lerin köşe yazılarında kaldı ve bitti. Sorularla hitap bilinen en beylik safsata yöntemidir. MEsela Demirel ve Tayyip sıkıştı mı sorulara döner. Benzin vardı da biz mi içtik gibi.? Ama cümle boştur.

Hiç Atatürkün sözlerinde bu tip sorularla yürüyen bir cümle var mı?

Nurullah Ataç Okumanızı tavsiye ederim. Dergiye faydası dokunur.

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 20:51 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope yazdı:
okan yazdı:
Umut: Yoksa senin gibi kıt beyinli bir insan olup bir şey bilmediğim için değil....

Penelope: Sen kıt beyinli olmasan taşra üniversitesinde okumazdın ......

İlgiyle izliyorum.

Not: küfür eden küfür yer.

okaaaannn bitanesiiinnnn

bu ne yaaa :lol: :lol: bu okan aşkı ne böle

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 20:56 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

penelope yazdı:

hoooobaa bu nasıl dikkatimi çekmedi :evil: bikere insanların hangi ünvesteyi ne şekilde kazandıkları yada nasıl okudukları seni hiç ilgilendirmez sen aklınca laf sokup artistlik yapmaya çalışmişsin ama kendi acizlini belli etmişsin bnce bu cümlenle bak güzelim karsındaki insana böle faka basmaya çalışamazsın o işler böle basıt cümlelerle kendini rezil ederk olmaz

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 21:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ya buna belden aşağı diyoruz su hanım düşmana denmez:D

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 22:14 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hahaha :D benimkimi belden aşşa vurma deli :D ilahi ous bu forumda ne belden aşşa vurmalar var ama bu karşındakini aşşalıyarak olmaz çok ayıppp kınıyorumm :mrgreen:

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mart 2008 22:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

su, seni çok faşist gördüm niye böyle ülkücü ağzyıla konuşuosn ki biz hepimiz anti-do yuz aman pardon anti-fa yız :D :D :D

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 246 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: