iPunk yazdı:
adamların beyinleri kapalı zaten.partileri de kapansın işte..
demokrasiyi ben mi kurtaracam arkadaÅŸ..
bakarız sonra çaresine..
ayrıca böyle demokrasinin de içine ederim ben.dtp kapatılırken ok akp kapatılırken panik.
ve merak ettiğim bir şey daha var.dava edildikleri konu anayasaya göre düzenleniyor.ama anayasayı düzenleyenler de bu herifler.Şimdi iddianame kabul görene kadar ya da dava sürecinde bu herifler anayasaki aleyhlerine olan maddeleri değiştiririse onların değiştirdikleri maddeler mi geçerlilik kazanır yoksa dava açılmadan öncekiler mi.İlk dediğim olacak ben böyle hukuğa da böyle demokrasiye de sıçarım!
Ha bir de şöyle bir mevzu dönüyordu haberlerde.DTP nin kapatılmasını etkilemeyecek bir şekilde yasa hazırlıyormuş bu AKPliler.Kendileri sıyrılığ böyle bir şeyi nasıl başarıyorlar onu da merakla beklemekteyim.
ipunk, bu konuda yazarken biz 'aman marjinal olalim, punk hatunlari yiyelim' demiyoruz. sence burda akp yi sevenlerin sayisi 1 bilemedin 2 degil mi? problem demokrasi problemi, batililasma problemi, ab ye girebilmek icinattiklari 50 taklanin bosa gitmesi problemi. sen simdi diyebilirsinki ab'ye girilmesini ben zaten istemiyorum, beni baglamaz. ama unutmaki tc de halkin %65-70 i ab'ye girilmesini istiyor. hadi ab yide gectik, ya ekonomi? 2001 yilini unuttun mu? ecevit bunakligindan olsa gerek, mgk toplantisindan sonra gazetecilere aglayarak 'cumhurbaskani kafama anayasa atti' dedi. ertesi gun bir uyandik 500000 tl olan dolar 1200000 tl olmus. hersey allak bul lakoldu senelerce ulke kendine gelemedi. simdi sezer ile ecevitin bir tartismasi boyle bir etki yapiyorsa, %47 lik oy alarak tek basina iktidar olmus bir partiyi kapatip, basbakan, millet vekilleri ve en onemlici cumhurbaskani ve baskomutan sifati olan abdullah gul'u koltuklarindan kovalamak, buyuk ihtimallede cezaevine koymak ekonomiye neler yapar????
unutmaki bu ulkede ekonominin biraz duzelmis olmasi, akp'nin gunu kurtarma politikasi yuzundendir. muthis bir para akisi var ama hep yabanci sirketlerden. eger bu olay gerceklesir de yabanci yatirimcilar korkup paralarini cekerlerse, o zaman anlarsiniz etiopyalilar nasil yasiyor.
demek istedigim aslinda cok basit birsey. akp'yi sevmeyelim ama sandiktan cikan sonuclarla basip gitmesini bekleyelim, parti kapatarak degil.