hoppidi yazdı:
sevmedigim bir yazar olsa da, nihat genc soyle birsey soyledi "insanlar konusacak birseyi kalmadiginda kufre, hakarete, siddete basvururlar ama siyasiler'in soyleyecek birseyi kalmayinca ic savas cikar" simdi bunu soyledik, takdir ettik tamam.
simdi gozden kacmis olmasi ihtimaliyle kendimi tekrar edicem, yani bu daha once yazdigim bir mesaj.
devlet cok tehlikeli bir oyun oynuyor. bakin hukumet degil devlet diyorum. aradaki farki bilen biliyor zaten. bu ulkedeki 18 yas ustu insanlarin, yani secmen dedikleri insanlarin %47 si akp demis. buna dtp yi de ekle (cunku onlari da kapatmaya calisiyorlar) secmen denen guruhun yarisindan fazlasina denk geliyor. eger bu partiler kapatilirda bu nufusun %50 sini temsil eden insanlar yagilanir, hapse girerse olacaklari tahmin bile edemiyorum. gitgide bizi birbirimize daha dusman hale getiriyorlar. bunun en somut ornegi bu forumda. 3 kullaniciyla tartisirken oyle vaziyete geliyoruz ki, yan yana olsak birbirimizi parcaliyacaz. oysaki 12-13 sene evvel bir ulkucuyle (ocaklara giden, uluyan kurt kolyesi takan, ciddi bir ulkucu) oturup, hakaret etmeden, sinirlenmeden, soz kesmeden siyasi goruslerimizi tartisabiliyorduk. bakin ben unumu eledim elegimi duvara astim. artik siyasetle fenerbahceyi tutmak benzeri bir ilgi var. buna ragmen bana yakismayan laflar ediyorum, 18 -19 yasindaki cocuklarin kanlarinin kaynadigini bilmiyormusum gibi, israrla munakasaya giriyorum. boyle bir zamanda benim yapacagim sey, kisilere degil fikirlere karsi yazilar yazmak olacak.
not: sikinizde olur mu bilmem ama ous, onnaa, ve ipunk tan, eger bugune kadar onlari kiracak birsey yazmissam ozur diliyorum. karsiliginda sizden ozur de beklemiyorum korkmayin. bu sadece kendi icimdeki bir hesaplasma.
not 2 : ilhan selcugu sabahin 4unde gozaltina alan zihniyetinde annasini avradini essek siksin.
aynen yukarıda söylediklerine katılıyorum ve ben de aynı duygular içerisindeyim.
çok gay bi konuşma oluyo belki aramızdaki şu an ama olsun
fikir ayrılıklarımız elbette olacak birbirimize hakaret etmenin ne manası var diye baştan demiştim.Sonra herkes gaza geldi burası punk forumu küfür edilcek tabi ne var ki bunda moduna girdi.Ama insanoğlu işte pank mank anlamıyor küfür duyan daha da saldırganlaşıyor bir şekilde=)
Bundan sonra kimse kırmasın birbirini.
Bu arada bu orospuçocukları kendi kendilerine bir çete kurdular şimdi de uydurkları çete üyelerini tek tek hapse alıyorlar.İç savaş çoktan çıktı bile.Berbat.