peacepunk yazdı:
çorba yazdı:
bir insan bir insanla fikir alışverişi yaparken bile örgütlenmenin yakınından geçmiştir aslında
Örgütlenmenin anlamı belirli bir ideoloji çizgisinde hemfikir olup azınlıkların bütünleşmesi olabilir. ama fikir alışverişi yaparken bu örgütlenmeye girmez.
zaten anlatmak istediğimi pek anlatamadım o sırada. ne oluyoduysa bi hareketlilik vardı.
hayır yani türkiyede bi zamanlar öyleydi hmm siz 3 kişisiniz bir arada oturup muhabbet ediyosunuz bu muhabbetlerde şurayı yakalım burayı yıkalım gibi şeyler geçiyo mu POTANSİYEL TERÖR ÖRGÜTÜ SİZİ (demese bile kastı bu) keh keh keh diyen polisler mevcuttu hani bi zamanlar. (ki vatandaşla bu ayaklara yatıp taşak geçenleri hala mevcuttur)
düşünce suçlusu diye bişey vardı bu ülkede hatırlatırım. ki hala var mı hmm sen okuyon dur seni atak biraz içerde yat aklın başına gelsinciler vardı lan
hmm sen düşünüyosun
düşünmeyeceksin artık
git fenerbahçeyi düşün tribünlerde ayılık yap ki bizim istediğimiz toplum olsun.
böyleydi lan bu ülke (belli fikirlerdir tamam da benim için bugün onları konuşmanın çay kahve muhabbetinden farkı yok ta diyebilirim ancak) artık 21. yüzyıldayız her bi sikim dinleniyo bu sebeple sağlıklı değil konuşmak zaten
örgütlenme yerine göre candır
yerine göre ciğerdir tamam eyvallağ
velkam tu hotel kaliforniyaa saç a lavli pileeys
medyanın azizliği olduğu doğrudur bu arada örgütlenmenin bünyemde müstehcen bişeymiş gibi kalmış olması hani o sırada ciddi anlamda LAN ÖRGÜTLENME derken ne demek istiyorumu düşünmüyodum yani bundan böyle daha bir dikkatli daha bi pimpirikli yazı yazmayı denerim artıkın.
ama anti mahalle başı örgütlenmesi dersek bu daha bi hoş olur evet.
köşe başında ona buna laf atan it kopuk ta bir nevi örgütlenmiştir. BELLİ BİR İDEOLOJİDE HEM FİKİRLERDİR. gayet te bütünleşmişlerdir lan heryerdeler.
hani örgütlenme değilse bile bu şey herneyse bilimum insanı rahatsız etmek için aynı saatlerde belli mevkilere zuhur edip TEK BİR AMACA HİZMET EDERLER.
çünkü bunların birine bişey olursa.
arkasından 5er 10ar gelirler.
örgütlenme değil de ya nedir lan ? teşkilatlanma ?
uygun bi kategori bulun şuna öğrenmiş olayım lütfen hakikaten bilmiyorum çünkü bu gibi insanlara nasıl bi sıfat koyacağımı ya da bu gibi topluluklara gruplara ne diyeceğimi.
ABAZA DİRENİŞ ÖRGÜTÜ ?