Bir kaç günlük tatilden sonra geldim.Evetttt...
penelope yazdı:
YAşasın Marksist-Leninist hareket, Türk-Kürt halklarının kardeşliği, Yaşasın Tam BAğımsız Türkiye Diyerek ölmüştür yani senin gibi boş felsefe yapmamışlar, o şu bu beni ilgilendirmiyor dememişler, uğruna ölecek bi türkiyeleri varmış sıkıştın mı beni ilgilendirmiyor. ne güzel. harbi sen bomboşmuşsun yaşasın tam bağımsız türkiye
Şimdi canım evet Denizler herhaldeki beni ilgilendiriyor ancak benim ilgilenmediğim şey onların görüşüdür.Sevmediğim için ilgilenmiyorum diyorum.(Yoksa bilmediğimden değil)Anarşiştlerin politikadan nefret edip bilmesi gibi.
O yüzden onların savunduğu görüşte ülke fikri bayrak fikri vardı olabilir bir şey demiyorum o zaman doğal olarak bir devlet uğruna öledebilirler.Ama ben bir devlet uğruna canımı vermem işte fikir ayrılığı var.Denizlerle ilgilenmiyorum derken bunu anlatmaya çalışıyordum.
okan yazdı:
üMüT yazdı:
Denizler Yusuflar beni ilgilendirmiyor.
Sen eğer denizi salak bi m.kemal yürüyüşünden sınıflandırıyorsan evet sağcı oluyor ama bu değil. o pankart sadece bir kılıf...
deniz ben ne kadar sevmesemde görüşü yaşasın markist-leninist görüş filan diye bağırak ölmüştür.
Yani yazını tercüme edeyim. Deniz Seni ilglendirmiyor. Olabilir.
Ama bu adamlara populer kültüre yalakalık yapmak için M.Kemal yürüşüyü düzenlediler ama aslında MArksist-Leninistlerdi diyemezsin. Bu kadar yalaka olsalar mahkemede af dilerlerdi.
Bu arada senin dünya görüşünü cidden anlayamadım.
(Benim dünya görüşümü anlamadıysan.....tarzı bir cevap vereceksin. Senin tarzın bu. Ama bir eleştiri bu tarz spor yazarı tarzıdır. Haaa Umut özellikle senin tarzına yönelik eleştiri yapıyorum ki dergiye faydam pasif de olsa dokunsun. Bi dönem bu işleri yapmış biri olarak)
Siz benim beni ilgilendirmiyor lafından bambaşka bir şey anladığınız için bu şekilde konuşmanız gayet normal neyse.
Yukarıda da dediğim gibi ilgilendirmiyor lafının manası savunmuyorum manasına geliyor.
Neyse o yürüyüş ve o pankart.O zaman itibari ile oluşan durumda Atatürk lafını kullanmak devrimci bir eylem sayıldığı için bu şekilde abartıldı pohpohlandı.Ben yine bir kılıf olduğunu düşünüyorum.Ancak Devrimci bir kılıftı.Denizlerde bunu biliyordu.Yani yalakalık olsun diye yapılmamıştı.
Daha bir şeyler söyleyecektim de komplo teorisi oluyor ve ben burada duruyorum komplo teorilerinden hoşlanmıyorum çünkü.
Yok ben o şekilde cevap vermicektim.Ayrıca bir yanlış anlama var herhalde ben dergide yazmıyorum sadece satışı ile ilgileniyorum.Yazmak için daha çok erken.