Ous yazdı:
arkadaşlarım, muhafazakar bi ülke, müslüman bi ülkede, sen dini kullanırsan direk lider olursun yanında kömür vs gibi halkın en azından fakir kesimin ihtiyacını karşılarsan bi nevi müslüman che guevera olursun...
bunlar dini kullanarak, biraz da kömür vs ile göz boyayarak bu günlere geldiler
ya benim ülkemin cumhurbaşkanı cumhuriyetin sonu geldi diip, başbakanım taliban önünde eğiliyosa ben de gidip papua yeni gine de yaşarım ah bi gidebilsem

arkadaşım adamın karnı aç, yakacak kömürü yok, akp gelip diyor ki "senin karnını doyurucam, evini ısıtıcam, bana oy ver"..
arkasından chp gelip diyor ki "karnının açlığını boşver laikliği koru bana oy ver"..
sonra oy akp'ye gidince halk cahil oluyor, eÄŸitimsiz oluyor.
olm adamın karnı aç, laiklik umrunda değil ki?!
aferin siz çok zekisiniz amınakoyim.. karnın tok, götün sıcaktayken atıp tutmak kolay..
cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşmaktadır:
chp: cumhurbaşkanını halk seçsin!
akp: peki seçsin..
chp: vazgeçtim meclis seçsin!
akp: referanduma gidelim?
chp: biz oylamaya katılmayız!
bu nasıl bir mantık? bu işleri düğümlemekten başka nedir?
muhalefetlik karşındaki ne derse tersini söylemek değildir.
karşındakine alternatif olabilmek için önce yapıcı olmalısın, onların verdiği vaatlere karşılık alternatif vaatlerin olabilmeli.
ve üzgünüm ben ne yazık ki baykal gitmedikçe chp'nin akp'ye alternatif olabileceğini sanmıyorum.
ha bu arada hem demokratım, cumhuriyetçiyim, atatürkçüyüm deyip; hem de darbe çığırtkanlığı yapıp, idam sehpası yolu gösteren bu adamı hala savunan varsa salaktır.
bütün postal yalayıcısı militaristlerin de amını götünden sikeyim.
bu kadar..