BlowJoe yazdı:
iPunk yazdı:
Ya yine ortami germek istemiyorum ama..
Yani yukarıdaki iki kişiye de değil lafım..
Ama benim (ve etrafımdaki bir sürü insanın) görüşüm artık marjinal olmak için bazı şeylerin öküzcesine kullanılıp sonra da ''bak ben neler dinliyorum,ne animeler bilmemneler izliyorum -hani şu kimsenin izlemediği var ya-nasıl bir siyasi fikre sahibim''cilik ile artık acayip bir komiklik ile rezil olmasına dönüştüğüdür.Ve sonsuz bir gıcıklık duyuyorum böylelerine karşı.Belki başkaları da vardır bilmiyorum.Yoksa da s.kmde değil.
MTV de değerlendiriyor işte bunları anasnı satıyim.Sonra gizli gizli Mtv izleyip forumlarda klavye pankı olan kardeşlerimizle gel de taşak geçme.
Böyle insanlara ben de sinirleniyorum, ayrica cogu kisilerin sahip oldugu anime ve manga kültürüne de gicik oluyorum, ama bazi süper ötesi animerler ve mangalar var, bunu inkar edemem.
Kesinlikle çok mükemmel olanlar var ki hatta çocukluğumuzun çizgi filmleri de (anime ya da manga sınıfından birine giriyor sanırım) şeker kız candy,pokemon,tsubasa(futbolcu çocuk),ay savaşçıları zırt pırt vs daha elli tane çizgi film.Çok güzel.Şimdikiler de güzel de..Başka başlıklarda da yazdığım gibi şu marjinal olacam ayağına belli kalıplara girenler beni çıldırtıyor.Bu devirde marjinal olmak da zorlaştı anlayacağımız

artık farklı şeylerin de dışında olmak gerekiyor