penelope yazdı:
rahatsızlık konun nedir? gerçekler mi? adam aile meclisinde polis amcasının adamın götüne nasıl jop soktuğunu çay içerek konuştuklarını anlatıyor kimseden ses çıkmıyor. Bitek ben tepki veriyorum ama kötü oluyorum. çokmu hoşunuza gidiyor çağırsın amcasını sizede anlatsın sizde eğleşin. neden ses çıkmıyor ben söyliyim. çünkü hepinizin umudu var acaba bu kız bizede veririrmi diye. hepinizin psikolojisini biliyorum. amerikada bu işi okudum ben merak etmeyin aptal değilim.
bana bak dangalak, burda sumruyla encok kavga eden insanlardanım ve bu bana özgü degil siyasal islama verdigi destek yüzünden bir çok kişi sumruyla tartıştı.
dün boktun bugün koktun, o yüzdende sacma genellemeler yapıyorsun. sumrunun söyledikleri tc gerçekleridir o yüzden kimse ona birşey demedi.
belki verir ümidiyle yazmıyorsunuz diyorsun, sen emın ol, sumru o kadar tartışma adabını bilen bir kişidir ki, birine söyledigin gibi "belkı verecek" ise. tartıstığı insana da "verir". sen ufak beyninle bunu kavrayamamışsın. ben sana amerikada okuyamazsın demedim, adam degilsin dedim. ne gündemi anlıyorsun, ne siyaset biliminden... işin gücün görüntü kirliliği burda. aynı mantıkla seninde aynı dünya görüşünü paylaştığın için onnaaya, ıpunka, okana falan vermen lazım. tanımadığın insanlar hakkında vermek mermek diye konuşup kafa sikiyorsun. dünya görüşlerimiz tamamen zıt ama yinede sumru benim arkadaşım. yüzyüze de görüştük iyi anlaştık. penelope özellikle sen davetiye sistemi kalktıgından beridir bu forumun başına gelmiş en büyük kazasın. umarım ömrün burda fazla olmaz. yoksa her nekadar bu foruma yazmayı çok sevsemde, her gecen gün biraz daha soğuyorum.
not: evrenciim bu dangalağa cevap vermek için senin hakkında yazdım, rencide olursan söyle editleyeyim.