Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 22:04

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: sakarya'da faili malum cinayet
İletiTarih: 28 Nisan 2008 07:22 
dun gece yine faşizm, yine linç gecesiydi. bir düğün salonunda barış ve dayanışma gecesi düzenleyen DTP gençlik kolları önce ülkücü köpekler sonrada polis tarafından içeriye hapsedildi. polisin düğün salonunu boşaltmayı akıl edebilmesi için 5,5 saat ve Ebubekir Kalkalı'nın havasızlıktan fenalaşarak ölmesi gerekiyordu. işin tuhafı kapalı bir mekanda yapılan toplantının türk medyasında tahrik olarak adlandırılması. hayatını kaybeden insanın katlinden kimseyi sorumlu tutmaması.
bu olayın madımak'tan bir farkı yoktur. orda ölen kişi ünlü olmayışının kurbanı oldu. eğer orada ölen (diyelim ki davetli olarak katıldı) ufuk uras olsaydı o zaman toplu mahkemeleri, açılan soruşturmaları aylarca izlerdik. Ama ismi Ebubekir Kalkalı olduğu için, kendi devletince önemsiz sayıldığı hatta vatan haini olarak görüldüğü için bok yoluna gitti işte.
şimdi buraya ülkücü zırvaları yazacak 3-4 arkadaşa şimdiden söyleyeyim, sizlere cevap vermeyeceğim. Bu kin nerden gelio amına koim? neden bu insanlar dağlarda pislik içinde yaşıyorlar? sorularınıza bu küçük olay belki ufak bir cevap olabilir...

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: sakarya'da faili malum cinayet
İletiTarih: 28 Nisan 2008 21:08 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

askere gitmeden önce hep mahalle abilerinde bu konuya dair çeşitli anılar dinler, dinlerken ürperirdim. bir keresinde 16 yaşlarında hafif yaralı ele geçirilen bir pkklının karnını bıcakla nasıl deştiğini anlatmıştı biri. gayet soğuk kanlı ve gururluydu o an. soğumuştum o abiden. ne zaman el sıkışacak olsak ya da gözüm ellerine çarpasa o elleri kanlı görür olmuş, içimde bir tiksinti oluşmuştu. bir insanı öldürmek... çok garipti, pkklı da olsa kan insanı tutuyordu, mide bulandırıyordu, tarifsiz duygular yaşatıyordu. ama bu abi 16 yaşındaki bir insanın dışarı çıkarttığı bağırsaklarını, verniğe banıp boyna asılan parmaklarını anlatıyordu. zaten çocukluğumdan beri böyleydim, beraber adam dövmeye gider, üç beş kişi bi çocuğu dövmeye başlar, bir kaç saniye sonra ben dayanamaz çocuğu kurtarma telaşına düşerdim. oysa başrol bendim, benim kavgamdı.

gel zaman git zaman seneler geldi çattı. şırnakta as teymenim. yanımdaki erlerin hepsi gariban. okumuş adamı oynuyorum onların gözünde. ezikliğimin hıncını altımdaki erlerden çıkarmadığım için hepsi beni abi gibi görüyor. çatışmada arkamızı dönebiliyoruz birbirimize. deniz yüzbaşı var bir de. dünyalar tatlısı bir kızla nişanlı. her neyse. altı ay aynı binada yaşıyorsunuz, aynı kaptan yiyorsunuz. kardeşten ötesiniz. onlardan yaşcak büyük olmanın verdiği sorumluluğun yanında rütbecek de büyük olmanın verdiği sorumluluk var. ve bir gün dört arabalık bir konvoyla bir dağ başında ilerlerken arkanızda bir patlama olduğunu duyuyorsunuz. gerinizden gelen iki araba havaya uçmuş. arabadan iniyorsunuz ve nerden geldiği belirsiz mermiler kafanızın üzerinden geçmeye başlıyor. yere yatıyorsunuz, kulağından kan gelen yüzbaşıyla gözgözesiniz. son nefeslerini tüketiyor. o duyguyla başını kucağınıza alıyorsunuz, mermiler umrunuzda değil. bağıranlar, çağıranlar, mermi sesleri, patlama kokusu ve abiniz kadar yakın olmuş bir insanın kucağınıza akan kanları. gözlerinizin içine bakıyor öylece. o çaresiz, siz çaresiz. önce komutanım komutanım, daha sonra resmiyeti unutup deniz abi deniz abi diye bağırıyorsunuz. lütfen ölme diyorsunuz birde ama türk filmlerdekinin aksine o sahne komik olmuyor işte. o da size bir şey demek istiyor ama zaman yok. ölüyor. iki er daha ölüyor orda. birinin de bacağı kopuyor. bu andan sonrası tarifsiz.

aradan zaman geçiyor. içinizdeki öfke artıyor. korucunun biri bir gün gelip konvoyu patlatan grubun yerini tespit ettiğini söylüyor. çıkıyorsunuz operasyona. korucu sizi bir tepenin alt tarafına getiriyor. kendisi dönüp gidiyor. sabaha karşı gurubun burdan geçeceğini söylüyor. pusuya yatıp bekliyorsunuz. o ara komutan "teslim ol çağrısı yapmadan ateş açmak yok, insan insandır" diyor. ama bir terslik oluyor, güney yönünden gelmesini beklediğiniz grup tam arkanızda beliriyor. hemde beklediğimizden çok erken. öyle bir yerdesinizki adamların size göre atış alanı çok iyi, siz daha alçaktasınız. her türlü avantajlılar. çatışma kızışıyor. bir arkadaşınızı daha kaybediyorsunuz. en sonunda pkklılar kaçıyor. bir süre bekledikten sonra onların siperlerinin olduğu yere gidiyorsunuz. bir kaç ceset. aman allahım o da ne. bizim korucu bu! yaralanmış ama kaçamayacak halde. sürünüyor yerde. bizi pusuya düşürmüş.

şimdi dağ başındasınız. bu yaralı adamı jiplere kadar kimin sırtına alıp taşıyacağı bir yana zaten bir kayıp vermiş olmanın verdiği acıyla sıkıyorsunuz kafasına bir iki tane. kaç tane olduğu şu an belirsiz gözünüzde. ama sıkıyorsunuz işte. o an orada insanlık namına bir şey yok. iki metre arkanızda çıt çıksa tüm cephanenizi boşaltacaksınız.

insan insandır ya, sikeyim öyle insanı.

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Nisan 2008 21:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:
askere gitmeden önce hep mahalle abilerinde bu konuya dair çeşitli anılar dinler, dinlerken ürperirdim. bir keresinde 16 yaşlarında hafif yaralı ele geçirilen bir pkklının karnını bıcakla nasıl deştiğini anlatmıştı biri. gayet soğuk kanlı ve gururluydu o an. soğumuştum o abiden. ne zaman el sıkışacak olsak ya da gözüm ellerine çarpasa o elleri kanlı görür olmuş, içimde bir tiksinti oluşmuştu. bir insanı öldürmek... çok garipti, pkklı da olsa kan insanı tutuyordu, mide bulandırıyordu, tarifsiz duygular yaşatıyordu. ama bu abi 16 yaşındaki bir insanın dışarı çıkarttığı bağırsaklarını, verniğe banıp boyna asılan parmaklarını anlatıyordu. zaten çocukluğumdan beri böyleydim, beraber adam dövmeye gider, üç beş kişi bi çocuğu dövmeye başlar, bir kaç saniye sonra ben dayanamaz çocuğu kurtarma telaşına düşerdim. oysa başrol bendim, benim kavgamdı.

gel zaman git zaman seneler geldi çattı. şırnakta as teymenim. yanımdaki erlerin hepsi gariban. okumuş adamı oynuyorum onların gözünde. ezikliğimin hıncını altımdaki erlerden çıkarmadığım için hepsi beni abi gibi görüyor. çatışmada arkamızı dönebiliyoruz birbirimize. deniz yüzbaşı var bir de. dünyalar tatlısı bir kızla nişanlı. her neyse. altı ay aynı binada yaşıyorsunuz, aynı kaptan yiyorsunuz. kardeşten ötesiniz. onlardan yaşcak büyük olmanın verdiği sorumluluğun yanında rütbecek de büyük olmanın verdiği sorumluluk var. ve bir gün dört arabalık bir konvoyla bir dağ başında ilerlerken arkanızda bir patlama olduğunu duyuyorsunuz. gerinizden gelen iki araba havaya uçmuş. arabadan iniyorsunuz ve nerden geldiği belirsiz mermiler kafanızın üzerinden geçmeye başlıyor. yere yatıyorsunuz, kulağından kan gelen yüzbaşıyla gözgözesiniz. son nefeslerini tüketiyor. o duyguyla başını kucağınıza alıyorsunuz, mermiler umrunuzda değil. bağıranlar, çağıranlar, mermi sesleri, patlama kokusu ve abiniz kadar yakın olmuş bir insanın kucağınıza akan kanları. gözlerinizin içine bakıyor öylece. o çaresiz, siz çaresiz. önce komutanım komutanım, daha sonra resmiyeti unutup deniz abi deniz abi diye bağırıyorsunuz. lütfen ölme diyorsunuz birde ama türk filmlerdekinin aksine o sahne komik olmuyor işte. o da size bir şey demek istiyor ama zaman yok. ölüyor. iki er daha ölüyor orda. birinin de bacağı kopuyor. bu andan sonrası tarifsiz.

aradan zaman geçiyor. içinizdeki öfke artıyor. korucunun biri bir gün gelip konvoyu patlatan grubun yerini tespit ettiğini söylüyor. çıkıyorsunuz operasyona. korucu sizi bir tepenin alt tarafına getiriyor. kendisi dönüp gidiyor. sabaha karşı gurubun burdan geçeceğini söylüyor. pusuya yatıp bekliyorsunuz. o ara komutan "teslim ol çağrısı yapmadan ateş açmak yok, insan insandır" diyor. ama bir terslik oluyor, güney yönünden gelmesini beklediğiniz grup tam arkanızda beliriyor. hemde beklediğimizden çok erken. öyle bir yerdesinizki adamların size göre atış alanı çok iyi, siz daha alçaktasınız. her türlü avantajlılar. çatışma kızışıyor. bir arkadaşınızı daha kaybediyorsunuz. en sonunda pkklılar kaçıyor. bir süre bekledikten sonra onların siperlerinin olduğu yere gidiyorsunuz. bir kaç ceset. aman allahım o da ne. bizim korucu bu! yaralanmış ama kaçamayacak halde. sürünüyor yerde. bizi pusuya düşürmüş.

şimdi dağ başındasınız. bu yaralı adamı jiplere kadar kimin sırtına alıp taşıyacağı bir yana zaten bir kayıp vermiş olmanın verdiği acıyla sıkıyorsunuz kafasına bir iki tane. kaç tane olduğu şu an belirsiz gözünüzde. ama sıkıyorsunuz işte. o an orada insanlık namına bir şey yok. iki metre arkanızda çıt çıksa tüm cephanenizi boşaltacaksınız.

öyle insanın ben de taaaaa amına koyiimmmmmm orospu çocukları...

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Nisan 2008 21:37 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

f

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

En son iPunk tarafından, 30 Nisan 2008 20:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 değişiklik yapıldı.

Sayfa başı

İletiTarih: 28 Nisan 2008 21:48 
Hardliner
 WWW  Profile bak

kürtler bize orospu çocukları diyo biz onlara orospu çocukları diyoruz
sonuç= hepimiz orospu çocuğuyuz.
ne zaman birbirimize orospu çocuğu demeyi bırakıcaz o zaman orospu çocukluğundan kurtuluruz.
bu yukardaki hikayeninde eminimki kürdish versiyonu da vardır türklerden nefret etmek için.

30.000 insan ölmüş. hala insanlar akıllanmıyo. umarım kazasız belasız atlatırım şu askerlik bokunu da insanca yaşamaya çalışırım şu ülkede. zor ama uğraşıyoz.

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Nisan 2008 00:58 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kan kan hepimiz kan istiyoruz daa cok kan daa cok olum 1 kurt 9999999999 turke bedel (tabi o kadar turk warsa) hepinizin amına koyim gerzek herifler

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Nisan 2008 01:23 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:

evet, bunlardan başkaları da duymuştur aramızda.
"-ama bu tip sorunlarla neden meşgul oluyoruz; yani çözüm bulunmuyor"
demek de bu sorunların tartışılması kadar bi etkiye sahip diymi;
evet öyle.
şunları diyen bir düşünürü dinleyin ne diyor (sessiz tabii)
"-bırakın bu sorunlarla ilgilenmeyi.sizi rahatsız etmiyor, bırakın ve rahat iken sevdiğiniz şeyi yapın ve bu öğrenmek ve öğretmek olsun.bir ağacın büyürken ki devinimini gözlemlemeyi, ışığın sesini, aslında şiir yazmanın yetenek olmadığını; hayatın hizmetlilerinden olduğunu öğrenin ve başkalarına 5 soru çıkarın.ama soruların yanıtını bilmeyin."
ama ona söylenecek şeyler de var.
ünlü ismiyle bir cezaevinde çok acı olaylar yaşandı(bunu yansıtacak kadar güçlü bi cümle olmadı)
bunlara çok içerleyenler oldu, bu arada başka insanlar zengin oldu ve fakir olanlar onlara kötü dedi kavga etti.
bu dönemlerde insanların anne babaları yoktu.sadece anne babalar'ın çocukları vardı.
kültürleri birbirinden uzaklaşan insanlar (oldu) aynı ülkede yaşamaya çalışırken, aynı kuyrukta beklemeyi beceremeyip sınıfta kaldılar.onların çocukları oldu birbirlerini sevmediler ve ölmeye karar verdiler.
ve açlığı değil aç kalan insanları, dayağı değil işkenceye uğrayanları, yaşamı değil yaşamayı düşünenler çekimser kaldılar.kalamayınca onlar da daha az tanınmış, daha yabancı olarak sınıfta kaldılar.

bilinenleri silah olarak kullanma yerine, başka yöntemler de denenebilir.
internet adabı diye bi kitap bileniniz var mı?

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Nisan 2008 01:27 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

:evil: kötü ama elden birşey gelmez. ölenle de ölünmez.

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Nisan 2008 07:22 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

haadeess yazdı:
kan kan hepimiz kan istiyoruz daa cok kan daa cok olum 1 kurt 9999999999 turke bedel (tabi o kadar turk warsa) hepinizin amına koyim gerzek herifler

ben hayatım boyunca hiç taraf tutmadım, taraf tutmayı öğretmediler bana. sen bunu söyleyerek bile bir şeyin farkındalığını yapmış olduğun için tarafını istem dışı gösteriyor gibisin. karşı oldugumuz konu milliyetçilik se bütün olmak lazım. yok şu ırk şu ırktan şu kadar kişi eder diye matematik yapacaksan siktir git denklem çöz yavşak. götün ayrı başın ayrı oynamasın. sinirlendirmeyin!

Sayfa başı

İletiTarih: 29 Nisan 2008 22:40 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

peacepunk yazdı:
haadeess yazdı:

ben hayatım boyunca hiç taraf tutmadım, taraf tutmayı öğretmediler bana. sen bunu söyleyerek bile bir şeyin farkındalığını yapmış olduğun için tarafını istem dışı gösteriyor gibisin. karşı oldugumuz konu milliyetçilik se bütün olmak lazım. yok şu ırk şu ırktan şu kadar kişi eder diye matematik yapacaksan siktir git denklem çöz yavşak. götün ayrı başın ayrı oynamasın. sinirlendirmeyin!

Tepki gösterilen konu farklı peacepunk.

Yukarıda yazılanlara cevaptı.Yoksa türkü lazı kürtü ayırdığı yok kimsenin. bunu yapan yukarıdaki insanlar.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 02:06 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

faşolara bak cirit atmışlar hemen boş durmuyolar, bide yeri gelince "ay kendini çok bilmiş sanıyosun sen yaa bu hareketin sucks yanee" diyolar ya. hürriyet okumuş, okuduğu herşeye inanan bunlar kendisini solcu olarak tanımlıyolar bide. acıdım yani size. biri emailine gelmiş yazıyı kopyalamış, tamamen genelleyici bi tavırla BİZ (safkan türkler) iyiyiz, kürtler ( pisler) kötüler, iyilikten anlamıyolar havasında bi yazı koymuş, öbürleride azmış azmış kudurmuş iyce, kuyruğu kopmuş kurt gibi, sizin sembol. dtp ymiş ulan içeride adam ölmüş, dışarıda yüzlerce ülkücü toplanmış; aynen sivas olaylarını hatırlattı bana, içeridekilerin düşüncesimi önemli gelir önce yoksa insan olduğumu önemli gelir. yani düşüncelerine uymuyo + düşene vur fikri türkiyede okadar yaygınki her tarafta buluyoruz alın işte burda da bulduk. madımak oteli etrafındaki şerefsizlere küfür ederler, linç olaylarına küfür ederler, kendilerine etmezler; görmüyolar çünkü, bişeyleri anlamak zor oluyo kendileri için. yazık yani acıdım cidden.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 14:33 
iPunk yazdı:
çok hırslandım.
o düğün salonunu basan kalabalıkta geçen hafta şehit olan bir askerin ailesi de varmış.
o ruh halini hayal bile etmek istemiyorum.
oğlunu öldüren orospuçocuklarını destekleyen bir düğün salonu orospuçocuğu daha.
Sadece onun oğlunu değil,orada bulununa diğer insanların da oğullarını,amca oğullarını,arkadaşlarını,erkek kardeşlerini ya da canlı bombalarla herhangi bir tanıdığını,annesini babasını öldüren,öldürebilecek,öldürmüş bir grup orospuçocuğunu destekleyen bir düğün salonu dolusuu gerizekalı.
Neden bu kadar tepkisizsiniz?Neden bu kadar vurdumduymazsınız?

çok hırslandıysan buluşalım yavrum. ben istanbuldayım. tepkini bi göster bana hele bi yol.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 14:57 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
iPunk yazdı:
çok hırslandım.
o düğün salonunu basan kalabalıkta geçen hafta şehit olan bir askerin ailesi de varmış.
o ruh halini hayal bile etmek istemiyorum.
oğlunu öldüren orospuçocuklarını destekleyen bir düğün salonu orospuçocuğu daha.
Sadece onun oğlunu değil,orada bulununa diğer insanların da oğullarını,amca oğullarını,arkadaşlarını,erkek kardeşlerini ya da canlı bombalarla herhangi bir tanıdığını,annesini babasını öldüren,öldürebilecek,öldürmüş bir grup orospuçocuğunu destekleyen bir düğün salonu dolusuu gerizekalı.
Neden bu kadar tepkisizsiniz?Neden bu kadar vurdumduymazsınız?

çok hırslandıysan buluşalım yavrum. ben istanbuldayım. tepkini bi göster bana hele bi yol.

evet buluÅŸ ipunk!
hayal edilmiycek ruh halini belki tarif edebilirsin.
çünkü ben hayal edemiyor olmana inanmıyorum, abartmışsın (buna sinirlisin, ya da sert bi karşı tavrın var demeli; bunu da burda açıklarsınız.ben de (belki başkaları da) anlamak isterim)
bu kadar kolay karar vermemeli( birbirimize cephe almak için söylemediğimi anlamanızı umuyorum )

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 15:26 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidiye bak beee delikanlı çıktı helal aga racon kesme bizde sendeniz cCc

ahah neyse iyice seviyesizleşti hoppidi.ilk zamanlar yazıları gayet takip edilebilir ve farklı bakış açısıyla olaylara bakmamızı sağlayan tarzdaydı.ancak gün geçtikçe radikalleşti ve seviyesizleşti.gel istanbul a bana hırslan ne demek ya sanki burada 80 öncesinin sapık,olaya tek pencereden bakan ideologlarız.neyse fazla polemiğe girmeyeceğim sonra seni banlarız diye tehdit ediyor yeşil üyeler.

komünist işte sen çok fazla uca kaydığın için solculuğun vatan sevgisinden çıkan bir düşünce olduğunu göremiyorsun.diğerlerini bilmem ve tanımam ancak ben bu ülkede doğdum ve tüm olumsuzluklara rağmen bu toprakları ve buradaki insanları seviyorum.bazen çok sinirleniyorum ve lanet olsun diyorum ama işte bazen.

zamanında ben bir konu altında yazmıştım "hangi düşünce vardır ki kendi milletini,kendi memleketini sekteye uğratmak istesin ve arkasındada o halkı görmek istesin."

arkadaşlar yanlıştasınız ve düşmanlık yapıyorsunuz.bir kürt bin türke bedelse on türk kaç fransıza bedeldir gibi saçma sapan sayı işlemlerinizi kendi marjinal arkadaşlarınızla yapabilirsiniz.ben düşüncelerin tamamiyle özgür biçimde tartışılmasından yanayım.bazı grupların aksine daha farklı düşünceleri öğrenip,onlarıda anlayarak daha iyi sonuçlara ulaşılır.ancak özgürlük herkesi ve herşeyi sikip atabilmek değildir ve başkalarının önemsediklerine saygı duyarak,bu sınırlar içerisinde tartışılması gerekir.

çok yorgunum demek istediklerimi toparlayarak anlatamadım,konu ilerlesin bende yazarım düşüncelerimi.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 15:51 
Onnnnaaa yazdı:
hoppidiye bak beee delikanlı çıktı helal aga racon kesme bizde sendeniz cCc

ahah neyse iyice seviyesizleşti hoppidi.ilk zamanlar yazıları gayet takip edilebilir ve farklı bakış açısıyla olaylara bakmamızı sağlayan tarzdaydı.ancak gün geçtikçe radikalleşti ve seviyesizleşti.gel istanbul a bana hırslan ne demek ya sanki burada 80 öncesinin sapık,olaya tek pencereden bakan ideologlarız.neyse fazla polemiğe girmeyeceğim sonra seni banlarız diye tehdit ediyor yeşil üyeler.

komünist işte sen çok fazla uca kaydığın için solculuğun vatan sevgisinden çıkan bir düşünce olduğunu göremiyorsun.diğerlerini bilmem ve tanımam ancak ben bu ülkede doğdum ve tüm olumsuzluklara rağmen bu toprakları ve buradaki insanları seviyorum.bazen çok sinirleniyorum ve lanet olsun diyorum ama işte bazen.

zamanında ben bir konu altında yazmıştım "hangi düşünce vardır ki kendi milletini,kendi memleketini sekteye uğratmak istesin ve arkasındada o halkı görmek istesin."

arkadaşlar yanlıştasınız ve düşmanlık yapıyorsunuz.bir kürt bin türke bedelse on türk kaç fransıza bedeldir gibi saçma sapan sayı işlemlerinizi kendi marjinal arkadaşlarınızla yapabilirsiniz.ben düşüncelerin tamamiyle özgür biçimde tartışılmasından yanayım.bazı grupların aksine daha farklı düşünceleri öğrenip,onlarıda anlayarak daha iyi sonuçlara ulaşılır.ancak özgürlük herkesi ve herşeyi sikip atabilmek değildir ve başkalarının önemsediklerine saygı duyarak,bu sınırlar içerisinde tartışılması gerekir.

çok yorgunum demek istediklerimi toparlayarak anlatamadım,konu ilerlesin bende yazarım düşüncelerimi.

hayır bunları diyen adamın bi önceki akla ziyan mesajını okumasam kendimden utanıcam ama yok bagırsak dökmeler yok sırtımda ne taşıycam sıkarım kafasına....
bi siktirin gidin lan!!!!
maltadayken ötüyorsunuz 'oralardan atıp tutma, gel kahvemizi iç' diye, 'e geldim amına koim işte' diyorum, bu sefer seviyesiz oluyorum.
karar verin o zaman kardeşim. adam gibi yazıcaksak yazalım ama her götünüz sıkıştığında 'maltadan sallıyo amına koim' diyecekseniz, aha burdayım geldim diyorum. bu yazdıklarım buradaki bütün ülkücü-punk lar için geçerli.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 17:03 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Onnnnaaa yazdı:

eğer vatan sevgisi düşene vur mantığıysa, farklıyı yoket düşüncesiyse, ırkçılıksa, milliyetçilikse, yobazlıksa, gericilikse ben yokum evet.
burda çoğunuzun yaptığı aynen budur. içeride mahsur kalmış insanlara ve bana sivas olayını yaşatan olayda hala ülkücüler gibi yazı yazıyosanız ben yokum.
buna vatan sevgisi diyosanız, acıncak haldesiniz.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 17:17 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iÅŸte olan bu.
bu konuları çözdüğünü sanmıyorsunuz eminim ama bunları sadece kendinizi ispatlamak için yazmadığınızı da düşünüyorum.konu aranızdaki kavgaya dönüşüyor; tartışılan konuyla (başlık konusu) ne kadar da benzer diymi?bu sorunu çözmek, biz tartışanlar için daha faydalı olmalı.
kürt sorunu kültürlerin farklı olması sebebiyle sorun çıkarıyor.devrimin başarıya ulaşamamasının, gelecekte de ulaşamayacak olmasının sebebi de budur.
burda sorunu çözmek için yapılan tartışmalar etkisiz kalıyor.
sorunu çözecek yöntem büyük bi diktatörün gücü, ya da kaba bi kuvvet olabilir.kürt sorununu çözmeye çalışırken bu denendi sanırım, ama galiba ellerinden kaçırdıkları oldu ve hala da onları çıktıkları yerden indiremiyorlar.onlara bu şekilde saldırılıp da insanlara bunların doğru olduğu öğretilmemeli.toplumsal baskı da olmamalı ki diğer bir taraf da bu ülkede sadece hak istiyoruz demesin ve istediklerini başarabilsin.onların yaptıkları da ya da diğer tarafla dostlukları da mucize olarak medya ve tartışma malzemesi olmasın.kürt sorununun tarafları sadece "2" olmadığı için taraflar arasındaki sorunun çözülmesi bu forumda da mümkün.
soruna katılan herkes taraf, yani hepimiz diymi?
aynı tarafta olduğunun farkında olanlar diğer tarafla anlaşamıyorsa bu sorun çözülemez.
kürdün sorunu=forumun sorunu; insan sorunu
bunu insan gibi çözmeyi bırakıp, bilerek çözelim, ama ben de bilemiyorum.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 17:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ülkücü-punk ne lan??? ülkü ocağında sex pistols mı dinlio bunlar?

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 17:22 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ÅŸunu nereye koymam gerektiÄŸini bilemedim de:
tartışmalarımız sorunun bi parçası
görüşmek üzre

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 17:24 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Komünist yazdı:
faşolara bak cirit atmışlar hemen boş durmuyolar, bide yeri gelince "ay kendini çok bilmiş sanıyosun sen yaa bu hareketin sucks yanee" diyolar ya. hürriyet okumuş, okuduğu herşeye inanan bunlar kendisini solcu olarak tanımlıyolar bide. acıdım yani size. biri emailine gelmiş yazıyı kopyalamış, tamamen genelleyici bi tavırla BİZ (safkan türkler) iyiyiz, kürtler ( pisler) kötüler, iyilikten anlamıyolar havasında bi yazı koymuş, öbürleride azmış azmış kudurmuş iyce, kuyruğu kopmuş kurt gibi, sizin sembol. dtp ymiş ulan içeride adam ölmüş, dışarıda yüzlerce ülkücü toplanmış; aynen sivas olaylarını hatırlattı bana, içeridekilerin düşüncesimi önemli gelir önce yoksa insan olduğumu önemli gelir. yani düşüncelerine uymuyo + düşene vur fikri türkiyede okadar yaygınki her tarafta buluyoruz alın işte burda da bulduk. madımak oteli etrafındaki şerefsizlere küfür ederler, linç olaylarına küfür ederler, kendilerine etmezler; görmüyolar çünkü, bişeyleri anlamak zor oluyo kendileri için. yazık yani acıdım cidden.

insan olduğun önemli gelir ama bi yere kadar gelir, yani insan anlayışı değişio insanların hepsini melek kabul ediosanız tamam...

ben dtp yi sevmiorm açıkca söylüorm, dağdaki adama destek verio, fotoları basılıo milletvekillerinin dağda, küfrettiği devletten her aybaşında parasını cuk diye cebe atıo, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diolar ya işte tam ondan...

orda terörist, askeri öldürürken asker insan değildi de, dtp toplantısında ölen adam mı sadece insan? biraz at gözlüğü olmadı mı can?

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 20:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

vazgeçtim yazmıştım bir şeyler ama..
kafalar örümcekleşmiş..sözde siz açık görüşlüsünüz siz geniş bakıyorsunuz..

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 22:50 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

iPunk yazdı:
vazgeçtim yazmıştım bir şeyler ama..
kafalar örümcekleşmiş..sözde siz açık görüşlüsünüz siz geniş bakıyorsunuz..

beynin yıkanmış senin. senin hep kullandıın dilde "brainwashed"
bişeyi biliyosun, savunamıyosan nedenlerini açıkça ortaya koyamıyosan bunun belirtisidir.

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 22:56 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

vay amına koyim psikolog var aramızda ehehehe

bence komunist sakaryada ki faili malum cinayeti sen işledin. sakarya ya gıcık oldugundan ehehe

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 22:59 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Ous yazdı:
Komünist yazdı:

orda terörist, askeri öldürürken asker insan değildi de, dtp toplantısında ölen adam mı sadece insan? biraz at gözlüğü olmadı mı can?

burda kimse pkk'nın adam öldürmesini savunmuyoki zaten. hepsi insan tabikide. burda at gözlüğü terimi bana mı cidden? yukarıdaki ilk yazımı umarım tamamıyla okumuşsundur. sana soriym oğuz, "içeridekilerin düşüncesimi önemli gelir önce yoksa insan olduğumu önemli gelir." cümlesi at gözlüğü takmakmıdır?kürtleri ve türkleri genelleyen insanlara karşı olmak at gözlüğü takmakmıdır? içeride çocukların kadınların tehlike dolu mahsur kaldığı bir yerde, masumun hakkını korumakmıdır at gözlüğü takmak ? içeride hapsolan insanlar ölmesin, dışardaki kurtlar içerideki insanları yakmasın diyen düşüncemidir?düşene vur, linç et, farklıyı yok et düşüncesine karşı durmak at gözlüğümüdür? yoksa sizin, "içeridekiler pkk lı hepsi türkleri öldürüyo onlarda gebersin" düşüncesi mi? biz türküz onlar kürtler diyip asıl ayrımı kendiniz yaptığınızın farkında olmadan pkk yı göz önüne alarak kurduğunuz nefretmi ?karşı ırkı tamamen genelleyerek, boş insanları azdıracak mektupta tak diye azan insanlarmı at gözlüğü takıyor.gerçekten üzüldüm o yazıya at gözlüğü demene. yani en azından senden beklemiyodum ipunk tan bişey bekleyen yok zaten.
içtenlikle verirsen cevabını..

Sayfa başı

İletiTarih: 30 Nisan 2008 23:14 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kolay anlaşılsın diye basit yazacağım

terörist halkı öldürmek istedi.
asker karşı çıktı.
çatışma oldu.
asker öldü.
halk kendini koruyanı savundu.
bir siyasi parti teröristi savundu.
halk tepki gösterdi.
teröristi savunan öldü.
halkın sikinde olmadı.

şimdi biraz daha karışıklaşacak cümle virgüllerle falan bağlayacağım.

dtp denen parti yıllar boyunca ülkenin refah seviyesini düşüren,bebek ve masum insan katili olan amerikanın güdümünde yıllardır ülkenin belasını sikmeye çalışan pkk isimli terörist şerefsizleri savunuyor.bu bilindiği halde bir vatandaş gidip bu partinin organizasyonuna katılıyor.yani olası bir terörist.bu teröristin desteklediği grup bir kaç gün önce dağda halkını savunmaya çalışan bir askeri pusuya düşürmüş.eğer o ölen olası terörist vatandaş başına iş gelmesini istemiyorsa idi,böylesine iddialı şekilde terörel faaliyet içeren organizasyonun içinde bulunmazdı.yarın bir gün bu teröristin bizim ve sizin sokağınıza bomba koymayacağı ne malum.terör duygu,düşünce barındırmaz.siz burada göt kadar entelektüel bilginizle atıp tutarsınız yarın ananız,babanız manavdan domates,biber alırken kalleş bir teröristin bombasıyla param parça olabilir.

daha geçen yıl ulusta bomba patlatmadılar mı? kaç tane masum sivilin canına almadılar mı? hiç gidip gördünüzmü bomba patlayan çarşıyı.ben o sıralar önünden geçtim keşke oradaki o boktan havayı tatsaydınız.

bir insanın ölmesi çok üzüntü verici bir olaydır.ancak insanlar şanslarını ve geleceklerini kendileri yaratırlar.dünyada terörden en fazla şehit vermiş ülkelerden biri olarak teröre açık çek vereni şerefsiz ve kansız olarak ilan ediyorum çünkü bu ideoloji ve diğer değişkenlere bağlı olmamalı.biraz insanlığa bağlı olan bu düşünceyi anlayamayan kafasız insanlara bundan sonra bir şey demeyeceğim.

rezilliÄŸe bak.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz