Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Temmuz 2008 03:31

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: sakarya'da faili malum cinayet
İletiTarih: 01 Mayıs 2008 07:01 
madem birşeyler ilan ediyoruz, bende sebebi ne olursa olsun insan öldüren zihniyeti savunanları, şerefsiz hatta orospu evladı ilan ediyorum. ve bir kere daha söylüyorum gocunan özelden mesaj atsın, istanbuldayım. iyice delirttiniz beni amına koim.

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 11:23 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:
kolay anlaşılsın diye basit yazacağım

terörist halkı öldürmek istedi.
asker karşı çıktı.
çatışma oldu.
asker öldü.
halk kendini koruyanı savundu.
bir siyasi parti teröristi savundu.
halk tepki gösterdi.
teröristi savunan öldü.
halkın sikinde olmadı.

şimdi biraz daha karışıklaşacak cümle virgüllerle falan bağlayacağım.

dtp denen parti yıllar boyunca ülkenin refah seviyesini düşüren,bebek ve masum insan katili olan amerikanın güdümünde yıllardır ülkenin belasını sikmeye çalışan pkk isimli terörist şerefsizleri savunuyor.bu bilindiği halde bir vatandaş gidip bu partinin organizasyonuna katılıyor.yani olası bir terörist.bu teröristin desteklediği grup bir kaç gün önce dağda halkını savunmaya çalışan bir askeri pusuya düşürmüş.eğer o ölen olası terörist vatandaş başına iş gelmesini istemiyorsa idi,böylesine iddialı şekilde terörel faaliyet içeren organizasyonun içinde bulunmazdı.yarın bir gün bu teröristin bizim ve sizin sokağınıza bomba koymayacağı ne malum.terör duygu,düşünce barındırmaz.siz burada göt kadar entelektüel bilginizle atıp tutarsınız yarın ananız,babanız manavdan domates,biber alırken kalleş bir teröristin bombasıyla param parça olabilir.

daha geçen yıl ulusta bomba patlatmadılar mı? kaç tane masum sivilin canına almadılar mı? hiç gidip gördünüzmü bomba patlayan çarşıyı.ben o sıralar önünden geçtim keşke oradaki o boktan havayı tatsaydınız.

bir insanın ölmesi çok üzüntü verici bir olaydır.ancak insanlar şanslarını ve geleceklerini kendileri yaratırlar.dünyada terörden en fazla şehit vermiş ülkelerden biri olarak teröre açık çek vereni şerefsiz ve kansız olarak ilan ediyorum çünkü bu ideoloji ve diğer değişkenlere bağlı olmamalı.biraz insanlığa bağlı olan bu düşünceyi anlayamayan kafasız insanlara bundan sonra bir şey demeyeceğim.

rezilliÄŸe bak.

burda yazılan tüm iletileri yorum olarak kabul edersek herkes kendi entelektüel bilgi birikimine güvenmiş bulunmuyor mu?bildiklerimizin tümünün doğru olduğunu kabul edersek böyle tartışmış oluyoruz, zaten tartışıp anlaşamamamızın sebebi bu olmalı? (burda başkalarının söylediklerine yanlış diyerek tersinin doğru olduğunu örneklemeyeceğim.)
eminim herkesin okuduğu felsefe kitaplarında ölüme, zulme karşı, ölümle, saldırıyla cevap vermenin doğru oladuğu ya da sorunu çözdüğü yazmıyordur.bence sorunu çözmez.
sosyal ve kapital yaşam (yani hayatımız) terörü kabul etmez.sadece medyatik olursa tabi.
kürt sorunu çözülemez bir sorundur demek kalıyor bana.bu şekilde tartışmak, kavga etmektir.

ifade etmek istediklerim, tartışmayla ilgili olarak;
bireyi hedef alarak deÄŸil de herkesi ilgilendirecek ÅŸekilde olabilir
yaptığım bu

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 14:12 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

insanların öldürülmesi kötü bir şey.
ÅŸu anda herkesin dediÄŸi bu.
kimse düğün salonunda kalp krizi geçiren adamın ölüşüne de sevinmiyor hatta son sildiğim iletimde bunları yazmıştım daha forumda bu topic yokken o habere küfürler yağdırdım evde.Ama teröristleri destekleyen bir güruh insanı da kimse sevmez.Onlar da orada ölümü destekliyorlar sizin bu bakış açınızla o zaman.

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 14:50 
Hardliner
 WWW  Profile bak

ordunun yaptığı katliamlar ile pkknın yaptıkları arasında hiç bi fark yok. ben tsknın bu halkı koruduğuna inanmıyorum. onlar türk aristokrasisini koruyo. siyasi kulvarda istedikleri olmayınca ne yaptıklarını gördük. darbeleri ne çabuk unuttunuz?

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 15:43 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
ordunun yaptığı katliamlar ile pkknın yaptıkları arasında hiç bi fark yok. ben tsknın bu halkı koruduğuna inanmıyorum. onlar türk aristokrasisini koruyo. siyasi kulvarda istedikleri olmayınca ne yaptıklarını gördük. darbeleri ne çabuk unuttunuz?

peki askerin istedikleri nelerdir?

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 16:27 
Hardliner
 WWW  Profile bak

yönetmek. cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlasana. postal kafalar 27 nisan muhtırasıyla "arkadaş ne olursa olsun biz kendi götümüzü sonuna kadar koruyacağız siz bi sikimizde değilsiniz, bizim dediğimiz olur" demedi mi?

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 18:19 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
yönetmek. cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlasana. postal kafalar 27 nisan muhtırasıyla "arkadaş ne olursa olsun biz kendi götümüzü sonuna kadar koruyacağız siz bi sikimizde değilsiniz, bizim dediğimiz olur" demedi mi?

yönetmek diosun da, bundan ne elde ediolar, yani age of empires oynamaktan başka ne işe yarar ki bu genelkurmay için ?? paraysa alıolar, başbakan da alıo, milletvekilleri de alıo, yani bu askerin yönetmesinin altındaki kötülüğü tam anlamıorm şöyle güzel bi yazıyla bi cevap veren yiğit çıksın da ben de öğreniym neymiş durum :)

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 19:57 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi yazdı:
madem birşeyler ilan ediyoruz, bende sebebi ne olursa olsun insan öldüren zihniyeti savunanları, şerefsiz hatta orospu evladı ilan ediyorum. ve bir kere daha söylüyorum gocunan özelden mesaj atsın, istanbuldayım. iyice delirttiniz beni amına koim.

eğer bana diyorsan veya pkk yı savunuyorsan bende sana küfür ederdim,ancak senin sahip olduğun hiç bir değer yok kendi söylediğin gibi.

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 21:40 
Hardliner
 WWW  Profile bak

Ous yazdı:
boktan_nick yazdı:

yönetmek diosun da, bundan ne elde ediolar, yani age of empires oynamaktan başka ne işe yarar ki bu genelkurmay için ?? paraysa alıolar, başbakan da alıo, milletvekilleri de alıo, yani bu askerin yönetmesinin altındaki kötülüğü tam anlamıorm şöyle güzel bi yazıyla bi cevap veren yiğit çıksın da ben de öğreniym neymiş durum :)

peki yönetmek siyasetçilerin ne işine yarar?
sen yanlış kişilere soruyosun bence bu soruları. marmarisin paşası sana geçmişte yaptıklarıyla cevap verir.

Sayfa başı

İletiTarih: 01 Mayıs 2008 23:31 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
Ous yazdı:
boktan_nick yazdı:

çünkü askerlerin yönetimde olmasını istemeyenler var; bu yüzden olmalı!

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 11:09 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

İRA gelip Londra'nın göbeğinde kutlama yaparsa aynısı orda da olur. Bunun ülkücülükle filan alakası yok .

Ayrıca bu forumda ülkücü de yok.

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 11:25 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi adli kullaniciyi forumdan banlamak zorunda. her cümlesinde orospu cocugu yada amina koyim yazan bir cocuk bizle normal bir konusma yapamiyor. bu baslik da gördügümüz gibi baska kullanicilari dövüse cagriyor (istanbulda bekliyormus). terörist örgütleri savunmak, türkiye cumhuriyete küfretmek ve türk oldugundan gurur duyanlara da küfretmek icin pkk-forum.com a git lütfen, ama burda yanlissin.
zaten yazdiklari yasa disi oldugunu kendiside biliyor. onun icin her yazdigi mesajlari yabanci bir proxy-server üzerine yaziyor, adminler türk IP-adresini görmemesi icin.

diger kullanicilarda rahatsiz olup bana mesaj yazdiktan sonra, tek yol hoppidiyi siteden silmek.

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 11:53 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ARINMIÅž
TEMİZ
DEMOKRATİK
foruma hoÅŸ mu bulduk ÅŸimdi hoppidi silinince?
tek tipleÅŸtir, aferin

That system is you, is there any hope out there!?!?

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 14:52 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

okan yazdı:
İRA gelip Londra'nın göbeğinde kutlama yaparsa aynısı orda da olur. Bunun ülkücülükle filan alakası yok .

Hasiktir, buna kendin bile inanmiyorsun di mi?

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 14:54 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

XmuratX yazdı:
hoppidi adli kullaniciyi forumdan banlamak zorunda. her cümlesinde orospu cocugu yada amina koyim yazan bir cocuk bizle normal bir konusma yapamiyor. bu baslik da gördügümüz gibi baska kullanicilari dövüse cagriyor (istanbulda bekliyormus). terörist örgütleri savunmak, türkiye cumhuriyete küfretmek ve türk oldugundan gurur duyanlara da küfretmek icin pkk-forum.com a git lütfen, ama burda yanlissin.
zaten yazdiklari yasa disi oldugunu kendiside biliyor. onun icin her yazdigi mesajlari yabanci bir proxy-server üzerine yaziyor, adminler türk IP-adresini görmemesi icin.

diger kullanicilarda rahatsiz olup bana mesaj yazdiktan sonra, tek yol hoppidiyi siteden silmek.

PKK'yi hic bir sekilde savunmadi kendisi. 1 Mayis basligina bakarsan görürsün.

hoppidi gitti, kala kala iki üc kisi kaldi, teker teker azaliyoruz masallah.

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 15:00 
Doc Marten Skinhead
 Profile bak

bencede haklısın çünkü dün cemle 1 mayısta beraberdık pkk lılarla aynı safda asla durmak istemedi ve buna anarşistlerin arasından bir kaç denyo karşı çıktı neymiş efenim amacımız maksadımız şuan için aynıymış acaip sinir olmuştu dün.

ayrıca murat şunu belirtmek istiyorum bu forumda küfür serbestti sanırım ben mi yanlış bliyorum acaba ?

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 15:33 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:

2005 ten önce yapsalardı ingilizler bunları asardı bile ama 2005 te silahı bırakmış IRA ondan artık çıksalar bişi olmaz... bu arada forumda ülkücü zaten yok orası doğru, orduya veya millete karşı olmayanlar var...

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 16:24 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

BlowJoe yazdı:
okan yazdı:

İsim ver abicim o zaman biz de öğrenelim.

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 16:35 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

okan yazdı:
BlowJoe yazdı:
okan yazdı:

İsim ver abicim o zaman biz de öğrenelim.

Ben ülkücü kismindan sözetmemistim, pardon, yanlis anladin, IRA'den bahsetmistim.

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 19:06 
Hardliner
 WWW  Profile bak

okan yazdı:

teÅŸkilat var

Sayfa başı

İletiTarih: 02 Mayıs 2008 19:43 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

TeÅŸkilat derken?

Ya konunun ana fikri oradaki adamın diğerlerinin haralagürelesinde kalp krizi geçirerek ölmesi iğrenç.
Ama o kadar insanın da daha neyi savunduklarını bilmeden binlerce kişiyi katleden bir yasadışı terör örgütüne destek olmaları çok çok çok daha iğrenç.
Bunun dışında kimse kimsenin ölmesinden zevk almıyor.

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 03 Mayıs 2008 17:08 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iPunk yazdı:
TeÅŸkilat derken?

Ya konunun ana fikri oradaki adamın diğerlerinin haralagürelesinde kalp krizi geçirerek ölmesi iğrenç.
Ama o kadar insanın da daha neyi savunduklarını bilmeden binlerce kişiyi katleden bir yasadışı terör örgütüne destek olmaları çok çok çok daha iğrenç.
Bunun dışında kimse kimsenin ölmesinden zevk almıyor.

Aynen.

AYrıca, Etnik milliyetçilik ile yurtseverliği birbirine karıştıran forum sakinlerine küresel emperyalizem karşı tavrınızı soruyorum?

1 Mayısta AKP'nin demokrasi maskesi düştü. Sözde işçi sınıfını provakatör ve PKK'lı ilan edeceklerdi. DİSK'in hamlesi buna izin vermedi. Müslümanın bombası elinde patladı.

Aynı plan Şehit köyünde DTP şenliği yapıp, acılı aileden sopa yiyince ezilmişi mazlumu oynayan PKK içinde geçerli.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 11:01 
Sex Pistol
 Profile bak

sakaryadaki olaydan sonra devlet bahçeli 18 ülkü ocağını kapatma kararı aldı. ayrıca artık sadece il ve ilçelerde ülkü ocaklarının olacağını, semtlere ait ülkü ocakları olmayacağını söyledi. sakaryadaki olayın bir cinayet olduğunun hatta çok daha kötü bir olayın (ör:madımak) kıyısından dönüldüğünün MHP bile farkında... size nasıl fark ettirilir bilemiyorum???

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 21:49 
Hardliner
 WWW  Profile bak

mhp nasıl oluyoda devlet bahçeli gibi bu işlere hanzo görüşü ile bakmayan bi adamı başkan olarak kabul ediyo hayret. devlet bahçeli gibi 3-5 kişi daha olsa mhp işsiz güçsüz ayak takımının partisi olmaktan çıkar.
gerçi chpden bi farkı da kalmaz hani o zamanda.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 22:29 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

XmuratX yazdı:

bakın, böyle bi kararın verilmiş olması, tartışılmalı.ya da bir şeyler öğretmiş olmıyım, sadece söylemeliyim ki;
punk forumunda böyle kararlar alınması, punk ideolojisine ters olmalı.yani burada söylenenler kimseyi ilgilendirmemeli.gerçekten punk olarak ülkenize edilen küfürleri üzerinize mi alıyorsunuz; taraf tutmayı savunuyor musunuz; azınlığın fikirlerinin mi esas etkisi var ve infazların bu şekilde olması, duyurunun da kapalı kalması, tek tip ve ayrılıkçı bi tavır gibi görünüyor.punk görüşünde olmayan şeyler gibi.
web sitesinin yasaları çiğnemesine sebep olan davranışlar olabilir.ama, sorun bu değilmiş gibi.
bi punk sitesine göre fazla seçici.müsaade edilmesi gereken şeylerin içine bu söylemler de alınmalı.
301. madde de kaldırıldı diymi.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: