haadeess yazdı:
anti yazdı:
ha bir de pkklılarla birlikte yürüyen, bağıran, devlet karşıtı olmak için kürt faşizmini destekleyen zihniyetteki anarşistlerin de EMMA GOLDMAN ağzına sıçsın, öyle anarşist olmaz olsun.
o pkkli dediklern espliler ve onnar kurt milliyetcilignden cok ezilen tarafın yanındalar bnun dısında(zate bnun tartısmasını yapmıorm) yanımızda höclulerde wardı ve bu 3 grup taksimi en cok zorlayan ve polisi en cok mesgul eden gruptu hatta istiklalde aga camiye kadar cıktık sora geri cekilmek zorunda kaldık nse demek istedigim see biz o kadr catısmalara girerken gozaltı verirken hatta bi arkadasımız(anarsistlerden bahsediorm sade) ciddi bi sekilde yaralanmısken kimsenin ne anarsistleri ne höcluleri ne de esplileri elestirmeye hakkı yoktur(sade sni kast etmiyorum) sabh 11 den aksm 4 e kadar mucadele veren bizdik o gaz bombalarını yiyen tazzikli suları yiyende bizdik fasiszme karsı omuz omuza, kurtulus yok tek basına ya hep beraber ya hicibirimiz sloganlarınıda atan bizdik ama isyan devrim anarsi, toprak komun osgurluk .......... sloganlarını atan sade anarsistlerdik ve biz kendi sesimizi gerktigi kadrda duyurduk
ya haadeess bütün gün kıçının dibinde olmasam farklı şeyler görmüşüz diyicem de, adamlarla iç içe girilmesinden ve biji serok apo sloganlarından 1-2 kişi değil grubun çoğunluğu rahatsız oldu. zaten ağa camiini bırak mis sokağa kadar çıktık, yanımızda onlar olmasaydı daha yukarılara çıkardık. zaten bu rahatsızlıklardan dolayı onların tersi yönüne giderek onlardan ayrıldık, nispeten kabullanebileceğim parti cephelilerle karıştık bu sefer de...
bizim söylemek istediklerimiz farklı, düşünce şeklimiz farklı, neden onların gölgesinde kalacakmışız ki? kime, neye omuz veriyoruz? jakoben oligarşiye karşı topyekün ayaklanma başladıda benim mi haberim yok? bugün oraya devrim yapmaya değil 'biz de varız' demeye gittik ve benim fikrimce bu gruplar yüzünden bizlerin kara bayrakları ve sloganları gölgelendi. ben 'ne parti, ne önder' diyorsam, 'serok' fetişizmi yapan adama da omuz vermem.
anarşist korteje ulaşmaya çalışırken, şişlinin harbiyenin ara sokakllarından geçtik. polisle çatışan tikko'lulara maoist oldukları için katılmadık. yaralanacak yada göz altına alınacaksak bizim gibilerin yanında olmalı dedik. o zaman o kadar yolu ne skime yürüdük? şişlide taş atar dururdum akşama kadar. alt tarafı bir gösteridir ve her fraksiyon kendini göstermeye gider, savaş yok ortada...
zatn ayrısmalar hep bundan cıkıor bi dusunun esp nin bizm anarsi sloganlarını duymaya ihtiyacı warmıydı ya da bize ihtiyacı warmıydı ama onnar daa buyuk bi guc olmak beraber hareket ettiler biz orda kimsenin golgesi altında kalmadık tabi onnarda sonucta herkes istedigi zamn kendi sloganını attı ve bizm onnarla o gun ortak amacımız wardı taksimi zorlamak tabiki onun icin de beraber yuruduk apoya destek olsn diye degil aynı sekilde onnar anarsiye destek olsn die bizle degillerdi bu arada onnar olmasa daa ilerlerdik demissn onnarda orda bile bile ilerlemediler ilerlesek kacacak ara sokak kalmıcaktı ve sıkıstırılacaktık yane dmek istedigim bizim kendimizi gostermeye kimse engel olmadı biz kendi sloganımızı attık pankartlarımızı tasıdık bayraklarımızı salladık