Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 14:06

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 122 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: 1 Mayıs 2008... TAKSİM.
İletiTarih: 04 Mayıs 2008 13:35 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Evet umut aynen öyle türbanı desteklemiyorum demeni bekliyorum. çünkü yazdığın yazı bomboş ve kuyruğuna basılmış kedi tarzı. (birbirimizi tanıyomıyoruz ama sen hala 1 mayıs başlığığında kişisel özellik polemiğine giriyorsun kim gaza getirdi seni hakkımda ileri geri konuşanlara inanmanı pek tavsiye etmem gaza gelme).

Türbanı desteklemeyeceksin, Sivas'ta ölenlerin hatırası için desteklemeyeceksin. Türbanı destekleyenlerin sıktığı biber gazı gözünü açmamış yazık. Takke düştü keli hala göremiyorsun.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 13:55 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

[quote="üMüT"].
yaşım ermiş kemale, yok ben çok bilgiliyim ayaklarına girmeye gerek yok.
quote]

Ulan ayıp. Bu tarz bi cümle yakışmamış.

Bu forumdakilerin hepsi kardeÅŸimdir. KiÅŸisel problemlerim yoktur.

Neyse çok şey yazmıştım da sildim. Seni dolduranların çoğu YALANCIDIR dikkat et gaza gelme.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 14:00 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

[quote="üMüT"].

1 mayısı akp muhalifliği çizgisine çeken zihniyetin amına koyım ben bu kadar basit.

quote]

Görünen köy kılavuz istemez. Sadece Sivası düşün, Hrant Dink cinayetinin arkasında ki müslüman organizasyonu düşün, yediği biber gazlarını düşün....10 sene sonra eğer bu forumda yazabiliyor olacaksan bu zihniyet seni koruyacak. Müslüman ağzı yapan mahalle ablaları değil.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 14:05 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Onnnnaaa yazdı:

emeğin ve emekçinin bayram yapması önlenemez dünyada her şehirin meydanında çiçeklerle,şarkılarla kutlanırken bizde biber gazıyla,tazyikli su ile kutlanması akp nin "kendine demokratik" tavrını ap açık biçimde ortaya tekrar koydu.akp nin dış odaklarla yönetilen,asıl amacının ülke dışı çok uluslu şirketlere peşkeş çekmek olduğu bir kez daha anlaşıldı.ortak paydada akp karşıtlığında buluşamazsa sol kesim önümüzdeki beş on yıl içinde büyük sorunlar çıkacaktır.

bugün yalan ve göstermelik özgürlük atılımlarıyla farklı kesimleri memnun edip sessizleştirmeye çalışıyor ancak düşünen ve irdeleyen insanlar işin altında başka sorunlar olduğunu anlayabilir.bilmem dikkatinizi çektimi ama polis sanki bir şeylerin provasını yapıyormuş gibiydi.bayıltan kurşunlar,sistematik grup dağıtmalar.bu resim bize gösterdi ki,git gide tepkisizleşen bir halkı ileride polis çok güzel yönetebilecek ve siyasi iktidar halkın ve devletin dinamiklerini dinlemeksizin kendi buyruğunda ilerleyebilecektir.kısaca belirtmek gerekirse ileride olası bir dini yönetim şeklini getirmek istese akp sırf polisi kullanarak halkın üstüne gölgesini çok rahat indirebilecektir.çünkü 1 mayıs 2008 de istanbul da ki polisin kafasının içinde vatandaş ve yurttaş kavramı yoktu.

Aynen. 1 mayıs görüntülerini izlerken öfkeden deliye döndüm. Bu müslümanların niyeti belli ama neyse türbana hoşgörüye, Kemalist yanlnızlığa devam.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 15:53 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

okan yazdı:
Evet umut aynen öyle türbanı desteklemiyorum demeni bekliyorum. çünkü yazdığın yazı bomboş ve kuyruğuna basılmış kedi tarzı. (birbirimizi tanıyomıyoruz ama sen hala 1 mayıs başlığığında kişisel özellik polemiğine giriyorsun kim gaza getirdi seni hakkımda ileri geri konuşanlara inanmanı pek tavsiye etmem gaza gelme).

Türbanı desteklemeyeceksin, Sivas'ta ölenlerin hatırası için desteklemeyeceksin. Türbanı destekleyenlerin sıktığı biber gazı gözünü açmamış yazık. Takke düştü keli hala göremiyorsun.

okan sen cok akıllı bi insansın gördüüm kadarıyla yazılarını okuduum zaman bazen bna terste düşse güzel yazdıını düşünüyorum...

sivasta ölen insanlar bizimde aydınımız yazarımız kardeşimiz abimizdi...bu tür bir katliamı asla bir insanoğlu savunamaz savunursada o insan değildir....

müslümanlar dionda herkesi bir kefeye koyuyon...türbanlı dion herkesi aynı kefeye koyuyon..bu adil mi sence ?yada niye ?

kendini bilmez cahil insanlar yüzünden nie bunun faturasını tüm bi halka maal edion??bir dine maal edion??

türbanlı insanların müslüman bir ülkede okuma hakkı yoksa nerde olacak...onlar insan değilmi?
fransa haricinde tüm dünyada kimse onların türbanına karışmıo...
nese biliorum bu şekilde düşüncen değişmiycek....sadece biraz daha adil olmanı istiyorum....

müslümanlık öcü demek değildir...

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 16:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

lidya001 yazdı:
okan yazdı:

okan sen cok akıllı bi insansın gördüüm kadarıyla yazılarını okuduum zaman bazen bna terste düşse güzel yazdıını düşünüyorum...

sivasta ölen insanlar bizimde aydınımız yazarımız kardeşimiz abimizdi...bu tür bir katliamı asla bir insanoğlu savunamaz savunursada o insan değildir....

müslümanlar dionda herkesi bir kefeye koyuyon...türbanlı dion herkesi aynı kefeye koyuyon..bu adil mi sence ?yada niye ?

kendini bilmez cahil insanlar yüzünden nie bunun faturasını tüm bi halka maal edion??bir dine maal edion??

türbanlı insanların müslüman bir ülkede okuma hakkı yoksa nerde olacak...onlar insan değilmi?
nese biliorum bu şekilde düşüncen değişmiycek....sadece biraz daha adil olmanı istiyorum....

çünkü lidya,
tüm müslümanlar, senin gibi sivas katliamında yakılan alevilere, sol görüşlü insanlara ve aydın insanlara saygı duymuyor. ayrıca şunu bilmelisinki bir halka mal etme olayı yoktur. halkı genelleyerek yaklaşman çok yanlış, dediğin şeyden türkiyede yaşan bir insan=müslüman anlamını çıkartılabilir, bunu demek istemesen bile.ayırca şunu bilmelisinki müslüman bir ülke dediğin türkiye müslüman değildir. eğer imzandaki gibi 23 nisanı savunan atatürkçü biriysen bunu çok iyi bilmen gerekir ki türkiye'nin dini yoktur, LAİK bir ülkedir. dini müslüman olan halkın içinde bulunan bireylerdir, bu din hıristiyanlıkta olabilir, musevilikte. 1 mayıs balığını türban tartışmasına dönüştürmek istemyiorum ama türkiye'de uygulanan türban yasağının, Fransa veya başka hristiyan çoğunluğu bulunan ülkelerde uygulanan yada uygulanmış olan türban yasağıyla karşılaştırılmasıda bence baya bi yanlıştır..

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 18:04 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Kişisel polemiğe girmiyorum. Senin yazdıklarına kendi cevaplarımı atıyorum.Kimseden gaz aldığım filan da yok. Bu tür olaylara girmem. Benim yazdıklarım tamemen senin yazdıkların ile alakalı... eğer bana yazdığım şeye ayıp diyorsan git kendi yazdığını yeniden oku. ne anlama geliyormuş birde o yönden bak.

Bak anlamadın burada türban tartışmasına girmicem ancak türbanın üniversitelere girmesini ben akp'nin yaptığı yasayı desteklemek için değil. türbanlıların çarşaflıları da dahil ediyorum buraya girmelerini istiyorum. 1 mayısta o olmuş bu olmuş bunu istememi engellemiyor engellemez.

Kötünün iyisi gibi bir alternatif seçmiyorum. CHP'lilerinde yalancı olduğunu düşünüyorum. 1 Mayıs olaylarının arkasından yok gensoru vermek yok açıklama yapmalarının sadece akp muhalifliği üzerinden pirim yapma olayıdır. aynı akp'nin olaylardan sonra tayyipin emri ile bir kaç milletvekilinin yok kötüydü görüntüler gibi dengeleme açıklamaları gibi. yalan kokan hareketlerdir.
okan yazmışsın türbanı desteklemeyeceksin sivası desteklemeyeceksin hangisini destekledim. hiçbirini. bir tane bile yazım yok türbanın kadınlar için gerekli bir şey olduğu ile alakalı. dinden nefret eden bir insanım.
akp taraftarı değilim o şekilde yazan yazılar okumaktan bıktım.
akp'nin kendine demokratlığını kemalistlerden önce biliyorduk biz. baykala anlatın siz bunları.

ben dediğim gibi 1 mayısı akp muhalifliğine çekme durumuna tamamen karşıyım. bunun bir parçası olmam görüşüm içerisindeki özgürlük düşüncesinin de 1 gram düşmem.

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 20:52 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Yaw Umut şu kişisel mişisel filan laflarımı geri aldım, alakasız konuyla, dil sürç kusura kalma valla. TEkrar okudum konudan sapmışım.

Ama, bu konuda sabit fikir haline gelmiş tavrım var (napim gitmiyor kafamdan bu sabit).

Umut bu yüzden, türbana serbestiyi (demokrasi, insanlık ve insan hakları ile bağdaştırarak bile) hak görmüyorum, ve sen bu altyapıya dayanarak hoşgördüğün için de yollarımız ayrılıyor.

"Bu gün yediğin hurmalar yarın götünü tırmalar".

Burda Lidya'ya dönüyorum.

Aziz Nesin de onlara karşı hoşgörülü bir insandı ama yediği hurmalar kendini ve yanındaki canları yaktı. Yani artık hoşgörmek ve hurma yemek istemiyorum.

(Sivas'ta bir fotoğraf var. Aziz nesin ve arkadaşlarının merdiven de oturup ölümü bekledikleri bir kare. O kadar hoş görülüler ki o anda bile sakinliklerini koruyorlar. Ve o kare en kızdığım bir karedir. Hep şöyle derim kendi kendime. Ben olsam orda, madem ölücem, bir tane kazma, silah...vs bulup ölürken iki tanesini de yanımda götürürdüm)

Ayrıca Lidya: Her müslümanı aynı kefeye koyma diyorsun. Bunu ben de biliyorum Ancak, Peki bu kefenin ayarının formülünü verebilirsen sevinirim.

Bir keresinde insan hakları ve demokrasi gereği türbanlı ögrencilere 50 -60 tiyatro bileti sattım ne oldu? Bu kızlar biletleri müslüman komando arkadaşlara ulaştırdı ve bu komanda arkadaşlar oyun sırasında tiyatro salonunu dağıttı yaralananlar oldu. (gerçi kendileri de yara aldı ama :) )

Yani bu kefenin ayarı nedir. Ben söyliyeyim. İslamiyet maneviyatsa okul önünde türbanıma dokunma diye carlayan kızlar günahkardır ve kefenin kötü tarafındadırlar, alet olmuşlardır. Zaten hakkıyla müslüman olsalardı, içim dışım bir derlerdi. Geçen hafta 7 gün boyunca evde kuran okuyup bitirdim bu benim iç düzenim, okul önüne gidip carlamam. Tek formül islamiyet kalptedir.

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 23:16 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ve aslında herşey kalptedir.herşey niyetine göredir. insanlar kendilerini bi kalıp içine sokmaya neden bu kadar meyilli. nden ben buyum böyle düşünüyorum çünkü bu budur bu da budur diyip onlara karşı olan insanlara mantıklı açıklamalar sunup onların görüşlerine de saygı duymayı beceremiyolar neden köpek gibi birilerinin kapısında bekliyo insanlar neden dunyada 1 mayısı "kutlamayan" bi iki ülkeden bri bizimkisi. neden herkes kişisel çıkar sağlama peşinde neden amına koyım neden orda öylesine oturmakta olan 2 sevgiliyi öldüresiye copladılar neden elindeki çocuğa bakmadan o hastaneye hala gaz bombası atıldı neden polise bunun alıştırması yapıldı önceden neden bu medya bu kadar şerefsiz neden insanlar bu kadar kör neden "önce insan olmalıyım" diyip ona göre davranamıyoruz neden başkalarının salatalarıyla salata yapıyoruz neden bu kadar ayrıyız neden ortak değerler, evrensel değerlerde birleşemiyoruz? herkesin birleşeceği birşeyler yok mu? önce kendimize sonra insanlara insan olduğumuz için değer vermemiz gerektiğini gösterebilecek şey nedir? bu hiç olucak mı,biz görmesek bile

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 04:25 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

biraksimdi yazdı:
ve aslında herşey kalptedir.herşey niyetine göredir. insanlar kendilerini bi kalıp içine sokmaya neden bu kadar meyilli. nden ben buyum böyle düşünüyorum çünkü bu budur bu da budur diyip onlara karşı olan insanlara mantıklı açıklamalar sunup onların görüşlerine de saygı duymayı beceremiyolar neden köpek gibi birilerinin kapısında bekliyo insanlar neden dunyada 1 mayısı "kutlamayan" bi iki ülkeden bri bizimkisi. neden herkes kişisel çıkar sağlama peşinde neden amına koyım neden orda öylesine oturmakta olan 2 sevgiliyi öldüresiye copladılar neden elindeki çocuğa bakmadan o hastaneye hala gaz bombası atıldı neden polise bunun alıştırması yapıldı önceden neden bu medya bu kadar şerefsiz neden insanlar bu kadar kör neden "önce insan olmalıyım" diyip ona göre davranamıyoruz neden başkalarının salatalarıyla salata yapıyoruz neden bu kadar ayrıyız neden ortak değerler, evrensel değerlerde birleşemiyoruz? herkesin birleşeceği birşeyler yok mu? önce kendimize sonra insanlara insan olduğumuz için değer vermemiz gerektiğini gösterebilecek şey nedir? bu hiç olucak mı,biz görmesek bile

Çünkü Ulusalcılık,şeriat,türban,hükümet,partim,senin partin. Medyanın gözümüze sokması ile bizde bu tartışmaların bir tarafı oluyor,tartışmalara bize verilen figüran rolü ile katılıyoruz. Öyle ki biz iki taraf arasında hem eziliyor hem sömürülüyoruz, her zaman olduğu gibi.

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 13:42 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kominist ve okanın bazı cümlelerine....
şimdi dünyada şöyle bişey var şuysan bu olamazsın buysan şu olamazsın...ben buna tamamiyle karşıyım...
evet ''bırakşimdi'' ben bir kalıba girmek istemeyenlerdenim!!

okan ben herzaman doğallıktan,doğru adaletten,özgürlükten,haksızlığa uğramış insanların yanında olmaktan yna olmaya çalışan bi insanım...bunu bna hayatta yaşadıklarım öğretti...halkların kardeşliğine inanırken hiç bir milleti hiç bir inancı hiç bir düşünceye inanan insanı inançlarından,ırkından,ideolojisinden dolayı yargılamamalıyım kefelere koymamalıyım....

kefe nedir??

kefe adalettir...kefe aslında tek tek insanlara şans vermektir süzgecten geçirmektir...peki,,biz bunu yapamayız çünkü ütopyadır...ölçmedende aynı yere koyamayız buda adaletsizliktir,katliamdır....ne yapmalıyız??

onlara şans vermeliyiz izlemeliyiz sonucu nereye varacak???inançları nedeniylemi takıyolar bu örtüyü yoksa siyasal sebeplerden dolayımı ''yani örtüyü kullanıyorlar mı??''o zaman ben islama inanan,adalete inanan bir insan olarak,adaletsizlik yapan bu insanlara özgürlük vermeme hakkına sahib olurum....

ama sen, önyargılı olarak bilinen bi insan olarak bu hakka sahip olamazsın''onların gözlerinde''

o kare içinse şunu sölyleyebilirim...Aziz NESİN eğer bi silah alıp eline bi kaç tanesini öldürseydi onlardan ne farkı olacaktı?Aziz Nesin o yüzden birçok kitlenin sevgisine sahip....

laiklik=din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır kominist...insanların özgürlüklerinin elinden alınması değildir diymi??

23 nisancının benim için ayrı bi anlamı var...ben şuncu buncu değilim kominist....

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 14:25 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

sen benim yazdığımdan zerre kadar bişey anlamamışsın.
cevap olarak laiklik din ve devlet işlerinin birbirinden ayrılmasıdır demiş ya.

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 14:35 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Komünist yazdı:

ya nie anlamayım kardesim...burda anlaşılmayacak bişey yokki sadece senle bu konuda ters düşüos... o yüzdende bu konuyu uzatmama gerenk yok iki kişiye birden cvp vermek şimdi kaç sayfa sürer sen bilionmu??şimdilik hoş gör...o cvp ta kıymetli bi cvp..

yani sen dion biz laikiz ünüversteye türbanlı giremez bende diom ki ne alaka???

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 15:17 
Tükürür Kaçarım
Kullanıcı avatarı
 WWW  YIM  Profile bak

lidya001 yazdı:
okan yazdı:

if yu du beliv in gad.. yor vrong may frend

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 15:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

başlık 1 Mayıs başlığı... ilgisiz ileti yazmayak bi zahmet.

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 16:56 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

lidya001 yazdı:
Komünist yazdı:

ya nie anlamayım kardesim...burda anlaşılmayacak bişey yokki sadece senle bu konuda ters düşüos... o yüzdende bu konuyu uzatmama gerenk yok iki kişiye birden cvp vermek şimdi kaç sayfa sürer sen bilionmu??şimdilik hoş gör...o cvp ta kıymetli bi cvp..

hakaten okumayı bilmiyosun yada bikaç bilgi eksikliği var.
"yani sen dion biz laikiz ünüversteye türbanlı giremez bende diom ki ne alaka???" bunu çıkarmış olman komik.
ilk olarak ben orda türbana evet yada türbana hayır tartışması yapmadım. senin uslubunu eleştirdim müslüman abla.
ikinci olarak, düşündüğün gibi TÜRKİYE MÜSLÜMAN BİR ÜLKE DEĞİLDİR. laik bir ülkedir. ülkenin dini olmaz, ülkede yaşayan bireylerin dini olur. bunu bilmeden türbana evet hayır tartışması yapman bile komik.
üçüncü olarak okadar özgürlükçü biriymiş gibi konuşuyosunki, geçen gün VOTKA'nın atılması için ispiyonlama tuşunu kullanmış, fikirlerine aykırı bişey gördüğün için "adamı atın" demişsin.
sen kendinle çelişmiyomusun, müslüman abla ?
neyse.. lisedeki din hocasının etkisinde kalmışsındır. yada şu gaziantepte çekilen islam'ın güzelliklerini anlatan vidyodandır.

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 17:01 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Komünist yazdı:
lidya001 yazdı:
Komünist yazdı:

hakaten okumayı bilmiyosun yada bikaç bilgi eksikliği var.
"yani sen dion biz laikiz ünüversteye türbanlı giremez bende diom ki ne alaka???" bunu çıkarmış olman komik.
ilk olarak ben orda türbana evet yada türbana hayır tartışması yapmadım. senin uslubunu eleştirdim müslüman abla.
ikinci olarak, düşündüğün gibi TÜRKİYE MÜSLÜMAN BİR ÜLKE DEĞİLDİR. laik bir ülkedir. ülkenin dini olmaz, ülkede yaşayan bireylerin dini olur. bunu bilmeden türbana evet hayır tartışması yapman bile komik.
üçüncü olarak okadar özgürlükçü biriymiş gibi konuşuyosunki, geçen gün VOTKA'nın atılması için ispiyonlama tuşunu kullanmış, fikirlerine aykırı bişey gördüğün için "adamı atın" demişsin.
sen kendinle çelişmiyomusun, müslüman abla ?
neyse.. lisedeki din hocasının etkisinde kalmışsındır.

bunları özelden konuşabilirz kominist meşgul etmeyelim oratamı germeyelim...lisedeki din hocası değil bnim fikirlerime yön verecek....sokrates gelse....nese

burdaki insanlar sole bilsin bu olay bole olmamıştır kendi adıma özür dileyip özele geçiorum....

[b] bi tane sussana[/b]

Sayfa başı

İletiTarih: 06 Mayıs 2008 14:48 
Sex Pistol
 Profile bak

ya başlığa dönelim falan eywalla ama birşey söylemezsem çatlıyacam. şimdi burada türban olayına en sert çıkanlar kemalistler ve leninistler. onlara karşı çıkanlarsa bir iki dini bütün arkadaş ve anarşistler.
1996'da SİP beyoğlu binasında hararetli bir tartışma vardı, devrimden sonra camileri yıksak mı? müze mi yapsak? diye. :D
bolşeviklerde bu ske ske ateizm formulünü uygulamışlardı, 70 sene sonra yıkılan kendi heykelleri oldu. örneği bolşeviklerden veriyorum, ne olur ne olmaz :wink: jakoben oligarşinin ske ske laiklik, ske ske fötr şapka olayına girersem sultanımız 5. murat hazretlerinin tepesi atabilir. :P

Sayfa başı

İletiTarih: 06 Mayıs 2008 15:04 
Tough-Guy
 Profile bak

1 Mayıs 'da yapılanları yorumlamak aslında kurumların bu günü kendileri için pragmastist bir tavır içinde ele almasıdır!
Bunun en açık örneği 1 Mayıs İşçi Bayramını , İşçi Bayramı gibi değil de AKP Karşıtı Bayram gibi yapan ''bence''elinde olsa milletvekillerini bayrak ile yollayacak CHP idir!

1 Mayıs'ı kullanarak İşçilerden oy beklentisidir!
Şu da ayrı bir merak konusudur !!AKP 'den daha fazla otoriter ve totaliter bir anlayışa sahip CHP nin hükümette olması durumunda olacaklar nedir??Bence bir de sorulması gereken soru da budur herhalde!

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mayıs 2008 15:52 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

http://istanbul.indymedia.org/

sitede bi video var 1 mayıs ile alakalı...

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mayıs 2008 16:13 
HC-Shouter
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

video çok başarılı

That system is you, is there any hope out there!?!?

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mayıs 2008 16:55 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

video güzel. keşke marşında kızıl ordu versiyonunu kullansalarmış. dinleyen adamın götünü attırır şerefsizim.

http://www.movimentgraffitti.org/

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 122 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: