boktan_nick yazdı:
ordunun yaptığı katliamlar ile pkknın yaptıkları arasında hiç bi fark yok. ben tsknın bu halkı koruduğuna inanmıyorum. onlar türk aristokrasisini koruyo. siyasi kulvarda istedikleri olmayınca ne yaptıklarını gördük. darbeleri ne çabuk unuttunuz?
Katılıyorum.
Birisi söz konusu toplantıya katılanları ve benzeri tüm toplantılara katılanları "potansiyel terörist" ilan etmiş. Bilmesini isterim ki toplantılara gitsin gitmesin, bu ülkede toplantılarına propogandalarına katılsın katılmasın maddi destek versin vermesin DTP'li, PKK sempatizanı birçok insan, aile var. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Bursa'da, Çanakkale'de, Van'da, Diyarbakır'da, Batman'da, Urfa'da, her yerde.
Düşüncelerini gizlemek zor değildir, susarsın, olur biter. Toplumu medyada yansıtılandan ibaret zannetmeyin. Medyada sözü edilmeyen teröristler her yerdedir.
Sempatizan insanları potansiyel terörist ilan edersek söz konusu sayılar oldukça çoğalır.
Bu ülkede herkes milliyetçi, herkes vatansever değil. PKK'yı terörist olarak görmeyen, gerilla olarak gören hatta daha da masumane yaklaşımlara sahip binlerce insan var...
Kısacası "terörist" kavramı ya tartışılır, ya da bu ülkede çok daha fazla terörist olduğu kabul edilir. Gerçeklerin önderliğinde.
(Dipnot: Roj TV'de PKK kamplarına yapılan saldırılarla ilgili haberler yayınlanırken haber videosunda söz konusu bölgelerin "Kürdistan" olarak çok net biçimde ayrılmış bölgenin içinde gösterildiğini de bilmiyor olabilirsiniz mesela...)
PKK da çok can aldı, ordu da.
Faşistlerin her cinayetinde, her katliamında aynı anlamsız savunmayı yapmaktan lütfen vazgeçin:
"PKK'lılar daha geçen hafta bilmem kaç şehit vermemize neden oldu... Onlar öldürürken iyi miydi..." şeklindeki cümlelerin evrilip çevrilmiş milyonlarca farklı hali.
Geçmiş bir PKK saldırısını hatırlatarak acıtasyona girişmeyin.
Ordu da PKK'nın kıçından
fitil fitil kan getirmiÅŸtir her daim.
Kimse masum deÄŸil!
Çıkar ve güç ilişkileri öyle birbirine girmiş ki yok edilebileceği halde ne PKK yok edilebiliyor,
ne ordudaki faşistler, derin devletin kolları temizlenebiliyor, ne derin devlet tam istikrar sağlıyor, ne PKK.
Zaman akıp giderken ne Kürdistan kurulabiliyor ne de PKK yok ediliyor.
Bu adamlar birkaç piyondan ibaret ve yaptıkları bi boka yaramıyo,
kürtlerin çoğunluğunu öfkelendirmekten başka.