Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 14:11

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: sakarya'da faili malum cinayet
İletiTarih: 04 Mayıs 2008 22:32 
Punkrocker²
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bir de engellemeler ve dışlamalar isimlere mi, yoksa düşüncelere midir?

Sayfa başı

İletiTarih: 04 Mayıs 2008 22:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

XmuratX yazdı:
hoppidi adli kullaniciyi forumdan banlamak zorunda. her cümlesinde orospu cocugu yada amina koyim yazan bir cocuk bizle normal bir konusma yapamiyor. bu baslik da gördügümüz gibi baska kullanicilari dövüse cagriyor (istanbulda bekliyormus). terörist örgütleri savunmak, türkiye cumhuriyete küfretmek ve türk oldugundan gurur duyanlara da küfretmek icin pkk-forum.com a git lütfen, ama burda yanlissin.
zaten yazdiklari yasa disi oldugunu kendiside biliyor. onun icin her yazdigi mesajlari yabanci bir proxy-server üzerine yaziyor, adminler türk IP-adresini görmemesi icin.

diger kullanicilarda rahatsiz olup bana mesaj yazdiktan sonra, tek yol hoppidiyi siteden silmek.

hoppidiyi silmek isteyen insanlardan çok daha fazlası senden rahatsız oluyor. ne yapıcaz?
faşo maço militarist düşüncelerinle, farklı düşünüyo diye bi insana "pkklı" etiketi yapıştırmak kolay oluyor olsa gerek.
türk olduğundan gurur duymak ne demek ya?
şansa bala, seçim yapamadan türkiye toprağı içinde doğup gurur duyabilcek zavallılara yazık.
bu forumda hiç kimse terör örgütlerini savunmadı.
terör örgütünü savunuyo diyen senin düşüncen şudur ki, TSK'yı savunmayan, öldürme makinası üzerindeki türk bayrağından rahatsız olan veya milliyetçi olmayan herkes teröristlere sempati duyuyordur sanıyosun.
kibar olabilirsin, iyi kalpli bir insan olabilirsin. ama bu düşüncelerinle senin FAŞİST olduğunu düşünüyorum, açık ve net.
faşistlik sana göre küfür olmamalı, küfürsede, forum admin'ine küfürden atabilirsin beni.
senin gibi düşünen insanlarla, ülkü ocağı muabbeti edersiniz artık.
NOT: böyle işin amına koyim ( küfür )

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 16:34 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

XmuratX yazdı:
hoppidi adli kullaniciyi forumdan banlamak zorunda. her cümlesinde orospu cocugu yada amina koyim yazan bir cocuk bizle normal bir konusma yapamiyor. bu baslik da gördügümüz gibi baska kullanicilari dövüse cagriyor (istanbulda bekliyormus). terörist örgütleri savunmak, türkiye cumhuriyete küfretmek ve türk oldugundan gurur duyanlara da küfretmek icin pkk-forum.com a git lütfen, ama burda yanlissin.
zaten yazdiklari yasa disi oldugunu kendiside biliyor. onun icin her yazdigi mesajlari yabanci bir proxy-server üzerine yaziyor, adminler türk IP-adresini görmemesi icin.

diger kullanicilarda rahatsiz olup bana mesaj yazdiktan sonra, tek yol hoppidiyi siteden silmek.

hoppidi adlı kullanıcı palavralar için güzel başlangıç tebrik ederim...

zırvalamadan öte bir şey değil bu murat.

forumda küfür edenleri ben banlamaya başlıyım mı o zaman ne dersin o zaman buna ... foruma küfür edenleri buradaki bazı kişiler rapor etmedikleri için yada bazılarına mesaj atmadıkları yüzünden atılmadığını sanıyosun sen ... o zaman ben söyleyeyim bir kaç kişiye forumda küfür edenleri gösteriyorum ben sana mesajlar atıcaz mesaj yağmuruna tutucaz onu da atacaksın bu kadar basit.

türk olmaktan övünmeyi eleştirir her şeyi de söylerim. türkiye cumhuriyetine de istediğimi söylerim....
punk forumu ulan burası anarşi vs vs. alternarif fikirler vatanım toprağım bayrağım demiyecek herhalde adamlar ne bekliyorsun sen.bunu yapmaya çalışıyorsan da sonuna kadar da varım buradayım ben.

ulan ben tanıyorum adamı hangi terör örgütünü savunmuş göstersene bir tane mesaj 1 mayıs başlığından alıntı yaptırma bana bir zahmet sen bak. adamla konuşurken bile 1 mayısta benim anlattığım durumdan sinir olmasından bahsediyordu. sen hala gevele de gevele terör örgütünü savunmuş. palavraaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 17:39 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

murat en sonunda turkpunk ı kapatcak bi kaç aya kalmaz...

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 19:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

yahu atılan bir daha gelemiyor sanki.sembolik bir ceza vermiş adam sitenin kurucularından. o kadar yetkisi olsun yani. hoppidi de bir daha üyelik alımı açılınca ya da davetyie sistemi gelince gelir sumru kaç kere gelmiş işte.

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 20:29 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hoppidi ne ara silindi?

Sayfa başı

İletiTarih: 05 Mayıs 2008 22:27 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iPunk yazdı:
yahu atılan bir daha gelemiyor sanki.sembolik bir ceza vermiş adam sitenin kurucularından. o kadar yetkisi olsun yani. hoppidi de bir daha üyelik alımı açılınca ya da davetyie sistemi gelince gelir sumru kaç kere gelmiş işte.

herhaldeki gelir gelecekte... olay o değil hala bunu anlayamadın mı...

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 06 Mayıs 2008 08:35 
Sex Pistol
 Profile bak

şimdi muratın ibretlik mesajını bölüm bölüm tahlil edelim,
1- diyor ki, her cümlesinde küfür ediyor, doğru düzgün tartışamıyor. muratçığım aynı anda 3-4 adama laf yetiştirdiğini düşün, bu adamların ısrarla sana aynı cevapları verdiğini, daha da ileri gidip özel yaşantını aileni işin içine karıştırdıklarını düşün, bence seninde ağzın bozulabilirdi. ayrıca almanyada hangi manastırda yetiştin bilmiyorum ama bizler özel yaşantısında da ağzı bozuk insanlarız. hoştur? değildir? buna sen karar veremezsin. zaten sadece küfür eden hoppidi değildi...
2- 5.murat hazretleri buyuruyor ki başka kullanıcıları dövüşe çağırıyor. hoppidi maltada yaşıyan evli barklı bir adamdır, istanbula 1-2 bebeyi dövmeye gelecek hali yok. olayın aslı şudur ki, hoppidiye defalarca maltada yaşadığı için siyasi görüşlerini özgürce yazabildiği söylenmiş, değişik ülkücü jargonlarıyla (bu jargonu hoppidi iyi bilir. maltada doğmuş biri değildir. kafatasçı rezillerle gençliğinde çok uğraşmıştır) 'sıkıysa türkiyeye gel, burda söyle de görelim' gibisinden mesajlar yazılmıştır. hoppidinin tek yaptığı, nazım hikmetin yazdığı gibi 'burjuvazi kavgaya davet etti bizi, davetleri kabulümüzdür' demektir.
3- terörist örgütleri savunmak??? şimdi 'terörist örgüt' çok göreceli bir kavram. istersen 'ABD terörist midir?' diye bir anket başlık açalım?
4- PKK dalgasına gelince, hoppidinin milliyetçilik karşısında tavrı net olmasına rağmen, murat adres olarak hoppidiye PKK forumunu gösteriyor. bunu tahlile bile gerek yok, artık padişahımız delirmiş :D
sözlerimi ufuk uras'ın geçenlerde söylediği hoş bir sözle bitireyim; 'acaba milliyetçilik mi insanları aptallaştırıyor, yoksa milliyetçiler mi aptal oluyor???'
buda işte yumurta mı tavuktan çıkar, tavuk mu yumurtadan? gibi birşey.

bide şöyle bişey vardı, "vatanseverlik kötülerin erdemidir" oscar wilde.

Sayfa başı

İletiTarih: 06 Mayıs 2008 12:01 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

boktan_nick yazdı:
ordunun yaptığı katliamlar ile pkknın yaptıkları arasında hiç bi fark yok. ben tsknın bu halkı koruduğuna inanmıyorum. onlar türk aristokrasisini koruyo. siyasi kulvarda istedikleri olmayınca ne yaptıklarını gördük. darbeleri ne çabuk unuttunuz?

Katılıyorum.
Birisi söz konusu toplantıya katılanları ve benzeri tüm toplantılara katılanları "potansiyel terörist" ilan etmiş. Bilmesini isterim ki toplantılara gitsin gitmesin, bu ülkede toplantılarına propogandalarına katılsın katılmasın maddi destek versin vermesin DTP'li, PKK sempatizanı birçok insan, aile var. İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Bursa'da, Çanakkale'de, Van'da, Diyarbakır'da, Batman'da, Urfa'da, her yerde.

Düşüncelerini gizlemek zor değildir, susarsın, olur biter. Toplumu medyada yansıtılandan ibaret zannetmeyin. Medyada sözü edilmeyen teröristler her yerdedir.
Sempatizan insanları potansiyel terörist ilan edersek söz konusu sayılar oldukça çoğalır.
Bu ülkede herkes milliyetçi, herkes vatansever değil. PKK'yı terörist olarak görmeyen, gerilla olarak gören hatta daha da masumane yaklaşımlara sahip binlerce insan var...
Kısacası "terörist" kavramı ya tartışılır, ya da bu ülkede çok daha fazla terörist olduğu kabul edilir. Gerçeklerin önderliğinde.

(Dipnot: Roj TV'de PKK kamplarına yapılan saldırılarla ilgili haberler yayınlanırken haber videosunda söz konusu bölgelerin "Kürdistan" olarak çok net biçimde ayrılmış bölgenin içinde gösterildiğini de bilmiyor olabilirsiniz mesela...)

PKK da çok can aldı, ordu da.
Faşistlerin her cinayetinde, her katliamında aynı anlamsız savunmayı yapmaktan lütfen vazgeçin:
"PKK'lılar daha geçen hafta bilmem kaç şehit vermemize neden oldu... Onlar öldürürken iyi miydi..." şeklindeki cümlelerin evrilip çevrilmiş milyonlarca farklı hali.
Geçmiş bir PKK saldırısını hatırlatarak acıtasyona girişmeyin.
Ordu da PKK'nın kıçından fitil fitil kan getirmiştir her daim.
Kimse masum deÄŸil!

Çıkar ve güç ilişkileri öyle birbirine girmiş ki yok edilebileceği halde ne PKK yok edilebiliyor,
ne ordudaki faşistler, derin devletin kolları temizlenebiliyor, ne derin devlet tam istikrar sağlıyor, ne PKK.
Zaman akıp giderken ne Kürdistan kurulabiliyor ne de PKK yok ediliyor.

Bu adamlar birkaç piyondan ibaret ve yaptıkları bi boka yaramıyo, kürtlerin çoğunluğunu öfkelendirmekten başka.

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 02:24 
Sex Pistol
 Profile bak

ordunun yaptığı katliamlardan daha kötü olanı 80'lerde ve 90'larda onursuz bir savaş vermesi. inkar, asimilasyon, köy yakma, işkence vs. vs... çok kinlendirdiler o halkı, yoksa dağlarda yaşamak, hayatını vermek, kolay alınacak kararlar değil. gözümün önünde babama bok yedirseler, anneme tecavüz etseler, bende çıkardım dağlara. o dönemin paşaları şimdi "yanlış yaptık" diyorlar ama çok geç artık...

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 22:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

murattan hala cevap bekliyoruz. faÅŸist olan.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 61 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: wn ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama: