zia-records yazdı:
olusortac yazdı:
tribün edmek kavga dövüştür demedim ben. yıllardır gelecez çukura zart zurt diyonuz senelerdir tık yok. az sözünüzün eri olun. ha bşi yapmayacaksanız yapacaz demeyin de heveslenmeyelim. ayruıca o fotonun a.gücü adı altında kaçıncı konuluşu bu bilemicem, 5 10 kişinin hareketini bütün tribüne mal etmeyin. ha gerçekten 5 10 kişi olmayabilirler ama bu genel olarak siyasi görüşün sağ olduğunu belirtmez
yıllardır gelecez diyormuş mış miş. nereden alıyorsun bu istihbaratları, youtube commentlerinden mi? bi önceki mesajda tıktıktık a.gücünü siklenmediğini ima ettim ama alınmamış mesaj galiba. (piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.) çarşının kimseye birşey ispatlama derdi yoktur heralde. neyin ne olduğu ortada. gelecektiniz gelmediniz ühühü'yü geç. bi de çok heveslenmişsin galiba. istersen sen gel buraya. hevesini kursağında bırakmazlar sanırım

yutup yorumlarından olayları takip ettiğin belli.
birincisi herhangi bir taraftar grubu polisten can güvenliğimizi sağlayın isteğinde bulunmaz, bulunmadı. tamamiyle yönetimin saçmalıklarıdır şu dönemde de beşiktaş yönetimini savunan kendileri dışında insan zor bulursun tribünde.
ikincisi hiçbir zaman beşiktaş tarafında gelicez asıcaz kesicez olayları yapılmadı. yapılmaz. en son istanbulda çıkan olaylardan sonra saldırıcaz bittiniz siz diyen tarafta sizdiniz geçen size. biz yine geldik ve ordaydık. alınan göz altıları, polisten yenilen dayaklardan haberin yok herhalde. bu sene kimsenin mevzu yapmaya niyeti yoktu. bir kaç münferit otobüs taşlama olayı olmuş bu yılda. onlarda taşlayıp otobüstekiler inince kaçmış.. halbuki maç sonunda dışarıda kaçanın anasını sikeyim diye bağırılıyordu biz çıkarken
gelicez diyipte kimlerin gelemediğini herkes biliyor, bu sezon nedense ankaragücü maçında eski açıkta rakip kale arkasında kimse yoktu. (yönetiminiz vs. ıvır zıvır muhabbetlerine hiç girme, kendi laflarını okuman yeterli.)