Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 12 Mayıs 2008 08:16

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 185 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: bu alemde çarşı.....
İletiTarih: 07 Mayıs 2008 00:38 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bu salak suluk muhabbetleri geçersek çarşı inönüdeki son maç öncesi 1903 ünite kan bağışlamayı hedefliyor. ahanda ;

Resim
Resim

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 17:52 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

olusortac yazdı:
ee nolmuş haftasonu? gelip tribün basabildiniz mi? dışarda bi sik yapabildiniz mi? çarşı neymiş bu haftasonu merak ettim şimdi

haftasonu tribündeysen eğer yazık sana, kafan falan güzeldi herhalde.
ankarada emniyetin aldığı tedbirlerin ötesinde mevzu yaratmak istersen nelerle karşılaşacağını geçen sene gördü herkes.

ve insanların oraya geliş amacı sizin tribünü basmak, dışarıda bi sik yapmak değildi.. sıradan bir lig maçımızda rahat bir galibiyet alıp uefa'ya katılma şansını son haftaya bıraktık. yeterince de eğlendik.

bursa gelsin sizi kurtarsın!
ama ankara bursanın .mına koyar!

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 22:15 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

FlaGG yazdı:
olusortac yazdı:
ee nolmuş haftasonu? gelip tribün basabildiniz mi? dışarda bi sik yapabildiniz mi? çarşı neymiş bu haftasonu merak ettim şimdi

haftasonu tribündeysen eğer yazık sana, kafan falan güzeldi herhalde.
ankarada emniyetin aldığı tedbirlerin ötesinde mevzu yaratmak istersen nelerle karşılaşacağını geçen sene gördü herkes.

ve insanların oraya geliş amacı sizin tribünü basmak, dışarıda bi sik yapmak değildi.. sıradan bir lig maçımızda rahat bir galibiyet alıp uefa'ya katılma şansını son haftaya bıraktık. yeterince de eğlendik.

bursa gelsin sizi kurtarsın!
ama ankara bursanın .mına koyar!

evet maçtaydım. tribün nasıl olur gösterecektik de dua edin emniyetle anlaşmazlık oldu. ayrıca maçtan 1 hafta önce can güvenliğimiz vs. yok diyip ekstra koruma istemek ne olduğunuzu yeterince açıklıyor sanırım. hiçbir takım sizin kadar korunmuyor, hatta gelen konuklar (devlet başkanı vs) anca sizin kadar korunuyor desem yanlış söylememiş olurum. emniyet fazlasıyla koruyor sizi. yatın kalkın emniyete dua edin. emniyet ne kadar orantılı kuvvet uyguluyor 1 hafta öncesinde gördük tartışmanın bile alemi yok

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 23:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

biz tıktıktık ankaragücünün tribünleri nasıl bilmiyoruz sadece bjk maçlarında gündeme geliyorsunuz travesti kardeşinizle. amacınız da bu sanırım yoksa hiç duyulmayacaksınız.. fakat çarşıyı dünya biliyor neden acaba? a.gücü veya bursa yüzünden mi? yoksa gerçekten en iyisi biz olduğumuz için mi?(ha kaldı ki tribünün nasıl oldugunu göstermek kavga çıkarmak serserilikse zaten sen taraftarlıgın ne demek oldugunu bilmiyosun demektir. bir kaç kitap tavsiye edeyim oku. bu iş kavgaya kalsa hacıhüsrevspor dünya şampiyonu olur taraftarlıkta?)korumayı da beşiktaş futbol takımı mı istiyor yoksa taraftar mı? cevabı biliyorsun bence o yüzden bebelik yapma, saçmalama. kaldı ki sen veya senin türevindeki insanların bir yerlere saldıran kafa göz kıran insanlar olduğunuzu da sanmıyorum. şu aşşağıdaki abilerine özenme. taraftarlık dediğin "o" değil çünkü.

Resim
Resim

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Mayıs 2008 08:59 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

tribün edmek kavga dövüştür demedim ben. yıllardır gelecez çukura zart zurt diyonuz senelerdir tık yok. az sözünüzün eri olun. ha bşi yapmayacaksanız yapacaz demeyin de heveslenmeyelim. ayruıca o fotonun a.gücü adı altında kaçıncı konuluşu bu bilemicem, 5 10 kişinin hareketini bütün tribüne mal etmeyin. ha gerçekten 5 10 kişi olmayabilirler ama bu genel olarak siyasi görüşün sağ olduğunu belirtmez

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Mayıs 2008 10:35 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

siyasi fikri her boka karıştırıyolar çok sinir oluyorum haa nese kale arkası burası ben çok durmim :wink:

Sayfa başı

İletiTarih: 08 Mayıs 2008 14:18 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

çarşı da şehitler ölmez vatan bölünmez diye açmamış mıydı?

saçma sapan işler yapacağınıza ne güzel kan veriliyormuş işte bunlarla uğraşılsın

Oy vermek sistem değiştirseydi, yasa dışı ilan edilirdi.

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 06:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

olusortac yazdı:
tribün edmek kavga dövüştür demedim ben. yıllardır gelecez çukura zart zurt diyonuz senelerdir tık yok. az sözünüzün eri olun. ha bşi yapmayacaksanız yapacaz demeyin de heveslenmeyelim. ayruıca o fotonun a.gücü adı altında kaçıncı konuluşu bu bilemicem, 5 10 kişinin hareketini bütün tribüne mal etmeyin. ha gerçekten 5 10 kişi olmayabilirler ama bu genel olarak siyasi görüşün sağ olduğunu belirtmez

yıllardır gelecez diyormuş mış miş. nereden alıyorsun bu istihbaratları, youtube commentlerinden mi? bi önceki mesajda tıktıktık a.gücünü siklenmediğini ima ettim ama alınmamış mesaj galiba. (piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.) çarşının kimseye birşey ispatlama derdi yoktur heralde. neyin ne olduğu ortada. gelecektiniz gelmediniz ühühü'yü geç. bi de çok heveslenmişsin galiba. istersen sen gel buraya. hevesini kursağında bırakmazlar sanırım

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 08:42 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

zia-records yazdı:
olusortac yazdı:

yıllardır gelecez diyormuş mış miş. nereden alıyorsun bu istihbaratları, youtube commentlerinden mi? bi önceki mesajda tıktıktık a.gücünü siklenmediğini ima ettim ama alınmamış mesaj galiba. (piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.) çarşının kimseye birşey ispatlama derdi yoktur heralde. neyin ne olduğu ortada. gelecektiniz gelmediniz ühühü'yü geç. bi de çok heveslenmişsin galiba. istersen sen gel buraya. hevesini kursağında bırakmazlar sanırım

:)
yutup yorumlarından olayları takip ettiğin belli.

birincisi herhangi bir taraftar grubu polisten can güvenliğimizi sağlayın isteğinde bulunmaz, bulunmadı. tamamiyle yönetimin saçmalıklarıdır şu dönemde de beşiktaş yönetimini savunan kendileri dışında insan zor bulursun tribünde.

ikincisi hiçbir zaman beşiktaş tarafında gelicez asıcaz kesicez olayları yapılmadı. yapılmaz. en son istanbulda çıkan olaylardan sonra saldırıcaz bittiniz siz diyen tarafta sizdiniz geçen size. biz yine geldik ve ordaydık. alınan göz altıları, polisten yenilen dayaklardan haberin yok herhalde. bu sene kimsenin mevzu yapmaya niyeti yoktu. bir kaç münferit otobüs taşlama olayı olmuş bu yılda. onlarda taşlayıp otobüstekiler inince kaçmış.. halbuki maç sonunda dışarıda kaçanın anasını sikeyim diye bağırılıyordu biz çıkarken :)
gelicez diyipte kimlerin gelemediğini herkes biliyor, bu sezon nedense ankaragücü maçında eski açıkta rakip kale arkasında kimse yoktu. (yönetiminiz vs. ıvır zıvır muhabbetlerine hiç girme, kendi laflarını okuman yeterli.)

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 09:09 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

zia-records yazdı:
(piyasaya yeni düşen orospu şarkıcılar olur ya hülya avşar bitti ben daha güzelim, sesim daha iyi şeklinde gündem yaratır o olaydan pek farkı yok bu anadolu klüplerinin gündeme gelme çabaları.)

zuhzuhzhuhzhuzhhahaha

http://www.myspace.com/ofisboyz
http://ofisboyz.t35.com

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 185 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: