XmuratX yazdı:
Komünist yazdı:
XmuratX yazdı:
Ermeni kesinlikle, ve kesinlikle Soykirim yasamamistir, bunu kendilere ilan etmelere ragmen, ve kendilerini kurban göstermesine ragmen.
Öncelikle hukuk olarak bakalim. Soykirim, yani "Genocide" kelimesi 1943 senesinde yapilmistir, BM-Soykirim maddeside o senelerde ilan edilmistir. Simdi ozamanlar olmayan kanuna göre, 30 sene sonra cikacak bir kanune göre osmanlilari nasil suclu bulabiliriz?
ermeni soykırımını kabul etmemeyi, kelimenin sonradan yapılmasına bağlayan bu üstün zeka arkadaşı kutluyorum!"ermeni soykırımı yoktur, çünkü 1915 yılında soykırım kelimesi yoktu" süper bi neden cidden, kutluyorum. orda burda milliyetçilikle beyni yıkanmış salaklardan bile duymadım bunu. neyse, çetecilerin ermeni olması sebebiyle, ermeni ırkına mensup o bölgedeki tüm insanların zorunlu göç uygulanmasını savun bakalım, nasıl savuncaksın faşist modumuz. yaz yaz.
Yine Doktor Profesor Komunist cosuyor. Senin hayali dünyana girmek icin hangi uyusturucu aliyorsun? Lütfen söylede bende aliyim, bende aptal gibi 150 senelik bir isi olmayan alman felsefecinin düsüncelerine tapip, komünizmi savunurum
Oldu beni aptal ve fasist yaptin, ama simdi ben sana ingiliz basbakan (bir solcu olarak) aynisi dedigini desem, ne dersin? Onada, bana her gün dedigin gibi, fasist mi dersin? Zaten seninle ayni fikir olmayan herkes fasist oluyor. Ama fark etmez, ingiliz Prime-Minister Gordon Brown ("Labour Party", Emek Partisi), 7 aralik 2007de internetsitesine, seninkilerden bir soykirim kabul etme istegine ne cevaplamis:
http://www.pm.gov.uk/output/Page13999.aspAlıntı:
1948 UN Convention on Genocide, a convention which is, in any event, not retrospective in application.
Komunist olarak egitim durumun cok düsük olma ihtimali cok yüksek diye (istatistikler bunu diyor), senin ingilizce bilme ihtimalide cok yüksek degil, herneyse bilsende, benim kadar bilemezsin diye, son parcayi tercüme ediyorum sana:
1948 BM Soykirim madde, hic bir davada gecmise yönelik
uygulanamaz.
Onun icin ingiliz hükümeti, olaylari soykirim diye kabul
etmiyor. Ve bu arada iktidardaki Labour Party, sende insallah bildigin gibi, bir solcu partidir. Haydi git onlarida fasist yap. Belki bana dedigin gibi, türk milliyetciler Gordon Brown, Tony Blair, Margaret Thatcherin de beyinlerini yikadi. Masallah! Türk milliyetciler Britanya basbakani bile olabiliyormus.
Ben burda tartisma baslatiyorum, adama hemen her ayni düsüncesi olmayana "beynin yikandi" diyor. Ben simdiye kadar kac kisiye "ermeniler beyninizi yikadi" yazdim? Yansiz tartismak cok mu zor geliyor sana?
ilk olarak, burda kişisel saldırılar yapmıyoruz. komünizme karşıysan farklı başlığa gitmelisin. ayrıca nick'imi ben değil countumu alan arkadaşım koymuştu, bende nicki pek umursamadığımdan devam etmiştim bu üyelikle. kendine yedirememe gibi durumların varsada özel mesajdan bişeyler yaz.
ayrıca Karl Marx'a aptal diyen bu kendini bilmez forumun dinci kapitalist gerici "ak partici" mod'unuda tebrik ediyorum. kendisini eleştirdiğimiz başlıkları yine kendi faşistliğine yaraşır biçimde sildiği için, pank forumunda normal olan fikirlere dar bi bakış açısıyla saldırılar yaptığı ve forumdan attığı için.
öldürme makinesinin üzerindeki türk bayrağıyla gurur duyabilcek küçük bir dünyam yok faşist mod, kusura bakma. kendisini sol görüşlü olarak kabul eden herşeyi kabul etcek gibi bi niyetim yok zira ipunk gibi bazı kullanıcılar da kendisini solcu diye tanımlamış, onla uzun zamandan beri nerdeyse tüm başlıklarda tartışmıştım. senin dar beyninin algılamayacğı şeyleri zaten savunamazsın ki, senden bişey bekleyen yok. forumdaki çoğu insanda ne olduğunu zaten biliyor senin. ama şunu söyliyim gülünç durumdasın.
hangi dil biliyorum diye sormuşsun. hakkımda en ufak bilgiye sahip olmadan, ingilizcemin olmadığını söylüyosun, fransızca ve ingilizce biliyorum.
ingiltere'deki emek partisinden banane be arkadaş! ben burda düşündüklerimi söylüyorum, senin gibi geriyle tartışmaya çalışıyorum. ingiltere'de yada amerika'da yazılan çizilenleri doğru olarak kabul edicek gibi salak deilim. ayrıca daha önce senin fetullahçı yanınıda görmüştük, kaynak olarakta ekonomisti vermiştin.
neyse yalla, düşüncene uymayan insanları forumdan at.
ha bu arada
evet aptal ve faşist yaptım, niye atmıyosunki beni forumdan merak ediyorum. hatta benle beraber 4-5 kişiyede atman gerekirdi şaştım kaldım doğrusu.