Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 24 Temmuz 2008 22:34

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 10 ileti ] 
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: [TIKLAMA AKLIMA GELDİ] Köpek olmak utanılacak birÅŸey deÄŸil
İletiTarih: 07 Mayıs 2008 10:53 
kolpacino
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

2 tane köpek

Gece yarısıydı sert bir düşüşten sonra yapılabilecek sayılı alternatifim olurdu. Bende yine dilenerek insanlardan 'efes pilsene yatırım yapmak ister misiniz? gibisinden' para isteyip, bir park köşesinin ortasında iki tane bira aldım. Orada herkeze havlayan iki tane sokak köpeği vardı. Telefonumun sarjı bitmeden önce resimlerini çekmeliydim bu itlerin. Çektim. Saatin kaç olduğunu bilmiyordum ancak son baktığımda gece yarısı 3 e geliyordu. Köpekleri yanıma çağırdım. Sadece birtanesi geldi hava karanlik olmasina karşın köpeğin tek gözünün olmadığını görebiliyordum. Onu severek lanet olası sert düşüşlerimi biraz olsun hafifletebilir, insanlara gülümseyerek 32 dişimi gösterebilirdim. Artık rahat ve mutluydum. Yanıma geldi. Koklamaya başladı. Tırsıyordu it! çünkü tek gözü yoktu. Racon orada ondan soruluyordu anlaşılan. Ya diğeri ? Merak ettim yanımda o varken çağırdım. O sadece saf saf baktı. Ve ben ; hayatim olucak bu tabiri caiz olsada olmasada siktiğimin atmosferi beni isim takmaya teşvik etti. Tek gözü olan bu it'in bir de keneleri ve pireleri vardı. Hemde tek çalışan gözünün etrafında birden fazla!! Ya diğeri? Yanıma gelmek istememişti. Belkide tek gözlü itin kıskanıp ona hav hav demesinden korkuyordu! Tek gözlü it önümde ilk oturmaya sonrada yatmaya karar verdi. O yatınca ben havaya kalktım. (Tıpkı deve/cüce) oyununda ki gibi! Bu sefer saf ve karabaş olan diğer ite döndüm! Onu severken ürktüm! Oda hissetti! Şimdi isim koyma hevesim tekrar hayata gelmiş yeniden doğmuştu. Tek gözü olan pire torbasına ; 'Şeytan!' Beni ürküten ve sevecen tavırlı olan karabaş olan köpeğe de 'Tanrı!' isimlerini bahşetmiştim!

Gece ve sabah - Tanrı ve Şeytan - Gerizekali, İt, Sokak
-Tanrı ya seslenmekten nefret ediyordum, 'gel oğlum', (öpücük sesi ile parmak şıklatma hareketleri bana göre değildi yinede -> onu öyle yanıma çağırıyordum) tanrı, neden hala oradasın? ben sana gel demedim mi?- dedim. Haz almaya başlamıştım tanrıya komut vermekten. Onunda hiçbir çıkar doğrultusunda gelmediği için verdiği saflık beni mutlu etmişti. Peki ya şeytan ?
-Şeytan a seslenmekten bayılıyordum. 'şeytan gel lan buraya it!' (tek gözü olmayan bu it beni dinlemek zorundaydı! dinledi..) şeytan, gel oğlum hadi.. -geliyordu- pek fazla öpücük sesi yapmadan parmak şıklatmadan takibe devam ediyordu. Yarım kilometre ye kadar takipten sonra gece iyice azmış olarak güne vermeye başlamıştı. Aydınlığa az kala ; bir dönercinin önünde durdum.

Gerizekali ; İyi sabahlar abi kolay gelsin. Ya şu iki itin karnı aç.. onlara geceden kalma birkaç et verebilir misin?
Aşçı ya benzeyen (sıfatı aşağıda ki gibidir)
Hebehübe ; dabi dabi amına goyim adları nedir ?
Gerizekali ; sokak köpeği ve sokak köpeği.
Hebehübe ; hee iyi madem bizde gapatmak üzereydik birader al bu eti hayırını gör..
Gerizekali ; param yoktu yoksa böyle birşey teklif etmezdim. geceler itlerle güzel görüşürüz..

Hebehübe olmasaydı! -ki iyi ki var! tanrı ve şeytan kilometrenin onda beşine kadar sadece öpücük ve parmak şıkırtılarıyla beni takip ederdi. O Hebehübe'nin dükkanı nın önünde kalabilirdi her ikiside?! Beni bırakıp siklerine takmayabilirlerdi. İlk Şeytan geldi yanıma! Yemeğini Hebehübe'nin sardığı gazate kağıdından iyice ayırdım ve Şeytan görmemişler gibi bir tepkiyle yarısını 5 saniye geçti/geçmedi yedi. Kıl olduğum için çiğnemeye başladığı anda aldım gazateyi 2 köşesinden tutup.
Gerizekali ; Vay hayırsız bak hiç tanrıyı düşünüyor mu ? -kızgın bir şekilde söylediğim için Şeytan (tek gözü ile acınma çabaları içinde gitti) sadece baktı ve yanımdan uzaklaştı.
Gerizekali ; Tanrı gel oğlum buraya. -Umursamaz olması beni sinirlenmişti. Ona güzel davranmaya çalışırken hor mu görülüyordum! Bu kompleksimi yenip sadece bir adım attım. Kokuyu burunlarından içeri çektiğinde o 4 patisiyle 16 adım atarak yanıma geldi. Kızgın bir bakışla 'kokuyu alınca geliyorsun dimi lan yavşak' diye hakaret ettim. -Güldüm ve köşede bizi izlerken sigara paketiyle oynayan taksici gülmeye başladı.- Ona dönüp bir tane sigara istemeliydim, burada gösterimi yapıyoruz?!
Gerizekali ; Bunlar peşime takilip eküri olmaya karar verdi abi. Bende söz verdim sözümü tuttum. Ama cebimde beş kuruş param yok bir sigara verebilir misin?
Taksi Abazanı ; Dabi Dabi al biraderim istediğin cigara olsun ayıpsın.. -Gibisinden klişelere devam etti.-
Canım artık gerçekten sıkılmıyordu. Lanet olası tüm günün stresini Tanrı ve Şeytan'a sahipleri gibi davranarak geçirdim. Kime mutluluk vermezdi? (gelinen anlam önemli değil soru önemli!) Artık parmak şıklatıp, öpücük sesi ile 'Ben buradayım' tribi yapmam gerekmiyordu. Sadece isimlerini söyleyip -Islık- çalmak yetiyordu. Karınları doydu. Doydum.

Sivil - Gerizekali - Tanrı/Şeytan - Sarhoş - Çakal - İki Gay/Homo/İbne(tabiri caizdir)

Güneş yavaş yavaş karanlığın üstüne boşalırken, rüzgar güneye estiğinde oluşan meltem anlamsız gelmişti. Cumhuriyet Meydanı na gelmiştik. Ekürilerim ile takılmak çok hoştu. Yoldan geçen figüranlara bakarak ; Tanrı, Şeytan ve İnsan burada. Korkmanıza hiç gerek yok. Isırmıyorlar! İçlerinden birisi sizi bile izlemiyor. -Dalga geçmenin doruklarında olmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı diye düşünüyordum.-
Ters insanlara denk gelme korkusu yoktu. Tanrı ve Şeytan yeterince kötü bakabiliyorlardı figuranlara. Önümden geçen ilk kirli topsakal bırakmaya çalışmış bir Sarhoş idi. İlk tanrıya baktı. Arkasında ki şeytanı göremeden şaşırmış bir vaziyet içinde ismini sordu karabaşın.

Sarhoş ; Hehehe .. İyi geceler, nasılsınız ? İsimi nedir bun... -Tamamlayamadan şeytan da zıpladı önüne sarhoş'un.. Sarhoş gecenin tüm aksiyonunu benim sayemde yaşamışken ona bunu bedavaya yaşattıracak değildim. Ve Şeytan'ı gördükten sonra oturmaya karar verdi hemen yanında olan yuvarlak masalara benzeyen o pis koyu yeşil bantın üstüne ve benide peltek ve nefes alamayan bir astım hastası gibi eliyle göstererek yanına davet etti. Direk davetini kabul ettim. Yapacak daha iyi bir işim yoktu bu gece. Gülümseyerek ;
Gerizekali ; Heh.. Korkmayın ne ısırır ne zarar verirler.. Sadece karınları aç.. Yalan söylemek istemiyorum dönercinin teki sağolsun yardım etti fakat bu uzun zaman önceydi bu köpeklerin karını aç ve ben sizden sadece birkaç lira bira istiyorum. Bende onlar gibiyim. Bir köpekten farklı görünmediğimi biliyorum..
Sarhoş adam daha fazla uzatmak istemedi benim kimliğimi duymayı ve anlamamış bir surat ifadesiyle ; Estafurullah oğlum.. Ne demek ki tabiikide veririm.. Sorun bu olsun bugece başıma gelmeyen kalmadı ve istiyorsan sana bira ısmarlayabilirim.. -Dedi sarhoş ve peltek konuşan bu yaşlı adam. Halsiz bir biçimde benim suratım ona tanıdık ve temiz geldiği için sağ cebinden çıkardığı 5 lira kağıt banknot ile birşey söylecekti, izin vermeden sözünü kestim yaşlı sarhoşun..
(Tamami ile inandırıcı bir biçimde ajitasyon yaparak) Gerizekali ; Benim bir ekmeğim olsa yarıya böler paylaşırım. Azdan az gider Çoktan da çok gider amcacım. İnanın paylaştıkça artar. - devam edecektim ama daha değil.. gidip lanet olası birayı almam lazımdı. Tanrı bana yattığı yerden bakıyordu, Şeyta'nın ise kıçı dönük uyuması bizi dinlemediği anlamına geliyordu. Kalktığım için yaşlı adam tedirgin olmamıştı/olmaması için şunları dizdim arka arkaya ;
Gerizekali ; Size amca demiyorum artık belli istemiyorsun ve bana bunu birkaç kere tanıştığımızın ertesi söyledin yinede, amcacım köpeklerim burada kalsın.. ne kadar kalktığımı görünce kalkacaklar isede.. 2 dakika içinde geliyorum..
Sarhoş ; Yok yok ben seviyorum onları.. Hadi git -diyemeden ben kalkmış yolumdaydım.. Sorun ise Tanrı'nın götümden ayrılmamasıydı.. (...)
Ben biralari aldim/geldim/muhabbet/gırgır/şamata/iş/güc/Tanrı(benim olan)/şeytan/sex/homo/travesti
/insanlar/istekler/duygular/özgürlük/yalan/gerçek/materyalizm/Allah/Şeytan(Benim olan) (...) hakkinda konuştuk Sarhoşla, tamamiyle konu başlıklarını geçirdikten sonra kalkmaya karar veren Sarhoş efendi el sıkışarak gitmeye hazırlanırken her dakika 'Estağfurullah' dediği için tribe girmiştim sadece o kelimesine.. ve birden düşünmeyerek ;
Gerizekali ; Estağfurullah ın anlamı aynen demek abi biliyorsun değil mi? -dedim kızmış ve tapmaktan hoşlanmayan bir havayla. Tamamiyle bütünü red etmiş ve allahsız biri olduğumu daha ne kadar sonra anlayacaktı! Anlasın anlamasın.. Sonra yine aynı lanet kelimeyi söyledi .. Önümüzden bir kürt çakalı geçiyordu (ki hayatımda milliyetçilik yapan insanı barındırmayacak kadar taraflıyımdır) bize bakti.. Sarhoş ta bakışıyla karşılık verdi..
Çakal ; Selamın Aleyküm.. -dedi sinirli bakışları içinde dehşet aramış ve bulamamış bir şaban şekilinde..-
Sarhoş ; Aleyküm Selam, iyi geceler .. -dedi anlam ve mantıktan uzak bir cevap verdiği için kendi kendine şaşırmıştı sarhoş.. - Ben ise daha basit ve rahattım.. Ağızımdan köpekleri seve seve şu kelimeler döküldü..
Gerizekali ; Aleyküm Selam arkadaşım, otur buyur sanırım birine benzettin.. Neyse anlamadım sorun değil a.. -derken hızlı bir şekilde beni kesti pis çakal.. ve devam etti klişeleriyle.. tanımıyordu karşısında ki nin bir gerizekali ve hertürlü argo lugatında gidere nasıl gider yapılacağını..-
Çakal ; Neden?! Bakamazmiyim? -devam etmesine izin vermeden ona nasıl baktığını söyleyerek gururunu sikecektim ve o birşey yapamayacaktı ben satranç oynar gibi düşünmekten zevk alırdım tanıdık suratları görünce..-
Gerizekali ; (Sarhoşa dönerek Çakal'ın lafını bir saniyeliğine kesmiştim) Abicim ben bu arkadaşla iyi anlaşacağım hehe sen merak etme en son benden ayrılıyordun çünkü ve gece geç oldu sokaklarda it çakal var haydi artık evine git sen.. sağol bira için ve bu köpeklerin karınlarını doyuracak para verdiğin için.. -yine karşımda olan sıfata söz hakkı vermeden ; Kardeş işte gördün bizde ne eksik var ne fazla.. varsa karşılaman gereken bir ihtiyacın karşılayım.. Yoksa bana bu kadar sert bakma -hafif gülümseme ile devam etmeye karar verdim- ama istiyorsan seninle marketlere girer yolumuza bakıp para ister extacy takılırız, ne de olsa sağlam bakıyorsun.. Ve sanırım sen şunları kullanıyorsun (...) -Kullanmasa bile o kadar sempatik ve istekle anlatmıştım ki. Canı çekip yanlışlıkla evet bile demiş olabilirdi.- Gayrimeşru gözüküyorsun rahat yaparız.. - dedim, ciddiyet ile tavır alarak-

-Sarhoş hazırlanıyordu, oturduğumuz vakit içerisinde beni yanlış tanımış gözlerle elimi sıkarak kalktı yanımızdan.. Daha demin bu Çakal'ın bana zarar verebileceğini düşünen bu Sarhoş aptal adam gitmişti.. Sıradan olduğu için kalktığında onu kimse görmedi. Tanrı ve Şeytan ise gezmek/tozmak ile meşkuliyetlerini bozmayıp onu görmemezlikten gelmişlerdi.. Tabi bu arada Çakal'da soğumuştu benden.. İstediği şeyi yaptırabilecek potansiyeli olmayan bu raconsal sorunlu tavırları işe yaramamış çakal parçası, karşısında olan Gerizekali'ya sarabilecek düzeyde olup olmadığını anlamaya çalışırken haline üzüldüm ve soru sormaya karar verdim az çekinceli ve düşünerek ;
Gerizekali ; Bu saatte ne işin var burada ? Tabii ilgilendirmez sadece merak.. -Çakal ilk konuşmaya başladığımızda 'gezmeye çıktım ben' -stresli bir halde- demişti, bakalım hatırlayacak durum damıydı kendisini? -Gerizekali, bol bol Zarf atar, İnsanları basit yargılarla yargılardı. Hakimlerden nefret eder, Köle etmekten ve olmaktan hoşlanmazdı! Karşısındaki cevab verene kadar- (Gözleride kendisi gibi yerinde duramıyordu bu zavallı çakal parçasının -sorun değildi- Gerizekali da ayni atmosfer ve süreçlerden geçmişti..) Çakal ; Yiğenim/Kuzenim evden kaçmış.. Onu arıyorum bulmam lazım. Doğu garajinda oturuyorum haberi yeni geldiği için yatağımdan kalkıp buralarda aldım soluğu. İki saate yakındırda aramadığım yer kalmadı en iyisi geri döneyim ben -dedi 100 metre ileride olan giyim firmasını baş parmağı ile gösterirken sinirli ve stres içindeydi çakal- dur şuraya da bakayım.. Bölmeden kafamı salladım ve ; Ben buradayım istersen gelirsin.. -dedim içimden gelmeyen bu istek (hiç yoktan) varmış gibi olmalıydı. Gitti ve ben gerçekten şaşırdım. Parmağıyla gösterdiği yere gitmediği gibi Kapalı Çarşı tarafına gitmeye başladı. Umurumda değil! Sigara lazımdı. Ta ki karı gibi gülmeye çalışan iki tane İbne'nin sesini duyana kadar. Meydan'ın ortasında hiçkimse yokmuş gibi aşağıda ki bantlar a oturmaya giden iki tane İbne'ye seslendim.. Tavırlarımı tamamiyle kimliksiz, tarafsız ve onları anlamaya çalışan ve bunu başaran birine benzetmeye uğraşacaktım. İsteklerim uğraşlarımdan fazla geldi. Bağırdım ;
Gerizekali ; Pardoooon!.. Pardooooon!.. -Biri diğerinden farklı olan bu iki eşcinsel 50 metre sol tarafımda olmalarına ramen aralarında ki boy ve kilo farkı belli oluyordu, bir diğeri bir diğerine hiç benzemiyordu. Birisi şapka takıyordu beyaz/ince/zayıf/uzun/kırılgan ama ağzı bozuk karılardan farkı olmayan o alaturka kişiliklerdendi. Diğeri ise Sarı uzun saçlı ensesinin altına doğru At kuyruğu yapmıştı saçını. Balık etliydi ve Daha fazla Pasif gibi duruyordu. Kararsızdım hangisi ne laf atacağımdan. Ama ikisine birden atmak daha mantıklı geldi. Ahlak polisliği yapıp ta insanları bozacak halde değildim ya ?
Gerizekali ; Geceler iyiydi.. Sabahlar daha güzel olsun.. Bir tane sigaranız var mı abi ? -Dediğim anda işler değişti.. Ve bakışları da kahkahaları kadar küstah ve biçimsiz olmaya başlamıştı.. Oyunu önceden bildiğimden rahattım bu sefer tereddüt etmeden davranacaktım..-
Şapkalı İbne ; Neden ayağına kadar çağırdında sigara istiyorsun? İbnemisin lan sen ? -Gülerek söylüyordu tüm kurduğu cümleleri. Yuvarlaya yuvarlaya konuşması yanında ki azgın ibneden kaynaklandığı belliydi.-
Gerizekali ; Siz neden karı gibi bağırıyorsunuz ki? Meydanın ortasında bunu göstermek gerçekten umurunuzda mı ? Hem Birtane sigara verin hadi ne bekliyorsunuz? -Demesem sigara içmek istemediğimi anlamamış olmalarındandı.. Şaşkınlık ve sinirle karışık bir halde bana geri baktı iki ibne ve kızgınlıkla cevap verdi..-
Sarışın İbne ; Benim sana sigara verirsem karım ne olacak ki? -Sikişme kokuları alıyordum o pis nefes kokusunda ibnenin..- He söyle verecek misin? -tam birşey söylemek için ağızını açmıştı diğeri zıpladı-
Şapkalı İbne ; Yahu ne diyorsun.. Ne vermesi.. Al şu sigaraları.. tamam hadi gidelim ya.. -Dedi diğerine gerizekali yi önemsemiyor muş gibi.. Yolun yarısına gittiklerinde tekrar gülmeye başladılar.. Ben isteğimi alamamıştım. Bu yüzden Koca Meydan'ın içinde Sadece Tanrı/Şeytan/Gerizekali/Sivil/İki İbne kalmıştı..-
Gerizekali ; İnsanlar Homofobik ama ben istediğimi yapabilirim İbne.. Duyuyormusunuz beni sizi sikebilirim.. Eğer hala karşılık bekliyorsanız.. - dediğimde ise geri döndüler İbneler yine gülüyordu ama bu sefer kısık sesle..-
Şapkalı İbne : Bak koçum gerçekten bunu düşünüyorsan yanımda gel! -Dediğinde sarışın olan ibne gerçekten çok sevindi ve bana atıldı tıpkı kara muratın atıl kurt dediğinde düşmana saldırması gibi.. Bu saldırma tamamiyle cinsel açıdan açık olan ağızı ve dilini dudaklarıma doğru getirmesiydi..
Sarışın İbne : Hadi Güzelim, yaklaş bana.. -diye bağırıyordu Cumhuriyet Meydanında ki Atatürk Heykeline inat yapar gibiydi ben ise bozmadım çehremi ve dizimi Sarışın İbne'nin bacak arasına dayayarak biraz okşadım.. Ve Açık olan ağızı Harbiden ve Delice bana yapıştı, karşılık verdim! Ama tereddüt ile.. Yine başarısız olmuştum homoseksuel açıdan lanet olsun! Ama bunu belli etmemeliydim karşımda ki İbnelere.. Onlar kaşar ruhları benim mezar taşı kadar soğuk olan Ruhum la aynı dengede değildi. Kızgın bir tavırla bana bakıp bağırdı;
Sarışın İbne ; Hadi lan oradan sen ne olduğunu bile bilmiyorsun!!! Buna öpüşmekmi diyorsun! -Dudakları büzülmüştü yavşağın ve yanında ki şapkalı ile el ele tutuşup gitmeye karar verdi.. Çamların o arkasında ki bantlara doğru..- İzin verdiğim ağızımdan çıkmamıştı ve muhabbet daha burada bitmemiş devam edecekti hissediyor ve bunu eyleme geçirmek için düşünüyordum! aklıma gelmeyen tek şey doğruları söylemekti ve onuda rahat rahat yaptim. Bağırarak çemkirdim onlara karşı;
Gerizekali ; Hey siz İbne siniz Hemde Bunu sorun edecek kadar!.. Baksanıza gidiyorsunuz beni bırakıp! Sizin bütün lanet komplekslerinizi tek tek ağızına aç ağızını ma ma ma geliyor diye sokmam gerekiyor.. Hakediyorsunuz çünkü kimliğinizden utanıyorsunuz.. İşte bu yüzden güç kullanarak üstümde hakimiyet kuruyorsunuz! Yazık lan size utanmadan gerçekten yetişkin gibi davranamayıp benimle çocuk oluyorsun.. Üstüne üstüne bana kimliğimi bir hiç olarak belirliyorsun! Senin benden farkın nedir ki İbne! -diye çekmirdim ve boğazlarım acıyordu konuşmaktan. İbne'nin bana bir cevap verme şansı sustuğumda eline geçmişti fakat diğeri Şapkalı olan İbne zıpladı ;
Şapkalı İbne ; Ayyyyyyyy! Gel benide öp o zaman! - dedi alaycı tavırına karşı cevabı ezbere okudum, onu kıskandığı için cevabı geç vermek istemiyordum.. vermedim de -
Gerizekali ; Hayır! Seni neden öpeyim ki? Benim sevgilim var! Beni öpen İbne benim İbne sevgilim olabilir ancak ve ancak! Ben sahiplenirim! Başka kimseye çakmam! O yüzden uzak dur benden! -dedim fakat gerçekten bu cevap onun kulağına saçma geldiği kadar, sarışın ibneyi de azdırmıştı tekrar geliyordu üstüme.. Tam yakınlaşmış olduğu alandan kaçmaya başladım zıplayarak ve ciddi bir tavirla;
Gerizekali ; Dur dur! Gelmesene üstüme! Şaka yapmıştım sadece! Hadi kaybolun! -dediğim de kızmışlardı, Şapkalı İbne Diğer İbneye kabul ettirmişti Kayıp olmayı işleri vardi..
Şapkalı İbne : Ay hadi gidelim Şekerim.. -karşısından cevap almak istemeyecek kadar istekli bu sex teklifine hayir diyebilecek bir bünyeye sahip olmayan sarışın ibne'nin cevabı sorusunun sorulmasında yatıyordu. Soru sorulduğunda sadece Dudakları düz bir gibi simetrik olarak gülümsedi. İstemeden Jokere*(Batman Film) benziyordu. Farkında değildi, fark ettirmek istemeyecek kadar uzak durmak ta istiyordum. Rahat rahat sigaramı içmeyi bile unutmuştum.. İstediğim sigara Winston Light çıktı şansıma, annem de içtiği bu boktandı ve hafif/çabuk biterdi.. Şapkalı İbne 2 tane vermişti fakat birini Sarışın İbne bana abazalık yaparken yanlışlıkla kırmıştı ve ben sadece ona gaz verme amaçlı -Sex And Violence, Sex And Violence, Sex And Violence- diye bağırıyor ve gülüyordum Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Heykelinin 150 Metre yanında, saat sabah'ın gece'yi sikmekten vazgeçtiği süreçte eğlence tamamiyle İstekler üzerine kuruluydu ve gittikleri yere doğru gitmeye karar verip Tanrı/Şeytan'ı alıp onları aramaya koyuldum. Bir adam bana bakiyordu ve ne diyeceğini bilemiyormuş gibiydi, düşünmek istemiyordum ama içimden güldüm benim -'Merhaba abi, İbneler'i nasıl tribe soktum ama gördünmü?'- diye sordum o kişiye. Bıyıklı Abi'nin cevabi gecikmeyecek kadar çabuk olmalıydı; Şu tarafa doğru ilerlediler! -dedi baş parmağını omuzlarının üstünden gösterirken! Karizmatik olduğunu düşünüyordu bu sinir bozucu adam.. Karşılık çok gecikmeden vermeye çalıştım ve kızgınlık ve iyi birşey yapmış gibi (yaranmaya çalışan bir homodüşmanlığı sergilememin yeni kurbanım için iyi olacağını düşündüm) düşünmelerim bittikten sonra gözümü Şeytan'ın yanımda olmadığıydı! Tanrı ise hala bana bakıyordu! Adam'a dönüp tekrar'dan kızgınlıkla
Gerizekali ; Evet ya işte o İbneleri tribe soktum! Haha! -dedikten sonra adam neden diye sordu.. cevabı basitti bunu arkalarından konuşmuş olmayacak kadar akıllıydım.. Çünkü Şapkalı İbneye ve Sarışın İbneye 'Seçimlerinden utandıklarını ve Bunun onların tabuları olduğunu ve tek tek götlerine soktuğumu' Homofobi yaparak, takdir bekler gibi söyledim! İş kötüye sarmadan Cumhuriyet Meydanını terk etmeliydim. Şapkalı İbne Dalın,Ot'un arkasından çıktı bant'ın üstünde oturup sevişen bir çifti tekrar rahatsız etmiştim. 2. kere matematikte yine olarak adlandırılırdı bu yaptığım! Şapkalı ibne yanıma kadar gelip, tüm kızgınlığını sadece bir cümlesine döktü ; Sen varya salak şey! Sen ne olduğunu kendin bile bilmiyorsun! -dedi ve rahatlamış gibi hissetti. Ama Sarışın olan rahatlamamış olmalıydı oda o dalların/otların arasından zıplayıp yanımıza gelip-;
Sarışın İbne ; istiyorsan öğrenmende yardımcı olabiliriz sana! - bunu söylerken yanıma pek yaklaşmamış olmasına karşı ben öpmesinden daha fazla isteksiz karşılık verdim. Bağırarak her iki İbne'yede cevap verme gereksinimi bu çare de bulup ;
Sarışın/Şapkalı İbne'ye kızgınlıkla- Gerizekali ; Ben istediğim zaman istediğim kelimeyi. İstediğim zaman istediğim eylemi. İstediğim zaman İstediğim herşeyi yapabilecek bir kişiliksizim. Ama sen benim ne olup olamadığımı bilecek kadar konumlamayı seven bir insansın. İşte bu yüzden Senide , Sarışın İbneyide becermeyeceğim! İsteseydim Sizi becerirdim! Ama istemiyorum ki! Şu anda bir kızıda becermek istemiyorum! İstediğim anda bunu yapabilecek potansiyel benim şu çenemde mevcut. Nasıl ama atatürk yanımda olunca kelimeleri daha düzgün kullanabiliyorum! bilmem anlatabildim mi ? - dediğim de ise Şaşkınlıkla bakan o iki İbne sandığım kadar İbne olamayıp bana ; 'Sen bizi aşarsın güzelim' kurtulmak istermişcesine cevap verdi. Salça olan bendim. İzleyen bir bıyıklı seyirci, birde Tanrı vardı karabaşlı olanından. Ama durmayıp lanet olası Salça olasıca çenemi devam ettirme kararı aldım İbne'lere karşı bir kişisel sorunum yoktu sadece şöyle deseydim ; -'deneysel konuşmalar yapıp tepkilerini merak ediyordum ama bunu onlara söyleyipte birde İbne'likten çıkıp Onları Beyaz kobay Fare konumundasınız'- demek ve getirmek istemezdim. Aslında yakışırdı düşünmeyi bilmeyen bir mahlukat için fakat o Şapkalı İbne'nin yaptığını ona tekrar yapmak kendimi aptal yerine koymaktan farksızdı. Bu yüzden bizi izleyen o mantıklı gözüken ve sessizce dinleyen bu kolpaçino ya şöyle dedim ;
Surat İfademi gerizekali bir hale getirerek ; Bakın mesela abi sizin İbne'ler olduğunuzu öğrendi!, aynı zamanda sizi becermek istemediğimi de! öğrendi fakat.. -derken İbne'nin sarışın Olan sıfatlısı bağırmaya başladı. Ben Cumhuriyet Meydanı'nın magandasıydım artık insanlara bulaşan susturup o sarışın İbne'yi şöyle dedim ;
Gerizekali ; 'benim sözümü sadece bal ile kesin çünkü ben bir ayı'yım baldan hoşlanıyorum!' -kızgın söylemiştim ama şaka yapmaktan hoşlanırdım tıpkı onlar gibi ve sustu Sarışın İbne!- Gerizekali tekrarladi tüm cümlesini
Gerizekali ; İbne'ler olduğunuzu öğrendi burada ki insan! aynı zamanda sizi becermek istemediğimi öğrendi ve şimdi yeni birşey daha öğreniyor! Ben bu bizi dinleyen adamla yatmak istiyorum! Ama pasif olarak değil bütünüyle Aktif olarak tabi orada sessizce beni izleyip size gülen o insan'da kabul ederse! - dediğim anda işler değişti. Bizi Sessiz izleyen insan güldü, İbneler'de erkek olmaya karar vermeselerde hoşlarına gidip beni isteklerimin imkansızlığını düşünmeyecek ve başarabilecek birisi olarak gördü. Çünkü Sığ beyinleri şartlara dayalı yaşıyordu. 'Neden? isteklerimiz yüzünden birer birer kalıba sokulupta Erkek olan vücudumuzu red edelim?' düşümeyemecek kadar aptallardı. Kabul edemezlerdi. Olması gereken karı gibi seviştikleri için karılara benzemeleri mi?. İbne'ler sokağın sonuna kadar bağırıp götlerini yırttılar 'hadi geeeel! seni istiyoruz' diye. Gitmeyip Aktif olmak istediğim adam'ın yanında duracaktım yanımda Karabaşlı olan Tanrı ile. Şeytan'ıda bulmam lazımdı.

/Ördek/Sivil/Gerizekali/Tanri?Şeytan
(Hiç merak etmedin mi hangi köpeğin dişi hangisi erkek diye ?) sorun değil.
Evet Sabah olmuştu. Ve sikmek istediğim adam üstünde hakimiyetimi yine konuşarak yavaş yavaş temellerimi ata ata zevk ve haz alarak başaracaktım. Ben bir boka yaramazdım başka türlü. Konuşmaya başladık yaklaşık her konu üzerinde bilgisi vardı bu bıyıklı adamın. Bir ara siyasete girdik. Tabi gündem'e ve tabii yaşanılan ikilem ve taraf tutmanın zararlarından. Kapitalizm i savunuyordu. 1 mayıs'tan bahis ettim kapitalist bıyıklı abi ye. Milletin asilleri toprağında olan vekilleri seçer ve bakan olurlar. Hepsi dahil belediye başkanı vb başkanlar diye soru soruyordum tam.. yarıda kaldı açık unutulmuş bir ses yüzünden.

'73 81 Elmalı mahallesinde şurada şurada burada şöyle böyle cart curt'
Gerizekali ; Afedersiniz ya ben polis olduÄŸunuzu bilmiyordum.
Sivil ; Sorun değil. Sen iyi birisin. Sadece boluktasın.
Gerizekali ; İstediğim kadar da olacağım.
Sivil ; Yaklaşık 3 saattir aralıksız konuşuyorsun.
Gerizekali ; Ailem de farklı yerlerde ki insanlar farklı lakaplar takarlar bana.
Sivil ; Mesela ?
Gerizekali ; Babam, Nazi Piçi der. Sırf insanların söylediği kelimeleri zihinim de tutamam diye. Yada kulaklarımdan bir tek şeyin girmediği konusunda. Annemde Saçlarımın kırmızı olmasını dert edecek kadar etkilenir ve bana Şu semtte ruj sürüp işe çıkmamı söyler.
Sivil ; Anlıyorum. Peki sen ne kadarını duydun bu söylediklerinin ?
Gerizekali ; Bilmem son bir haftadir boğazımda lanet olası bir sancı var. Bademciklerim şişip iltihap topladı ve hala geçmiyor. Fazla uyuşturucu kullandığım yüzünden olabilir.
Sivil ; Mantıksız, üşütmüşsündür. Sinüzit denilen şu boktan şey işte. Pastil al em!
Gerizekali ; Alirim! ama Emmem! kardeÅŸim! Pehehe
Sivil ; Sen bilirsin. Ben memnun oldum.
Gerizekali ; Bende sağolun. Ama neden Şeytan yok ya sinir oluyorum onu bulmam lazım. 30 Km peşimdeydi Tanrı ve Şeytan! Şimdi ayrılmak koyuyor pire torbasından. Tek gözüde kör. Onu benim sokağıma götürücektim sadece. Orada yaşasın sevecen görünür insanlar. Aldığım yerde pislik vardı.
Sivil ; Anlıyorum demin aşağı tarafta sen İbne'ler ile konuşurken bir tane köpek vardi.
Gerizekali ; Nasıl birşey ?
Sivil ; Hala orada olmayabilir dur bir bakayim! Yuh, havuzun içinde ki ördeklere saldırıyor senin Şeytan'ın! Gerizekali ; Ya nasıl ya ? Yuh ya ben gidip kovalayayım ama bu sefer Tanrı da gelip ördeklere saldıracak! Ayrıca yanında birtanede Sarı Sokak Köpeği var Şeytan'ın!
Sivil ; Dur sen çıkarmayı dene havuzdan hepsini öldürmeden Ördeklerin!
Gerizekali ; Çıkmıyor bu Yavşak ya! Bu böyle değil gölgesinden korkar götveren yanında ki Pire torbası dişi diye oyun oynadığını sanıyor ördekler ile! Oha! Boynundan ısırdı.
-BEKÇİ GELİR-
Gerizekali ; Neredeydi bu adam dakikalarca saldırdılar 2 tane köpek var. Bir amı gördü dağıttı bizim Şeytan. heheh.
Sivil ; Sen al git köpeğini! yukarı ya çık!
Gerizekali ; Tanrı hep yanımda ! Daha yeni tanışmamıza ramen ama köpeğim değil! Şeytan ve Tanrı yı bir arada gördüğümde ikisi birbirine havlamıyordu ama bir tane dişi geldi aralarını bozdu yavşakların görüyormusun!?
Sivil ; Heh . tamam tamam. Hadi görüşürüz bekçi halletti 1 ölü 10 tane canlı..
Gerizekali ; Kurtardıysak ördekleri! gerisinin ta amına koyayim !

Sivil benimle oturup konuştu saatlerce. Ben Her türlü hayatta sadece bir figüran olduğumu söyledim. Ne yaparsak yapalım istediğimiz gerçek irade ve bütünlüğü sağlayamacağımız gibi hep parça olarak yaşayacağıv ve sadece matematik ile uğraşanlar sayabilecek bütünlüğümüzü kendi çektikleri sınırları içinde. Şeytan ve dişi Köpek su fantezisinde hem kan akıttılar hem sex yaptılar. Ama bekçi denilen görevli insan onları sopayla kovaladı. Havuzun oradan çıktığım da Tanrı yine yanımda yatıyordu. Ama artık çağırdığım da gelmiyordu. Yorulmuştu yaşlı hayvan Karabaş pire torbam tabiri kimin için caiz olmasın o benim sadık dostum du. Gelmedi. Eve götürecektim. Uzak bir yerden bir yere yürüyerek varmıştık yarılamıştık. İnançsızlığı tuttu belki. Bir kere karnını doyurmuştum. İkincisini çok mu çabuk bekledi ki gelmedi? Heh sorguladığım şeylere bakmam lazım. Meydan'dan ayrılırken hemen karşımda ıslak, zayıf, tek gözü görmeyen bir piretorbası gördüm. Islık çaldığımda tek gözüyle bana bakmaya çalıştığını gördüm. Keneli ve pireli başını sevdim Şeytan'ın. Yine yanımdaydı sadece eğlenmek istediği için kısa bir süreliğine ördekler ile oyun oynamak istemişti. Beş metre kadar ıslık çaldıktan sonra alıştı yine arkadaşlığıma. Ve beni eve kadar Havuz'da fantazi yaptığı dişi köpek - İsmini şu anda koyduğum - havva pire torbası ile beraber geldiler. Yanlız gerizekali Havva ' nın bir istem dışı kediye tutulması sayısız pençe ve acıyla sonuçlandı evime kadar gelemedi. Şeytan'ın bir an için ona uyduğunu sandım sadece oynadı,sıkıldı ve 3 dakika içinde beni yine takip etti. Beraber simit aldık. O yemez unlu şeyler biliyorum. O yüzden apartmana girişte sadece yakınlaşarak 'Şeytan beni burada bekle' dediğimde. 3. kattan aşağı baktığım da hala yerinden kıpırdamamış bir biçimde girdiğim kapıya tek gözüyle bakıyordu. Şeytan iyi göremiyordu. Bakmasını bildiği yerde bakıyordu. Özledim sokak köpeği'mi Şeytan'ımı ve insan denilen tüm figuranları.

İnançlarınız için insanlara inancınızı anlatıyorsanız herzaman yanılıyorsunuz.
Bugünde bunu öğrendim ama bi alakası yok aslında : )
Buda bir resmi iÅŸte
Åžeytan yatiyor
Tanri bir yerlere bakiyor

Köpek olmak utanılacak birşey değil

vs vs : ) heheh uzun mu oldu merak içerisindeyim :) aklıma gelen herşey i yazım..

Resim

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: [TIKLAMA AKLIMA GELDİ] Köpek olmak utanılacak birÅŸey deÄŸil
İletiTarih: 07 Mayıs 2008 13:45 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ehuah bol ekşınlı bi gece insan daha ne ister ki! :D

Sayfa başı

Ä°leti baÅŸlığı: Re: [TIKLAMA AKLIMA GELDİ] Köpek olmak utanılacak birÅŸey deÄŸil
İletiTarih: 07 Mayıs 2008 16:01 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

amma yazmışın wala :mrgreen:

Sayfa başı

İletiTarih: 07 Mayıs 2008 16:54 
Doc Marten Skinhead
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

bol ekşın bol makara insan daha ne ister ki

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 17:44 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

vohovv bunların hepsi bi gecede mi oldu?? hımm deişik bi hikaye ilginç, hikayen kendini okutturuyo :wink:

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 20:13 
Führer
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

super yazmıssn valla agzın ıyı laf yapo dıım

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 21:07 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

ayık kafalı insan yazmaz bunu

http://www.myspace.com/serbestvurus

Sayfa başı

İletiTarih: 09 Mayıs 2008 23:18 
Bad Religious
 Profile bak

çok güzel
tanrı ve şeytan (köpek olanlar), normal tanrıyı ve şeytanı oynuyorlar mı hiç diye baktım ama farkedemedim, uykum da geldi mungagoyyim ya.
neyse güzel olmuş gerçekten.

Sayfa başı

İletiTarih: 17 Mayıs 2008 14:19 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 YIM  Profile bak

cok uzun okuyamadım..zaten okusam büyük adam olurdum..

Sayfa başı

İletiTarih: 22 Mayıs 2008 17:42 
hödöhödö
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

ay sen salakmısın!

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Bu konu kilitlenmiÅŸtir, iletilerinizi düzeltemezsiniz ve cevap yazamazsınız.  [ 10 ileti ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: