Türk Punk Forum

KaraÅŸimÅŸeK
Defence Group Wing Tsun Bonn
Sistem saati: 07 Eylül 2008 06:41

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 86 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
 Ä°leti baÅŸlığı: Re: Vanilla
İletiTarih: 10 Mayıs 2008 23:59 
Dead Kennedy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

my chemical romance ve fall out boy a emo diyenleri gebertesim geliyo adamlarda küfrediyolar emo ya artık blue jean almıyom ondan artık adamlar good charlotte a bile emo demişler.

^^ sum 41 underclass hero albümü türkiyede ...

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mayıs 2008 02:02 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

kanguv41 yazdı:
my chemical romance ve fall out boy a emo diyenleri gebertesim geliyo adamlarda küfrediyolar emo ya artık blue jean almıyom ondan artık adamlar good charlotte a bile emo demişler.

good charlotte'a emo diyen erdem tatarda düsler ve kabusların saygı gören şahıslarından birisi. daha ne diyim yazık adamlara... harbi yazık.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mayıs 2008 02:10 
Überpunk
Kullanıcı avatarı
 WWW  ICQ  Profile bak

Alıntı:
merak etme yavrum sen :D
rites of spring ve Moss Icon'i çok iyi biliyorum ;) hatta saydığın bu gruplara ilave bile yapabilirim;

samiam,
still life,
alkolinetrio,
saves the day,

bu grupların hepsi emonun babalarıdır, kurucularıdır ve dünyadaki en kral emo gruplarıdır. Ama seninde dediğin gibi çoğu kişi bilmez bu grupları... Yani bana sen emodan ne anlarsın gibi şeyler geçirme bile aklından =)

ama evet yani dediğin gibi The Used, Panic At The Disco, My Chemical Romance falana filana emo diolar ya kıl oluyorum hele hele Panic At The Disco'nun hiç ama hiç alakası yok emoyla
amk adamlar sadece saçlarını yana taradıkları için kendilerine emo diyolar hausdad :D
mal hiç bişeyden haberi olmayan özenti emo gençliğide hemen bu saydığımız 3gruba emo diyolar...
Ben emo değilim ama emo müziği severim, dinlerim ve iyi bilirim... Ve tarz konusunda neyin ne olduğunu iyi biliyorum... Fakat ben burda vanilla'nın yeni bişeyler yapmaya çalıştıkları ve kaliteli müzik yaptıkları için adamları destekliyorum.

Yani türkiye şartlarına göre vanillanın yaptığı tarz resmen emodur. Yani arkadaşlarında dediği gibi adamlar ön ayak oluyorlar emo kültürüne hemen bu adamlara karşı çıkıp emo değildir demek biraz saçma geliyor bana...
Yavaş yavaş gelişiyor bizim ülkemizde böyle şeyler mesela teoman sence rock mı yapıyor?
bence resmen pop yapıyor hatta bi kaç gaz şarkısını zorlarsak pop rock diyebiliriz ama kesinlikle teoman rock yapmıyor. Yani o yüzden aynı teoman gibi yavaş yavaş gelişecek emo kültürüde ülkemizde ;)

ama The Used, Panic At The Disco, My Chemical Romance gibi dünyaca ünlü gruplara emo diyenlere kıl kapıyorum o ayrı bi konu tabi...

alkaline trio ve saves the day'in emo'nun yaratıcılığı ile alakası yok abi. ikiside 90'lar grubu, emo 80'lerin ortasında başladı. onu bırak iki grubunda ilk zamanlarına (ve sonrasına) emo demek yanlış olur. samiam'da diil yaratıcı felan, still life'da diil. 90'larda yer etmiş duygusal müzik yapmış gruplar ama yaratıcı ayrı bi olay. müziğin gelişimine katkı yaptılar ama o ayrı, tarihte yer edindiler çoktan.

neyse vanilla emo diil, duygusal pop/rock en fazla. ama kötü değil, biçok şeyin yanında dinlenir. 2-3 tane gayet damar kılas rifide var, duygusal müzik seven adam sever işte ne diyim. adamlar sound işinide iyi biliyo. neyse ilerde çok ünlü olcak vanilla zaten o çok bariz.

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mayıs 2008 02:24 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hahaha türkiyede müzii deiştiricek grup kıçıkırık emo grubu çok iyi yaa alkışlıyorum sizi ben gerizekalılar! ulaan timur yaşasaydı suratınıza tükürürdü sizin be a.q emolarını baştacı yapıosunuz sikeyim müzik anlayışınızı ay çok kibarım ay çok duygusalım ay çok imoyşınım ay şuyum ay bokum ay püsür.. sikerim ha ne lan bu ay vanilla ay krema bak sinirlerim bozuldu ben geçiorum one way system dinlicem ne bok yerseniz yiyin ayrıca şarkılar da bok gibi olmuş hepsi aynı şey üzerine 1 kerede kaydedilmiş çok belli sikimtırak olmuş hadi eyvallah
cümleten a.q

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mayıs 2008 16:10 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hebelehubele yazdı:
hahaha türkiyede müzii deiştiricek grup kıçıkırık emo grubu çok iyi yaa alkışlıyorum sizi ben gerizekalılar! ulaan timur yaşasaydı suratınıza tükürürdü sizin be a.q emolarını baştacı yapıosunuz sikeyim müzik anlayışınızı ay çok kibarım ay çok duygusalım ay çok imoyşınım ay şuyum ay bokum ay püsür.. sikerim ha ne lan bu ay vanilla ay krema bak sinirlerim bozuldu ben geçiorum one way system dinlicem ne bok yerseniz yiyin ayrıca şarkılar da bok gibi olmuş hepsi aynı şey üzerine 1 kerede kaydedilmiş çok belli sikimtırak olmuş hadi eyvallah
cümleten a.q

psikolojik vaka, allah kurtarsın

Sayfa başı

İletiTarih: 12 Mayıs 2008 17:52 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

Ous yazdı:
hebelehubele yazdı:
cümleten a.q

içinde bulunduum durumu anlasaydın bööle demezdin ...

Sayfa başı

İletiTarih: 13 Mayıs 2008 20:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hebelehubele yazdı:
Ous yazdı:
hebelehubele yazdı:
cümleten a.q

içinde bulunduum durumu anlasaydın bööle demezdin ...

özür dilerim o zaman.

Sayfa başı

İletiTarih: 14 Mayıs 2008 22:19 
Yetmişyedili
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

hebelehubele yazdı:
cümleten a.q

Kayıtlarda adamların yanındaydın dimi atıp tutmuşsun,beğenmesdiysen beğenmedim de geç,yeniliklere açık olun biraz çıkarın at gözlüklerinizi!

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Mayıs 2008 12:47 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hebelehubele yazdı:
hayır davanın ne davası olduunu bilmeden karı götürme amaçlı saç yapıp aman çok üzgünüm tatlıyım hesaabına emo bunlar... neyse artık sokayım vanilyasına da kıremasına da

vanilla'nın öyle sanıdığın gibi karı götürme amacı falan yok abicim...
o kadar ön yargılısınki adamları hiç araştırmadan gereksiz saçmasapan yorumlar yapmışsın. Gir myspacelerine bak bi fotolarına hiç birinin saçları emo şeklinde yana taralı falan değil, hepsinin kendine has bi tarzı var...

allahbilir şarkılarını bile dinlememişsindir yorum yaparken. Veya 1-2 şarkısını başından azcık dinleyip hemen kapatıp sonra buraya girip yorum yapmışsındır...

asıl sen davanın ne olduğunu bilmeden saçmasapan yorumlar yapmışsın yazık valla çok yazık...

ben vanillanın koruması falanda değilim hani söleyim. Hatta vanilladaki adamları tanımıyorum bile sadece myspaceden bildiğim ve araştırdığım bi grup o kadar.
yani adamlar emek harcamış ortaya bişey sunmuşlar hemen araştırmadan etmeden ana avrat saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ya uyuz oluyorum. Saygı duyun biraz amk emek harcamış herifler...

zaten bu sitede güzel ve olumlu yorumlar alabilmen için. Sitede mutlaka tanıdığın adamların olması gerekli, işte anca o zaman olumlu yorumlar alabiliosun... ;)

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Mayıs 2008 15:42 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

valla istediin kadar konş ne olduunu anladık biz :) gerek yok yani.. boş laflar bunlar

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Mayıs 2008 20:46 
Dead Kennedy
 Profile bak

hebelehubele yazdı:
valla istediin kadar konş ne olduunu anladık biz :) gerek yok yani.. boş laflar bunlar

nede güzel anlamışsın. pekte güzel anlamışsın. hep sen anla :wink:

Sayfa başı

İletiTarih: 15 Mayıs 2008 23:02 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hiperocktif yazdı:
hebelehubele yazdı:

nede güzel anlamışsın. pekte güzel anlamışsın. hep sen anla :wink:

anlayan anladı zaten gerisi laf komünistin commentine bak ben geç yetiştim konuya biraz son noktayı koyayım dedim koydum...

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Mayıs 2008 14:12 
Punkrocker²
 Profile bak

vanilla da dandik emoluk da

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Mayıs 2008 15:40 
Yetmişyedili
 Profile bak

hebelehebele harika yorumlarıyla başlığı ayakda tutmayı başarmış aha burdan söylüyorum seni şikayet edicem.yerli gruplara iyi kötü küfür edilmesinin karşısındayım aklınızı kullanarak yorum yapın saygı görün

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Mayıs 2008 16:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

doghouse yazdı:
seni şikayet edicem.yerli gruplara iyi kötü küfür edilmesinin karşısındayım aklınızı kullanarak yorum yapın saygı görün

kola-t3573-50.html
bu başlığı bi incele istersen, küfür eden kimse atılmışmı onuda incele.
modların, boş boş adam atmalarının sonuçları işte. dakka başı şikayet edicem tehditleri.
bencede güzel değil işte bukadar, biri beğenmeyincede iyce üstüne geliyosunuz. ilk sayfada nedenini de belirtmiştim neden sevmediğimin. gayette saygı maygı görmedim.
"tüm şarkıları birbirine benziyo, hep aynı tema aynı saçma şarkı sözleri, şarkıalrında vokalinide sevmedim."
viaypinin yorumuda iyi:
"bencede kötü, muhabbet hep aynı ben çok sevdm olmadı işte ahh wah kalbimin amına koydun cart curt."
ben seni sevdim sen beni sevmedim. hah tam böyle.

Sayfa başı

İletiTarih: 16 Mayıs 2008 18:07 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

zırt işler bunlar tırt işler... atılsam da yeni üyelik alırım hebelehöbölö diye ne farkedicek... görüşlerim değişicek mi hayır?
tarak gibi olmuş sonuç budur komünist de aynı fikirde zaten olay bitmiştir

Sayfa başı

İletiTarih: 19 Mayıs 2008 22:28 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

kim ne derse desin sizin bu sitede övdüğünüz pank diye tabir ettiğiniz bir çok gruptan daha iyidir vanilla.
gerek vokalleri, gerek soundları gerekse şarkı sözleri olarak.

baştan sona detone olarak vokal yapan bir çok gruba övgü yağdırırken, hatta ve hatta en iyi yerli vokal topiğinde o detone vokallerin isimlerini yazarken, vanilla'nın vokallerini beğenmemeniz çok ilginç bir olay tabi haklısınız valla...

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mayıs 2008 00:01 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

yavrum sen niye konuyu saptırıyosun yaaa... iş vokalde bitmiyo evladım, soundda bitiyo , sözlerde bitiyo , türde bitiyo..
saçma sapan şeyler yazarak yoruyosun kendini be gülüm.. hadi eridi gitti krema artık.. cılkı çıktı su oldu buhar oldu

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mayıs 2008 16:48 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

Kusura bakma ama vokalistin sesi cok monoton bir ses, ve hatta bir cok sarkida bazi yerlerde boru gibi olmus.
Bir kere kivi, senin yaptigin Punk ve Emo grubunu karsilastirmak, Punk'in vokali kaymak olmayacak heralde, baska bir sey beklenmez Punk vokalistinden. Bence sözleri de gayet basit ve degisik degil, iki üc ask mesk sarkisiyla olacak is degil bence müzik, ask sarkisi da gercekten ask sarkisi olacaksa cok daha icten gelen bir sekilde olacak, ask sarkisi yazilmak icin yazilmaz, o anda hissettiklerini anlatmak icin yazilir, bana bu sözlerin hic biri böyle yazilmis gibi gelmiyor. Falan filan, müzik aletlerini kesinlikle iyi caliyorlar, fakat benim derdim yazdigim seylerdir vs vs vs...

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mayıs 2008 16:54 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

BlowJoe yazdı:
ask sarkisi da gercekten ask sarkisi olacaksa cok daha icten gelen bir sekilde olacak, ask sarkisi yazilmak icin yazilmaz, o anda hissettiklerini anlatmak icin yazilir

dimi yaa mesela bi portofinoyu(şarkı) dinle bi hakkı bulut falan dinle bak nasıl oluyo aşk şarkıları... yok kalbimin hamuna koydun yok ebem zikildi falan çok saçma bence...

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mayıs 2008 17:17 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

affedin sayın otoriteler.gençler yapmış bir hata.üstlerine gitmeyin zaten ben konuştum bırakıcaklar müziği.

http://www.mokoko.garaj.org
http://www.herkesdinlesin.com/mokoko

http://www.myspace.com/punkforthekids

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mayıs 2008 17:32 
Tough-Guy
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

iPunk yazdı:
affedin sayın otoriteler.gençler yapmış bir hata.üstlerine gitmeyin zaten ben konuştum bırakıcaklar müziği.

ahhh baba figürü şaka gibisin sen ya :D

Sayfa başı

İletiTarih: 20 Mayıs 2008 22:51 
General
Kullanıcı avatarı
 Profile bak

hebelehubele yazdı:
yavrum sen niye konuyu saptırıyosun yaaa... iş vokalde bitmiyo evladım, soundda bitiyo , sözlerde bitiyo , türde bitiyo..
saçma sapan şeyler yazarak yoruyosun kendini be gülüm.. hadi eridi gitti krema artık.. cılkı çıktı su oldu buhar oldu

dikkat edersen sadece vokalle saptırmadım konuyu...

yerlikivi yazdı:
kim ne derse desin sizin bu sitede övdüğünüz pank diye tabir ettiğiniz bir çok gruptan daha iyidir vanilla.
gerek vokalleri, gerek soundları gerekse şarkı sözleri olarak.

da demiştim bir kez daha okumanı tavsiye derim...

BlowJoe yazdı:
Kusura bakma ama vokalistin sesi cok monoton bir ses, ve hatta bir cok sarkida bazi yerlerde boru gibi olmus.
Bir kere kivi, senin yaptigin Punk ve Emo grubunu karsilastirmak, Punk'in vokali kaymak olmayacak heralde, baska bir sey beklenmez Punk vokalistinden.

sen deÄŸil miyidin vanilla bir emo grubu deÄŸildir diyen... :)

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mayıs 2008 01:41 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

yerlikivi yazdı:

BlowJoe yazdı:
Bir kere kivi, senin yaptigin Punk ve Emo grubunu karsilastirmak, Punk'in vokali kaymak olmayacak heralde, baska bir sey beklenmez Punk vokalistinden.

sen deÄŸil miyidin vanilla bir emo grubu deÄŸildir diyen... :)

Hadi Emo demis olayim, yeni Emo stilinden demis olayim. :) Ne demek istedigimi biliyorsun ama.

Sayfa başı

İletiTarih: 21 Mayıs 2008 01:42 
Hardliner
Kullanıcı avatarı
 WWW  Profile bak

iPunk yazdı:

Benim düsüncelerimdi yazdigim, kimsenin siklemesine gerek yok.

Sayfa başı

Önceki iletileri göster:  Sıralama  
Yeni konu gönder Konuya cevap yaz  [ 86 ileti ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumda konulara cevap yazamazsınız
Bu forumda kendi iletilerinizi deÄŸiÅŸtiremezsiniz
Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz
Bu forumda dosya ekleyemezsiniz

Arama:
Git: